- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #109.461
alismak yenmekten daha zormusss benceee
evet sonunda baaşrdım ama tamamı olmasada başardım hiç bir şekilde kan falan gelmedi ama acaba tam olmadımı diye düşünüyorum :Sikinci deneme olmadı bir kere oldu .doktor söylemişti regl döneminde aşırı oluyorsa birleşme esnasında gelemzmiş dedi :S doğrumudur bebek yağı kullandım anlamadım bileee kesinlikle çok az bir kısım kalmış tamamının olmasına baya bi başardım gibi değilmi kızlar:)
Ay kızlar ne kadar güzel dua ediyorsunuz. Bu arada ben de hepimiz için dua edeyim. Allahım vajinusmuslu olanlar biran önce kurtulmayı, kurtulup da bebiş isteyenlere tez elden bebiş, herkese mutlu bir aile yaşantısı nasip etsin. AMİNNNNNNNNNNNNNN
Kızlar bu arada oğlum birkaç günden beri çevresindeki bütün herkese "annemin
karnında bebek" var diyor. Çok komik cümleler kuruyor bazen, geçen gün
mağazada geziyoruz, bir bebek ayakkabısı almış eline "anne bunu kardeşime
alalım mı" diyor. İsmini bile koymuş kız olursa "özge" erkek olursa "berk"
koyacakmış (isimler de çevresindeki arkadaşların ismi).
Bana diyor ki" anne kardeşim olsun, o benim yatağımda yatacak" diyor. Ben
de "oğlum sen nerde yatacaksın"diyorum. O da "ben yerde yatarım, yattığım
yerden kardeşime bakarım, kardeşim uyanınca seni çağırırım" diyor.
OF ALLAHIM OF... KARDEŞ GELECEK Mİ ACABA OĞLUMA....ALLAHIM İNŞALLAH, İSTEYEN HERKES BEBİŞ SAHİBİ OLUR....
selam kızlar,bugün 9,5 cm aparatla çalıştım,girmesinde sorun yok,ama yanma oluyor ve git gel yapamıyorum.içerdeyken kegel yaptım biraz rahatladı ama yanma ve baskı var.ne kadar zaman sonra gitgelde yapabilirim acaba?
yavuz123 nasıl gidiyor egzersizler??
2 günden beri egzersiz yapamıyorumkı basım kalabalık bugunde dugun mugun derken daha eve yenı ayak bastım artık yarın insallah
selam kızlar,bugün 9,5 cm aparatla çalıştım,girmesinde sorun yok,ama yanma oluyor ve git gel yapamıyorum.içerdeyken kegel yaptım biraz rahatladı ama yanma ve baskı var.ne kadar zaman sonra gitgelde yapabilirim acaba?
çok haklısın bu sefer erkek kaçıyor:))
çok güzel canım 9.5 cm de olman .çok minnak bi zamanda yenersin inşallah:) istediğin zaman başlayabilirsin gitgellere.yanma ve baskının geçmesi için egzersize devam etmen ve arada çıkartıp tekrar girdirmen işini kolaylaştıracaktır.ben şu şekilde yapmıştım.gitgellere aparatı içimde titreterek,hafifçe sağa sola oynatarak başladım alışması için.egzersiz süren ne kadar bilmiyorum ama ben 3 saat bile yapmıştım.son 2-3 günde.sabah ve akşam yapıyordum . azimle devam et ve gitgele,içine girip çıkmasına alıştır kendini.poponu hafif kaldır,derin nefes al.nefes verirken aparatı içine it. kendine güven,hazır olduğunda deneme yapabilirsin 9 cm de de yenen arkadaşlarımız oldu.ilk günden yapan kadınları düşürsek hiç de az değil.hazır olman önemli sadece.hazır olunca tekrar yaz burdan.
tatlım özel mesaj attım
özele cevap yazamıyorum canım( mesaj sayım yetersiz....
canım,20-25 dk egzersiz yapıyorum,günde bir defa,son bir hafta düzenli yapıyorum 8 cmde takılı kalmıştım,2 gündür 9-9,5 cm yapıyorum.
olsun canım.sen ne kullanıyordun egzersizleri yaparken?
9-10 cm arasi dilatör aparat vs. kadinlarin %96'sinda basarma limiti. rahat oldugunda ve kendine güvendiginde deneme yapabilirsin.
ben sabah napıcam ya esım deneme ıstıyo butn gun evde basımın etını yıycek ben 1 parmagı yenı alamay basladım daha
durex jel,mum ve son zamanlarda parmak egzersizide yapıyorum ve orayı daha iyi anlamamı sağladı.ben önceden kızlık zarının balon gibi bişey var orda patlayacak sanırdım:)))))) ama parmakla şunu anladım girişte bir halka var ve zar orası esnettikçe genişliyor.yıllar sonra kendimi keşfettim canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?