Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ark.lar merhaba. ben çook önceleri de yazmıştım vajinusmusum sanırım diye ve bugün emin oldum öyleyim başka bi sevgilimle denemeye çalıştık olmadı yine çok moralim bozuk günlerdir ağlıyorum. jinekoloğuma gidicem birkaç güne sanırım o zman net bi tanı da okoyacak. penisin başı giriyor devamında içimde sanki bi duvar var. acı olarak sadece nası derler idrar yollarınız yanar ya ona benzer bi acı hissediyorum bu olurken ve kendimi sevgilime doğru itsem de ilerlemiyo kalıyor ( ne tür egzersiz yapacağımı hiç bilmiyorum ve ben ailemle yaşıyorum arkadaşlar bu egzersizleri yapmam imkansız nerdeyse nası yapıcam imkanı yok çok üzülüyorum

tebrikler canım.....

annesi senin oğluşun ne güzel kardeş sevgisiyle dolu, büyümüşte abi mi olacakmış:))
canım inşallah Allah herkesin gönlüne göre versin.tez zamanda anne olman dileğiyle...

selam kızlar,bugün 9,5 cm aparatla çalıştım,girmesinde sorun yok,ama yanma oluyor ve git gel yapamıyorum.içerdeyken kegel yaptım biraz rahatladı ama yanma ve baskı var.ne kadar zaman sonra gitgelde yapabilirim acaba?

selam kızlar,bugün 9,5 cm aparatla çalıştım,girmesinde sorun yok,ama yanma oluyor ve git gel yapamıyorum.içerdeyken kegel yaptım biraz rahatladı ama yanma ve baskı var.ne kadar zaman sonra gitgelde yapabilirim acaba?

çok güzel canım 9.5 cm de olman .çok minnak bi zamanda yenersin inşallah:) istediğin zaman başlayabilirsin gitgellere.yanma ve baskının geçmesi için egzersize devam etmen ve arada çıkartıp tekrar girdirmen işini kolaylaştıracaktır.ben şu şekilde yapmıştım.gitgellere aparatı içimde titreterek,hafifçe sağa sola oynatarak başladım alışması için.egzersiz süren ne kadar bilmiyorum ama ben 3 saat bile yapmıştım.son 2-3 günde.sabah ve akşam yapıyordum . azimle devam et ve gitgele,içine girip çıkmasına alıştır kendini.poponu hafif kaldır,derin nefes al.nefes verirken aparatı içine it. kendine güven,hazır olduğunda deneme yapabilirsin 9 cm de de yenen arkadaşlarımız oldu.ilk günden yapan kadınları düşürsek hiç de az değil.hazır olman önemli sadece.hazır olunca tekrar yaz burdan.

canım,20-25 dk egzersiz yapıyorum,günde bir defa,son bir hafta düzenli yapıyorum 8 cmde takılı kalmıştım,2 gündür 9-9,5 cm yapıyorum.

olsun canım.sen ne kullanıyordun egzersizleri yaparken?

durex jel,mum ve son zamanlarda parmak egzersizide yapıyorum ve orayı daha iyi anlamamı sağladı.ben önceden kızlık zarının balon gibi bişey var orda patlayacak sanırdım:)))))) ama parmakla şunu anladım girişte bir halka var ve zar orası esnettikçe genişliyor.yıllar sonra kendimi keşfettim canım.

:)) sen çok yaşa emi.balon gibi demek:)) peki sen eşinle deneme yapmış mıydın?

Arkadaşlar merhaba.
tam 15 gün sonra evleniyorum.
ortada fol yok yumurta yok ben şimdiden ya olmazsa diye düşünmelere başladım.
Daha önce ilişkiye girmedim merak ettiğim şu; vajinaya girişte aşağı dogru mu güç uygulamak gerekiyormuş?
valla ayna ile çok baktım ama hiç iç kısmına dokunmadıgım için, vajinanın içi hangi yöne gidiyor nasıldır, nedir bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…