- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #109.481
canım eşine daha egzersizlerinin bitmediğini söylesen kabul etmez mi?
:)) sen çok yaşa emi.balon gibi demek:)) peki sen eşinle deneme yapmış mıydın?
Arkadaşlar merhaba.
tam 15 gün sonra evleniyorum.
ortada fol yok yumurta yok ben şimdiden ya olmazsa diye düşünmelere başladım.
Daha önce ilişkiye girmedim merak ettiğim şu; vajinaya girişte aşağı dogru mu güç uygulamak gerekiyormuş?
valla ayna ile çok baktım ama hiç iç kısmına dokunmadıgım için, vajinanın içi hangi yöne gidiyor nasıldır, nedir bilmiyorum.
merhaba,
bu topigi okuma bence, aklinda gereksiz yere yer eder. normal sartlarda da cinsel iliski sirasinda bu isin geometrik tarafini bilmek gerekmez. penis ve vajina ying ve yang gibi, onlar birbirini en iyi sekilde taniyor ve tamamliyor. yani belli bir noktadan sonra aci degistirmek gibi bir durum yok. ha normalde 30 derece asagi (popoya) dogru egik duruyor, ama bunu bilmenin inan "güc uygulamakla" iliskisi yok. daha önce iliski yasamadiysan söyleyebilecegim tek sey, rahat ol, cooook güzel bir sey.
mutluluklar ve saglikli bir cinsel hayat dilerim. :123:
ben sabah napıcam ya esım deneme ıstıyo butn gun evde basımın etını yıycek ben 1 parmagı yenı alamay basladım daha
haklısın aslında hiç okumasam daha iyiydi :) insan bir şeyi bilmeyince gözünde fazla büyütüyor. bende pireyi deve yaptım sanırım. :18:
Arkadaşlar merhaba.
tam 15 gün sonra evleniyorum.
ortada fol yok yumurta yok ben şimdiden ya olmazsa diye düşünmelere başladım.
Daha önce ilişkiye girmedim merak ettiğim şu; vajinaya girişte aşağı dogru mu güç uygulamak gerekiyormuş?
valla ayna ile çok baktım ama hiç iç kısmına dokunmadıgım için, vajinanın içi hangi yöne gidiyor nasıldır, nedir bilmiyorum.
Sagol canim.. Gidecektim doktora ama aksilik iste yakamdan düsmezki harbiden paratoner gibiyim kizlar diyorda bosuna demiyorlar.. gidemedim neyse baska zamana kaldi ama ben deneme yapmak istiyorum korkuyorum simdide bisey olurmu diye.. regl olmadan son bi kez daha denemek istiyorum..Resmen vaji deligin kenari yirtildi korkunç duruyo
tarcınakıde, beni takip ettıgın ıcın haberın olsun cnm kısa surelıgne yokum isaret parmak ıkı bogum olmasada bı bogumu gectım ama braz benım anaannem vefat ettı kızlar yokum braz hepınızı cok sevıorummm...
ark.lar merhaba. ben çook önceleri de yazmıştım vajinusmusum sanırım diye ve bugün emin oldum öyleyimbaşka bi sevgilimle denemeye çalıştık olmadı yine çok moralim bozuk günlerdir ağlıyorum. jinekoloğuma gidicem birkaç güne sanırım o zman net bi tanı da okoyacak. penisin başı giriyor devamında içimde sanki bi duvar var. acı olarak sadece nası derler idrar yollarınız yanar ya ona benzer bi acı hissediyorum bu olurken ve kendimi sevgilime doğru itsem de ilerlemiyo kalıyor ( ne tür egzersiz yapacağımı hiç bilmiyorum ve ben ailemle yaşıyorum arkadaşlar bu egzersizleri yapmam imkansız nerdeyse nası yapıcam imkanı yok çok üzülüyorum
ELBOLA, bence bu SEVGİLİNİ DE DEĞİŞTİR. Belki onunla bu iş olur....
tarcınakıde, beni takip ettıgın ıcın haberın olsun cnm kısa surelıgne yokum isaret parmak ıkı bogum olmasada bı bogumu gectım ama braz benım anaannem vefat ettı kızlar yokum braz hepınızı cok sevıorummm...
nasılsın kemrecim??bir şey soracaktım sen bi daha çıkacak mısın programa?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?