Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

merhaba,

bu topigi okuma bence, aklinda gereksiz yere yer eder. normal sartlarda da cinsel iliski sirasinda bu isin geometrik tarafini bilmek gerekmez. penis ve vajina ying ve yang gibi, onlar birbirini en iyi sekilde taniyor ve tamamliyor. yani belli bir noktadan sonra aci degistirmek gibi bir durum yok. ha normalde 30 derece asagi (popoya) dogru egik duruyor, ama bunu bilmenin inan "güc uygulamakla" iliskisi yok. daha önce iliski yasamadiysan söyleyebilecegim tek sey, rahat ol, cooook güzel bir sey.
mutluluklar ve saglikli bir cinsel hayat dilerim. :123:

Son düzenleme:

haklısın aslında hiç okumasam daha iyiydi :) insan bir şeyi bilmeyince gözünde fazla büyütüyor. bende pireyi deve yaptım sanırım. :18:

ben sabah napıcam ya esım deneme ıstıyo butn gun evde basımın etını yıycek ben 1 parmagı yenı alamay basladım daha

hii deneme yasak. daha cok erken. esine de ki yarin 10 adim ileri atabilecekken, bana geri adim attirtabilirsin. daha önce gösterdigi sabri bu sefer bu isin basariyla bitecegi güvencesiyle göstersin bir zahmet. doktorlar da belli bir süre yasak koyuyor.

haklısın aslında hiç okumasam daha iyiydi :) insan bir şeyi bilmeyince gözünde fazla büyütüyor. bende pireyi deve yaptım sanırım. :18:

hii okuma, biz azinligiz. hep yanlis bilgiler, salak sacma hikayeler yüzünden. hepimiz sövüyoruz simdi bizi korkutanlara.

o kadar basit ve güzel bir sey ki. gözde büyütülecek sey de yok. ha rahatlamak icin, belinin altina yastik koyarsin ve nefeees alirsin derince. anlamazsin bile.
burada artik ne okudun bilmiyorum ama unut onlari.

kızlar merhabalar.. bi iki ay kadar önce sıkı takipcinizdim, bi süre giremedim.. bu arada bir doktora gittim ve çok aşama kaydettim çok şükür:).. ama doktordan daha önce burada bana destek veren arkadaşlarım sayesinde bu aşamayı kaydettim ..Allah hepsinde razı olsun.. onların desteği olmasa bu kadar kısa sürede yapamazdım.. şimdi yine bilgilerinize ihtiyacım var yenmiş arkadaşlarım :)) bu şu sıralar p...s denemelerindeyim.. doktorum bundan sonra her gün biraz daha deneyerek ilerleyeceğimi söyledi.. yaklaşık yarısını alabiliyorum içime ama bir türlü anlayamıyorum artık tamam mı bu iş :)) hangi aşamadan sonra tamam diyebiliyorsunuz artık... daha fazla ilerlemek normale dönmek için neler yapmak gerekiyor.. bu arada ilk başlayan arkadaşlarım için de yardım edebileceğim birşey varsa çok sevinirim :))

Mrhaba canimm. Oncelikle Allah tamamina erdirsin.. mutlu bi evlilik nasip etsn..
Hic dusunme, korkma.. korkulcak bisey yok.. sadece sana bikac tio
Derin nefes al burnundan derin nefes ver ve verirken ikin ve esine birak.. yon biraz durusuna bagli zaten kendiliginden bulur yolunu hic takilma bunlara olabldgn kadar rahat ol ani yasa ve istersen ilk oldgu icin kayganlastici kullan ultrason jeli , durex, okey, femolub.. kolaylastirir cnm buralari okuma olrmu.. mutluluklar simdiden

Son düzenleme:

cok gecms olsun elvancm..ins önemli bişey yoktur..

tarcınakıde, beni takip ettıgın ıcın haberın olsun cnm kısa surelıgne yokum isaret parmak ıkı bogum olmasada bı bogumu gectım ama braz benım anaannem vefat ettı kızlar yokum braz hepınızı cok sevıorummm...

ELBOLA, bence bu SEVGİLİNİ DE DEĞİŞTİR. Belki onunla bu iş olur....

umutcum başın sağolsun....Allah sabır versin.. olsun geldiğinde kaldığın yerden devam edersin inş....görüşmek üzere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…