- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #109.501
tarcınakıde, beni takip ettıgın ıcın haberın olsun cnm kısa surelıgne yokum isaret parmak ıkı bogum olmasada bı bogumu gectım ama braz benım anaannem vefat ettı kızlar yokum braz hepınızı cok sevıorummm...
İyiyim canım, sağol :). Evet programa tekrar çıkacağım ama ne zaman çıkacağım belli değil...
selam kızlar,9 cm denemelerim devam ediyor,çok şükür az önce gitgel yapabildim.sanki hiç yapamayacağım gibi geliyorsu,orası ancak 9 cm zar zor alıyor gibi geliyordu.içerdeyken kegel yaptım,yavaş yavaş açılmaya başladı,az az gitgel yaptım.çıkardım tekrar girdirdim,bayağı rahatladı.çok mutlu oldum,allahım bugünleide gösterdi,bu arada egzersiz yaparken tel çalıdı,inanamazsınız korkudan kasmışım acayip ağrıdı.ani haraket yaptım sanırım.aparat orda kaldı çıkmayacak sandım,ben çekiyorum vaji çekiyor aparatı,kaslarıma gücüm yetemeyeck sandım,sakin ol dedim kendime hemen kegel yaptım,ıkındım çıktı. kızlar egzersiz yaparken ani hareket yapmayın.hepinizi öpüyorum.
anlıyorum canım.onlar sana gel diyecekler.artık ağlamadan, üzülmeden mutlu mutlu konuşursun:))
selam kızlar,9 cm denemelerim devam ediyor,çok şükür az önce gitgel yapabildim.sanki hiç yapamayacağım gibi geliyorsu,orası ancak 9 cm zar zor alıyor gibi geliyordu.içerdeyken kegel yaptım,yavaş yavaş açılmaya başladı,az az gitgel yaptım.çıkardım tekrar girdirdim,bayağı rahatladı.çok mutlu oldum,allahım bugünleide gösterdi,bu arada egzersiz yaparken tel çalıdı,inanamazsınız korkudan kasmışım acayip ağrıdı.ani haraket yaptım sanırım.aparat orda kaldı çıkmayacak sandım,ben çekiyorum vaji çekiyor aparatı,kaslarıma gücüm yetemeyeck sandım,sakin ol dedim kendime hemen kegel yaptım,ıkındım çıktı. kızlar egzersiz yaparken ani hareket yapmayın.hepinizi öpüyorum.
Uzun bi aradan sonra tekrar merhaba herkese nerderyse bir haftadır foruma giremiyodum hafta başında okulumuzun 4 günlük bi gezisi vardı dönüncede regl oldum ve egzersizlere ara verdim maalesefşimdi regl dönemim geçsin diye gün sayıyorum kaldığım yerden devam edicem egzersizlere
Evet canım. Programa çıkaracağız seni dediler ama ne zaman bilmiyorum. Araya yaz tatili girecek zaten eylül, ekim gibi falan olur diye düşünüyorum...İnşallah geçmişi anlatırken ağlamam, heyecanlanmam mutlu mutlu konuşurum :) :)
kızlar vajinismus tam olarak ilişkiye istemsiz girememek mi? Ben yeni evliyim canım acıdığını düşündüğüm için ilişkiye giremedik ama herhangi bir itme ve kasılma durumu olmadı sadece o raddeye geldik birazcık girdi ve çok acı hissettim çok korkuyorum lütfen daha sonra deneyelim dedim eşim anlayışla karşıladı 3 gün oldu ama ben hala korkuorum ama sadece acıyacak diye yapamıyorum sizce vajinismus belirtisi olabilir mi?
canım inan hiiiiiiiiiiiiiiç bi şekilde acı yok.
bunu aklından çıkar.
inan bana acı yok.
biraz sızlıyo biz korktuğumuz için acı gibi hissediyoruz bunu.
tekl yapman gereken ucunu aldıktan sonra ıkınmak.
o arada eşin hemen ittirsin
olup bitiyo bi anda.
ama sakın erteleme canım biz acı olacak düşüncesiyle aylarımızı yıllarımız kaybettik.
sonra bu muymuş dedik. sen hiç erteleme
zaten başımnı almışın ıkın yeter kendi kayıp gidecektir
hii okuma, biz azinligiz. hep yanlis bilgiler, salak sacma hikayeler yüzünden. hepimiz sövüyoruz simdi bizi korkutanlara.
o kadar basit ve güzel bir sey ki. gözde büyütülecek sey de yok. ha rahatlamak icin, belinin altina yastik koyarsin ve nefeees alirsin derince. anlamazsin bile.
burada artik ne okudun bilmiyorum ama unut onlari.
Mrhaba canimm. Oncelikle Allah tamamina erdirsin.. mutlu bi evlilik nasip etsn..
Hic dusunme, korkma.. korkulcak bisey yok.. sadece sana bikac tio
Derin nefes al burnundan derin nefes ver ve verirken ikin ve esine birak.. yon biraz durusuna bagli zaten kendiliginden bulur yolunu hic takilma bunlara olabldgn kadar rahat ol ani yasa ve istersen ilk oldgu icin kayganlastici kullan ultrason jeli , durex, okey, femolub.. kolaylastirir cnm buralari okuma olrmu.. mutluluklar simdiden
çok teşekkür ederimm canım gerçekten rahatladım çünkü o kadar şey anlatıldı ki çok acıyor katlanılmaz derecede falan diye çok korkuyordum bir şey daha sormak istiorum belki garip karşılayabilirsin ama sadece ilkinde mi bu kadar zorlanıyorum ikincide rahatça girebiliyor mu çünkü bunun işkence haline dönüşmesini istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?