Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

insallah masallah ama yok işte yapamıyorum yapamıcam yapamıcam ben bu işi olmuyo ileri gdemiyorum zaten bi bogumda giriomiki bılmıom sadece kayboluyo ama tarcınakıde cok ugrasıon benle ama ben yapamıorum özür dilerim

galıba bu noktada bu sıtedeki meleklerin yapabileceği bişey kalmıo baska napabılırlerkı baska çare doktor onada tek gtmem gerekıcek eşim gelmio yesım hanımın hemsıresı esınızle gelın demıstı ahhhhh esım gelse bde hemen gdıp ılıskıye gırılıcekmıs otelemi gidicez ne bitmeyen derdim varmış benım allahım hersey bu kadarmı sorunlu olur yaaa

Canim
Canim oncelikle basin sagolsun.. Neden hep olmuyo yapamicam modundasin lutfen biraz pozitif dusun. Hangi noktada takiliyosan cikarma parmagini beklet vaji surekli kasilamaz bunu dusun benim doktorum oyle derdi ve gercekten de bekleete beklete milim milim nefes alip vererek ilerlersen daha rahat alabiliyosun. Isterse bir saat olsun sabret bekle az az ilerle. Ben iki parmagi calisirken yok derdim buraya p..s filan girmez ama calisa calisa oldu. Hadi nolur bir de bbenm dedigimi dene yapicam deyip basla..

canım hanı bı kuyu vardırya dıgerlerı gecer sen bu tarafta kalırsın hadı derler hadı bız atlatık sende yaparsın ama o bı türlü yapamaz ellerını uzatırlar ama ynede atlayamaz tamam dıorum bu sefer kesın olucak burdakı taktıklerı yazıorum karsıma koyuyorum ınan bak aklımda hep yenenler basarı hıkayelerı ama olmuyo ılerı sankı yaralı et yıgını zannedıorum canım

canım yeşim hanımın bi hastası sölemişti. yeşim hanım aparatı takıyomuş o şekilde gönderiyomuş.
tam yapacağınmız an çıkarın diyomuş.
ilk duyduğumda çok şaşırmıştım nasıl yürüdü nasıl gitti diye.
ama o kadar da zor değilmiş inan bana. sana farklı bi yöntem uygulanmicak bunu kendin yapabilirsin.
bende öyle yenmiştim aparatı çıkartıp p..s almıştım.
cidden oluyo hatta garantili bi yöntem diyebiliri.
sen parmakla çaloışıyosun sanırım deneme anında da parmakla gitgel yap ardından p...s al.
yapabilirsin umutcum burda imkansız diyen kimler yendi bilsen. sen bi kısmını tanıyosun.
o kadar opara verme bence inan yapabilirsin

ben işte kendımde bulamadıgım cesareti doktorda bulurum dıe dusunuyorum cnm ben böyle egzersiz sırasında fena oluyorum ya anlamıorum böyle içim ılık ılık akıo bırden elim ayagım tutmuyo kendımden gecıom sankı anlamıorum hemen yataga uzanıom o sırada işte bılmıorum heyecandan korkudan sanırım kendı tansıonumu düsürüorum

inan bana hepimiz öyleydik.
hele ilk gün başladığımda ben aynayı aldım oraya bakamıyorum kafamı çeviriyorum aynayı itiyorum başım dönüyo bakınca.
oraya dokunulmaz bakılmaz gibi geliyo dokununca bişey olacakmış gibi.
koruma güdüsü sanırım :)
sonradan egzersizle neler yaptım aparat içimde saatlerce iş bile yaptım 12 cm yle.
aşağı bastırıyorum gitgel yapıyorum.
aşağı bastırınca bi aparat daha girecek gibi açılıyo parmakla hissediyordum ek olarak parmağımı koyuyordum.
anladım ki vaji şekil alıyo. biri yazmıştı göz görmek için kulak duymak için varsa vaj,ii de bunun için var.
bunu kabulleneceksiz.
önce dokunmayı kabulleneceksin etrafına yavaş yavaş içine. sonra yavaş yavaş dahada kalınlaştıracaksın aparatı yada parmağını.
uzun sürsün önemli değil öyle yada böyle alışak sen bunu zamanla göreceksin

canım sabah sen bana moral vermeye çalışmıyormuydun !!! lütfen bırakma kendini !!! aparatla yapsan belki daha kolay gelicek bide öyle dene...mesela ben boy boy aparatları yapıyorum fakat kendi parmağımı yapmadım,yapabileceğimide sanmıyorum...
bırakma kendini,benim gibi yılların uzayıp gitmesin.az da olsa parmağını yapabilmişsin..bukadarına bile cesaret ettiysen bence yaparsın...

12 santımle iş yaptın :) allahım yaaa gecmısı okuyodumda burda suan yenmıs bı cok kızların yazısmalarına denk geldım sankı dejavu gbı herkes aynı seylerı yasamıs kabusum bıtsın ıstıorum braz cesret allahım braz

canım bencede egzersizden önce mayene olman en doğrusu.
önce fizyolojik bi engelin olmadığından emin olmalısın.
sonra yavaş yavaş ilerlersin inşallah.
muayeneden hiç korkma önemli olan iyi bi dr bulmak.
özel hastaneye gitmeni tavsiyederim. dr vajinusmus olduğunu söylersen daha dikkatli davranacaktır.
bi kaç dk sürüyo muayene dr sadece bakıyo.

valla öyle ben 2 ay yaptım egzersizi.forumda ki 6. ayım.
son zamanlarda çalışıyorum diye giremiyordum.
canım neyse yardımın dediği gibi aparatı denesene.
ben parmakla yapıyodum ama tek parmak.
2 parmak hiç denemedim hala da yapamam gibi geliyo.
aparat parmağa nazaran daha kolay gibi.
hatta p..s hepsinden kolay.
aparat cm cm kalınlaştığı için gözümde büyümüyodu ama tek parmağı çift yapmak zor geliyodu.
yinede önemli olan senin hangisini kolay yaptığın.

Aparatları nereden alıyorsunuz önerebileceğiniz bir site varsa ben de getirteyim.

ben burdaki kızların önerisiyle ilk önce mumu peçeteye sarıp streçlemiştim bu pasta mumlarından. ama ilk kulak çubuğunu denedim ve egzersz anında farklı bişi gördüğüm için diğer aparatımı kullanamdım bıraktm..burda okuduklarıma göre göz kalemi , allık fırçası kulak çubuğu gibi şeylere peçete sarıp sonrada streçleyebilirisn sanırım inceden kalına doğru yapmamız gerekiyor bir arkadas söylemşti .operasyonum bitsin başlayacağım bende egzersize.daha fazla kaybedecek zamanımız yok kızlar ertelemenin bizden neler götürdüğünü unutmayın

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…