- 9 Kasım 2010
- 8.410
- 32
- 358
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #109.921
oylede denedım sankı bı duvar var oyle bı agrı oluyokı ınanamzsın bıdada dokunamıyorum
canım yendiğiğni biliyorum.sorun derken kanamam oldu demıştın ya onu sordum.gitcem canım doktora çocuk için.keşke gitmeden kendinden olsaydı ya vajiyla uğraş şimdide tedavi olcam belkide.
CANIMMMM KARDEŞİM ÇOK GEÇMİŞ OLSUNN....
canım evet senbi mucize yarattın kurtuldun ben halen yerimde sayıyorum ya saol destegin için egzersizlerde takıldım kaldım napim elimde degil denıyorum inan ama basaramadım daha insallah kurtulurum tez zamanda
:)))) kız popoya derken bendemı bı sorun var ben anlamıom zaten delık popoya dogru deilmi ? popoya dogru nasıl oluyo?
selammmm kızlar....
bıraz önce hastaneden geldım ve 4 haftalık hamıleyıııııımmmmmmmmmmmmmmmmm.cok mutlu oldum sevıncten ucuyorum resmen.allahım sana sukurler olsun.....darısı bebıs ısteyenlerın basına tez zamanda ıns.
mrb 3 aylık evliyim vajinusmusla ugraşıyorum nasıl aşıcağım bu sorunu bilmiyorum bana yardımcı olurmusunz.
Biraz oldu ama öyle ah vah değildi, oda kendimi halen kasıyor olmamdan kaynaklanıodu galiba, çünkü eşim kastığını ben hissediyodum dedi.
Ama kıslar işin kötü yanı mutluluğum uzun sürmedi ikinci denemem olmadı gene yapamadım içime alamadım korktum eşimde kızdı kalktı oturdum ağladım ufffff ne kadar umutlanmıştım halbuki, ilkini yaptım devamı gelir diye
Meraba kizlar nasilsiniz ben uzun zamandir yazamiyodum evde degilim annemlerde de net yok ben telle girip okumaya calisiyorum insallah yazabilirsem bu sekilde yazicam buraya. Benbenceden sonra 1 kisi yenmis galiba hatirlayamiyorum nickini tebrikler.. Umut basin ssagolsun canim.. Hayalsen hamileymisin canim tebrikler..Ama bu aralar topik cok sessizlesmis eskiler giremiyo olsa bile egzersizciler surekli yazin buraya lutfen aksatmayin egzersizlerinizi... Kolay gelsin hepinize.. Elvancim sende de bi sorun olmus gecmis olsun doktora git lutfen ihmal etme kendini de zorlama fazla..
İyi geceler kizlar.. Hastayim giremiyorum fazla.. hele bi iyileseyimde egzersizcilerin kulaklarini cekcem (izinleriyle tabi)
Nezamandir gelin cikmiyo.. cok fazla tembellik yaptinz artikin yeter gayri.. Zindan etmeyin hayati kendinize daha fazla.. mutlu olun eslerinizle.. bu sizin elinizde! Her firsatta ltfn egzersiz arkadaslar oyle hemwn pes etmeyin.. tirmanmadan zirveye ulasilmaz.. ugrasin olana kadar.. ter dokun, titreyin korkudan ama daha fazla ertelemeyin.. o titremelerde, korkmalarda bosuna goreceksnz..
Bsy sormk istiyorum.. sali gunune jinekologta randevum var.. ama regl olcam.. regliyken doktor kontrol edermiki beni..?? hani aletle fln bakarmi vajime yoksa sonrami gel der? zaten cok bekledm randevu icinhic.denemede yapamadm o gun bgndr cok zaman girdi araya iyice tedirgin olmaya basladm
aparat sert parmagı yapamayan aparatı nası yapsın? ben cok becerıksızım aılem yanıma gelıcek onlar gelmeden bu ay sonuna kadar basarmalıyım yoksa onlar yanımdayken asla yapamam
Arkadaşlar ben yeni başlıcam parmak egzersizlerine.İnş sizler gibi çabuk ilerleyip atlatırım bu illeti.Ama bir sorum var.Parmak egzersizlerini yaparken nasıl bir pozisyonda duruyorsunuz.Ben ne kadar uğraşsamda bacaklarımı açamıyorum bir türlü.Kaskatı kesiliyorlar.Ne tavsiye edersiniz başlangıç için ?
Canim dun olmadi yarin olur yarin olmadi bidahakinde olur yeterki pes etme ugras.. Allah yardmcn olsnkızlar,dünkü denemede başarısız oldu(((((((( o kadar emindim ki,kesin olacak diye,kendime çok kızıyorum,neden böyle kasıyorum diye. ((((((
değilim canım ama şüpheleniyordum adetime 1 hafta kala test yaptırdım negatif gibi ama biraz üstünde çıktı eğer değerim yükselirse hamileyim haftaya belli olacak inşaallah
galıba bu noktada bu sıtedeki meleklerin yapabileceği bişey kalmıo baska napabılırlerkı baska çare doktor onada tek gtmem gerekıcek eşim gelmio yesım hanımın hemsıresı esınızle gelın demıstı ahhhhh esım gelse bde hemen gdıp ılıskıye gırılıcekmıs otelemi gidicez ne bitmeyen derdim varmış benım allahım hersey bu kadarmı sorunlu olur yaaa
mrb canım cok gecmıs olsun keyfın nasıl sen ıyımısın bayadır konusamadık senınle de...
egzersız yapmayanlaragelecek sırayla
ben en son gıttıgımde reglımın 2.gunuydu ve baktı amaben tahlıl ıster dıye gıtmıstım sen yınede herseye ragmen gıt sonra dıger aya kalma...
regl olmadan ılıskı dene canım neden ara verıyorsun?olmadı egzersız yap
yarın bıtecek ınsallah ama cok yoruldumSlm cnm tskr ederm.. gecmisi okuyodum smdi gordum msjni.. keyifler orta sekerli bu aralar canim.. evet gorusemedk nezamandir ozledm.. sen neler yapiyosun tatlm bittimi temzlgn..
Ya ins bakar artk daha fazla ara girsin istemiyorum.. ya korkuyorum canim orasi yirtik belki zarar veririm diye esimde pek yanasmiyo.. zaten egzersiz yaparken oldu simdi tekrar cesaret edemiyorum doktor teshisini koysn rahatlicam Allahin izniyle
yarın bıtecek ınsallah ama cok yoruldum
sen yınede gıt canım sansını dene
Keske kulaklarim kopsada vajiyi yensem ondanda korkarim ben ama kesin benim bildigim kadariyla cnm annemdem dolayi adetliyken alttan bakmiolar
ŞAŞKINANNE
canımmm benımde 1o 15 gun oncesınden goguslerımın ucu buyumustu.ve goguslerım cok fazla buyumustu.hıc oyle olmamaıstı.yanı regle 10 gun kala olmuyordu.cok erken baslamıstı.ama aklıma hıc hamılelık gelmıyordu.10 gun bıoyunca ayanaya bakıyodum afedersınız ama goguslerıme bakıyodum.cunku hıc oyle buyuk olmamaıstı.bence hamılelıgın en acık belırtısı bu olsa gerek.hıc oyle aynaaya falan bakmazdım demekkı o kadar ılgınc geldı .)ve sonuc suan 4 haftalık kamıleyım.
Bu çalışmaları yaparken kan geliyormu geliyorsa hangi aşamada geliyor çok merak ediyorum.
Ne olur bana da cesaret verin ben de yapayım 2 ay sonra eşim askere gidecek daha hiçbir gelişme yok çok bunaldım hiç ilgilenmiyor benim problemimmiş onun değilmiş ben çözmeliymişim bana hiç desteği yok belki buradaki birçok arkadaş bu problemi eş desteğiyle yenmiştir ben de maalesef öyle bir şey yok. Bana bağlı değil oysa ki severek evlendik bu problemi çözsek herşey düzelecek ama çözemiyoruz işleriyle uğraşmaktan denemek bile istemiyor zaten... (2 yıllık evliyiz) ÇOK ÜZÜLÜYORUM ...
çok geçmiş olsun canım.nasıl oldu merak ediyorum,birazda korkuyorum duymaya..
rabbim şifalar versin canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?