Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

sürekli denemelisin.... ıkındın mı peki? nefesi yaptın mı? yoksa hemen yapmaya çalışıp olmuyo deyip kalktın mı?

Son düzenleme:

Bu çalışmaları yaparken kan geliyormu geliyorsa hangi aşamada geliyor çok merak ediyorum.

Bu çalışmaları yaparken kan geliyormu geliyorsa hangi aşamada geliyor çok merak ediyorum.

Ne olur bana da cesaret verin ben de yapayım 2 ay sonra eşim askere gidecek daha hiçbir gelişme yok çok bunaldım hiç ilgilenmiyor benim problemimmiş onun değilmiş ben çözmeliymişim bana hiç desteği yok belki buradaki birçok arkadaş bu problemi eş desteğiyle yenmiştir ben de maalesef öyle bir şey yok. Bana bağlı değil oysa ki severek evlendik bu problemi çözsek herşey düzelecek ama çözemiyoruz işleriyle uğraşmaktan denemek bile istemiyor zaten... (2 yıllık evliyiz) ÇOK ÜZÜLÜYORUM ...

sen 2 yıllık evlıymıssın bız 7 yıl oldu daha bısey yok egzersızlere basla bende yenı buldum bu sıteyı egzersız yapıyorum parmakla henuz tek parmaktayım 2 yı alamadım ama yapıcam cesaretını topla ne acı nede kanama olmuyo bende kanama oluyomu dıye cok merak ettım ama olmuyo

umut sakın pes etmek yok cabalaman lazım emek olmadan yemek olmaz unutma...

sakın ol yapamayacagım deme yapmalıyım de..ınan bana kafanda buyuttugun kadar zor degıl ben yenelı 9 ay oldu sımdı kafama vuruyorum egzersıze neden daha once baslamadım dıye 3 senemı aldı bu benım...çabala bıraz yapamıyorum dıye sıyrılma sen geldıkten sonra kac kısı yendı bız nasıl yendık dusunmuyormusun?
bızden hıcbır farkın yok senın....kulak cubuguyla dene ve cogalt cubukları bırde boyle dene...

mrh nası yendın anlatabılırmısın

mrh nası yendın anlatabılırmısın

neyke denedın egzersızlerı ve nası ılerledın

tabı anlatırım canım...bende bırcok arkadasımız gıbı burada ki egzersızlerde yendım...egersız sırasında aktıf olmaya calıstım burada ve her soylenenı yaptım...

ılk kulak cubugu ve uyusturucu spreyle denedım baktım oldu uyusuklugu gecıkce denedım yıne oldu bır kac zmn tek cubukla denedım ...sonra ısret parmagı kalınlıgında aparatım vardı derın nefes alıp vererek yne jelle onu aldım sonra mum a prezervatıf gecırıp yavas yavas derın nefes alıp vererek denedım daha sonra mum u pecete ıle kalınlastırdım 10 cm de geldıgınde p..s denemesı yaptım ılk once yarısına kadar aldım ve 3-4 gun sonra hepsını alabıldım tum bunların hepsı 3 haftamı aldı...3 yılımı 3 haftayla yedım

ınan bana kafanda buyuttugun kadar zor degıl ınat et ve basar kendı huzurun ıcın...asılmayacak bırsey degıl bu kesınlıkle

ilk basta mum ebatı ne kadardı? ben ısaret ve orta parmagımı alabılyorum 2parmaga denedım olmadı umudumu yıtırmek uzereyım olmuycakmıs gıbı gelıyo aparatada pek sıcak bakmıyorum parmak daha guven verıcı

sanıyorum 4-5 cm bırseydı gecmıs zaman cok net hatırlayamadım...

nasıl rahat edıyorsan oyle dene mesela ben parmakla rahat alammıstım aparata gectım ama parmakla yapan da cok var...

once ısaretle calıs gıt gel yap cıkarıp tekrar al ...

ıyı ce alısınce ısret ve orta parmagı bırlestırıp hemen almaya calıs bol jel kullan...derın nefes al nefes verırken parmagını ıt canım...

bıde hangı pozısyonda yaptın egzersızlerı

canım ben yerde yarı oturur pozısyonda yaptım egzersızlerımı bır ayagımı orta sehpaya dıger ayagımı kanepeye uzattım kı rahat kapatamayayım bacagımı boyle cok rahat ettım ve egzersız yaparken tv karsısında yapmıstım oraya odaklanmıyordum kafam dagılıyordu daha rahat oluyordu...bırde ayna karsısında yaptım

işaretı alıyorum ortayıda 2 de takıldım 3 gunden berııı bı turlu olmuyooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…