- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #110.061
kızlar nerdesınız yenen gıdıyo nıye bugunlerde pek kımse gırmıyooo
bebeğimi kaybettim içim çok acıdı bana dua edin kalbi durmuş kürtaj yaptılar
ben ısaretı ortayıda tam alıyorum 2yı yaamıyorum
yenen arkadaşların bazılarında aynı sorun var anladığım kadarıyla.aslında benim de durum farklı değil ben isteksiz eş isteksiz ve sonuç hiç ii olmuyor.bi de zaten şu sıralar rahatsız,yaklaşamıyorum.kendimi erkek gibi hissettim birden yaklaşamıyorum deyince)resmen kovalıyorum ya yok böyle bi şey (
canım parmaklarını küs şeklinde yapıcaksın..zaten ikisi bir anda girmiyor...öyle düşün rahatla... önce öndeki sonra biraz kalınlaşıyor ve hiç hissetmiyorsun.ıkınmak çok işine yarar...sürekli ıkın kendilinden ilerler...nefesini alıp verirken de ittirebilirsin...ben bunların yanında parmağımla hızlı hızlı titreşim gibi gitgel yapmıştım oşekilde çok rahat girmişti.
ben ısaretı ortayıda tam alıyorum 2yı yaamıyorum
inş ya evet az bişey oldu ama inş bende yenicem burdan sizeiyi haberlerimi vercem ama doktora gitmeye cekiniyorum nasıl olacak bilmiyorum
canım ben gebelik testi yaptım 2 gün gecikmişti adetim ve ikinci çizgi birinciye göre daha pembe birinci kırmızı ikinci pembe bu ne demek oluyo nette okudum şüpheli hamilelik veya hamilelik var ama erken test yapılmış olabilir diyo salı gününe kadar test yaptıramam işim var bir de bu kan tahlili nerde yapılır sağlık ocağında yapılabilir mi? bir de eğer şimdi hamileysem ilişkiye girmek zarar verirmi 2 gündür ilişkiye giriyoruz çünkü korktum bişe olcak diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?