Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

kızlar nerdesınız yenen gıdıyo nıye bugunlerde pek kımse gırmıyooo

canım belki işleri vardır...tatile filan çıkmışlardır.ya da benim gibi geldiklerinde soru sorulmuyordur..bekleyip bekleyip bir daha da gelmiyor olabilirler... kaç gündür şurdayımm...sorusu olan var mı yardımcı olurum diyorum... neredeyse kimseden ses yok yani.. sonra da yendim kaçtım olacak

ben ısaretı ortayıda tam alıyorum 2yı yaamıyorum

canım parmaklarını küs şeklinde yapıcaksın..zaten ikisi bir anda girmiyor...öyle düşün rahatla... önce öndeki sonra biraz kalınlaşıyor ve hiç hissetmiyorsun.ıkınmak çok işine yarar...sürekli ıkın kendilinden ilerler...nefesini alıp verirken de ittirebilirsin...ben bunların yanında parmağımla hızlı hızlı titreşim gibi gitgel yapmıştım oşekilde çok rahat girmişti.

issteksizlik sonucu bizde sert..me problemi oluyor ama eşimin görev yeri değişti artık sadece haftasonları görüşebiliyoruz bu işe yaradı özlüyoruz birbirimizi ve isteksizlik daha da azaldı çok şükür o sorundan da kurtuluyoruz galiba.. zamanla düzelir inşallah..

canım ben gebelik testi yaptım 2 gün gecikmişti adetim ve ikinci çizgi birinciye göre daha pembe birinci kırmızı ikinci pembe bu ne demek oluyo nette okudum şüpheli hamilelik veya hamilelik var ama erken test yapılmış olabilir diyo salı gününe kadar test yaptıramam işim var bir de bu kan tahlili nerde yapılır sağlık ocağında yapılabilir mi? bir de eğer şimdi hamileysem ilişkiye girmek zarar verirmi 2 gündür ilişkiye giriyoruz çünkü korktum bişe olcak diye

ben ısaretı ortayıda tam alıyorum 2yı yaamıyorum

tek parmağı rahat alabiliyormusun tek parmağı çok rahat aldıktan sonra iki parmaağa geç canım bir de küs gibi yap parmağını o şekilde almaya çalış aslında kolay zor değil sen 1 parmağı almışın sonuçta.. önce nefes al verirken ittir.. kolay gelsin

inş ya evet az bişey oldu ama inş bende yenicem burdan sizeiyi haberlerimi vercem ama doktora gitmeye cekiniyorum nasıl olacak bilmiyorum

çekinme canım bayan doktora git madem bende çekine çekine gittim ama rahatladım sonunda komik ama bende çok afedersiniz acaba delik yokmu endişesiyle gittim bayan doktor saolsun çok iyidi ve ben şimdi delik var demi doktor hanım diye ısrarlı soruma bile sabırla cevap verdi ondan sonra egzersizler sayesinde yendim inşallah sende yeneceksin

canım büyük ihtimalle hamilesin 2. çizgin daha silik olsa bile...bende de öyle olmuştu ve o 2. çizgi günden güne daha da koyulaştı...mesela bana doktor hayali çizgi bu demişti.yanlış demişti...ama çok şükür öyle çıkmadı... aile hekimiydi kendisi...kanda kesin belli olur dedi ve biraz daha kesinleşmesi için bekle dedi.sonra gitttim kan tahlilinde çıktı..sende aile hekimine gidebilirsin canım...bu arada ilişki için şöyle diyim ilk 3ay gebeliklerde düşük riski olduğu için ilişki genellikle tavsiye edilmiyor.yine de doktoruna danış...sonuç ne olursa olsun hayırlısı olsun tatlım

bebeğimi kaybettim içim çok acıdı bana dua edin kalbi durmuş kürtaj yaptılar

canım benim üzüntünü derinden paylaştım üzülme nolur iyi tarafından bak sen onu kucağına almadın daha ya alsaydında o zaman gitseydi yanından o daha çok acıtırdı halimize şükür her zaman rabbimiz böyle takdir ettiyse emin ol böylesi daha hayırlıdır inşallah rabbim yeniden sağlıklı bi bebek nasip eder sana ve hepimize

Kızlar bu mübarek günde rabbim tüm vajnismus sorunuyla uğraşan herkese yenmeyi yenenlere ve isteyenlere hayırlı ve sağlıklı evlat sahibi olmayı kimin her ne dileği varsa hayırlısıyla kabul etsin inşallah kalbi benim gibi bebek bebek bebek diye atanlar birbirimiz için dua edelim rabbim şimdide hepimizin dilek ve dualarını kabul etsin AMİNNNNNNN
arkadaşlar yazımı okuyan herkesin aminleri hepimiz için

*****Mübarek Kandil Gecelerini Nasıl Değerlendirmeliyiz******

Kur'an-ı Kerim okuyarak,
Peygamberimiz ( a.s.m)'ın mübarek duası olan Cevşen-ül Kebiri okuyarak,
Aile bireyleriyle birlikte günün mana ve ehemmiyeti hakkında sohbet ederek,
Allah rızası için namaz kılarak,
Hayatımızın geçmiş günleri ve yılları hakkında muhasebe yaparak,
Günahlarımızın bağışlanması için Allah'tan af dileyerek,
Sevgili Peygamberimize bol bol salât ve selâm okuyarak,
Dünya ve ahirete ait dileklerimiz için dua ederek,
Hastaları, yaşlıları ziyaret ederek; yoksulları, öksüz ve yetimleri sevindirerek,
Eş, dost ve yakınlarımızla tebrikleşerek,
Dargın ve küskünleri barıştırarak, değerlendirebiliriz.

geçmiş olsun canım.çok üzüldüm. bu böyle olacakmış demekki..rabbim en kısa zamanda sağlıklı,sıhhatli hayırlı evlat versin...

nasılsın cnm deneme yapıomusun ya ben adet tarıhımı nıye not almıomkı ufffffff ıkı saattır gecmıse bakıom nerde yazmısım regl oldum dıe ama bulamadım o sayfayı sankı olmam gerekıodu benım ben her ay 1 hafta öne gelıo cunku ayyy yok cnm olamaz öyle sey olurum bı kac güne...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…