- 29 Ocak 2012
- 2.459
- 1.227
- 373
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #110.101
canım büyük ihtimalle hamilesin2. çizgin daha silik olsa bile...bende de öyle olmuştu ve o 2. çizgi günden güne daha da koyulaştı...mesela bana doktor hayali çizgi bu demişti.yanlış demişti...ama çok şükür öyle çıkmadı... aile hekimiydi kendisi...kanda kesin belli olur dedi ve biraz daha kesinleşmesi için bekle dedi.sonra gitttim kan tahlilinde çıktı..sende aile hekimine gidebilirsin canım...bu arada ilişki için şöyle diyim ilk 3ay gebeliklerde düşük riski olduğu için ilişki genellikle tavsiye edilmiyor.yine de doktoruna danış...sonuç ne olursa olsun hayırlısı olsun tatlım
canım sana bir tavsiyem olacak, buraya veya bana özelden küçüklüğünden beri cinsellik hakkında etrafında söylenen olumsuz söylemleri, korkularını, başından taciz falan geçmişse, bunları yaz, olumsuz düşüncelerin bilinçaltına etki ediyor, bunları tespit edelim, bunlar hakkında konuşalım, terapistler ilk görüşmede bunu yapıyor canım. Gerisi mutlaka geliyor...
acı kasılmadan kaynaklanıyor, biz zaten o kası kontrol etmeyi öğrendiğimiz için egzersizle ilk gecemiz çok kolay geçiyor.ya cevremizdekilerden duyoyoruz tabi çok acıyo felan diye ama ilk gece bende cok az girdi az kırmızı geldi daha da yok girmedi basımdan hiç böle bişe gecmedi
sessizcekimsesizce de mi hamile kızlar
acı kasılmadan kaynaklanıyor, biz zaten o kası kontrol etmeyi öğrendiğimiz için egzersizle ilk gecemiz çok kolay geçiyor.
Taciz derken elle otobüste vs.de olabilir yada laf atan çok oluyor bizim ülkemizde, sanırım sende travmatik bir etki yapmamış bunlar. Ne kadar rahat olursan, egzersiz yaparsan kasılmada azalıcak ve sonrasında kaybolacak.
Ben ilk parmakta girişte zorlanıyordum, sonra ilerledikçe giriş kolaylaştı, orta kısımlarda zorlanıyordum, ondan sonra hiç kasılma kalmadı, aşama aşama azalıcak, egzersizi ihmal etme sadece :).
canım bizim çoğumuzda kan gelmiyor artık bunu biliyorsun, eşlerimizde anlayışlı, anlayışlı olmasalar bu kadar seneler uzamazdı sorunumuz, üzerimize çıkıp zorlasaydı çoktan vajiden kurtulurduk . Aslında bu bir yandan avantaj bir yandan dezavantaj . Canım benimde ağrı eşiğim çok düşüktür, iğneden kaçarım hep :18:. Zaten cinsellik iğne olmaya benzemiyor, yuvarlak kaygan bir delik var, oraya birşey girip çıkınca zevk alıyorsun, kasılmalar azaldıkça acı olmuyor, geçen almanya' da kadınların %99 u orgazm olabiliyormuş diye okudum. Ne kadar üzüldüm bilemezsiniz , bizi o kadar korkuttular, senelerimizi çaldılar resmen .
canım bizim çoğumuzda kan gelmiyor artık bunu biliyorsun, eşlerimizde anlayışlı, anlayışlı olmasalar bu kadar seneler uzamazdı sorunumuzcanım benım aslında söylıcegım pek farklı bsey yok ama ynede şöyle sıralıyım sana ben kapı komsumuzun kızı evlendıgı gece (babasının alt katına yerlesmıstı ) ambulans fılan gelmıs cok kucuk deılım hatırlıorum konusmaları aman cok kan gelmıs durduramamıslar kanamayı götürmüşler işte dıkış atmışlar falan fılan bundan cok etkılenmıstım suan ble bi tuhaf oluyorum sonra bı 5 sene once benım kuzen evlendı sonra konusurken ıkı gun yapamadıgnı sonra esının sabah uyurken bırden basladıgnı ve ansızın soktugnu cok acıdıgnı ve kalkıp benyoya gderken bacaklarından kan damladıgı falan soylmıştı ne yalan soylım ben bunlardan cok etkılenmıstım ama aynı kuzen cok ıstedıgnı kocasını artık uyutmadıgnıda anlatıodu:))) yaa bılmıorum cıleklım benım agrı esıgım ınanılmaz dusuk ıgne olucaksam eger heycandan tansıonumu dusurup bayılan bırıyım ben kendıme hakım olamıorum korku kaplıo ıcıme vucuduma bı cısım gırecekse ve acıcagnı düsünüosam olay bitio benım ıcın....
8 mayısta kurtuldum, geçen senelerime acıyorum şimdi. ben durex kullandım, burdaki arkadaşlar ultrason jeli alıyorlarmış medikalden hem daha hesaplı hem daha büyükmüş...bende yapıcem regl bitsin prez ve kayganlastırıcı azlıp deniycem hangi kayganlastırıcı güzel yani iyi deneyip bene mutlu omka istiyortuım sen kurtuldunmu
8 mayısta kurtuldum, geçen senelerime acıyorum şimdi. Ben durex kullandım, burdaki arkadaşlar ultrason jeli alıyorlarmış medikalden hem daha hesaplı hem daha büyükmüş...
Kayganlaştırıcıda önemli olan su bazlı olması canım.
canım bizim çoğumuzda kan gelmiyor artık bunu biliyorsun, eşlerimizde anlayışlı, anlayışlı olmasalar bu kadar seneler uzamazdı sorunumuz, üzerimize çıkıp zorlasaydı çoktan vajiden kurtulurduk . aslında bu bir yandan avantaj bir yandan dezavantaj . Canım benimde ağrı eşiğim çok düşüktür, iğneden kaçarım hep :18:. Zaten cinsellik iğne olmaya benzemiyor, yuvarlak kaygan bir delik var, oraya birşey girip çıkınca zevk alıyorsun, kasılmalar azaldıkça acı olmuyor, geçen Almanya' da kadınların %99 u orgazm olabiliyormuş diye okudum. Ne kadar üzüldüm bilemezsiniz , bizi o kadar korkuttular, senelerimizi çaldılar resmen .
bende gecen daha yenı bısey öğrendim hıc bışey bılmıorum yaaa ıkı türlü orgazm varmıs bi vajınal orgazm dıgerıde klıtoris mıydıAayy cıkaramadım ıste sürtünerek olan demekkı bız vajınal orgazmı hıc yasamadık suan cnm belkıde o cok daha farklı...
aynen öyle bazen esşime diyorum bagır cagır kız zorlada olsa yap oda kıyamıyo yazık belki kızsa bağırsa olacak neyse herseyde hayır vardır ya
ben esıme ne kadar yalvardım nolur getır bı sıse rakı içim sen yap dıe olmaz dedı uyku hapı ıcım dedım yok dedı sen kendınde ve ısteyerek olmadan nası yapım derdı biz esımle 6 sene cok yogun bı asktan sonra evlendık o benden 7 yas buyuk ve onu üzerımden ittiğim zaman ben onun cok üzüldüğnü hıssedıodum ve asla daha devam etmezdı ne kadar bılınclı yapmadıgmı bılsede onu ıstemedıgmı zannedıo zaman zaman anlıorum...
bende gecen daha yenı bısey öğrendim hıc bışey bılmıorum yaaa ıkı türlü orgazm varmıs bi vajınal orgazm dıgerıde klıtoris mıydıaayy cıkaramadım ıste sürtünerek olan demekkı bız vajınal orgazmı hıc yasamadık suan cnm belkıde o cok daha farklı...
o zaman alıyım bende ultrasoın jeli su bazlı olması gerekiyor sen nasıl ve kaç gün hangi aralıklarla yaptın anlatırmısın yani ne kadar zamanda yendin yardım edin nolur ya bende kurtulmak istiyorumm
ben esıme ne kadar yalvardım nolur getır bı sıse rakı içim sen yap dıe olmaz dedı uyku hapı ıcım dedım yok dedı sen kendınde ve ısteyerek olmadan nası yapım derdı biz esımle 6 sene cok yogun bı asktan sonra evlendık o benden 7 yas buyuk ve onu üzerımden ittiğim zaman ben onun cok üzüldüğnü hıssedıodum ve asla daha devam etmezdı ne kadar bılınclı yapmadıgmı bılsede onu ıstemedıgmı zannedıo zaman zaman anlıorum...
evet canım bende vajinal orgazm hiç yaşayamadım, hoş diğerinde de aman aman bir rahatlama olmuyor bende, of daha çok yolum var...
canım başarı hikayem aşağıdaki linkte, burda diğer arkadaşlarında başarı hikayelerini okuyabilirsin...
http://www.kadinlarkulubu.com/jinek...kulerimizle-birbirimize-destek-olalim-21.html
rakı ile içki ile anestezi ile olacak iş değil, hem ilk gece çok önemlidir, dualar kabul olur, yeni evli çift ile Allah arasında perdeler kalkar, o önemli anda içkili olmak istemezdim, zaten hayatımda hiç içmedim .
bebeğimi kaybettim içim çok acıdı bana dua edin kalbi durmuş kürtaj yaptılar
selammmm kızlar....
bıraz önce hastaneden geldım ve 4 haftalık hamıleyıııııımmmmmmmmmmmmmmmmm.cok mutlu oldum sevıncten ucuyorum resmen.allahım sana sukurler olsun.....darısı bebıs ısteyenlerın basına tez zamanda ıns.
issteksizlik sonucu bizde sert..me problemi oluyor ama eşimin görev yeri değişti artık sadece haftasonları görüşebiliyoruz bu işe yaradı özlüyoruz birbirimizi ve isteksizlik daha da azaldı çok şükür o sorundan da kurtuluyoruz galiba.. zamanla düzelir inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?