Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

tamam salı günü gidiyorum hayırlısı olsun dediğin gibi.. çok silik de çıkmadı ya sadece kırmızıdan azcık açık hayırlısı çok sağol canım cvp verdiğin için

canım benım aslında söylıcegım pek farklı bsey yok ama ynede şöyle sıralıyım sana ben kapı komsumuzun kızı evlendıgı gece (babasının alt katına yerlesmıstı ) ambulans fılan gelmıs cok kucuk deılım hatırlıorum konusmaları aman cok kan gelmıs durduramamıslar kanamayı götürmüşler işte dıkış atmışlar falan fılan bundan cok etkılenmıstım suan ble bi tuhaf oluyorum sonra bı 5 sene once benım kuzen evlendı sonra konusurken ıkı gun yapamadıgnı sonra esının sabah uyurken bırden basladıgnı ve ansızın soktugnu cok acıdıgnı ve kalkıp benyoya gderken bacaklarından kan damladıgı falan soylmıştı ne yalan soylım ben bunlardan cok etkılenmıstım ama aynı kuzen cok ıstedıgnı kocasını artık uyutmadıgnıda anlatıodu:))) yaa bılmıorum cıleklım benım agrı esıgım ınanılmaz dusuk ıgne olucaksam eger heycandan tansıonumu dusurup bayılan bırıyım ben kendıme hakım olamıorum korku kaplıo ıcıme vucuduma bı cısım gırecekse ve acıcagnı düsünüosam olay bitio benım ıcın....

ya cevremizdekilerden duyoyoruz tabi çok acıyo felan diye ama ilk gece bende cok az girdi az kırmızı geldi daha da yok girmedi basımdan hiç böle bişe gecmedi
acı kasılmadan kaynaklanıyor, biz zaten o kası kontrol etmeyi öğrendiğimiz için egzersizle ilk gecemiz çok kolay geçiyor.
taciz derken elle otobüste vs.de olabilir yada laf atan çok oluyor bizim ülkemizde, sanırım sende travmatik bir etki yapmamış bunlar. Ne kadar rahat olursan, egzersiz yaparsan kasılmada azalıcak ve sonrasında kaybolacak.
ben ilk parmakta girişte zorlanıyordum, sonra ilerledikçe giriş kolaylaştı, orta kısımlarda zorlanıyordum, ondan sonra hiç kasılma kalmadı, aşama aşama azalıcak, egzersizi ihmal etme sadece :).

bende yapıcem regl bitsin prez ve kayganlastırıcı azlıp deniycem hangi kayganlastırıcı güzel yani iyi deneyip bene mutlu omka istiyortuım sen kurtuldunmu

aynen öyle bazen esşime diyorum bagır cagır kız zorlada olsa yap oda kıyamıyo yazık belki kızsa bağırsa olacak neyse herseyde hayır vardır ya

canım bizim çoğumuzda kan gelmiyor artık bunu biliyorsun, eşlerimizde anlayışlı, anlayışlı olmasalar bu kadar seneler uzamazdı sorunumuz , üzerimize çıkıp zorlasaydı çoktan vajiden kurtulurduk . aslında bu bir yandan avantaj bir yandan dezavantaj . Canım benimde ağrı eşiğim çok düşüktür, iğneden kaçarım hep :18:. Zaten cinsellik iğne olmaya benzemiyor, yuvarlak kaygan bir delik var, oraya birşey girip çıkınca zevk alıyorsun, kasılmalar azaldıkça acı olmuyor, geçen Almanya' da kadınların %99 u orgazm olabiliyormuş diye okudum. Ne kadar üzüldüm bilemezsiniz , bizi o kadar korkuttular, senelerimizi çaldılar resmen .

bende yapıcem regl bitsin prez ve kayganlastırıcı azlıp deniycem hangi kayganlastırıcı güzel yani iyi deneyip bene mutlu omka istiyortuım sen kurtuldunmu
8 mayısta kurtuldum, geçen senelerime acıyorum şimdi. ben durex kullandım, burdaki arkadaşlar ultrason jeli alıyorlarmış medikalden hem daha hesaplı hem daha büyükmüş...
Kayganlaştırıcıda önemli olan su bazlı olması canım.

o zaman alıyım bende ultrasoın jeli su bazlı olması gerekiyor sen nasıl ve kaç gün hangi aralıklarla yaptın anlatırmısın yani ne kadar zamanda yendin yardım edin nolur ya bende kurtulmak istiyorumm

bende gecen daha yenı bısey öğrendim hıc bışey bılmıorum yaaa ıkı türlü orgazm varmıs bi vajınal orgazm dıgerıde klıtoris mıydı aayy cıkaramadım ıste sürtünerek olan demekkı bız vajınal orgazmı hıc yasamadık suan cnm belkıde o cok daha farklı...

yani bizim yurt dısında bi akrabamız var kız daha küçük evleneceklere diyoki ne var sanki giriyo cıkıyo ne varki sanki dio eğitim veriyolrlar korkutmuyıorlar biz se yok girmiş kanamıs yok acımıs yok şöyle yok böyle

aynen öyle bazen esşime diyorum bagır cagır kız zorlada olsa yap oda kıyamıyo yazık belki kızsa bağırsa olacak neyse herseyde hayır vardır ya

ben esıme ne kadar yalvardım nolur getır bı sıse rakı içim sen yap dıe olmaz dedı uyku hapı ıcım dedım yok dedı sen kendınde ve ısteyerek olmadan nası yapım derdı biz esımle 6 sene cok yogun bı asktan sonra evlendık o benden 7 yas buyuk ve onu üzerımden ittiğim zaman ben onun cok üzüldüğnü hıssedıodum ve asla daha devam etmezdı ne kadar bılınclı yapmadıgmı bılsede onu ıstemedıgmı zannedıo zaman zaman anlıorum...

cok kötü bişey ya bende dedim sarhos oluyum hap yutuyum bayılt felan yok dedi anlayıslı oldukları için erteleniyo bene inş bende egzersiz yaıp kurtulcam kaç ay da biter peki egzersizkerr yani kurtulmak

evet canım bende vajinal orgazm hiç yaşayamadım, hoş diğerinde de aman aman bir rahatlama olmuyor bende, of daha çok yolum var...

o zaman alıyım bende ultrasoın jeli su bazlı olması gerekiyor sen nasıl ve kaç gün hangi aralıklarla yaptın anlatırmısın yani ne kadar zamanda yendin yardım edin nolur ya bende kurtulmak istiyorumm

canım başarı hikayem aşağıdaki linkte, burda diğer arkadaşlarında başarı hikayelerini okuyabilirsin...

http://www.kadinlarkulubu.com/jinek...kulerimizle-birbirimize-destek-olalim-21.html

rakı ile içki ile anestezi ile olacak iş değil, hem ilk gece çok önemlidir, dualar kabul olur, yeni evli çift ile Allah arasında perdeler kalkar, o önemli anda içkili olmak istemezdim , zaten hayatımda hiç içmedim .

bende içmedim ama ne biliyim şeytan neler sokuyo insanın aklına

Üstelik vajinismus uzun süreli flört edenlerde oluyormuş, yani cinselliksizde aşk yaşanabilir diye algılıyormuş bilinçaltı. Ben üç sene konuştuktan sonra evlendim ama şimdi düşünüyorum da hayırlı işlerinizde acele ediniz diyor ya dinimiz, aslında dinimizin emrettiği herşeyde bir hayır bir hikmet vardır, biz yine bildiğimizi oluyoruz işte.

çok şükür canım .ALLAH sağ salim kucağına almayı da nasip etsin İNŞALLAH.çok sevindim

ah canım benimm sen hayatında içkinin kokusunu bılıonmu desene içene saygı duyuyorum tabı ama bende haram kabul edenlerdenım düşün nasıl bi dertki bu nelere basvuruyoruz benım ıkı seneyı bulmamın en buyuk nedenı hep benı bayıltıcak kendımden gecırıcek uyandıgımda herseyın bıtmıs gıtmıs olacagı bı formül düsünmekle gect boyle bsy olmadıgını bu sıteyı okuyunca anladım bayılıp gırsende sonra aynı sorunun devam ettıgnı anladım ılk esım bana demıstı ama

Son düzenleme:

çok sevindim canım senin adına...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…