- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #110.021
Gebelik testi yaptım. Pozitif çıktı :) hamileyim sanırım....
belit06 bugun oglusunu kucagına aldı kızlarrr
doktora gitmeye cekiniyorum suan regl dönemindeyim bundan sonra gitmeyi düşünüyorum inş bende yeneceğim ama bilmiyorum ilk gece cok az oldu sonrada daha olmadı cok kasıyorum kendimi hersey güzel oraya gelince kapanıyooo
selammmm kızlar....
bıraz önce hastaneden geldım ve 4 haftalık hamıleyıııııımmmmmmmmmmmmmmmmm.cok mutlu oldum sevıncten ucuyorum resmen.allahım sana sukurler olsun.....darısı bebıs ısteyenlerın basına tez zamanda ıns.
hatta en çok gelin o ay çıktı, duanın gücü bu, teşekkür ederiz dua eden ağızlaraevet elhamdülilah bende sizin adınıza çok sevindim.
çok duygulandımaslında ben adet olacaktım ve sekineyi 17 gün okumuştum.merak ediyorum allahım 19 atamamlayamayacağım diye ve adedim 2 gün geç geldi.tam 19 gün okudum ikindin adet oldum.okuyana değil okutana bak.
alıştım canım, biraz girerken zorlanıyorum ama henüz zevk alamıyorum, kayganlaştırıcıyı bıraktım :)))).
Kiz bacaklarin kapali nasi yapican olurmu bak burda biri bacaklarinizi acip uyuyun demisti yatarken sonuna kadar ac bacaklarini cnm alissin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?