Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

yenen arkadaşların bazılarında aynı sorun var anladığım kadarıyla.aslında benim de durum farklı değil ben isteksiz eş isteksiz ve sonuç hiç ii olmuyor.bi de zaten şu sıralar rahatsız,yaklaşamıyorum.kendimi erkek gibi hissettim birden yaklaşamıyorum deyince)resmen kovalıyorum ya yok böyle bi şey(

inş. oda olur aslında seks güzel valla bir alışsan adamın tepesinden inmezsin.heh heh

yani şu an bana şu katettiğim mesafe bir zafer gibi geliyor, asla yapamam eşim benden bunu istemesin onu mutlu etmek için başka herşeyi yaparım derken, şimdi yapabiliyorum, çok farklı bir duygu. Zevk için acele etmiyorum, inşallah o günlerde gelir, her gece tepesinde olurum o zaman .

canım ne olacak endişesi taşıdığın için olmamıştır.öyle bi durumda yani halkaya takılınca biraz bekle acele etme.gözlerini kapat nefes al ver biraz ve sonra nefes verirken yavaş yavaş dene.ben hep öyle yapmışımdır zihnimi boşaltmaya çalışmışımdır.sonuçta egzersizlerde başarılısın.ilişkiyi de yaparsın rahatlıkla, inanıyorum.

iyi geceler kızlar,ne güzel hamile haberleri almak,bu site sayesinde yenip hamile kalmak,bizim için büyük nimet.bunun kıymetini bilmemiz lazım,herşeyi sorup konuşabiliyoruz.ben rapor vermeyim,bugün 3 parmak denedim,ilk başta zorlandım ama 2 saat sonunda rahat gitgelde yapabildim.geçen p..s denemesinde kasmıştım,deneme yapmak istiyorum ama yine olmasa diye korkuyorum.kızlar ne yapmam lazım..

Iki yili gecti cnm evliyim 1 aydirda bu siteyi okuyom ama daha cok ilerleyemedim ben sen hemen aldin ama bak devam et bence orta parmaktan cok az kalin bi bi aparatla dene bi nasilsa ortayi alion dimi

Ayy canim aklima geldin simdi yine ne mutlusundur simdi tüh masallah allah nazarlardan saklasin hakkettin mutlulugu valla dibine kadar yasa canim (biraz argo oldu sanirim)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…