- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #110.041
Meraba canim ben de yazamiyorum evimde degilim cunku annemlerdeyim sadece gecmisi oikuyorum.. Ben yeneli 40 gun oluyo ben de kasiyorum hala ama korkmuyorum korkum gecti sadece ilk giriste kasiliyorum o da bikac kez gitgelle geciyo. Istek dersen ne bende ne esimde var ikimiz de cok isteksiz hadi bendeki istekszlik iliskinin olmasina engel olmuyo ama esimdeki isteksizlik karsimiza sertlesme sorunu olarak cikiyor.. Yapabilecegimiz bisey yok sabretcez... Korkun neden var aci oluyo mu ondan mi korkuyosun acinin olmadigini gordun aslinda korkma canim ya olmazsa bir psikologtan yardim alabilirsin..
inş. oda olur aslında seks güzel valla bir alışsan adamın tepesinden inmezsin.heh heh
canım iki parmak çok rahat olmaya başladı gitgelde yapabiliyorum,orayı iyice esnettim.deneme için herşey hazırdı,bu gece ya olacak ya olacak diyordum kendime,ama olmadı kastım yine,gitti halkaya takıldı kaldı.
Gebelik testi yaptım. Pozitif çıktı :) hamileyim sanırım....
yarın kandil şimdiden miraç kandiliniz mübarek olsun.Allah herkesin istediğini hayırlısıyla versin.vajilileri kurtarsın.sırada umut var.yenenlere bebiş versin.
Ayy canim agzindan bal damlio valla bende ilk sirada yenmem gerektigni biliom ama iste17 pusu cikicak gbime gelio
kızlar nerdesınız yenen gıdıyo nıye bugunlerde pek kımse gırmıyooo
Oyle demiyelimde cnm yaz basi tayin cikanlar ev tasiyanlar temizlik yapanlar sen sor mutlaka cvp verir kizlar
Cnm bence sen orta parmaktan az kalin bi aparatla yapmalisin gbime gelio ne dersin
Cnm bence sen orta parmaktan az kalin bi aparatla yapmalisin gbime gelio ne dersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?