- 29 Ocak 2012
- 2.459
- 1.227
- 373
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #110.181
Cnm icimden hamileymisin gbi gelio hadi hayirlisi ins....
kız sen yenmişsin bacıııım. valla ne duruyosun zaten pe..s okadar...hadi acele et sen de gelin ol
bende gelin oluyum demisağol canım bak insan bir cümleyle bile neşe verebiliyor insana... ALLAH razı olsun canıom senden gayet neşelendim şimdi... ya bizim çoğu sorunumuz zaten kimseye anlatamamak ve dertleşememek... bak biri azıcık cesaret verince insan ne kadar seviniyor... artık yavaş yavaş bebiş istiyorum onun için yenmeyi daha çok istiyorum... benim hep korkum yener yenmez hamile kalmaktı... ama şimdi istiyorum ve korkmuyorum hıh haydi hayırlısı bakalım... ama 11.5cm yi alırsam çok rahatlıyacağıma eminim tatlım...
canım benim senden de Allah razı olsun... sen sona gelmişsin... için nasıl rahatlayacaksa öyle devam et ...zaten 11,5 tan sonra inş.. mutlu son olurherzaman yazabilirsin sorun olursa öptüm
canım 3 parmak süper
eşine yapcaz deme heyecanlanmasın.
ön.se. doğal gibi başlat :)))
ondan sonra biraz ittirsene sadece alışmak istiyorum de biraz daha braz daha dersen bakarsın o arada oluverir.
sen öncesinde egzersizlerini yap. hatta ön.se.. eşine çaktırmadan parmak egzersizi de yap
ama unutma eşin doğal sansın.
sizde yoktr inşallah ama eşime yapalım deyince se..me olmuyodu hep doğalmış gibi yapmak zorundaydım
ayy hadi inşallah canım.
hemen yaz tmm :)
sivasa taşınıyoruz canım. ondan sonra batı ondan sonra tekrar doğu bi ömür böle
Aslında bu sabah eşimle deneme yapmaya karar verdim , egzersizlerimi yaptım bi sorun olmadı sonra eşimle denemeden önce bi de aparatla deneyim dedim çünkü ben hep parmakla çalışıyodum bi mumu iyice peçeteyle sardım strece de geçirdim aslında çok kalın değildi uç kısmı belki biraz kalındı ama aparatı alamadım içime tekrar üç parmakla denedim o zaman bi sorun yok ama aparatı alamayınca sitres oldum tabi ya pe..si de alamazsam diyeBen artık kafamdan ya acırsa fikrini attım acıdan fln korkmuyorum ama malum başarısız her deneme insanı yıpratıyo . Bu seferde ya pe..si de alamazsam demeye başladım ama bu forumda da sadece parmakla çalışıp yenenler vardı vajiyi dimi ? Bakalım cesaretimi toplayabilirsem bu akşam denemeye çalışıcam inş. olur . Tabi ertelemezsem
bende gelin oluyum demisağol canım bak insan bir cümleyle bile neşe verebiliyor insana... ALLAH razı olsun canıom senden gayet neşelendim şimdi... ya bizim çoğu sorunumuz zaten kimseye anlatamamak ve dertleşememek... bak biri azıcık cesaret verince insan ne kadar seviniyor... artık yavaş yavaş bebiş istiyorum onun için yenmeyi daha çok istiyorum... benim hep korkum yener yenmez hamile kalmaktı... ama şimdi istiyorum ve korkmuyorum hıh haydi hayırlısı bakalım... ama 11.5cm yi alırsam çok rahatlıyacağıma eminim tatlım...
Aslında bu sabah eşimle deneme yapmaya karar verdim , egzersizlerimi yaptım bi sorun olmadı sonra eşimle denemeden önce bi de aparatla deneyim dedim çünkü ben hep parmakla çalışıyodum bi mumu iyice peçeteyle sardım strece de geçirdim aslında çok kalın değildi uç kısmı belki biraz kalındı ama aparatı alamadım içime tekrar üç parmakla denedim o zaman bi sorun yok ama aparatı alamayınca sitres oldum tabi ya pe..si de alamazsam diyeBen artık kafamdan ya acırsa fikrini attım acıdan fln korkmuyorum ama malum başarısız her deneme insanı yıpratıyo . Bu seferde ya pe..si de alamazsam demeye başladım ama bu forumda da sadece parmakla çalışıp yenenler vardı vajiyi dimi ? Bakalım cesaretimi toplayabilirsem bu akşam denemeye çalışıcam inş. olur . Tabi ertelemezsem
Canım benim en kısa zamanda güzel haberlerini bekliyoruz. Çok yakındır inanıyorum...
Canım ben sadece parmakla çalışıp yendim vajiyi...Yalnız ben 3 parmaktan sonra pe..s denemesine geçmedim. Benim ondan sonraki aşamalarım;
3 parmak+1 eş orta parmağı
3 parmak+2 eş parmağı bundan sonra bize deneme yaptık....
ben esıme ne kadar yalvardım nolur getır bı sıse rakı içim sen yap dıe olmaz dedı uyku hapı ıcım dedım yok dedı sen kendınde ve ısteyerek olmadan nası yapım derdı biz esımle 6 sene cok yogun bı asktan sonra evlendık o benden 7 yas buyuk ve onu üzerımden ittiğim zaman ben onun cok üzüldüğnü hıssedıodum ve asla daha devam etmezdı ne kadar bılınclı yapmadıgmı bılsede onu ıstemedıgmı zannedıo zaman zaman anlıorum...
cok kötü bişey ya bende dedim sarhos oluyum hap yutuyum bayılt felan yok dedi anlayıslı oldukları için erteleniyo bene inş bende egzersiz yaıp kurtulcam kaç ay da biter peki egzersizkerr yani kurtulmak
kemre cok sevindim..allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..tebrikler..
Ayy canim aklima geldin simdi yine ne mutlusundur simdi tüh masallah allah nazarlardan saklasin hakkettin mutlulugu valla dibine kadar yasa canim (biraz argo oldu sanirim)
tebrikler canım.çokkkkkkkkkkkk sevindimmmmm...
gozun aydin canimm cok sevindimmm senin adinaaadua et darisi basimiza insallah
kemre çoooooook sevindim, sorunsuz bir hamilelik yaşarsın inşallah, darısı başımıza.
kemrecim tebrikler Allah hayırlısıyla bebişine seni kavuştursun.
Allah ım sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin oğlunun dileği gerçekleşmiş rabbim her dileğini duasını hayırlısıyla kabul etsin ve seninde burdaki herkesinde tüm müslümanlarında ve acizane benimde inşallah bu kadar beklediğine değdi Rabbim her iki cihandada yüzünüü güldürsün bundan sonra
canım çokkkkkk sevindim.ay ne güzel bi haber..tebrik ederim balım.
ooooooooooo süper bi haber bu ya.çok sevindim canım benim.oğluna kardeş geliyor,gerçekten içine doğmuşAllah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.çok güzel haber
ya benimde gecikme yok ama dayanmayıp kan testi yaptırdım yolculuğa çıkıcaz diye.sonuç paartesi çıkıyomuş.ölcem meraktan ve korkudanadet günüm geçmedi ama ,yarın.
canım çok sevindim,sağlıklı,hayırlı bir evladın olsun inşallah,ne kadar güzel bir mutluluk.......
tekrar tebrık edeerım canımmmm
amaninnnn oğluşunun duaları kabul olmuş bakkk haydi hayırlı olsun canım çok sevndimm :)
ayyy cok sevındım canım haytında hersey nasılda güzel ilerlio allah nazarlardan saklasın rabbım hayırlı saglıklı evlat nasıp etsın cok mutlu oldum senın adına tebrık ederim canımmm
cnm ben şunu merak ettım 3 parmak+1 eş parmagı bu nasıl olck kı
benımde bu vajınusmus hakkında bılınclendıkten ve bu sıteyı okuduktan sonra farkına vardıgım bısey bu bende hıc farkında deılım bı bakıorum kendımı sıkıyorum bacaklarımı dişlerimi bakıom avucumu sıkmışım kalçalarımı yeni farketmıstım bunu
Sanırım bu penise alışmak için bir geçiş dönemi, yani eşine ait birşey senin içinde duygusunu vermek için.
Önce 3 parmak egzersizi yapıyordum ondan sonra 1 eş parmağını alıyordum....
Canım arkadaşlarım, inanın çok üzüldüm. Böylesi hayırlıymış demekki, yıpratmayın kendinizi ne olur. Şimdi beni de korku sardı.
Canım arkadaşlarım, inanın çok üzüldüm. Böylesi hayırlıymış demekki, yıpratmayın kendinizi ne olur. Şimdi beni de korku sardı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?