Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

kız sen yenmişsin bacıııım. valla ne duruyosun zaten pe..s okadar...hadi acele et sen de gelin ol

bende gelin oluyum demi sağol canım bak insan bir cümleyle bile neşe verebiliyor insana... ALLAH razı olsun canıom senden gayet neşelendim şimdi... ya bizim çoğu sorunumuz zaten kimseye anlatamamak ve dertleşememek... bak biri azıcık cesaret verince insan ne kadar seviniyor... artık yavaş yavaş bebiş istiyorum onun için yenmeyi daha çok istiyorum... benim hep korkum yener yenmez hamile kalmaktı... ama şimdi istiyorum ve korkmuyorum hıh haydi hayırlısı bakalım... ama 11.5cm yi alırsam çok rahatlıyacağıma eminim tatlım...

canım benim senden de Allah razı olsun... sen sona gelmişsin... için nasıl rahatlayacaksa öyle devam et ...zaten 11,5 tan sonra inş.. mutlu son olurherzaman yazabilirsin sorun olursa öptüm

canım benim senden de Allah razı olsun... sen sona gelmişsin... için nasıl rahatlayacaksa öyle devam et ...zaten 11,5 tan sonra inş.. mutlu son olurherzaman yazabilirsin sorun olursa öptüm

teşekkür ederim tatlım... ne aklıma gelirse sorarım merak etme bıktırmam umarım hehe:))

Aslında bu sabah eşimle deneme yapmaya karar verdim , egzersizlerimi yaptım bi sorun olmadı sonra eşimle denemeden önce bi de aparatla deneyim dedim çünkü ben hep parmakla çalışıyodum bi mumu iyice peçeteyle sardım strece de geçirdim aslında çok kalın değildi uç kısmı belki biraz kalındı ama aparatı alamadım içime tekrar üç parmakla denedim o zaman bi sorun yok ama aparatı alamayınca sitres oldum tabi ya pe..si de alamazsam diye Ben artık kafamdan ya acırsa fikrini attım acıdan fln korkmuyorum ama malum başarısız her deneme insanı yıpratıyo . Bu seferde ya pe..si de alamazsam demeye başladım ama bu forumda da sadece parmakla çalışıp yenenler vardı vajiyi dimi ? Bakalım cesaretimi toplayabilirsem bu akşam denemeye çalışıcam inş. olur . Tabi ertelemezsem

tatlım hiç kafanı takma tabiki sadece parmakla yenenlerde var... ayrıca parmaktır aparattır önemli değil hiçbiri .. maksat vajiyi genişlemeye alıştırmak... sen üç parmakla deneyebiliyorsan ne güzel tatlım... vücudun ona alışıyor ya aparat sert bi cisim olduğu için yadırgamış olabilir. hiççççççççççççç kafaya takma bence... son uçta pe... te parmak gibi daha rahat olacağını düşün onunla...

Canım benim en kısa zamanda güzel haberlerini bekliyoruz. Çok yakındır inanıyorum...

Canım ben sadece parmakla çalışıp yendim vajiyi...Yalnız ben 3 parmaktan sonra pe..s denemesine geçmedim. Benim ondan sonraki aşamalarım;

3 parmak+1 eş orta parmağı
3 parmak+2 eş parmağı bundan sonra bize deneme yaptık....

cnm ben şunu merak ettım 3 parmak+1 eş parmagı bu nasıl olck kı

cok kötü bişey ya bende dedim sarhos oluyum hap yutuyum bayılt felan yok dedi anlayıslı oldukları için erteleniyo bene inş bende egzersiz yaıp kurtulcam kaç ay da biter peki egzersizkerr yani kurtulmak

Hazal, Umut ben normalde hiç içki içmem. Ama öyle bir noktaya geldim ki, bir gecede bir küçük rakı bitirdim. Zil zurna sarhoş oldum ama yine de olmadı....Öyle içkiyle, hapla..vs. hiç etkisi yok....

kemre cok sevindim..allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..tebrikler..

Ayy canim aklima geldin simdi yine ne mutlusundur simdi tüh masallah allah nazarlardan saklasin hakkettin mutlulugu valla dibine kadar yasa canim (biraz argo oldu sanirim)

tebrikler canım.çokkkkkkkkkkkk sevindimmmmm...

gozun aydin canimm cok sevindimmm senin adinaaa dua et darisi basimiza insallah

kemre çoooooook sevindim, sorunsuz bir hamilelik yaşarsın inşallah, darısı başımıza .

kemrecim tebrikler Allah hayırlısıyla bebişine seni kavuştursun.

canım çokkkkkk sevindim.ay ne güzel bi haber..tebrik ederim balım.

ooooooooooo süper bi haber bu ya.çok sevindim canım benim.oğluna kardeş geliyor,gerçekten içine doğmuş Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.çok güzel haber

ya benimde gecikme yok ama dayanmayıp kan testi yaptırdım yolculuğa çıkıcaz diye.sonuç paartesi çıkıyomuş.ölcem meraktan ve korkudan adet günüm geçmedi ama ,yarın.

canım çok sevindim,sağlıklı,hayırlı bir evladın olsun inşallah,ne kadar güzel bir mutluluk.......

tekrar tebrık edeerım canımmmm

amaninnnn oğluşunun duaları kabul olmuş bakkk haydi hayırlı olsun canım çok sevndimm :)

ayyy cok sevındım canım haytında hersey nasılda güzel ilerlio allah nazarlardan saklasın rabbım hayırlı saglıklı evlat nasıp etsın cok mutlu oldum senın adına tebrık ederim canımmm

Canım arkadaşlarım çok teşekkür ederim tebrikleriniz için. ALLAHIM EN YAKIN ZAMANDA BEBEK BEKLEYENLERE BEBEK, VAJİNUSMUSU AŞAMAYANLARA DA BU SORUNU EN YAKIN ZAMANDA AŞMAK NASİP ETSİN...

Oğlum zaten yaklaşık bir aydır annemin karnında bebek var diye ortalığa yayıyordu. Hiç tanımadığı kimselere bile "biliyor musunuz annemin karnında bebek var" diyordu. Dün aldık karşımıza kardeşin olacak dedik oğlum dedik. O hiç umursamadı, "zaten biliyordum" dedi. Hatta gülesim geldi, yani çocuk bize resmen ben 1 aydır biliyordum siz yeni mi öğrendiniz der gibiydi...

Bende farketmiştim bunu bazen otururken bi bakıyorum ki kendimi sıkmışım bacaklarımı iyice kapatmışım demekki biz fark etmesek de bişeyler bilinçaltımızı etkilemiş

Canım arkadaşlarım, inanın çok üzüldüm. Böylesi hayırlıymış demekki, yıpratmayın kendinizi ne olur. Şimdi beni de korku sardı.

Sanırım bu penise alışmak için bir geçiş dönemi, yani eşine ait birşey senin içinde duygusunu vermek için.

Önce 3 parmak egzersizi yapıyordum ondan sonra 1 eş parmağını alıyordum....

anladım cnm yeni bebiş gelıomus cok sevındım hayırlı saglıklı olsun bebısın ınsallah tebrıkler cnm ınan cok sevındım az once okudum da darısıı basımıza

canim cok gecmis olsun uzuldum yaaa... ama herseyin hayirlisi insallah tekrar hamile kalirsin bebegini sagsalim kucagina alirsin canim üzme kendini lutfenn... bgn dua edicem senin icin herkes icin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…