Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ayyy süpersin canım.

yarıya kadar oldu demek tamamı oldu sayılır.
canım bak o yarıya gelince durdur eşini nefes al ver ve ıkın canım sen ıkınınca eşin ittirsin hop diye girecek inan bana canım sadece ıkınacaksın eşine sarıl yüzünü görmesin gözlerini kapat dişini falan sık ıkın o kayıp gidecektir.
benm
ben hala öyle yapıyorum beni rahatlatıyo :)

Son düzenleme:

cnm parmak diye şartlandırma kendini bak ben 6 ay olacak burdayım
senin yönteminle yenen bi çok arkadaşımız oldu.
egzersizle değilde p..s denemesiyle yendiler.
bence bunda tek şart kendini nasıl rahat hissettiğindir.
sen denemede daha rahatsın o zaman senin egzersizin de bu bu şekilde devam et 2. bilemedin 3. denemede olacak inşallah.
hattaa belki 1. deneme neden olmasın ki

işte benmde ıcımden sen ittir demek gelıo eşime ama bı yandan da cnm cok yanck gıbı gelıo dıyemıorum ole sen dur bn yapcam dıorum sadece bı de ben bıraz sabırsızım ıcımde bekletmıorum burda arkadaslar bıraz beklet ıcınde ole devam et dedıler ama ben bekletmıorum neyse hanı o baskı hıssı var sen de de oluo mu bılmıorum ama oradan sonra dıbıne kadar gırınce daha cok acıycak sanıorum

evet haklısın belkıde adını deneme koydugum ıcın orada kalıorum bu defa olck dersem belkıde olur ama bnm parmak egzersızı yapmayı ıstememdekı amac su orası esneklessın ve p...s parmakdan aparattan daha kolaymıs ya onlardan sonra p..s kolaylıkla yapıp p..sde cok sorun yasamıyım yanı eşimide sıkmak bunaltmak istemıorum

ewet cnm oluyo yarıya kadar oluyo eşimi itip çıkarasım geliyo ama dişimi sıkıyorum.
önemli olan ilk giriş zaten canım.
içerisi boşp gibi daha rahat hereket ediyorum içeri girdiğinde.
azıcık bekliceksin cnm1 dk bile değil.
o dk dan sonra hayatın değişecek.
eşine bırak kendini ittirsin o zaman gör bak o baskı hissi kalıyomu

evet beklemem gereka ama bılmıorum denerım yanı bıraz daha cesaretlenıyımde ole :)salı gunu ayın ondokuzu bır yıl olck evlenelıbarı o gun fılan olsa ne bılıyım umut ıste

canım işte sende diyosun p..s daha kolaymış diye.
şartlandırma kendini egzersiz diye.
adına deneme deme buda bi egzersiz dedim ya bu şekildede yenen arkadaşlarımız oldu.
bak şimdi bana parmak yap desen yapamam ben aparatla başladım onda rahattım öyle devam ettim.
sende p..s de rahatsın neden parmakla uğraşacaksın ki.
p..s parmaktan daha etkili olur esnetmede ki sen ıkındığın anda esneme oluyo.
aslında bunların hiç birine ihtiyacın yok ki cnm.
zaten yarısını alıyosun tek yapman gereken biraz beklemek ve eşinin devam etmesi.
anahtar kelime ıkınmak canım bak sen bunu yap %100 olacak

evet beklemem gereka ama bılmıorum denerım yanı bıraz daha cesaretlenıyımde ole :)salı gunu ayın ondokuzu bır yıl olck evlenelıbarı o gun fılan olsa ne bılıyım umut ıste

canım sen bunları yap gaza getir kendini o güne kalmadan yenersin.
sen parmak egzersizi e yaparsan aynı yöntemi uygulayacaksın zaten.
bekleyip ittireceksin.
ama içimm öle rahat edecek diyosan başla egzersize unutma ıkınacaksın ve ittirmekten korma canım içeri sonsuz boşluk gibi girdikçe giriyo :)

tmm pekı bu defa denedıgımde daha sabırlı ve cesaretlı olcm ınş. ozmaan bıde bana en kolay hangı pozisyonda olur bunuda solermısınız ben kendımce buldum bı tane tesadufen:) ama bazı arkadaslardan duydumkı bnmkı zormus kolay olsunkı cabuk olsun bu konuda akıl fikir alablırmıyım sızlerden

canimm insallah hamilesindir ve sagsalim kucagina alirsin bebeginii.. haberini bekliyorum dort gozlee :)

Cok sagol tatlim hayirlisi olsun insallah ya az once uyumusum da ruyamda bi belge alicam belgede bir bolumunde dogumla ilgili bi resim ve bilgiler var yazanlar da genc erkek. Kiziyorum onlara ne alaka dogumla aldigim bu belgenin diye siz benle dalga geciyosunuz sizi sikayet edicem filan diyorum valla iyice etkilenmisim ben hayirlisi..

ben ıkısınıde yapıyım en iisi eşim oldugunda p..s olmadıgında parmak yapıyım ikiside şart gıbı gozukuo bu durumu cozmek ıcın

hayirlisi olsun canim:)

canım ben alttayken olan pozisyon daha kolay geliyo bana bacaklarımı açıyorum popoyu nhafif kaldırınca hop diye giriyo
yastıkta koyabilirsin altına belinin poponun oraya.
sen hangi pozisyonda yapıyosun.
canım o zaman dediğin gibi yap eşin gelene kadar egzersizleri yap gündüzleri
akşamları da eşinle egzersiz yap.
inşallah çok kısa bi sürede yeneceksin çünkü sen zaten zor olan kısmı yapıosun

canım hayırlısı olsun :)
bende hep rüyamda memlekete gittiği ay hamile kalacamı görüyodum annemde görmüş.
bu ay gitmeyi planlıyodum hamilede olabilirim diyodum.
ama memleketede gidemedim hamilede kalamadım dur bakalım önümüzdeki ay gitme ihtimali var
hamile olmadan gitmek istemiyom ya
benle ewlenenler hep hamile sorup duracaklar

yan pozısyonda denıorum ben ama bugun alt da denıyım dedım ole olmuoki eşim uste olunca sen gelme ben alıcam dıorum ben almya calısıncada esım havada kalıo bu sefer bı tuhaf bısı oluo yanı olmuo bı yerde yalnıs var ama nerde ama yan pozisyonda bi sorun olmuo sadece dıbe kadar alamıorum yanı basaramıorum

ben ıkısınıde yapıyım en iisi eşim oldugunda p..s olmadıgında parmak yapıyım ikiside şart gıbı gozukuo bu durumu cozmek ıcın

Canim aslinda senin p..s i yarisini alip isareti alamaman p...sin parmaktan daha kolay oldugunu gosteriyo hic moralini bozma parmagi alamiyorum diye sen zaten en zor kismi p...s basini almisin bence soyle yap once p...s basini aliyosun ya o aldigin kisimla git gel yapin yavas yavas daha sonra ilerlemeye calisn ve kayraozlemin dedigi gibi once nefes al verirlen ikin ve ittirsin esin korkma acicak diye zaten yarisini almisin sonrasi hic ama hic acitmiyo. Bir de canim kegel yap surekli, egzersizden once de yirmi tane yap bayagi etkili oluyo.

hayırlısı olsun inş. üzme kendını soranlara yenı dusunmeye basladım dersın nasılsa sen aştın bu sorunu Allah verir inş. hayırlı bı bebiş hem sen ne kadarlık evlısın kı

evet aldıgım kısımla gıt gelde yapabılıorum ama bı yerden sonrası gıtmıo en zoru gecmıssın dıosunuz ya bana da sonu zormus gıbı gelıo ıcımı bı korku sarıo ama gırerken bısı yok ıcındeykende bısı yok hatta kendımı rahtlatmak ıcın p..s yarısı ıcındeyken kegel yapıorum ama bundan otye gıdemıorum ama yaklasmısım dımı bnde basarabılırım yakında burası bana cok moral verıo Allah razı olsun valla hepınızden bu gece hepımız ıcın cok dua edıcem ınş. bır an once yenerız bu vajıyı inş. yenen tum arkadaslarımızada Allah hayırlı saglıklı bebısler nasıb eder.hepımız dua edelım bırbırımıze

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…