- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #110.141
öncelıkle tesk ederım.ben egzersız yapıorum ıkı gun yapmıstım daha once kuluk cubugu ıkıncı gun serce parmak orada kaldım mısafırlerım vardı yatılı egzersız yapamadım ama penıs egzersızı yaptım yarıya kadar oldu mısafırler gıttı araya reglı gırdı reglım bugun bıttı yıne p..s egzersızı yaptım yarıya kadar oldu orada kaldım
penıs egzersızınden sonra eşime dedımkı ben kendım bıraz parmak egzersızı yapıyım dedım sonra denerız dedım oturdum egzersıze serce tmm sonra işeret parmagımı denedım o da bır bogum tmm ıkıncı boguma gelemedım işaret de bende bı anormallık var p...s işaret parmagından daha kalınn bende ıstıorumkı adam gıbı su parmak egzersızlerını yapıyım p...s daha rahat olur ama olmuoo bazen cok umutlanıorum bole oluncada umutsuzluga kapılıorum ıncedn
cnm parmak diye şartlandırma kendini bak ben 6 ay olacak burdayım
senin yönteminle yenen bi çok arkadaşımız oldu.
egzersizle değilde p..s denemesiyle yendiler.
bence bunda tek şart kendini nasıl rahat hissettiğindir.
sen denemede daha rahatsın o zaman senin egzersizin de bu bu şekilde devam et 2. bilemedin 3. denemede olacak inşallah.
hattaa belki 1. deneme neden olmasın ki
işte benmde ıcımden sen ittir demek gelıo eşime ama bı yandan da cnm cok yanck gıbı gelıo dıyemıorum ole sen dur bn yapcam dıorum sadece bı de ben bıraz sabırsızım ıcımde bekletmıorum burda arkadaslar bıraz beklet ıcınde ole devam et dedıler ama ben bekletmıorum neyse hanı o baskı hıssı var sen de de oluo mu bılmıorum ama oradan sonra dıbıne kadar gırınce daha cok acıycak sanıorum
canım salı günü sizlere kesin haber vereceğimmm inşallah :) hayırlısı olsun:)
evet haklısın belkıde adını deneme koydugum ıcın orada kalıorum bu defa olck dersem belkıde olur ama bnm parmak egzersızı yapmayı ıstememdekı amac su orası esneklessın ve p...s parmakdan aparattan daha kolaymıs ya onlardan sonra p..s kolaylıkla yapıp p..sde cok sorun yasamıyım yanı eşimide sıkmak bunaltmak istemıorum
evet beklemem gereka ama bılmıorum denerım yanı bıraz daha cesaretlenıyımde ole :)salı gunu ayın ondokuzu bır yıl olck evlenelıbarı o gun fılan olsa ne bılıyım umut ıste
canimm insallah hamilesindir ve sagsalim kucagina alirsin bebeginii.. haberini bekliyorum dort gozlee :)
canım sen bunları yap gaza getir kendini o güne kalmadan yenersin.
sen parmak egzersizi e yaparsan aynı yöntemi uygulayacaksın zaten.
bekleyip ittireceksin.
ama içimm öle rahat edecek diyosan başla egzersize unutma ıkınacaksın ve ittirmekten korma canım içeri sonsuz boşluk gibi girdikçe giriyo :)
Cok sagol tatlim hayirlisi olsun insallahya az once uyumusum da ruyamda bi belge alicam belgede bir bolumunde dogumla ilgili bi resim ve bilgiler var yazanlar da genc erkek. Kiziyorum onlara ne alaka dogumla aldigim bu belgenin diye siz benle dalga geciyosunuz sizi sikayet edicem filan diyorum valla iyice etkilenmisim ben hayirlisi..
tmm pekı bu defa denedıgımde daha sabırlı ve cesaretlı olcm ınş. ozmaan bıde bana en kolay hangı pozisyonda olur bunuda solermısınız ben kendımce buldum bı tane tesadufen:) ama bazı arkadaslardan duydumkı bnmkı zormus kolay olsunkı cabuk olsun bu konuda akıl fikir alablırmıyım sızlerden
Cok sagol tatlim hayirlisi olsun insallahya az once uyumusum da ruyamda bi belge alicam belgede bir bolumunde dogumla ilgili bi resim ve bilgiler var yazanlar da genc erkek. Kiziyorum onlara ne alaka dogumla aldigim bu belgenin diye siz benle dalga geciyosunuz sizi sikayet edicem filan diyorum valla iyice etkilenmisim ben hayirlisi..
ben ıkısınıde yapıyım en iisi eşim oldugunda p..s olmadıgında parmak yapıyım ikiside şart gıbı gozukuo bu durumu cozmek ıcın
canım hayırlısı olsun :)
bende hep rüyamda memlekete gittiği ay hamile kalacamı görüyodum annemde görmüş.
bu ay gitmeyi planlıyodum hamilede olabilirim diyodum.
ama memleketede gidemedim hamilede kalamadım dur bakalım önümüzdeki ay gitme ihtimali var
hamile olmadan gitmek istemiyom ya
benle ewlenenler hep hamile sorup duracaklar
Canim aslinda senin p..s i yarisini alip isareti alamaman p...sin parmaktan daha kolay oldugunu gosteriyo hic moralini bozma parmagi alamiyorum diye sen zaten en zor kismi p...s basini almisin bence soyle yap once p...s basini aliyosun ya o aldigin kisimla git gel yapin yavas yavas daha sonra ilerlemeye calisn ve kayraozlemin dedigi gibi once nefes al verirlen ikin ve ittirsin esin korkma acicak diye zaten yarisini almisin sonrasi hic ama hic acitmiyo. Bir de canim kegel yap surekli, egzersizden once de yirmi tane yap bayagi etkili oluyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?