- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #110.201
trınıty melek sen nasılsın ağrıların noldu cnm düzeldimicanim cok gecmis olsun uzuldum yaaa... ama herseyin hayirlisi insallah tekrar hamile kalirsin bebegini sagsalim kucagina alirsin canim üzme kendini lutfenn... bgn dua edicem senin icin herkes icin...
ya kızlar aksamları ben yanı esım varken egzersız yapmıorum cekınıyorum neden bılmıom utanıomuyum nee?
trınıty melek sen nasılsın ağrıların noldu cnm düzeldimi
anladım cnm yeni bebiş gelıomus cok sevındım hayırlı saglıklı olsun bebısın ınsallah tebrıkler cnm ınan cok sevındım az once okudum da darısıı basımıza
aaaaaaa hayalsenın bebişine nolduuuuu
canim hayalsen'e noldu ki onada yazmissin?
ben iki haftadir deneme yapmiyorum canim bazi saglik sorunlarim var o yuzden iliskiye giremiyorum aslinda korkuyorum yapamazsam diye ama sonra kac kez yaptim yapabilirim diyorum kendime oyle bekliyorum yani ilac kullaniyorum deneme yapamiyorum malesef agrilarim var biraz..
Uykudan yeni kalktım. Yanlış mı gördüm yaaaaaa...İnşallah yanlış görmüşümdür, öyle birşey okudum sanki hayalsenle ilgili..HAYALSEN ÖYLE BİRŞEY YOKSA, Kİ İNŞALLAH YOKTUR, ÇOK ÇOK ÖZÜR DİLERİM SENDEN...ALLAH UZUN ÖMÜRLER VERSİN BEBİŞİNE DE SANA DA....
herkes gıttı yıne uff bız ne zaman gelın olcaz
bugün birkaç damla ile kırmızı kart yedim kızlar olsun ilk ayımızdı denemede jelsiz yapınca zorlandım da biraz ne yapalım hakkımızda hayırlısı
hakkımızda hayırlısı canım daha yenısın uzulup strese gırmek rabbım aratmadan verır ınsallah
cnm varsa sorun yanıtlayabılırım
Sanırım bu penise alışmak için bir geçiş dönemi, yani eşine ait birşey senin içinde duygusunu vermek için.
Önce 3 parmak egzersizi yapıyordum ondan sonra 1 eş parmağını alıyordum....
Kızlar merhaba
ben 1 aylık evliyim,ik gece çok ağrılı oldu ama yapabildik sorunlarda o zaman başladı,ikimizde istekliyiz giriş de oluyor ama p...s ilerleyince sanki birşeye takılıyor canım çok acıyor,eşimi itiyorum ,eşim zamanla geçer diyor ama sanki benden soğuyor ben ağlama krizlerine giriyordum
15 günlük evliyken eşim görev yerine döndü ben de egzersizlere başladım,mumla çalışıyorum zamanla muma peçete sararak kalınlaştırdım ,doktorada gittim fizyolojik problem yok dedi,hala canım acıyor
düşünsenize hiç duygusallık olmadan mumla ilişkiye giriyorum ,psikolojim bozuk eşimin aillesiyle sıkıntılar var sanki eşim beni hiç korumuyor sırf bu sebepten,acaba eşim yanıma geldiğinde ilişki yaşayabilecek miyim
bu gece dua edicem,Hepinizin kandili mübarek olsun....
canım benım uzulme lutfen bak ne guzel agrılıda olsa sen bunu ılk gun basarmıssın mumla egzersız yapıosun ılıskıye gırmıs olmuosunkı bızde aynı seyı yapıoruz çözüm yolu buysa bununla asıp astıktan sonra mutlu olcksk olsun yapalım egzersızlerı banada oyle gelmıstı bole bısıyı yapmam kendı kendıme olmaz dıodum ama bu tedavı amaclı sonucta bunu kendın ve eşin için yapıosun egzersız yaparak esnetıoruz.eşinin ailesıyle olan sorunlar ıcın bı yorum yapamıycm ama eşinin seni koruycaı varsada aılesınden cekınıo olabılır ya da arada bı yerde durmak ıstıodur sen üzme kendını esın gelene kadar dvm egzersızlere gelıncede neden senı ıstemesın ozlemıstır hem o yanasmazsa sen yanasırsın ne fark eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?