- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #110.161
canım hayırlısı olsun :)
bende hep rüyamda memlekete gittiği ay hamile kalacamı görüyodum annemde görmüş.
bu ay gitmeyi planlıyodum hamilede olabilirim diyodum.
ama memleketede gidemedim hamilede kalamadım dur bakalım önümüzdeki ay gitme ihtimali var
hamile olmadan gitmek istemiyom ya
benle ewlenenler hep hamile sorup duracaklar
Kayin pederin köyluleri bizde arada kaciim diorum gelin nerdeee napcaniz gelini ya yediniz ictiniz uffff ne zaman bitcek benim cilemm((
evet aldıgım kısımla gıt gelde yapabılıorum ama bı yerden sonrası gıtmıo en zoru gecmıssın dıosunuz ya bana da sonu zormus gıbı gelıo ıcımı bı korku sarıo ama gırerken bısı yok ıcındeykende bısı yok hatta kendımı rahtlatmak ıcın p..s yarısı ıcındeyken kegel yapıorum ama bundan otye gıdemıorum ama yaklasmısım dımı bnde basarabılırım yakında burası bana cok moral verıo Allah razı olsun valla hepınızden bu gece hepımız ıcın cok dua edıcem ınş. bır an once yenerız bu vajıyı inş. yenen tum arkadaslarımızada Allah hayırlı saglıklı bebısler nasıb eder.hepımız dua edelım bırbırımıze
Gece dua edicem hepinize canim insallah yenersin en kisa zamanda zaten sona yaklastin sonrasi cok kolay ikin ittir formulu bu yaparsin sen basini yaptin zaten. Bak gitgel de yapiyomusun ne guzel bayagi ilerlemisin sadece az bi kisim kalmis hadi bakalim sali gununu kendine belirlemisin o gece bize guzel haberler ver
canım yenmeden burayı bırakanlar var ama sonrasında buraya dönüp yine burda yeniyolar mesela candy aykurt hatırladıklarım.. pes etmek yok..
kalıcılar mı gıdıcıler mı :S
cnmkızlar kimseler bırakmaz merak etmeyin hele de burdaki karedeşliği gördükten sonra... kendi adıma şunu söyleyeyim devamlı netim yok telden girşiyordum ama 6-7 ay netim yoktu çok istesemde giremedim... netim oldukça hemen giriyorum... yenipte bırakmnayan büssürü arkadaş var hepinizden ALLAH razı olsun bizlere yardım ediyor herkes... bende bi yere kadar ilerledim onun için cesaret vermek için bende elimden geldiği kadar yardım etmeye çalışıyorum :)
kızlar kimseler bırakmaz merak etmeyin hele de burdaki karedeşliği gördükten sonra... kendi adıma şunu söyleyeyim devamlı netim yok telden girşiyordum ama 6-7 ay netim yoktu çok istesemde giremedim... netim oldukça hemen giriyorum... yenipte bırakmnayan büssürü arkadaş var hepinizden ALLAH razı olsun bizlere yardım ediyor herkes... bende bi yere kadar ilerledim onun için cesaret vermek için bende elimden geldiği kadar yardım etmeye çalışıyorum :)
Ay yok canim gderler aksamdan misafir agarlamaya bayilirim guzel cesit seyler yapmaya ama boyle boyle ben soguyorum ve geri gdiorum nedense sen cok iyisin pen.... yarisi super bence cok az kalmis canim
kızlar kimseler bırakmaz merak etmeyin hele de burdaki karedeşliği gördükten sonra... kendi adıma şunu söyleyeyim devamlı netim yok telden girşiyordum ama 6-7 ay netim yoktu çok istesemde giremedim... netim oldukça hemen giriyorum... yenipte bırakmnayan büssürü arkadaş var hepinizden ALLAH razı olsun bizlere yardım ediyor herkes... bende bi yere kadar ilerledim onun için cesaret vermek için bende elimden geldiği kadar yardım etmeye çalışıyorum :)
bebeğimi kaybettim içim çok acıdı bana dua edin kalbi durmuş kürtaj yaptılar
cnm
cnm sen yandınmı yanı egzersızlerle mı nasıl oldu bıraz anlatırmısın moral olsun destek olsun ornek alalım
Kaldikmi basbasa sen en son kac santimdeydin cnm kac yillik evliydin yaaaa bide kizlar yaren vardi o gelmio napti acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?