Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Evet canim her seyin hayirlisi olsun insallah sen de bu ay hem memlekete giderrsin hem de hamis kalirsin
;-) sizin memleket kayseriydi dimi artik daha kolay gidersin sivasa gerci onceki yerinizi bilmiyorum ama sivas cok yakin hele bir de gemerek sarkisla filan ciktiysa daha yakin

Gece dua edicem hepinize canim insallah yenersin en kisa zamanda zaten sona yaklastin sonrasi cok kolay ikin ittir formulu bu yaparsin sen basini yaptin zaten. Bak gitgel de yapiyomusun ne guzel bayagi ilerlemisin sadece az bi kisim kalmis hadi bakalim sali gununu kendine belirlemisin o gece bize guzel haberler ver

sağol cnm Allah razı olsun guzel hberler vermeyı bende cok ıstıorum

canım yenmeden burayı bırakanlar var ama sonrasında buraya dönüp yine burda yeniyolar mesela candy aykurt hatırladıklarım.. pes etmek yok..

kızlar kimseler bırakmaz merak etmeyin hele de burdaki karedeşliği gördükten sonra... kendi adıma şunu söyleyeyim devamlı netim yok telden girşiyordum ama 6-7 ay netim yoktu çok istesemde giremedim... netim oldukça hemen giriyorum... yenipte bırakmnayan büssürü arkadaş var hepinizden ALLAH razı olsun bizlere yardım ediyor herkes... bende bi yere kadar ilerledim onun için cesaret vermek için bende elimden geldiği kadar yardım etmeye çalışıyorum :)

cnm
cnm sen yandınmı yanı egzersızlerle mı nasıl oldu bıraz anlatırmısın moral olsun destek olsun ornek alalım

Canim okudum msj cok tesekkurler canimsin....

Ay yok canim gderler aksamdan misafir agarlamaya bayilirim guzel cesit seyler yapmaya ama boyle boyle ben soguyorum ve geri gdiorum nedense sen cok iyisin pen.... yarisi super bence cok az kalmis canim

iimiş bari gitsinler sende rahat rahat egzersız yap fazla konusma fırsatımız olmadı ama sıteyı okuorum sureklı sende iisin şartlara rağmen yol katetmıssın dahada ıı olcaına ınanıorum he bıde bu durumdayken ınsan ne mısafır agırlamak ıstıo ne bı yere gıtmek ıstıo ne bısıye atlamak ıstıo once bu iş dıosun dımı dıger seyler zevk bıle vermıo ınsana gezdıgınden gıttıgınden gelenden de bısı anlamıoruz

Evet giremeyince aklim hep burda kaliyo benim telden girme sansim olunca giriyorum en azindan bir kisiye yardimci olabilsek bir aile kurtulmus oluyo...

Zorunlu oldumuz seyler var ozelliklede benim ayni evin icinde derdimi sikintimi huznumu kimseye belli etmeden yasamam gerekio cok zor cok ama dedigin gbi bi an bi seye cok kahkaha atiorum taaa icten bitmeye kalmio hoooop vaji birden tepeme cokuyo ne guluon der gbi hc biseyden zevk almio insan hep aklinin bi kosesinde vajiiiiii

Kaldikmi basbasa sen en son kac santimdeydin cnm kac yillik evliydin yaaaa bide kizlar yaren vardi o gelmio napti acaba

Son düzenleme:
bebeğimi kaybettim içim çok acıdı bana dua edin kalbi durmuş kürtaj yaptılar

canımmmmmmmmmmmm ALLAH IM SABIR VERSİN... rABBİM KİMSEYİ EVLADIYLA İMTİHAN ETMESİN... AMA HERŞEYİ VEREN rABBİMDİR HİÇ BİR ŞEY BİZİM DEĞİL UNUTMA... BUNU DA VEREN-ALAN rABBİM MUTLAKA VARDIR BİŞR BİLDİĞİ... SEN SAĞLIĞINA VE KENDİNE ÇOK DİKKAT ET DAHA BÜSSÜRÜ YAVRU NASİP EDER rABBİM İNŞAALLAH...

cnm
cnm sen yandınmı yanı egzersızlerle mı nasıl oldu bıraz anlatırmısın moral olsun destek olsun ornek alalım

TATLIM BEN DAHA YENEMEDİM AMA ÇOK AZ KALDIĞINA İNANIYORUM... İŞ GÜÇ BORÇ HARÇ MORAL BOZUKLUĞU ONUN İÇİN ÇOK ÜZERİNE DÜŞEMİYORUM ONDAN UZADI BU KADAR. canım ben önce aynayla bakmaya başladım delik melik yok gibisinden düşündüm durdum bendemi bi sorun var aceba... daha dikkatli bakınca ufacık bi delik gördüm ve herkes nasıl yapıyor misali yavaştan yavaştan cesaretimi toplayıp serçe parmakla baladım... bütün parmaklarımı tek tek aldıkm ama iki parmağa bir türlü geçemedim çok moralim bozuldu.. çok ara verdim... ama dedim illede birden iki parmağa geçilecek bişey yok dedim ve bakkal mumunu hazırladım kendime 4boy... 6.5cm yani parmaktan hafif kalın... 8.5cm...9.5 cm... alabiliyorum... ama 11.5cm olan var onu daha alamıyorum hala gözümde büyüyor ama vazgeçmiyorum... millet nasıl yapıyor ya bizim eksiğimiz ne... ve daha dokunamazken 9.5cm yi alabişliyorsam tek adım kaldı diyorum kendime... olacak olacak olacak başka çaresi yok.. hepimiz çok mutlu olmak istiyoruız ve bu bizim elimizde tabiki Rabbimin izin verdiği sürece...sakın ama sakın umutsuzluğa kapılmayın... herkese ve kendime devamlı decdiğim şey şu umudunuzu kaybetmeyin.. cesaret toplayın... kendinize güvenin... ve mutlaka ama mutlaka olacağına inannın... ya kimler geldi geçti burdan yüzlerce insan tanıdık... benim geçenlerde tekrar yayınladığım buranın listesi var gördünmü bilmiyorum... 200 küsür kişi 2012ye kadar yendi... daha çoğu yok listede... ve 2012deki arkadaşların çoğu da yok... ve onlarcası hamile kaldı doğurdu... hatta oraya bir kulak çubuğu sokamazken normal doğum yapan birsürü arkadaş var... sadece kendinize güvenin arkadaşlar lütfen... bende hiç ilerleyemem diye korkarken bana göre gayette ilerledim... hadi sizde güvenin kendinize lütfen... ve lütfennnnnnnnnnnnnnn olumsuz düşünceleri kelimeleri aklınızdan çıkarın...

Kaldikmi basbasa sen en son kac santimdeydin cnm kac yillik evliydin yaaaa bide kizlar yaren vardi o gelmio napti acaba

tatlım 1 buçuk yıllıa z geçti evliliğim...en son 9.5cmyi alabiliyorum canım...
sen anlat bakalım neler yaptın ne kadarlık evlisin tatlım:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…