- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #110.321
canım kendini topla, bu işin sonunda ölüm yok, acı yok, rahatlama ve ferahlama var.sabahtan beri ağlıorum artık dayanamıorum kocamı bu duruma düşürdüğüm için kendımden nefret edıorum ya rabbim isyan etmek istemıorum ama cok bunaldım artık eltim hamileymiş 40 yasında bütün akrabaların dilinde ben ölmek istioruuum.....
canım bu aşamada ne yapıyorduk, eşimizi hiç takmıyorduk, etrafa hiiiiiiççç kulak asmıyordukcok kötüyüm ya bi görsen elim kolum tutmuo umudumu yitiriorum herkes benden beklıodu cok fena demorolize oldum ben yanlıs anlamayın asla kıskanmıorum ama....... bılmıorum cok tuhaf duygular ıcındeyım esımın yuzune bakamıorumsabahtan beri duymadıgım laf kalmadı uyusuk becerıksız senın neyın var vs vs vs...
o zaman şu an hiçbirşey yapmıyorsun, gözündeki yaşları silip egzersize oturuyorsun, üç boğumu yapmadan kalmak yok, gemileri yakıyorsun canım, kendine başka ihtimal vermiyorsun, üç boğum bugün bitecek.eşim hıc bsey demedıkı ben ona ölürüm öyleeee sessiz kaldı duyunca offffffffffffffffffffff yer yarılsaydıda içine girseydim keşke iki boğumdaydım en son tam yapamadım ama
o zaman şu an hiçbirşey yapmıyorsun, gözündeki yaşları silip egzersize oturuyorsun, üç boğumu yapmadan kalmak yok, gemileri yakıyorsun canım, kendine başka ihtimal vermiyorsun, üç boğum bugün bitecek.
Ağlamanın, üzülmenin faydası yok, çalışmanın faydası var canım, hadi.[/Q
umutçuğum bugunleri hepimiz yaşadık,inan evde panik atakta geçirdik olmıcak kişişleri arayıp yardımda dilendik evde ağlamalar,küçük hapları doğum kontrol hapıymış gibi yatak odasında komidinde bırakmalar,kayınvalide geldiğinde görsün diye..offf ki ne offf
ki sen çok yol katetmişsin
ben o kadar yavaş ilerlemiştim ki ,ölürdün sen galiba.
asla canını sıkma ..
egzersizlerini yap ve başarıcaksın,asla pes etme,kimler yenmediki ..
sen de o hırs var
o zaman şu an hiçbirşey yapmıyorsun, gözündeki yaşları silip egzersize oturuyorsun, üç boğumu yapmadan kalmak yok, gemileri yakıyorsun canım, kendine başka ihtimal vermiyorsun, üç boğum bugün bitecek.
Ağlamanın, üzülmenin faydası yok, çalışmanın faydası var canım, hadi.[/Q
umutçuğum bugunleri hepimiz yaşadık,inan evde panik atakta geçirdik olmıcak kişişleri arayıp yardımda dilendik evde ağlamalar,küçük hapları doğum kontrol hapıymış gibi yatak odasında komidinde bırakmalar,kayınvalide geldiğinde görsün diye..offf ki ne offf
ki sen çok yol katetmişsin
ben o kadar yavaş ilerlemiştim ki ,ölürdün sen galiba.
asla canını sıkma ..
egzersizlerini yap ve başarıcaksın,asla pes etme,kimler yenmediki ..
sen de o hırs var
saol canım öyle bı gunde ev doluyken duydumkı bu haberı herkes yuzume baktı bı yandan ayyy kusura bakma senın daha olmadı ama falan fılan icimde fırtınalar koptu ama ben gulup tebrık etmek zorundaydım cok zor anlar yasadım ben hemen bu gece kurtulmak ıstıom kızlarseytan dıokı gece otur şaaaaak dıye üstüne olsun bıtsın
saol canım öyle bı gunde ev doluyken duydumkı bu haberı herkes yuzume baktı bı yandan ayyy kusura bakma senın daha olmadı ama falan fılan icimde fırtınalar koptu ama ben gulup tebrık etmek zorundaydım cok zor anlar yasadım ben hemen bu gece kurtulmak ıstıom kızlarseytan dıokı gece otur şaaaaak dıye üstüne olsun bıtsın
o zaman ne duruyorsun? hala burdasın, hadi egzersize, ilerleyebildiğin kadar ilerle, korkacak birşey yok, vajinaya bakabiliyorsan %80 bitti bu iş, gerisi tembellik yaparak gelmez, oturduğumuz yerden olmaz, marş marş!
Moralini bozma lütfen ... Ne hissettiğini tahmin edebiliyorum bu sabah bende kendi kendime kızdım . İçimden bi çocuğumuz olsaydı ve benim eşimde bugün babalar gününü yaşayabilseydi keşke diye geçirdim ve yine bugün ona ne kadar büyük haksızlık yaptığımı düşündüm . Ama biz de burdayız, egzersiz yapıyoruz ve vajili olmak bizim seçimimiz değil. Üstelik hepimiz burda eşlerimizi mutlu edebilmek için çabalıyoruz ... Ama egzersizlerde ilerleyebilmek için en önemli şey sakin olmak heyecan yapmamak ... Canını sıkma ne olur ve her denemede sakin olmaya çalış... Allah yardımcımız olsun cnm...
o zaman ne duruyorsun? hala burdasın, hadi egzersize, ilerleyebildiğin kadar ilerle, korkacak birşey yok, vajinaya bakabiliyorsan %80 bitti bu iş, gerisi tembellik yaparak gelmez, oturduğumuz yerden olmaz, marş marş!
canım cıleklım gece yapıcam soz vallahababalar gunuye benım görumcemler eltımler bugun hepsı sırayla gelıolar torunlar gunduz yattı artık yapamam
canım cıleklım gece yapıcam soz vallahababalar gunuye benım görumcemler eltımler bugun hepsı sırayla gelıolar torunlar gunduz yattı artık yapamam
Canlarım, doğruyu söylemek gerekirse hiçbir belirti yoktu ve adet günüm geçmemişti. Tam olmam gereken adet günümdeydim ve karnım adet olacakmış gibi çok ağrıyordu. Ben gebelik testini almıştım ama ertesi gün yapacaktım, çünkü adet oldum olacak gibiydim ama sonra merakıma yenildim ve gebelik testini yaptım 2 çizgi çıktı sonra doğru kan tahlili için hastaneye gittim. Orda hamile olduğumu öğrendim. Şu an itibarıyla adet günüm 2 gün geçti. Ve karnım hala adet olacakmışım gibi ağrıyor hafif hafif. Yani kan testi yaptırmasam her an adet olabilirim derdim...
Bu hafta içi doktora gideceğim, kan tahlilinden sonra ultrason..vs. girmedim.
Neden gebelik testi alıp günüm geçmeden yaptım bilmiyorum. Oğlum 1 aydan beri etrafa "annemin karnında bebek var" diyordu. Ben yumurtlama dönemimde cinsel ilişki yaşamıştım yani her iki olayda birleşince içimden gelen sesi dinledim...
=QUOTE]
Kemre canım seni buldum snunda :) Hamile olanların topiğine yazmıştın. Bende tam sana bunları soracaktım. Bende adet günlerindeyim. ama olmadım. 5 gün geçti. Her seferinde oldum diyorum ama olmadım. İnşallah bende hamileyimdir. Allah tüm isteyenlere versin.
Ve bu topikteki tüm arkadaşlarım vajinumus ile başediyor. Bir kaç yorumları okudum. Yenenler olmuş. Umut86 sakın vazgeçme derim ben. Bol bol dua et ve azim et. Asla peşini bırakma. Savaşacaksın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?