Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

sabahtan beri ağlıorum artık dayanamıorum kocamı bu duruma düşürdüğüm için kendımden nefret edıorum ya rabbim isyan etmek istemıorum ama cok bunaldım artık eltim hamileymiş 40 yasında bütün akrabaların dilinde ben ölmek istioruuum.....

canım kendini topla, bu işin sonunda ölüm yok, acı yok, rahatlama ve ferahlama var.
depresif hallerimiz vajinismustan kaynaklanıyor, bunu da biliyorsun artık. Geçecek. Hırslan biraz, bak turquaazzda yendi. O da aynı, senin gibiydi, bende öyleydim, burda herkes aynı durumdaydı. Bugün egzersiz yaptın mı?

Lâ havle ve lâ kuvvete illâ billâhil aliyyil azîm.
“Güç ve kuvvet, sadece Yüce ve Büyük olan Allah’ın yardımıyla elde edilir.”

Bir kişi bu cümleyi söylediği anda “Allah’ım! Senin yardımın olmadan ben hiçbir şey başaramam. Ve senden başka dayanacak hiçbir şeyim yok” itirafında bulunmaktadır.

bu duayı bol bol okuyup bismillah deyip egzersize başlayın.
dua ve egzersiz, biraz da jel , ilaçlarımız bunlar .

cok kötüyüm ya bi görsen elim kolum tutmuo umudumu yitiriorum herkes benden beklıodu cok fena demorolize oldum ben yanlıs anlamayın asla kıskanmıorum ama....... bılmıorum cok tuhaf duygular ıcındeyım esımın yuzune bakamıorum sabahtan beri duymadıgım laf kalmadı uyusuk becerıksız senın neyın var vs vs vs...

canım bu aşamada ne yapıyorduk, eşimizi hiç takmıyorduk, etrafa hiiiiiiççç kulak asmıyorduk .

Sadece hedefine odaklan, nerde takıldın? hangi aşamadasın?

eşim hıc bsey demedıkı ben ona ölürüm öyleeee sessiz kaldı duyunca offffffffffffffffffffff yer yarılsaydıda içine girseydim keşke iki boğumdaydım en son tam yapamadım ama

slm kızlar yenenler hamile kalanlarar tebrikler.umutsuz olanlar umudunuzu yitirmeyin..ben yapıcam basarıcam deyin bizdende herkes cocuk haberi bekliyo ama sabırlı olmak gerk

eşim hıc bsey demedıkı ben ona ölürüm öyleeee sessiz kaldı duyunca offffffffffffffffffffff yer yarılsaydıda içine girseydim keşke iki boğumdaydım en son tam yapamadım ama
o zaman şu an hiçbirşey yapmıyorsun, gözündeki yaşları silip egzersize oturuyorsun, üç boğumu yapmadan kalmak yok, gemileri yakıyorsun canım, kendine başka ihtimal vermiyorsun, üç boğum bugün bitecek.
Ağlamanın, üzülmenin faydası yok, çalışmanın faydası var canım, hadi .

canım tebrık ederim cok sevındım senın adına....... babalar günüye bugun cnm benım ev bugun boş kalmaz biri gelır bırı gdıo ama aksam gece eşimin yanında hıc farketmez artık yapıcam bi tam yapabılsem şu parmagi dün gece dualar ettim kurtar beni dedim bugun yıkıldım ama ayaga kalkmam lazım kocam onun hakkını nası ödücem bılmıorumm...

ben cok yol nası katetdımkı canım etmedım ben cok yavasım cok korkagım ınsan ıkı gunde bı mılımmı ılerler senın surecın nasılsı nasıl egzersız yaptın kac gunde yendın

Tebrik ederim çok sevindim senin adına

Darısı bizim başımıza ya ben hala cesaret edemedim eş denemesine Canım biraz anllatsana öns....şme oldu mu yoksa deneme gibimiydi diye sorsam ayıp olur mu ??? Ben acı hissini kafamdan attımda ya yine alamazsam diye korkuyorum malum mazi de bi sürü başarısız deneme var . Neyse cnm tadını çıkar tekrar tekrar tebrik ediyorum

Moralini bozma lütfen ... Ne hissettiğini tahmin edebiliyorum bu sabah bende kendi kendime kızdım . İçimden bi çocuğumuz olsaydı ve benim eşimde bugün babalar gününü yaşayabilseydi keşke diye geçirdim ve yine bugün ona ne kadar büyük haksızlık yaptığımı düşündüm . Ama biz de burdayız, egzersiz yapıyoruz ve vajili olmak bizim seçimimiz değil. Üstelik hepimiz burda eşlerimizi mutlu edebilmek için çabalıyoruz ... Ama egzersizlerde ilerleyebilmek için en önemli şey sakin olmak heyecan yapmamak ... Canını sıkma ne olur ve her denemede sakin olmaya çalış... Allah yardımcımız olsun cnm...

sende bayagı ılerdesın cnm en gerıde benım bılıomusun egzersızcılerın ıcınde en korkak benım

canım cıleklım gece yapıcam soz vallaha babalar gunuye benım görumcemler eltımler bugun hepsı sırayla gelıolar torunlar gunduz yattı artık yapamam

bu akşam ölüm dışında hiçbir nedenden ertelenmeyecek, tamam mı? Hadi rocky acı yok, acı yok, vajiye ölümmmm Bu akşam bu operasyonu bitireceksinnnnnn .

söz bu kendım ıcın söz bu kocam ıcın söz bu bebegımız ıcın söz buda senın ıcın benımkı rocky den cok cüneyt gbı oldu yapıcam herkes yapıo bak turgaaza almıs gelmıs aldımmı oldumu dıe soruo hala anlamamıs bakasana bende yapabılırım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…