Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ablacım merhaba,nasıl hissediyorsun kendini:) adet günün geçti zaten galiba.belirtin falan var mı.biraz anlatır mısın

eveeet ben de merak ediyorum neler yaşanıyor diyee ne de olsa sennki kesinleştii bizim gibi arada kalmışlara yardım ett kemree :)

Canlarım, doğruyu söylemek gerekirse hiçbir belirti yoktu ve adet günüm geçmemişti. Tam olmam gereken adet günümdeydim ve karnım adet olacakmış gibi çok ağrıyordu. Ben gebelik testini almıştım ama ertesi gün yapacaktım, çünkü adet oldum olacak gibiydim ama sonra merakıma yenildim ve gebelik testini yaptım 2 çizgi çıktı sonra doğru kan tahlili için hastaneye gittim. Orda hamile olduğumu öğrendim. Şu an itibarıyla adet günüm 2 gün geçti. Ve karnım hala adet olacakmışım gibi ağrıyor hafif hafif. Yani kan testi yaptırmasam her an adet olabilirim derdim...

Bu hafta içi doktora gideceğim, kan tahlilinden sonra ultrason..vs. girmedim.

Neden gebelik testi alıp günüm geçmeden yaptım bilmiyorum. Oğlum 1 aydan beri etrafa "annemin karnında bebek var" diyordu. Ben yumurtlama dönemimde cinsel ilişki yaşamıştım yani her iki olayda birleşince içimden gelen sesi dinledim...

Canım benim, benden de kan gelmedi. Egzersiz yaparak orayı esnettiğimiz için kan gelmiyormuş. Ben de sonradan öğrendim.

TEBRİK EDERİM YENMİŞSİN, ARTIK SEN DE GELİN OLDUNNNNN :) :)

sagolasın cnm Allah razı olsun

bende de adet belirtileri var karnım ve belim ağrıyo...

eşinle çalış bence canım ama için rahat etmeyecekse parmakla da çalışabilirsin... zevk alman da ayrı bir gelişme mesela ben hala zevk alamıyorum klitoral bile olmuyo tek yapabildiğim kocamı mutlu etmek o bile yetiyo bana bu günlere de şükür

canım ben hala her denememde bakıyorum kan gelmiş mi, belki bu sefer gelir diye, eşimde ya bırak allasen diyor, çok görmek istiyorsan parmağını kanatayım diyor. Kan takıntısı bizim ülkemizde çok var. Sağlık olsun, eşin sorun etmeyince bir damla kanın bir anlamı da yok.

O gelgitler, bunalımlar, boşanmak istemeler, acaba eşimi sevmediğim için mi vajinismus oldum, artık o da beni sevmiyor mu, vajinismusu çözmek sorunlarımızı çözecek mi? bunların hepsi bitti. Aslında bunlarda korktuğumuz için bilinçaltımızın bize oynadığı oyunlardı, kaçışlardı, bahanelerdi....
Çok şükür bitti...

:124::124::124::124::124::124::124::124:

:119::119::119::119::119:

senden de başaarı hikayeni bekliyorum, ya benim en çok keyif aldığım şey şu vajiyi yenme yolunda acısıyla tatlısıyla verilen savaşların hikayelerini okumak .

sağol cevapladığın için.benimde ara ara adet olacakmışım gibi ağrım oluyo tam "heh şimdi olcam" diyorum gidiyo.belim çok fena ağrıyo benim bi de.adetin hala olmaması inşallah psikolojik değildir.arafta kalmak ne kötü şey.yine de korku ve ümit arası bi duyguyla bekliyorum Allahım hayırlısıyla nasip etsin:)

şu an burda ezan okunuyor, Allah hepimize hayırlı, sağlıklı, uzun ömürlü birer evlat nasip etsin aminnnn.

ben yapamıycammm yardım etmek ısteyen herkese tesekkur ederımmm kendı kendıme butun hayatımı mahvettım ve devam edıyorum buna cesaretımı kesınlıkle toplayamaıyorum benım sonum bellı olmuycak

ben yapamıycammm yardım etmek ısteyen herkese tesekkur ederımmm kendı kendıme butun hayatımı mahvettım ve devam edıyorum buna cesaretımı kesınlıkle toplayamaıyorum benım sonum bellı olmuycak
bunu hepimiz dedik canım, biraz daha egzersizde sabır lütfen, olacak illa ki... hemde %100 olacak, hepimizde oldu.

benım sabrım var ama esımın sabrı yokkk artık o hemen olsun ıstıyo artık beklemek ıstemıyooo o bendede hemen yapabılecek cesaret yokkk yokkk
biraz ona anlayış göster ve egzersize sarıl, aşama aşama git, son aşamayı düşünme. 1 parmakta takılmıştın sanırım?

bunu hepimiz dedik canım, biraz daha egzersizde sabır lütfen, olacak illa ki... hemde %100 olacak, hepimizde oldu.

haklı sabretmemekte ama ben napabılırım bu benım sucum degılkı ben boyle olmasını ıstermıydım benım suan bebegım olsa anaokulana gıdıyo olcaktı ama yok ben daha evlılıgımden hıc bısey anlamadım yapamıycam sızın kadar cesaretlı degılım ben zaten tek parmak alabıldım henuz gerısı olmadı denedım

acıyacak mı, acıdı mı, falan filan, mırın kırın etme canım. ben bunu yapıcam, artık sağlıklı bir kadın olucam de önce. Bu işin yolu egzersize devam etmekten geçiyor. Asla vazgeçme, başladığın işi yarım bırakma , bu daha fazla yıpratır seni. Yeter yıprandığımız değil mi?
cesaretini topla ve pozitif ol, bol jellen iki parmak bir boğum yapana kadar egzersizin başından kalkma, bu iş ya olacak ya olacak.
İstersen eşin yapsın, insan kendi kendisine çok nazlanıyor, böyle olunca süreç uzuyor, hiçbirşey olmayacak canım, çok kolay olacak, hemen alışacaksın, devam et lütfen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…