Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Benimde aklım sende kaldı , inşallah kötü birsey yoktur dıyordum içimden. Allah yardımcın olsun sorunlarını bir an önce atlatirsin inşallah.

Eksik olma canim..
Sorunlar bitermi.. Biri biter diger baslar normaldeya bende biri bitmeden ardi geliyo :) beklemiyo hiç..
Yine bugünlerede sükür herzaman beterin beterini düsünüp sükretmek lazim..
Sen nasilsin canim alisabildinmi..

Bu arada ben o yirtilma oldu dedigim günden beri hiç denemede yapmadim, yarin doktorda randevum var.. Regl oldum bugün ins Kontrol eder internette arastirdim regliyken alttan muayene yaparlarmi diye, yapiliyormus ama akintidan dolayi rahim agzi pek net gözükmüyomus (herhangi bi yara varmi yokmu vs tarzinda biseyler yaziyodu) acil degilse regli olmadiginiz zamanlari tercih ediniz yaziyodu ama ben rahat olamadigim için gidip baktirmak istiyorum çok geriledim 1 ay oldu ya nerdeyse ben hala sayikliyorum oldugum yerde daha gitgellere alismadan böyle ara girdi.. (üstüne esimin bebek israrlari, çok dariliyo bana, daha yasim basim kaç diyorum biraz zaman tani bana diyorum alismak istiyorum diyorum nesine alisacaksin diyor Davulun sesi uzaktan hos gelirmis diyorum trink hiiç aldirmiyo.. 1 ay ver bari diyorum yooook kabul etmiyo, etsede dariliyo konusmuyo busfer.. napicam bilmiyorum

utancımdam uzaktan uzaktan baktım alsam sankı kasadakıler gulecekmıs gıb geldı tıp tıp bakacaklarmıs gıbı ne bıleyım ıste tam bıde prezer... reyonunda ya alamdım bnde ugun ıkıkere gıttım eczaneye gıttım orda alayım dıye baktım yaklasamadım o arada tansıyon aletı vardı yanında onu aldım gııtım kagıdını okur gıbı yapıyorum kımse cakamssın dıye bı andanda gozum onda alsammı almasammı

zaten hep utancımızdan basımıza boyle seyler gelıyo yaa

Canim ya çok üzüldüm ( Rabbim hayirlisini neyse onu versin.. Güçlü olmaya çalis, dua edicem canim..

bende senin gibi önce bir gezinmiştim sonra dedim bakarlarsa baksınlar,anlarsa da anlasınlar...bizim ne yaşadığımız biz biliyoruz o yüzden kimin ne düşündüğü umrumda değil diye kendimi gazlayıp almıştım:) kızların dediği gibi internetten de alabilirsin

çok şükür iyiyim kuzum allah sizede iyilikler versin.evet canım herkesin imtihanı farklı .

ona baktım sımdı bende olmazsa esımıgaza getırıcem bısekılde aldırıcam almazda sansımı denıycem genede bugun bıraz yorayım onu belkı kanarda alırr:) bı ıhtımal

benimde başka sorunlarım var canım, dünya hali sorun bitmiyor, yalnız sende nazar mı var ne? yazdıklarını takip ettiğim kadarı ile bende bu his oluşuyor. Paratoner gibi çekiyorum diyorsun ya :))).
Bebek düşünmeyin canım, biraz ilişkiniz otursun, senin yaşın daha çok küçük :))). Çok büyük sorunları aştın, biraz durgunluk lazım sanki.

Kendimi zorla hamile birakmak istiorum he he tabikide yok kocaman bi tek cizgi(( neyse bebisimin pesini birakip vajinin yakasina yapismam lazim sanirim..

Bilmiyorum canim.. Anlatsam üst üste neler yasadigimi harbiden paratoner gibiyim ya çekiyorum ay sinirlerim bozuk benim Herkes git bi okuttur kendini diyor.. Sabir diyorum.. Bide bunlarin üstüne esimin baskisi yüklendi kaldiramaz oldum aynen daha yasim çok küçük, 21 yasindayim.. erken anne olmak çok isterim 22 'imde olmak isterim.. (Rabbim hayirlisini bilir tabi) ama esim 1 ayi bile çok görüyo bana.. Nasil ikna edecegimi bilmiyorum gerçekten.. Hergün bu konu artk çok canimi skmaya basladi benim aklimda nezaman aalisirim nezaman düzGün gitgel yaparim sorulariyla bogusurken onun tripleri agir geliyo..

Canim herkes biseylerle mücadele derdinde, herkesin türlü türlü dertleri var.. Sinav dünyasi, Rabbim gereken sabri nasip etsin hepimize..
Yar ve yardimciniz olsun Allahim ins

Kendimi zorla hamile birakmak istiorum he he tabikide yok kocaman bi tek cizgi(( neyse bebisimin pesini birakip vajinin yakasina yapismam lazim sanirim..

kıyamam sana uzulme elbet bı gun olucak bende bu ay ıkı gun adet oldum neyın nesıyse onu takıyorum kafaya esımle tartısmıstım strestenmı kesıldı napyı bılmıyorum bıdakı ay gelıcekmı gelmıycekmı bılmıyorum bakalım ıns duzgun gelırr

canım eşin kaç yaşında?

Canlarim ben yarin kan tahlili yaptircam gebelik icin.. Korkulariim var hem bebis icin erken oldugunu dusunuyorum ama bir taraftan olmasi da gerekiyo diyo diger tarafim.. Tabiki rabbim kimselere aratmasin herkesin gonlune gore versin o aciyi da bilirim cok yakinlarimdan ama bilmiyorum korkuyorum.. Duaya cok ama cok ihtiyacim var lutfen dua edin bana hakkimda hayrlisi olsun diye.. Simdi cikmam gerek telden giriyorum ve sarj biticek elektrikler de gitti.. Rabbim hepimizin yardimcisi olsun.. Iyi geceler...

Canim arkadasim uzuldum yasadiklarina allah yardimcin olsun.. Sen nelere sabrettin bunda sabredersin canim. Bol bol dua et allaha sigin inan rahatlarsin. Uzun yazamicam canim sarj bitiyo gorusmek uzere..

Allahim ins lah sesizce hamiledir yarabbim ona sen herseyin en iyisini bilirsin onun gonlunun muradini ver saglikli bi melek yolla rabbim amiiiiiiin....hayran oldugum bi sey var benim genc guzel bi anne olmak anneler hep guzeldir elbet ama genc annelik ben cok istiorum inslah bir an once yenip hepimiz anne oluruz vajililer...elvancim canim hamileligin suresindede alisabilirsin canim bebegin dogdugunda dazaten 22 oluyorsun canim lolita bi anne ol kiz iste

Bunda utanilacak bisey yok.. Böyle olmayi biz seçmedik biz istemedik.. Bunlari yasayacakmisiz.. Ben 1 sene 3aydan sonra kurtuldum.. Ama tabi senin gibi cesaret edip derdime derman bulayim diye savasmadim ertledim ve kaçtim hep :) son bikaç ay yogunlastim bu sorun üstüne ve 2 günde kurtuldum..
çok sanslisin çünkü daha çok çok yeni evlisin :)
öncelikle bi jinekologa gidip genel bi muayene olmani tavsiye ederim.. Kiz oldugun için sadece distan bakiyor.. Bi sorun varmi yokmu diye.. Bazen sorun oldugu için imkansiz oluyormus iliski..
Sorun yoksa tekrar denemeni tavsiye ederim tabi kayganlastirici yardimiyla (belkide denemissindir bilmiyorum)
Kayganlastirici isiini çok daha kolaylastiracaktir.. Ve tabi sen nasil rahat hissedersen ama pozisyon olarak üstte olmayi dene esin altta olsun ve bacaklarini kapatsin(açik oldu kusura bakmayin)
Derin nefes al burnundan agzindan verirken ikin ve o anda otur p..se.. Baktin zorlaniyosun yapamiyosun bunlari.. Ozaman ilk sayfayi oku canim orda kegel egzersizlerinden bahsedilyo.. Onu uygulamaya basla.. Sonra yavas yavas aynayla incelemeye baslarsin ve egzersize geçeriz.. Allah yardimcin olsn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…