Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

cok kötü bişey ya bende dedim sarhos oluyum hap yutuyum bayılt felan yok dedi anlayıslı oldukları için erteleniyo bene inş bende egzersiz yaıp kurtulcam kaç ay da biter peki egzersizkerr yani kurtulmak

Canim kaç ay degil belki en uzun 3 - 4 hafta.. Hersey senin elinde nekadar uzun çalisirsan, nekadar cesur ve kararli olursan okadar çabuk yenersin.. ben 2 gunde yendim 1 günde bile yenenler var.. Uzatip uzatmamak inanki bizlerin elinde

cnm ben şunu merak ettım 3 parmak+1 eş parmagı bu nasıl olck kı
Canim 3 parmak kendi parmaklarinla çalistiktan sonra sadece esinin parmagini alcaksin ayrii, tek yani.. sonra gerekirse sadece orta parmagini, sonra es 2 parmagi küs seklinde.. benimde terapistim bu sekilde yönlendirmisti..

Canim aparat sart degil sadece parmakla yenenlerde oldu.. ki benim terapist aparattan yana degildi hiç.. 3 parmagi birak ben 2 parmaga bile cesaret edememistim.. aparat tercih etmistim.. Sen 3 parmak aliyomussun.. bence uzatmalari oynuyo vajinusmus :) Ertelemek yok :) korkularina yenilmek yok.. çok iyi bi asamadasin

hay allahim bir gelin daha gelin oldugunu basardigini tam algilayamamis. halaya gelin, belki anlar.

Canim ya kiyamammmm yendin canim yendin kendine gel heyy :81::81::81::81::81::119::119::119::119::123: soktasin canim bende 1 hafta sürdü bu sok, nasil ya ben yendimmi simdi diye durup dururken çiglik atiyodum
TEBRIK EDERIM COK COK SEVINDIM YAAAAAAAAAAAAAA !!! Gözün aydin

Canim bende esle deneye deneye ilerlettim git gelleri, parmaklari bosver bundan sonra esinle dene, yavas yavas alisiyosun

Merhaba kizlar geçmis kandilinizi kutlarim..
Bu aralar yokum, baska baska sorunlar yasiyorum.. Allah hepimzin yardimcisi olsun..
Hepimiz aklimdasiniz dualarimdasiniz..

Benimde aklım sende kaldı , inşallah kötü birsey yoktur dıyordum içimden. Allah yardımcın olsun sorunlarını bir an önce atlatirsin inşallah.

elvancım kayboldun nerlerdesin

Öyle oldu canim.. Esimle sorunlarim var onlari halletmeye çalisiyorum.. Cumadan beri evdeydi gece postasi demin çikti evden bende yeni firsat buldum girmeye..
Bu arada :) Allah senden razi olsun canim ya gerçekten çok duygulandirdin beni.. Allah senin gibileri basimizdan eksik etmesin ins.. Nasilsin

ben bugun jel alcsaktım gene basaramadım alamadım reyonda o bana baktı ben ona bı turlu elım uzanmadı

bildiğin medikal varsa ultrason jelide alabilirsin 1kg 5 lira...utanma insanlar neler yapıyor utanmadan sıkılmadan bizler eşlerimizle olmak için bir şey almaya bile utanıyoruz...bende senin gibi çok utanmıştım medikalin önünde önce bir turlayıp sora almıştım..kendini kötü hissediyorsan bir daha gitmezsin oraya olur biter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…