- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #110.521
oonce orayı tanımamız gerekıo ınsan nasıl kulagından korkmuo burnundan korkmuo orayıda kulak burun gıbı bılmemıs gerekıo bunları duydugumda dedımkı ınsan kendı seyını bılmesmı ama detayını bılmıoruz demek kı ogrendıkce orayı anladıkca korku hıssı gıdıo aklına sunları getır bu cok acı bısı olsaydı bu kadar kısı bu egzersızlerı nasıl yapabılırdı demek ki acı yok.bende acı yok dıenlere ınanırdım ama her ıttıgımde bı yerde acı hıssını bekledım gelmedı acı macı.egzersız yaparken ayna karsısında yapıosan aynayı kaldır ole yap aynasız yapıosan aynayı al ole yap sureklı bısılerı degıstır bak bulcksın dogru yolu
aynayla yapıom cnm yoksa gorememkı kemre doktorum programında dedıya jınekologa gttım ama bayıldım dıe o zaman dedım ben aynı kemre gbıyım cnm yaaa
bu topıkte bana nası yapcagmı ne edıcegmı ne hıssetıcegmı ne hıssetmıcemı yazmayan bana guven vermeyen destek olmayan bır kısı yokkı canımmm ama bende iş yok ama pes etmıorum cnm enınde sonunda olucak umudundayım..canım benım ne egzersız saatım bellı burda kızlar dıoya hanı ıste bı saat koy kendıne yap falan benım bı anım bı anımı tutmuyo kı grıorum odaya 10 dakka sonra geliiin napıon( ismimi vermedıgım ıcın gelın yazdım) yaslı ınsanlar anlamıolar kı cnm ben burda yazısırken ble aralarda neler yapıom bılsenız...
etme tabı pes yenıceksın sende.saat o kadar sorun deıl her gun vakıt ayırabılmende yeterlı olur herhalde.cnm bnm kıyamam ben sana ya uzulme ınsalla duzelcek
dun gece uyumusum ezandan sonra turguuaz hamıle dedıgım eltımın oglundan bi torunu var 5 yasında ruyamda onu gördüm çocugu bana guldu ve dediki sende de bebek var dedi ilginç bı ruyaydı test aldım ama yapmadım yapmıcam 1 2 gun daha gecsın bakarız...
egzersızede ınanırım ama duaaya herseyden cok.önce istemek dua etmek sonra azmedıp Allah a bırakmk dogru olan dua yı etmek dogru olan egzersızı yapmkla cozulur belkıde sen Kuran okumayı bılıomusun tatlım o gece kandıl gecesı öyle guzel bı dua buldumkı selavat kıtabında.dedımkı Allah ım bı dua olsa her ıstegın kabul oldugu once google
da aradım sonra kıtabı okurken önume geldı onunda etkılı olduguna ınanıorum
şükrolsun bılıorum okumayı versene banada cnm.......kızlar ben gecen ay gecmıse baktıgım kadarıyla ayın 21 22 snde adet gormusum benim adetim her ay en az 6 7 gun ılerı gelır sbılgısı olan varsa cvp versın lutfen ıhtımal varmı yapımmı test bellı olurmu.....
Canim ne diyecegimi bilemiyorum gercekten cok uzuldum. Rabbim yardimciniz olsun ...
yapacak birşey yok, annem çok kararlı, kararlı olmakta haklı olduğunu da düşünüyorum.Uzulme demek kolay belki ama gercekten senden uzulmemeni diliorum cunku bazi ciftlerin birarada kalmalarina karsin ayrilmalari daha hayirlidir sende oyle yazmissin gonul istemez tabi bir yuva dagilsin ama bittiyse de yapicak bse olmuyo ayrica bosanmak allahin sevmedigi helal lerdenmis ama hak ve helalmis cnm cok opuyorum seni...
hakkınızda hayırlısı canım emınım cok zor durumdur..en kısa zamanda bu kotu gunlerı gerıde bırakırsınız ınsallah
Canım bence eşinle deneme yap, hem çok daha zevkli, eşinle sizi daha çok yaklaştırır bence p...se devambebegım kurtuldum gıbı gorunuo ama o kadarda deıl ben p..sle denemek ıstıorum ama egzersızle az daha esnesın egsersızde gıt gelde yapıyım hem kocayı fazla ugrastırmıyım hemde p..s de sınır stres olmıyım die orayı esnek ve gıt gele hazır hale getırmek ıstıorum hem p..s almıs olsamda egzersıze baslarkn serce ıle balayıp sıryla gıdıorum yanı bnmde egzersızde yol almam gerek
bu duada Kuranı kerımın bır cok ayetı kerımesınde gecen 'kunfyekun' Allah u Teala yaratmak ıstedıgı her hangı bır seye 'VAR OL' buyurur o da hemen OLUR manasına gelen 'kunfeyekun 'bulunan tum ayetten zıkredıldıgı ıcın bu duayı ıhlas ıle okuyanların kısa bır zaman ıcınde hayırlı muradları hasıl olur.Hadısı serıfe Kuran'dan dıledıgın seyı dıledıgın nıyetı al buyruldugu uzere bu duayı okuyan kısı Allah uteala nın OL emrini kendı muradına yonedıgıne ıtıkad etmesı halınde daha cabuk tesır gorur...kıtabda yazan bu ben kandıl gecesı dua ederken bunu okuduktan once ve sonra dedımkı Rabbım sen buyuksun sana ınanıoruz sana guvenıorz senın ol demenle olur sen baslatır sen bıtırırsın bızede nasıb et ol die buyur olsun Allah ım dıe du ettım.duanın adı kunfeyekun duası
ben az once mumla denedım parmk kesınlıkle daha kolay geldı bana neyse mumdan sonra adet sancısı gıbı kasıklarıma az sancı vurdu p..s gırdıgınde de bole az bı sancı vurdu dakıklar sonra bu neden
eşime sordum Kuranda nerde dıe sana sayfa solıcektım fakat bı cok ayetde gecıomus netten tam duayı bulsun sıtenın lınkını atıyım sana oradan okursun
aylapınar canım siz nekadarlık evlisiniz,daha önce hi,ç çalışma yapmışmıydın egzersiz falan yoksa herşey kısa süredemi gelişti,birde bir sorum olucak ilk defa oldu değilmi sizin kan geldimi peki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?