Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

aynayla yapıom cnm yoksa gorememkı kemre doktorum programında dedıya jınekologa gttım ama bayıldım dıe o zaman dedım ben aynı kemre gbıyım cnm yaaa

illa sen egzersız yaparken senı beklyen arkadaslarımız olmustur buradan Allha razı olsun onlardan benım egzrsıze basladıgım gun cıcekrose sela ve zealea pc basında msnde benı beklemıslerdı hadı yap onuda yap bunuda dıe gaz vererek o gun kolay olmadı yapamayınca agladım zoruma gıttı sonra egzersız olunca oyle bı duygulandımkı hem egzersıze baslamıs olmak hemde burada tanıdıgım o üç insanın benı saatlerce pc basında bklmesi içim bı tuhaf oldu o geceyı omrumde unutamm demek kı hayatta hala ii insanlar var.istersen her egzersıze oturdugunda bende sneınle oturrurum bende yaparım egzersız sen bnı gaza getırırsın ben senı

aynayla yapıom cnm yoksa gorememkı kemre doktorum programında dedıya jınekologa gttım ama bayıldım dıe o zaman dedım ben aynı kemre gbıyım cnm yaaa

bende aynaylayken parmagı ıkı boguma kadar sokuodum hatta zorlanıodum sonra parmagı gırıse yerlestırdım aynaya vurdum ayagımla:)bakmadan bıraz ıttım gıttı nefes verdıkce ıttım gıttı aaa dedım demek kı ben gormeden daha rahat yapabılıorum belkı sende ole olabılırsın bayılıp kalmazsın bole dusunme bende jınekologa gıttıgımde ıcım korku doluydu ama catala oturup actıgımda dedımkı kendıme doguma ya da kurtaja yada baska bı hastalık ıcın oturmadın bakcak sadece ınsnlar nelere ne acılara dayanmak zorunda kalıo su an bole bı durum yok ac baksın dedım kendıme actım baktı bu sekılde getır gaza her zaman kendını bısıyı 40 kere solersen olur

bu topıkte bana nası yapcagmı ne edıcegmı ne hıssetıcegmı ne hıssetmıcemı yazmayan bana guven vermeyen destek olmayan bır kısı yokkı canımmm ama bende iş yok ama pes etmıorum cnm enınde sonunda olucak umudundayım..canım benım ne egzersız saatım bellı burda kızlar dıoya hanı ıste bı saat koy kendıne yap falan benım bı anım bı anımı tutmuyo kı grıorum odaya 10 dakka sonra geliiin napıon( ismimi vermedıgım ıcın gelın yazdım) yaslı ınsanlar anlamıolar kı cnm ben burda yazısırken ble aralarda neler yapıom bılsenız...

etme tabı pes yenıceksın sende.saat o kadar sorun deıl her gun vakıt ayırabılmende yeterlı olur herhalde.cnm bnm kıyamam ben sana ya uzulme ınsalla duzelcek

etme tabı pes yenıceksın sende.saat o kadar sorun deıl her gun vakıt ayırabılmende yeterlı olur herhalde.cnm bnm kıyamam ben sana ya uzulme ınsalla duzelcek

dun gece uyumusum ezandan sonra turguuaz hamıle dedıgım eltımın oglundan bi torunu var 5 yasında ruyamda onu gördüm çocugu bana guldu ve dediki sende de bebek var dedi ilginç bı ruyaydı test aldım ama yapmadım yapmıcam 1 2 gun daha gecsın bakarız...

ben az once mumla denedım parmk kesınlıkle daha kolay geldı bana neyse mumdan sonra adet sancısı gıbı kasıklarıma az sancı vurdu p..s gırdıgınde de bole az bı sancı vurdu dakıklar sonra bu neden

oy kıyamam sana ben hayırlısı bebegım.varsada bebiş yoksada bebiş uzulme olck bı gun Allah vercek.anlıorum vajılıyken hamıle kalmayın denılsede kı cok dogru ama ınsanın yuregı ıstıo yınede vajıde olsa bı bebegım olsun dıosun hamıleyken de asarım dıo ınsan hatta sezeryan dogumu bıle goze alıo ınsan olmayan bebeı ıcıın oysakı norml dogumun daha kolay oldugunu bıle bıle.herseye ragmen o bebegı ıstedıgını bılıorum inş. inşş. vardır karnında bi bebiş ve ugur getırsın sana vajıde gecsın gıtsın

egzersızede ınanırım ama duaaya herseyden cok.önce istemek dua etmek sonra azmedıp Allah a bırakmk dogru olan dua yı etmek dogru olan egzersızı yapmkla cozulur belkıde sen Kuran okumayı bılıomusun tatlım o gece kandıl gecesı öyle guzel bı dua buldumkı selavat kıtabında.dedımkı Allah ım bı dua olsa her ıstegın kabul oldugu once google
da aradım sonra kıtabı okurken önume geldı onunda etkılı olduguna ınanıorum

şükrolsun bılıorum okumayı versene banada cnm.......kızlar ben gecen ay gecmıse baktıgım kadarıyla ayın 21 22 snde adet gormusum benim adetim her ay en az 6 7 gun ılerı gelır sbılgısı olan varsa cvp versın lutfen ıhtımal varmı yapımmı test bellı olurmu.....

bu duada Kuranı kerımın bır cok ayetı kerımesınde gecen 'kunfyekun' Allah u Teala yaratmak ıstedıgı her hangı bır seye 'VAR OL' buyurur o da hemen OLUR manasına gelen 'kunfeyekun 'bulunan tum ayetten zıkredıldıgı ıcın bu duayı ıhlas ıle okuyanların kısa bır zaman ıcınde hayırlı muradları hasıl olur.Hadısı serıfe Kuran'dan dıledıgın seyı dıledıgın nıyetı al buyruldugu uzere bu duayı okuyan kısı Allah uteala nın OL emrini kendı muradına yonedıgıne ıtıkad etmesı halınde daha cabuk tesır gorur...kıtabda yazan bu ben kandıl gecesı dua ederken bunu okuduktan once ve sonra dedımkı Rabbım sen buyuksun sana ınanıoruz sana guvenıorz senın ol demenle olur sen baslatır sen bıtırırsın bızede nasıb et ol die buyur olsun Allah ım dıe du ettım.duanın adı kunfeyekun duası

Canim ne diyecegimi bilemiyorum gercekten cok uzuldum. Rabbim yardimciniz olsun ...

sağol canım, zor bir durum hakikaten.

yapacak birşey yok, annem çok kararlı, kararlı olmakta haklı olduğunu da düşünüyorum.

hakkınızda hayırlısı canım emınım cok zor durumdur..en kısa zamanda bu kotu gunlerı gerıde bırakırsınız ınsallah

sorma canım, içim acıyo resmen . Kimseyle paylaşamıyorum, eşime bile söylemedim, sadece siz biliyorsunuz. Burası küçük bir şehir duyulması iyi olmayacak, çok dedikodu çıkar, kendi sıkıntılarımızın üzerine birde dedikodularla başaçıkmak daha zor olacak. Bu iş bitene ve biz alışana kadar duyulmaması lazım ama konuşamamak da yıpratıyor insanı. Allah'tan siz varsınız :))))).

Canım bence eşinle deneme yap, hem çok daha zevkli, eşinle sizi daha çok yaklaştırır bence p...se devam

Son düzenleme:

inşallah ediyorum her zaman ama bırınden brı tutucaktır emınım...saol canım

kızlar ben 5 yıllık evli ve yeni yenelerdenim

geçen sene ramazanda buraya kesin takıldım ve orta parmağa kadar gelebilmdim ve kaldım egzersiz yapamıyordum canım istemiyordu sıkılıyodum vs..ve birdaha hiç girmedim tmm dedim ne zaman olursa hep ertelediğim için 5 sene ye kadar durdum zaten sakın lütfen ertelemeyim kesinlikle bu hastalığın diğer adı erteleme hastalığı .ve bi dr başladım gölcükte bursada oturuyorum dr.bursada yokmu var mam bizimle ilgilenebilecek dr.yok biz sıkıntılı hastalarız.ve o dr.hemşiresi rabbim ondan her zaman razı osun.3 gitmemde alttan muayene oldum ve şoklardayım inanmayacağım bi olay çünkü 5 senedir alattan muayene olamıyorum.tmm deyip geçiyo dr lar ne kadar acı ve beni dr.un hemşirsi ikna etti ve ben çığlık atıyorum deli gibi bi kere bile demiyo bağırma dışarda erkeler var esini duyucak bağır diyo eğer acıyosa bağırabilirsin diyo muayene oldum ne gerek varsa o kadar çıldırmaya inanın hiç bişey yok biz sadce biraz şımarığız acıyomu diyo hayır diyorum neden bağırıyorsun peki diyo cevap yok şımarıklıktan işte :)))inanın ilk muayene olduğum zaman 4. 5 ay önceydi tmm dedi o kadar uzun bişley olduysa bitmiştir dedim yok olmuyo ilişki neyse erken gitmeye başladım dr.gelmeden benimle ilgileniyodu egzersizi zorla o yaptırıyodu spekulu denedik en küçüğünden daha sonra eve verdi haftaya kadar bunu çalış dedi eve geldim yok yapmak istemiyorum sıkıntı geliyo içime gidieceğim gün dr.a yapıyorum oda ayakta yatarak olmuyodu yaıyomusun diyo bugün yaptım büyüteğim mi diye soruyo olur diyorum ilk önce orda bana denetiyo orda yapmaya başlıyorum eve gelince yine yok .en son 2 .aparatını aldı banada ogün hsg tabi narkozlu çelicek bütün gün eşimle ordayız. hastalala ilgileniyo bi çatalıda bana verdi bugün burda elimede spekulumu verdi yapcaz yapamayınca beni çağır dedi ilk deneme ondan daha sonra spekulumu ucu açılan vak vak şeklinde demir bi cihaz verdi ve başladı yavaş yavaş açmaya vidalı altıda tabi ben yavaş yavaş diye hep komutta tmm diyo dur deyince durcaz diyo sonuna kadar açmış rahimi aynayı getirdi ve bi baktım orasaı kocama 3 penis girer okadar büyüyo ya dedim nasıl oldu zaten böyleydi diyo.ilk başarılı aşamam ve daha sonra eşim ameliyat oldu .dr gitmedim 2.5 aydır. geçenlerde eşime diyorum tmm hadi bitti artık gel deneyelim diye kıvırıyo yok diyo yaparız acelesimi var diyo hep böyle e tabii 5 senenin hüsranlığı var her deneme hüsran.en son 1 ay önce ya dedim ben artık parmakta deneyemzsem ne olur ye yapamazsam dedim ve önceden hazırladığım ama denemediğim mum aldım elime sarılı öyle yatarken bi baktım komple içerde ben şok tabii bitmiş bana göre 20 cm var mum uzunluğu ve bitmiş.nasıl çuyorum ya diyorum 2.5 aydır hiç denemedim demekki benim kafamda bitmiş artık kesinlikle diye nasıl sviniyorum ama gerçekten kızlar önce kafanızda bitsin ben okada geniş açıldığının görünce ve arkasının da ulatrasan girdiğine göre uzun olduğunun görünce tmm dedim artık bu olay bitti ama p...s denemsi yok eşimden dolayı en son artık yeter dedim bitti diyorum sana anlamıyomusun yapıcaz dedim o gece denedik ben üstte bütün hakimiyet bende.oluyo ama rahat değil azıcık oldu dedi eşim tamamı olmadı dedi neyse 3 gün sonra yine denedik eşime dedim ne yaparsan yap benim kafamda bitti sende top sen yapıcaksın dedim ve başladım üstte o tabiki inamazsınız 10 dk lık bi olay bitti rabbim herkesin kini 10 dk içinde bitirsin inşş eşim diyoki bitti hayatım bravo sana bitmişti artık dedim ki sık sık deneyelim ki benim kafamda iyice bitsin bu sabah yine ve gerçekten hızlı git get le bile bişey hissetmiyosunuz.size sadce şunu söyleyebilirim sadece giriş anı çok az yanıyo oda çok ufak bişey inanın sonrası git gel hızlı olsun diye siz istiyosunuz kesinlikle bu olayı ertelemeyin ve egzersiz yapın bol bol ben 1 sene oldu buraya gireli fakat egzersizden eser yok dedim ya orta parmakta kalmıştım beni zorla hakimiyeti altına almasaydı bende şu anda halen daha böyle bekliyo olacaktım.ertelemeyin lütfen olur ya bi gün demeyin olacak gün bugün olsun lütfen kızlar
bana sorabileceğiniz bi şey varsa mutlaka bekliyorum her zaman yardımcı olabiliim sonuçta başlama yerim burasıydı devamı olmasada ama siz devam edin benim 5 sene geçtği için artık sıkılmıştım her çifte gördüğümde bunlar yapıyo ben niye yapamıyorum diyodum ne kadar kötü rabbim kimseye vermesin herkesi da kurtasın inşşş

ben az once mumla denedım parmk kesınlıkle daha kolay geldı bana neyse mumdan sonra adet sancısı gıbı kasıklarıma az sancı vurdu p..s gırdıgınde de bole az bı sancı vurdu dakıklar sonra bu neden

canım kasıklarına değil sadce giriş anında biraz yanıyo daha sonrası hiç bişey değil hissetmiyosun bile devamını gerçekten her türlü soru sorabilirsiniz yazdım zaten geçmişimi :))

neyse kızlar benim biraz kafa dağıtmam lazım, kusuruma bakmayın biraz müstehçen bir fıkra yazıcam:
(ben pek küfretmem çok gerekliyse tersten söylerim, fıkrada da upsoro yazıcam, tersten okursanız anlarsınız zaten )

Bir gün mahkemeye iki upsoro gelmiş, kavga etmişler, kavga büyümüş, aralarında çözemeyince mahkemelik olmuşlar.
Çıkmışlar hakimin karşısına...
Hakimde, yaşlı 40 yıllık evli bir adam :123:.
Probleminiz ne demiş hakim upsorolara.
Upsorolardan biri hakim bey ben uzun ince olan (p...si kastediyor) iyi diyorum, arkadaşım kalın kısa olan, kavga ediyoruz demiş .
hakim çıkın dışarı demiş , kızmış, davayı ertesi güne ertelemiş.
Hakim akşam yatakta uyuyamamış, karısı sormuş, neyin var, niye düşüncelisin demiş.
hakimde bugün iki upsoro geldi, kalın kısa mı, yoksa ince uzun mu daha iyi diye kavga ediyorlardı, ben davayı erteledim ama aslında bende bu sorunun cevabını bilmiyorum, yarın ne yapıcam kara kara düşünüyorum demiş .
Karısı ondan kolay ne var ikisi de haksız en iyisi geç boşalandır demiş .
Hakimde rahat bir nefes almış ve uyumuş.
Ertesi gün upsorolar yine mahkemeye kavga dövüş çıkmışlar. Hakime hangimiz haklıyız diye sormuşlar.
Hakimde ikinizde haksızsınız en iyisi geç boşalandır demiş.
Upsorolar birbirlerine bakmışlar hakim bey biz ikimizde yirmişer yıllık upsoroyuz bu sorunun cevabını bilemedik , bunu bilse bilse kırk yıllık bir upsoro bilir :111:.

ben bu fıkraya çok gülerim..

Eşim bazen sen niye zevk alamıyorsun diyor, bende sende beni kırk yılın upsorosu yaptın , bu kadarına şükür, yavaş yavaş alışıcam diyorum .

aylapınar canım siz nekadarlık evlisiniz,daha önce hi,ç çalışma yapmışmıydın egzersiz falan yoksa herşey kısa süredemi gelişti,birde bir sorum olucak ilk defa oldu değilmi sizin kan geldimi peki?

canım 5 yıllık evliyim ben hsg çekindim 3 ay önce acaib bi kanamam oldu onun öncesinde dr.da spekulumla denemiştik rahimi açtırdığı zaman aynayı getirmişti ve baktığımda kan vardı aşağıya doğru süzülüyodu ayy kızlığım burdamı gidicekmiş diye üzülmüştüm yani kanamam hastanede oldu oda damla damla kan yani her zamanki gibi kafamızda büyütmüşüz

tabi canım buraya 10 ay önce başalmıştım ama yapamıyodum egzersizleri yani tembellikten burdayken parmak egzersizinde kaldım ve bi daha denemedim
aslına bakarsam o dr.a daha önce gitseymişim tmm mış çünkü 3 cü gitmemde alttan muayene olmaya başladım benim için çok şaşrıtıcı bi olaydı ve çok büyük bi ilerlemeydi :))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…