- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #110.621
CANIM anlıyorum ruh halini bende senin gibiydim vajiden umudu kesince küçücük bi meleğe bağlamıştım umutlarımı ama neyi öğrendim biliyo musun vajiyken hamile kalma vajiyi dahada ilerletirmiş yani yenmek yerine korkuların dahada çoğalırmış önce yen gerisi gelir inşallah rabbim sanada banada hepimize nasip edecek bu mutluluğu ama önce sabırrrr
Canlarım çok sağolun.Çok şükür bu günleri de gördüm.tam 1.5 ay önce bu akşam yenmiştim vajiyi.Ben bi kaç gündür hissediyodum ama herhalde çok istediğimden psikolojik sanıyordum.Allahım hepinize yaşatsın bu mutluluğu.Bebeğimde hayırlı ve sağlıklı bir şekilde kucağıma gelsin inşallah
belirti soran arkadaşlarıma şunu söyleyebilirim: adet olacak gibiydim.sancı ara ara gelip gidiyodu.belim çok ağrıyodu.dün baş dönmem oldu.biraz da bulantım vardı.adet olacakmışsın gibi oluyosun ama olmuyosun.bi de sağ ve sol yumurtlaıklarımda bi hareketlenmeler hissettim:) yumurtlama günlerimi de iyi değerlendirdiğimden umutluydum çok şükür
Canlarım çok sağolun.Çok şükür bu günleri de gördüm.tam 1.5 ay önce bu akşam yenmiştim vajiyi.Ben bi kaç gündür hissediyodum ama herhalde çok istediğimden psikolojik sanıyordum.Allahım hepinize yaşatsın bu mutluluğu.Bebeğimde hayırlı ve sağlıklı bir şekilde kucağıma gelsin inşallah
belirti soran arkadaşlarıma şunu söyleyebilirim: adet olacak gibiydim.sancı ara ara gelip gidiyodu.belim çok ağrıyodu.dün baş dönmem oldu.biraz da bulantım vardı.adet olacakmışsın gibi oluyosun ama olmuyosun.bi de sağ ve sol yumurtlaıklarımda bi hareketlenmeler hissettim:) yumurtlama günlerimi de iyi değerlendirdiğimden umutluydum çok şükür
tebrik ederim canim kurtuldun cok sükürrrr Allah baska dert sıkıntı vermesin insallah canimmm
hey maşalla çok çok mutlu oldum harıka bı haber valla senınle berarber bızde cok sevındık.bu yumrutlama gunlerını nerden anlıosun pekı
canimm cok sevindim yaaa cok istiordun bebek Allaha sükür en kisa zamanda oldu bol bol dua et sükret bizim icinde dua et canim insallah isteyen herkes bi an once hamile kalir canimm...
hey maşalla çok çok mutlu oldum harıka bı haber valla senınle berarber bızde cok sevındık.bu yumrutlama gunlerını nerden anlıosun pekı
adet tarıhının ılk gününden baslıyosun saymaya 11. gunle 15. gun arasına denk gelıyo o gunler arası ilişkiye gırersen olasılık çok yuksektır.......
Hepimizin hakkinda hayirlisi olsun canim..
Tabi herkesin kendi seçimi.. kendi yasam tarzi kndi düsünceleri ama ben genç anne olmak isterim.. en geç 23 ondan sonrasi geç benim için, e zaten erken evlendik kaç sene daha bekleyebilrimki erken evlenen erken anne oluyo çogunlukla..
Eylülde dogum günüm.. Ozamana sürpriz yapmak istemistim ona (Tabi Allahin takdiri nezaman olur bilinmez ama en azindan korunmayi birakirim)
Ama tutturdu negüzel olur bi çocugumuz olsa..
Ha bende isterim ama alismak istiyo insan ya.. daha yeneli 1 ay oldu.. ve ben tas patlasin 11 kez denemisimdir
E diyorumki ona buna bakarak hareket etmek asla tercih etmeyecegim bi yasam tarzidir.. Onun bunun lafina kafami takipta kalkip çocukta yapmam.. ama okadar isiyorki
Dün geldi dizlerimin önünde çökerek yalvardi nolursun dedi..anlamiyorum nedir bu heves.. Rabbim hayirlisini versin ben gerçekten nasil davranacagimi ne söyleyipte ikna edecegimi bilmiyorum
Rabbim sizede hayirli zamanda hayirli bi bebek nasip eder insallah canim :) Herkesin gönlüne göre versin Allahim
kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
sağlık ocağına gittim tekrar test yaptırmak için.ama benim dün çıkmayan test sonuçlarım ne hikmetse çıkmış ve HA-Mİ-LE-YİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM:124: :124: :124: :124: :124: :124: :124: :124: :124: :124: :124: :124: :124: :124: :124: :124: :124: :124: :124: :124: :124: :124: :124: :124: :124: :124: :124:
[gozun QUOTE=candy34;25154181]kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
sağlık ocağına gittim tekrar test yaptırmak için.ama benim dün çıkmayan test sonuçlarım ne hikmetse çıkmış ve HA-Mİ-LE-YİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM:124: :124: :124: :124: :124: :124: :124: :124: :124: :124: :124: :124: :124: :124: :124: :124: :124: :124: :124: :124: :124: :124: :124: :124: :124: :124: :124:
KİZLARRRRRRR MUAYENW OLDUMMM SPEKULUMU GİRDİRDİ DOKTOR İNCE CATALA CİKİNCA KASTİMM KENDİMİ KADİB RAHAT OL DEDİ GEVSEMEMİ BEKLEDİ SONRA Bİ GİRDİRDİ HİSSETMEDİM BİLEEEEEEEEEE KADİNA 4 KEZ PES PESE ne yani simdi icindemi diye sorup sorup durdummm
yirtilma normalmis cok cabuk iyilesiyomus.. sepkulumu girdirince bi cubuk yardimiyla bsyler yapti icerde anlamadm ama rahim agzi kanser varmi yokmu kontrolu icinmis 2 senede bir olunuyomuss
kadin once gecmisimi sordu egzersizlerin nasl gectiigni fln snra muayene bitince bukadar cabuk olacagini kolay olacagini ummazdim dediiii
ve kalin spekulumdu eger bu olmazsa incesini deneriz dedi gerek bile kalmadi ALLAHİM OKADAR MUTLUYUMKİ USTUMDEN VAJİNUSMUS KADAR Bİ yuk kalkti sanki tekrar suan arabadayimm ciglik atiyorumm
cilli bom bom bom ahhh cilliihobaaaa tey teyyyy
Cok cooook cok cok sevindimmmmmmmmmm saglikli guzel bi hamilelik dilerimmmmmmm canimmmmmmgozun aydinnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?