Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Ya bende cok istiorum cok ihtiyacim var bi melege ben ne zaman yenipte hamile kalcam ya

canım öncelikle bunun için ne yapman gerektiğini biliyorsun.takip ettiğim kadarıyla durumunu biliyorum ama her şeye rağmen öncelikle kendin için yenmen gerekir...kendi mutluluğun mutluluğu getirir.hadi biraz daha sıkı sarıl egzersize.çünkü serçecik işaretcikte olsa egzersizi yapabiliyorsun sadece biraz daha cesaret etmen gerekiyor diye düşünüyorum.kendine bi hedef koy ben bugün işareti tamamen yapacam de.belki tam yapamamanın nedeni duruştan da kaynaklanabilir.evde yalnız değilsin di mi?

ooohhhhh ondanda kurtuldun spekalum ne elvan bde doktor alman demi vajınusmus oldugundan bahsettınmı pekı doktorum programında yabancı doktorların vajınusmustum muayene olmaya korkuyom dedıgınde şaşırdıklarını onların ülkelerınde bu sorun olmadıgı ıcın tuhaf karsıladıkları anlatılmıstı....

kuşum ne için doktora gıdıosunkı

cnm yendikten snra genel muayene olmak icin.. hem yirtilma olmsttu vaji disinda onun icin

cilli bom bom bom ahhh cillii hobaaaa tey teyyyy

Cok cooook cok cok sevindimmmmmmmmmm saglikli guzel bi hamilelik dilerimmmmmmm canimmmmmm gozun aydinnnn

sağol canım benim darısı bütün arkadaşlarımızın başına inşallah 5 haftalık olmuş benim mercimek[/QUOTE]

5 haftami kiz sen yendin yeneli hamilemisn demekki psikolojik degilms hissettklerin internette arastirdklarin cok sevndm cnm ya

Son düzenleme:

elvan tatlım bana da yapacaklar kaçıyorum 1 aydır korkuyorum hatta vajinal ultrasonu bile sokamadı içime o derece yani. sen istanbuldamısın keşke aynı şehirde olsak senin doktoruna giderim

aaaaaaaaaaa bes haftalık kız sen ne zaman yenmıstın yendıgın gecemı kaldın

4 mayısta yendim canım.gebelik son adet tarihinin ilk gününden itibaren hesaplanıyor.[/QUOTE]

candy
kuzummmm canımmmmmmmmm hayırlı uğurlu olsun sağlıkla kucağına alırsın inşaallah. yahu ben evlendim adetlerim düzensizleşti zaten birde vajiyi yendim iyice bozuldu geçen ay 29 bu ay 34 günde geldi yumurtlamamı hesaplayamıyorum ovulasyon testi alacaktım ondan da vazgeçtim bebek istiyorummmmmmm :) ama eşimi doktora götüremiyorum çocukken kemoterapi görmüş spermiyografi yapılması lazımmış doktor dedi ama gitmiyor gıcıkkkk
birde esas sorumu soruyorum jel kullanarak mı hamiş kaldın tatlım

Son düzenleme:

Sagolsain canim ben saglik ocagina gttim yapmiyolarmis kan tahlili hastaneye git dediler hastane de cok uzak ve bi yere gtmem gerelk ya yani bugun ogrenemicem. Rabbim sanada hemen yenip sonrasinda da hamile kalmayi nasip etsin. Cok sagol. Hepimizin hakkinda hayirlisi olsun insallah.

tatlım çok sevindim her şeyi biz beynimizde büyüttügüm için zor gibi geliyor bu kadar zor olsa insanlar peş peşe dogururmu

istediğin kadar çığlık at tatlım bu kadar yaşadıklarından sonra bunların hepsi senin hakkın senin adına çok sevindim ikinci bi yükünü daha üzerinden attın

Ay kizlar cok sagolun ya gercekten hersey beyinde bitiyo ama iste yasamak lazm ikna olmak icin sukur sukur sukur Allahimmmmmm

4 mayısta yendim canım.gebelik son adet tarihinin ilk gününden itibaren hesaplanıyor.

candy
kuzummmm canımmmmmmmmm hayırlı uğurlu olsun sağlıkla kucağına alırsın inşaallah. yahu ben evlendim adetlerim düzensizleşti zaten birde vajiyi yendim iyice bozuldu geçen ay 29 bu ay 34 günde geldi yumurtlamamı hesaplayamıyorum ovulasyon testi alacaktım ondan da vazgeçtim bebek istiyorummmmmmm :) ama eşimi doktora götüremiyorum çocukken kemoterapi görmüş spermiyografi yapılması lazımmış doktor dedi ama gitmiyor gıcıkkkk
birde esas sorumu soruyorum jel kullanarak mı hamiş kaldın tatlım[/QUOTE]

canım düzensiz olunca tek yapılacak şey ovulasyon testi diyebiliyorum.ben kayganlaştırıcı kullandım diyemem.sadece ilk 2 denemede vajina hasarlarında kullanılan bi krem sürdüm.olabildiğince doğal olarak alışmak istedim.ben 1.denememden itibaren zevk almaya başladığım için kayganlaşma sorunu yaşamadım.kreme yada kayganlaştırıcıya bağımlı kalmaktan korktum.doğal olan en güzelidir.içine bişey girebildiğini görmekti benim en büyük derdim kendimi rahat bırakıp normal kadınlar gibi yaşamak istedim herşeyi.öyle de oldu çok şükür

teşekkür ederim canım.Allah hayırlı ve sağlıklı olarak kavuştursun inşallah...darısı tüm isteyenlerin başına...

Son düzenleme:
gecmıs olsun cnm muayneyıde burada ögrenmıs oldum sen yendın yenelı ılk kez mı gıdıosun yanı bnmde gıtmem gerekıo dımı ama ben daha cok yenıyım ve o dedıgın s ile baslayan sey nasıl bısı ıcımı korku sardı sımdı ben hemen doktora gıtmıyım o zamanbıraz alısıyım ole bıde su catlamayı sorcam sana vajı dısında dedıgın bende de bişi oldu ama ole buyuk bısı deıl hanı cızılır ya ole bısı oldu ust tarfta bıraz acıodu ama bugun gecmıs ole bişi mi

Canim ne guzel anlatmisin sanki icimi okudun ya gercekten aynen oyle dusunuyorum hayirlisi ama yaptiramadim bugun keske ozele gitseydm ama suan gidemiyorum artik cuma gunu esim gelcek beraber yaptiralim deedi beklicem onu zorladim simdiye kadar olmadi bekleyim bakalim hayirlisi. Sizi de meraklandirdim kusra bakmayin canlar..hakkinizi helal edin ..
C

bıde ben okey ın su bazlı jelını almıstım ilk zaman ııydı ama sonra memnun kalmadım hemen kuruo sankı kuruyuncada yapıs ypıs oluo ultreason jelı denemedım ama bugun alıp denıycem o daha iidir gıbı hıssedıorum her ne kadar denememıs olsamda:)

bende ilk defa deniycem öle bişeyle ben bi kaç ay önce eşimin işaret parmagı bi bölümü girdi aslında benimki çk fazl değil ama kasıyorum oraya gelince

Canim tebriklerrrrrr rabbim saglikli sihhatli kucagina aldirsinn canim ya dun bekledim bakim senden haber var mi diye kismet buguneymisss hayirli ugurlu olsunnn

kızlar soru sordum ama ultrason jelimi kayganlastırıcı mı güzel oluyo yardıme din

ben kendi tecrübemi söyleyeyim tatlım ultrason jeli aldım hem ucuz hem çok hemde su bazlu ve zararsız...sonuçta adı üstünde doktorlar da bu jeli kullanıyorlar... kayganlaştırıcı daha güzel kayganlık sağlar ama biraz pahalı ve ok küçük pomadlar kadar vs... eğer kayganlaştırıcı jel istiyorsan ve bebek için sorun olmasın istiyorsan su bazlı olanları var onlardan tavsiye ederim çok kullananlar var... bende birazcık sızlama yapıyor ama ultrason jeli bişey yapmıyor... birde tavsiyem bebeyağı felan kullanma genelde mantar yapıyor tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…