- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #110.641
Ya bende cok istiorumcok ihtiyacim var bi melege ben ne zaman yenipte hamile kalcam ya
sağol canım benimdarısı bütün arkadaşlarımızın başına inşallah 5 haftalık olmuş benim mercimek
KİZLARRRRRRR MUAYENW OLDUMMM SPEKULUMU GİRDİRDİ DOKTOR İNCE CATALA CİKİNCA KASTİMM KENDİMİ KADİB RAHAT OL DEDİ GEVSEMEMİ BEKLEDİ SONRA Bİ GİRDİRDİ HİSSETMEDİM BİLEEEEEEEEEE KADİNA 4 KEZ PES PESE ne yani simdi icindemi diye sorup sorup durdummm
yirtilma normalmis cok cabuk iyilesiyomus.. sepkulumu girdirince bi cubuk yardimiyla bsyler yapti icerde anlamadm ama rahim agzi kanser varmi yokmu kontrolu icinmis 2 senede bir olunuyomuss
kadin once gecmisimi sordu egzersizlerin nasl gectiigni fln snra muayene bitince bukadar cabuk olacagini kolay olacagini ummazdim dediiii
ve kalin spekulumdu eger bu olmazsa incesini deneriz dedi gerek bile kalmadi ALLAHİM OKADAR MUTLUYUMKİ USTUMDEN VAJİNUSMUS KADAR Bİ yuk kalkti sanki tekrar suan arabadayimm ciglik atiyorumm
kuşum ne için doktora gıdıosunkı
cilli bom bom bom ahhh cilliihobaaaa tey teyyyy
Cok cooook cok cok sevindimmmmmmmmmm saglikli guzel bi hamilelik dilerimmmmmmm canimmmmmmgozun aydinnnn
KİZLARRRRRRR MUAYENW OLDUMMM SPEKULUMU GİRDİRDİ DOKTOR İNCE CATALA CİKİNCA KASTİMM KENDİMİ KADİB RAHAT OL DEDİ GEVSEMEMİ BEKLEDİ SONRA Bİ GİRDİRDİ HİSSETMEDİM BİLEEEEEEEEEE KADİNA 4 KEZ PES PESE ne yani simdi icindemi diye sorup sorup durdummm
yirtilma normalmis cok cabuk iyilesiyomus.. sepkulumu girdirince bi cubuk yardimiyla bsyler yapti icerde anlamadm ama rahim agzi kanser varmi yokmu kontrolu icinmis 2 senede bir olunuyomuss
kadin once gecmisimi sordu egzersizlerin nasl gectiigni fln snra muayene bitince bukadar cabuk olacagini kolay olacagini ummazdim dediiii
ve kalin spekulumdu eger bu olmazsa incesini deneriz dedi gerek bile kalmadi ALLAHİM OKADAR MUTLUYUMKİ USTUMDEN VAJİNUSMUS KADAR Bİ yuk kalkti sanki tekrar suan arabadayimm ciglik atiyorumm
aaaaaaaaaaabes haftalık kız sen ne zaman yenmıstın yendıgın gecemı kaldın
Allahim ins lah sesizce hamiledir yarabbim ona sen herseyin en iyisini bilirsin onun gonlunun muradini ver saglikli bi melek yolla rabbim amiiiiiiin....hayran oldugum bi sey var benim genc guzel bi anne olmak anneler hep guzeldir elbet ama genc annelik ben cok istiorum inslah bir an once yenip hepimiz anne oluruz vajililer...elvancim canim hamileligin suresindede alisabilirsin canim bebegin dogdugunda dazaten 22 oluyorsun canim lolita bi anne ol kiz iste
tatlım çok sevindim her şeyi biz beynimizde büyüttügüm için zor gibi geliyor bu kadar zor olsa insanlar peş peşe dogururmu
istediğin kadar çığlık at tatlım bu kadar yaşadıklarından sonra bunların hepsi senin hakkın senin adına çok sevindim ikinci bi yükünü daha üzerinden attın
4 mayısta yendim canım.gebelik son adet tarihinin ilk gününden itibaren hesaplanıyor.
Canim ne guzel anlatmisin sanki icimi okudun ya gercekten aynen oyle dusunuyorum hayirlisi ama yaptiramadim bugun keske ozele gitseydm ama suan gidemiyorum artik cuma gunu esim gelcek beraber yaptiralim deedi beklicem onu zorladim simdiye kadar olmadi bekleyim bakalim hayirlisi. Sizi de meraklandirdim kusra bakmayin canlar..hakkinizi helal edin ..Herseyin en iyisini bilen Rabbim sana hayirlisini nasip eder insallah canim.. Dua edicem.. Güzel haberlerini bekliyoruz yarin ilk isim forumda mesajini beklemek olcak
Seni okadar iyi anliyorumki.. Bitarafin daha çok gencim o sorumluluk bana agir gelir düsüncesi diger taraftanda olsa mis gibi koksa, odasini dösesem kucagima alsam düsünceleri..
çok büyük çok zor bi sorumluluk, butun hayatn o olcak.. Paydossuz ara veremeyecegin bi meslek, kimi zaman yorucu bazen usandirici ama bi okadarda güzel ve çok kutsal bisey :) Hayatta yasanilabilcek en Güzel sey bence.. öyle bi konustumki sanki anne oldum daha once
Rabbim hepimiz için hayirlisi neyse onu nasip eder.. Rabbim kimselere aratmadan nasip eder ins..
kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
sağlık ocağına gittim tekrar test yaptırmak için.ama benim dün çıkmayan test sonuçlarım ne hikmetse çıkmış ve HA-Mİ-LE-YİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM:124: :124: :124: :124: :124: :124: :124: :124: :124: :124: :124: :124: :124: :124: :124: :124: :124: :124: :124: :124: :124: :124: :124: :124: :124: :124: :124:
kızlar soru sordum ama ultrason jelimi kayganlastırıcı mı güzel oluyo yardıme din
kızlar soru sordum ama ultrason jelimi kayganlastırıcı mı güzel oluyo yardıme din
Canim tebriklerrrrrr rabbim saglikli sihhatli kucagina aldirsinn canim ya dun bekledim bakim senden haber var mi diye kismet buguneymisss hayirli ugurlu olsunnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?