Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Evet canım ben de aynı şeyleri düşünüp kafamı yoruyorum orası küçük nasıl girer diyorum bir de girerken acayip bir his oluyor ve kasıyorum ya onu yapmasam offff benim çok uzun sürecek çok nazlıyım benim gibisi yok herhalde.

öyle düşünme canım.bende derdim benden canı tatlı olan biri yok heralde küçücük çocuklar yapıyo bende ilk doktora giitigimde doktor ilk aparatı yapmış ben anlamadım bile ne acı ne başka bişey söylediğinde şaşırdım bacaklarım titremeye başladı eve geldim sabırsızlanıyodum yapmak için deniyorum olmuyodu en son yarıya kadar yapabildim parmak büyüklügünde aparatı.meğer yönunu doğru ayarlıyamamışm

günaydın kızlarrr

yavuz canım hala ilerleme yok mu.işaret parmağını girdirebilmişsin.artık içeri bişeyin girebildiğini biliyosun,neden ilerleme olmuyor.psikolojik bi çok şey seni engellemeye çalışır ama lütfen kafandan hepsini at ve hedef koyarak günlük ilerleme kaydet artk.bugün dünden birazcık daha iyi yapabilmen bile psikolojini bozacak herşeyi ortadan kaldıracak,emin ol.egzersizden önce rahatlayamıyorsan ılık bi duş alabilirsin.moralini bozma ve sadece egzersizde ilerleme kaydetmeye çalış.herşey daha olumlu görünecek sana

sevgılı arkadaslar yazılarınızı okudum benzer sıkıntım olmamasına ragmen sızlere tavsıyede bulunmak ıstedım 4. yılı du tamamlamıs bırı olarak. hersey psıkolojı ıle alakalı arkadaslar. dedıgım gıbı benzer sıkıntıları yasamadım ben. hatta benım konusmalarım ogutlerım sayesınde cogu kısının ılk gecesı rahat gecmıstır. cevremız arkadaslarımız okadar gozumu korkutuyor kı oysakı cok rahat bır ılk gece gecırmıstım cok cok uzun on sev.. me de yapmadık ustelık. kendınızı psıkolojık olarak hazırlayın esımı sevıyorum, ben bır kadınım, arzularım var onunla olacagım ve zevk alacagım demelısınız herzaman kendınıze. eslerınıze gelınce ınanın bır erkek ıcın daha zor. sevdıgı bır kadın var, ıc gudulerı malum erkeklerın zaten. ustelık adamın karısı ama adam beraber olamaıyor ınanın kolay degıl erkek yapısını ıyı bılen bırı olarak dıyorum bunu. bır yıldır esıme uzak bırıyım ılk gece ve sonrasında hıc sorun yaratmadım ben ve tabıkı esım benden yana mutlu ama bır yıldır o adam bıle bana laf sokuyor bazen. bazen kırılgan bır ruh halıyle yapıyor bunu sesınden bellı oluyor bazen kızgın bır halde. sen benı sevmıyorsun artık dedı bana. oyuzden ıstesen yapardın, sen benı sevmıyorsun gıbı lafları esınızden duymanız normal. suan yeterınce gergın olan ruh halınız, gergın olan ıkılı ılıskınıze bır de esınıze kusme kırılma durumları ıle artı gergınlık katmayın yanı derdınıze dert katmak olur ona kırılmak kusmek. lutfen onları da anlayın sızdekı sucluluk ezıklık duygusu ya onlardakı onların hıssettıgı daha kotu. ustelık esı ıle beraber olarak bosalmamak onları gergın sınırlı yapıyordur bunu da unutmayın kadınların da elbette ıhtıyacı vardır buna ama bunu yapamamak erkeklerı daha cok etkıler cunku onlar ıstemeden bıle bosalabılıyorlar fızyolojık yapıları cok farklı. bosalmamak kasık agrısı, sınır vs cok cok etkılıyor onları.

ben şimdi senin dediğinden bişe anlamadım cok rahat bi ilk gece gecirdim diyosun sonrada diyosun bana laf sokuyor sevmiyosun diyor felan diye

günayın turguaz naber çarsamba günü hiç bişe yapaamadım ama dün 1 kulak cubugunu rahatlıkla aldımmm içimee darısı iki ve daha kalınlarına inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…