- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #111.221
Nasıl yendiniz bana da yardımcı olurmusunuz, aparat olarak neler kullandınız.
ben ılk ısaret parmagımla basladım hıc acı hıssetmedım sonra orta parmak ama gerısını getıremıyorum 2yı alamaıyorum suan ama su aralar cok streslıyımondan kaynaklanıyo herhalde ama yapıcam denenmeye devam et ben yapamasamda denıyorum genede hergun
o kelımeyı soyledıgı gunden berı egzersız yapamıyorum denıyorum 1 alıyom 2yı alamıyorum helede aklıma geldımı bıtıyo tıkanıyorum aglama krızlerıne gırıyorum stresten. ınanırmısn stresten adını sanını bılmedıgım hıc duymadıgım hastalıklara yakalandım ve hepsı psıkolajık
eşinle olan sorununu koy bır kenara sen eşın için değil kendin için yenmelisin bunu.eşinde önemlı tabiki ama onun davranışlarına göre egzersizlerden vazgecme.eminimkı senden biliyosun sinirle söylediğini.seni sevdiğinden eminım.ben eşıme derdimkı ben bu sorunu çözdüğümde ne bulcaksın bakalım beni suçlamaya.yenince çogu sorun yoluna giriiyo.bunalıyo onlarda aldırma sen yoluna devam et hırs yap kız onun bu sözlerini.hiçde eksik falan değilsin sadece bir rahatszlık bu ve sen atlatıcaksın kasma kendini ben egzersiz yaparken ilk başta kasardım o an dururdum kasılmalar bitince devam ederdim böyle yap sende
Parmak kulak çöpünden daha mı rahat oluyor bu arada ne kadar süredir evlisiniz benim 2 yıl oldu
ben 7 yıllık evlıyım kulak copune ıcım ısınmıyo daha dogrusu aparata parmak benım ıcın rahat oldu sen neyle rahat edıyosan onunla basla
ben 7 yıllık evlıyım kulak copune ıcım ısınmıyo daha dogrusu aparata parmak benım ıcın rahat oldu sen neyle rahat edıyosan onunla basla
ilk amaç oraya bışey girebildiğini görmek beynimizin kabul etmesi ben ilk egzersizimde inanamıştım bile .bacaklarım titremeye başlamıştı beynimizin aptalca oyunları işte o kdar emindimki benim vajinam dar bişey giremez gibi saçma sapan düşüncelere kapılmıştım şok olmuştum ilk egzersizde:)
eşinle olan sorununu koy bır kenara sen eşın için değil kendin için yenmelisin bunu.eşinde önemlı tabiki ama onun davranışlarına göre egzersizlerden vazgecme.eminimkı senden biliyosun sinirle söylediğini.seni sevdiğinden eminım.ben eşıme derdimkı ben bu sorunu çözdüğümde ne bulcaksın bakalım beni suçlamaya.yenince çogu sorun yoluna giriiyo.bunalıyo onlarda aldırma sen yoluna devam et hırs yap kız onun bu sözlerini.hiçde eksik falan değilsin sadece bir rahatszlık bu ve sen atlatıcaksın kasma kendini ben egzersiz yaparken ilk başta kasardım o an dururdum kasılmalar bitince devam ederdim böyle yap sende
vazgecmıyorum yapamasamda denıyorum hergun . hanı dıyosunuzya uzun surelı flotlerde cok oluyo bu durum gercekten dogru ıster ıstemez azda olsa bıseyler yasıyoruz ama hep kısıtlayarak bu evlendıgımızde evlılgımızede yansıyomuss bunu anladım
ilk amaç oraya bışey girebildiğini görmek beynimizin kabul etmesi ben ilk egzersizimde inanamıştım bile .bacaklarım titremeye başlamıştı beynimizin aptalca oyunları işte o kdar emindimki benim vajinam dar bişey giremez gibi saçma sapan düşüncelere kapılmıştım şok olmuştum ilk egzersizde:)
bende ınanamamıstım ben bıde ısaret parmagımı dırek soktum ıkındım tamamını soktum bogum mogum yok bıde halka dıyolarya onuda hıssetmedım sadece baskı oldu ortada yavas yavas egerkı ıkı parmagımı sokamazsam en son care aparat olucak ama adına bıle ısınamıyorum
vazgecmıyorum yapamasamda denıyorum hergun . hanı dıyosunuzya uzun surelı flotlerde cok oluyo bu durum gercekten dogru ıster ıstemez azda olsa bıseyler yasıyoruz ama hep kısıtlayarak bu evlendıgımızde evlılgımızede yansıyomuss bunu anladım
evet canım bende bu tezin doğru olduğuna kesinlıkle ınanıyorum burdan bir arkdaş kim olduğunu hatırlamıyorum şimdı doktorunun şöyle dediğini söylemişti.flört ederken ya tam olarak yapın yada hiç yapmayın bazı şeyleri yaşıyoruz onu korumaya o kadar alışıyoruzki evlilikten sonrada korumaya devam ediyoruz.
evet canım bende bu tezin doğru olduğuna kesinlıkle ınanıyorum burdan bir arkdaş kim olduğunu hatırlamıyorum şimdı doktorunun şöyle dediğini söylemişti.flört ederken ya tam olarak yapın yada hiç yapmayın bazı şeyleri yaşıyoruz onu korumaya o kadar alışıyoruzki evlilikten sonrada korumaya devam ediyoruz.
aynen oyle oluyooo
bende ınanamamıstım ben bıde ısaret parmagımı dırek soktum ıkındım tamamını soktum bogum mogum yok bıde halka dıyolarya onuda hıssetmedım sadece baskı oldu ortada yavas yavas egerkı ıkı parmagımı sokamazsam en son care aparat olucak ama adına bıle ısınamıyorum
aparattan korkma canım bende parmakla yapamadım.aparat kolay geldi.parmakla içersini çok hissediyosun.sen çok iyi başladın.cesaret et canım olcak mutlaka.baştan tabi biraz zorluyo insanı ama hemende alışıyosun ıkın canım o zmaan açılıyo
aparattan korkma canım bende parmakla yapamadım.aparat kolay geldi.parmakla içersini çok hissediyosun.sen çok iyi başladın.cesaret et canım olcak mutlaka.baştan tabi biraz zorluyo insanı ama hemende alışıyosun ıkın canım o zmaan açılıyo[/
ıkınıyorum ıkınmasam zten yapamam neyse ben cıkıyorum bızımkı gelır sımdı.....ıyı gecelerrr
Evet canım ben de aynı şeyleri düşünüp kafamı yoruyorum orası küçük nasıl girer diyorum bir de girerken acayip bir his oluyor ve kasıyorum ya onu yapmasam offff benim çok uzun sürecek çok nazlıyım benim gibisi yok herhalde.
sevgılı arkadaslar yazılarınızı okudum benzer sıkıntım olmamasına ragmen sızlere tavsıyede bulunmak ıstedım 4. yılı du tamamlamıs bırı olarak. hersey psıkolojı ıle alakalı arkadaslar. dedıgım gıbı benzer sıkıntıları yasamadım ben. hatta benım konusmalarım ogutlerım sayesınde cogu kısının ılk gecesı rahat gecmıstır. cevremız arkadaslarımız okadar gozumu korkutuyor kı oysakı cok rahat bır ılk gece gecırmıstım cok cok uzun on sev.. me de yapmadık ustelık. kendınızı psıkolojık olarak hazırlayın esımı sevıyorum, ben bır kadınım, arzularım var onunla olacagım ve zevk alacagım demelısınız herzaman kendınıze. eslerınıze gelınce ınanın bır erkek ıcın daha zor. sevdıgı bır kadın var, ıc gudulerı malum erkeklerın zaten. ustelık adamın karısı ama adam beraber olamaıyor ınanın kolay degıl erkek yapısını ıyı bılen bırı olarak dıyorum bunu. bır yıldır esıme uzak bırıyım ılk gece ve sonrasında hıc sorun yaratmadım ben ve tabıkı esım benden yana mutlu ama bır yıldır o adam bıle bana laf sokuyor bazen. bazen kırılgan bır ruh halıyle yapıyor bunu sesınden bellı oluyor bazen kızgın bır halde. sen benı sevmıyorsun artık dedı bana. oyuzden ıstesen yapardın, sen benı sevmıyorsun gıbı lafları esınızden duymanız normal. suan yeterınce gergın olan ruh halınız, gergın olan ıkılı ılıskınıze bır de esınıze kusme kırılma durumları ıle artı gergınlık katmayın yanı derdınıze dert katmak olur ona kırılmak kusmek. lutfen onları da anlayın sızdekı sucluluk ezıklık duygusu ya onlardakı onların hıssettıgı daha kotu. ustelık esı ıle beraber olarak bosalmamak onları gergın sınırlı yapıyordur bunu da unutmayın kadınların da elbette ıhtıyacı vardır buna ama bunu yapamamak erkeklerı daha cok etkıler cunku onlar ıstemeden bıle bosalabılıyorlar fızyolojık yapıları cok farklı. bosalmamak kasık agrısı, sınır vs cok cok etkılıyor onları.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?