Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

bugün yine tek kulak cubugumu tamam sadece parmagıma jel sürüyorm o şekil yapıcam dimi ama sanki parmagımla rahat olmayacak gibi düşünüyorum içini hissetcm çünkü

tmm cnm parmagına jel sur sadece bıraz cubuguda surebılırsın zorlandıgın zmn

parmakla rahat edemezsen kulak cubuklarını cogaltabılırsın 2 kulak cubugunu strecleyıp deneyebılırsın sonra 3-4-5 olarak devam edebılırsın cnm

yada varsa dogum gunu mumu olabılır

evet aparat hazırlayım ben

kızlar nasılsınız?ben regli olduğum için bişey yapamıyorum.bir hafta devam ediyor 5 gün kaldı,ben yarışmaya yetişemiyorum(((((( egzersizciler siz yetişin bari,eşimde yarın bir hafta şehir dışına giidyor,ben bekleyeceğim anlayacağınız.

insallah cnm insallah hadı bakalım naptın serceyıı aldınmı :26: snowflaken buralara gelmaden ben kacıyım yanı kacmak deıl canımda damla damla gelıo beklıom bakımm

ya ben parmakla yapamayacagımı düşünüyorum içini hissetceğinm için aparat hazırlamayıdüünüyorum dün bi kulak çöpü rahatlıkla oldu inş devamı da gelecek

ben 2.5 sene oldu ilk gece cok az oldu dahada olmadı ama dün tek kulak cubugu rahatlıkla aldımm

slm hazal canm banada 2 yıl oldu bende aynı derttenim malesef çok bunaldım artık ya egzresizlere yüklendim bakalım olur inş. yaa.insanın kendi gibi olan insanlarla konuşması bi nebzede olsa rahatlatıyo insanı beraber aşalım bu derdi.egzersizlerde ne alemdesin nasıl gidiyo

slm kızlarr hepinize ben birazdan egzersizlere geçecem dua edin bana..buarada yarışma varmış 25 hazirana çok istiyorum yenmeyi 3 gün kladı yani umarım hazır hissederiz eşim ve ben deneriz oluverir inş.hepiniz için bende dua edicem canlarım

ben daha dün başladım bi tane kulak çöpünü rahatlıkla ladım bakalım bugün birazdaha kalın yapıp deniycem en ne durumdasın

ben daha dün başladım bi tane kulak çöpünü rahatlıkla ladım bakalım bugün birazdaha kalın yapıp deniycem en ne durumdasın

ben bikaç aydır uğraşıyorum egzersizlerle ama çok ara verdim buara sıkı bi egzersiz yapıpı yenecem inş. 11 cmle çalışıyorum yarıya kadar oldu dewamı gelmedi bakalım bugün nolcakkk umarım olur bir anönce denerim ve kurtulurum.sen kulak çöpü çalışıyosun bende kulak çöpü çalıştım 1 2 3 derken muma geçtim son durum böle işte cnm

anladım bende bugün üç diyorum ama sence nasıl 3 yada iki felan mı yapıyım 2 kulak çöpü

Canım ya, benim gözyaşlarım zaten hep tetikte. Bu cümlende kendimi buldum, geçmişi hatırladım. Hemen gözlerim yaşlandı. Eşim bana bu ve benzeri cümleleri o kadar çok kurmuştur ki. Çok yıprandım, Allah'a şükür şimdi iyiyim, eşimle de iyi sayılırız. Daha doğrusu o bana karşı çok çok iyi artık ama benim içim çürümüş sanki, toz olmuş, parçalanmış......onu sevmediğimden değil ama ben gerçekten çok kırıldım. Tamir etmeye çalışıyorum kendimi... Ben 8 seneden sonra 13 Mayısta yendim... İnan ilk cinsel ilişkini yaşadığında diyeceksin ki bu muydu ya, bu muydu senelerce kendimi harap ettiğim, yapamadığım şey bu muydu şimdi diyeceksin. Ben bu vajinismustan dolayı o kadar çok yıprandım ki sana kelimelerle ifade edemem. Ölümü bile seçtim. Öyle ilaç içip birkaç dk sonra ilaç içtim beni kurtarın değil. Gerçekten çok yüksek dozajda (zanax gibi kuvvetli bir ilaç) ilaç içip uykuya dalmıştım. Yanımda kimsecikler yoktu, eşim evin bir ucunda ben bir ucunda yatıyordum. Ölüme yattım ama sabah uyandım. ALLAHIM YA ÖLÜMÜ BİLE BECEREMEDİM DEDİM.

EN YAKIN ZAMANDA GÜZEL HABERLERİNİ BEKLİYORUM CANIM....

anladım bende bugün üç diyorum ama sence nasıl 3 yada iki felan mı yapıyım 2 kulak çöpü

cnm bence 1 kulak çöpünü rahat aldıysan önce 2 dene sonra baktın oda rahat oluyo 3e geç yani hazırla aparatları sırayla dene rahatsan bir diğerine geç derin nefes al ver verirken ittir olur merak etme gidişata göre karar ver ben 1 den 2 ye sonra 3e geçmiştim aşamalı yani bence sende öle yap

HAZAL, SEN DE YENECEKSİN İNŞALLAH. AZİMLİ OL, EGZERSİZLERE DEVAM....İnan ilk cinsel ilişkini yaşadığında sen bile inanmayacaksın bu kadar basit olduğuna...

tamam canım olmazsa bugün 2 3 4 hazırarım iyi oldukca bi diğerine gecerimm inş bizlerde kurtulcaz

HAZAL, SEN DE YENECEKSİN İNŞALLAH. AZİMLİ OL, EGZERSİZLERE DEVAM....İnan ilk cinsel ilişkini yaşadığında sen bile inanmayacaksın bu kadar basit olduğuna...

inşallah cnm ya inş bizimkiside seninki uzun sürmez ay aklımda o var zaten biliyorum bişey olmayacak ama kasılıyo insan biliçnsiz inş kurtulcam bi hafta içinde yenerim inşallahh dua et bana hem sen hamiesin daha cabuk kabul olur inş

canım bugünlerde bende duygusalım senin yazında benim gözlerimi yaşarttı demek o kadar vazgeçmiştin hayattan canım ya iyiki o haplar seni amacına ulaştırmamış bundan sonra hep mutlu olursun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…