- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #111.181
cnm ben bikaç aydır egzersiz yapmaya çalışıyorum ama ara vermiştim en son 9 cmdi oda çok zorluyodu olmuyo diye bırakmıştım 2ay kadar önce aparatları yere fırlattım ağladım bisürü anlıcan piskolojim bozulmuştu ama baktım böle olmucak bugün tekrardan aldım elime direk 10cm aparatla denedim çok rahat oldu ama egzersizden önce rahattım yine olmucak nasılsa diye başladım sonra baktım rahat oluyo bende anlamdım oldu 10cm gel git yaptım biraz sonra buraya yazım dedim işte bence tamamen beyindde bitiyo az öncede 11 cm denedim yarıya kadar oldu yine moralim bozuldu of yaa.eşli deneme yapmadım hiç biraz daha çalışayım diyorum eşimde yanaşmıyo zaten sertleşme sorunu olur diye üstünede gitmiyorum cnm böle işte benm durumum
turguaazznoluyo kız nası kulak cubugnu yapamıon canım sen pen.... aldın tamam ıkıncı pıııt dıe olucak demıorum ama kulak cubugnu yapamıorumda ne demek oraya ne gırdıgının farkındasın gördün deneyımledın cokmu acı hıssettınde boyle oldu hayır acı oldu dememıstın sanırım şu cubugu bumugu bırak bence canım bak sen zaten yanlıs hatırlamıyosam egzersızle yenmedın pen.... denemelerıyle yenmıstın dimi yanlıs bılıosam duzelt benı canım ılk yarısını falan alarak ılerlemıstın ozaman sımdı pen.... basla bıdaha az az ılerle basını al sonra aynı yaptıgın gbı yarısını dene ama yapamıorum deme yapamıorum kelımesı bız hıc ılerlemeyenlere bıle yasakken sen hı dıemezssın hadi bakalım canımmmmm bana söyledıgın o duayla beraber ayetel kürsiyıde oku hadi canım yapamıcam yok yapıcan çünkü yaptınnnnn kız benmi yaptım aşık
umut86 cnm sen ne kadarlık evlisin egzresizde kaç cmdesin?
bak cnm ben daha yenmedım ama bence sen eslı deneme yapmalısın 10 cm gıtgelde yapmıssın sen üstteyken yavas yavas almayı dene öncesınde egzersızde yap esın stres oluyosa gızlı yap ama bence sen coktan cözmussun yaaaa o kadar aparatları alıonuz kızlar hadıııı bde aykurt'umuz var öyle cnm bence bu gece bı dene ıstersen ne dersın
kuşum ne oluo bende anlamadım bende egzerszle yendım sayılır bırıncı egzersızde kulak cubugu ıkıncısınde serce parmak ucuncude yıne serce parmak dorduncu egzersiz p..s ama cumartesıden berı beter oldum dun bı suru agladım zırladım kendıme sınırımden bugun de aynı kac saat ugrastım olmadı zealeaa saolsun terapı uyguladı banabende sakınlesmek ıcın gıttım yattım uyudum ne uyumusum ama sonra uyandım yemek fılan yedık esım bıraz yaklastı bana bende ıkı sarılıyım stresım kacsın derken s...v..şmeye basladık stresım gıderken baktım p..s yarısı olabılıo ama tamamı deıl neyse sevındım ve gaza geldım:)herıfı uyuttum egzersız denıyım bakıyım bende
ohoooooo cnm sen benım boyle konustuma bakma burda yenmıs kızlardan ögrendıklerımle yazıorum bunları ben daha bı parmak bı bogum aldım ancak cok korkagımda üstünüze afıyet ama olucak hıssedıorum cnm
eeee tamam işte bugun yarısı yarın hepsısen zaten oyle yapmıstın canım
baaaaak gördün mü bu kadar stresliyken bile p....s yarısı tekrar olmuş bu şu demek oluyor ki tamamı da olucak...çok sevindim buna ....çünkü biz sürekli gerileme korkusu yaşadığımız için daha çok kasıyoruz kendimizi...bugün yarısı yarın tamamı devamı gelicek,yeter ki yapacağına inan
bende öyleydm cnım inanki bide ben egzersizlerde çok yavaaş ilerliyodum ben kulak çöpüyle yapıyodum egzerszilerimi parmak yapamadım millet 3 4 haftada tamamen yendi ben 3 4 hafta anca iki kulak çöpü çalışıyodum okadar yavaştım yani.sonra muma geçtim baya zorlandım 2 hafta kadar yarıya kadar oluyodu falan derken şuan 10 cm işte.bida havalr soğuk gitti üşeniyodumda ama artık havalar sıcak rahat yaparım umarım egzersizlerimi hemde iyice atlatmış olurum sonra hazır olunca denerim heyecanlandım bak şimdi
ınasallh cnm bende senın gbı 10 cm lere gelırım zafere cok yakınsın dua et ve denemeler yap cnmmm turguaazz sende yapamam yapamam dıyıp durma yapıon işte canıkoooomben kacıom kızlar öpüldunuz
evet cnm bnm bende cok fazla egzersız yapmadım bı gun ole yakınlasmısken p..s denedım yarısı oldu aradan zaman gectı egzersız yaptım ertesı gun p..s denedım tamamı oldu gectıgımız cumartesi o dur bu dur kaldım egzersız bıle yapamadım dedım gerıledım herhalde dun ve bugun perısandım ama bugun p..s yarısı oldu tmamı da olabılırdı de p..s söndüturquazz cnm sen p..s yarısını almışsın ne güzel bence bitmiş bu iş..ah bende deneyebilsem ama eşim okdar sabredermi bilmem..bende eşli deneme yapcam neler yapayım csnm yarısını alsam daha nee isterimki banada biraz tüyolar verebilirmisin tatlım
Ama jelle de hamis kalanlar var canim tabiki en guzeli en dogali ama. Gerisi gelir sadece on sev..me uzun tutun...
tatlım sen ne zaman yendın ve ne kadarlık evlıydın bızde de umut var dime bizde bi gun anne olarıs dıme
evet canım jellle hamile kalanlar olduğunu biliyorum ama jellerin spermlerı yavaşlattığını okudum. ben elimden geleni yapıyımda gerisi Allaha kalmış:)nasip artık ne diyelim.demek hala zamanı değil bekliyelim bakalm biraz daha:)
Allah bağışlasın canım .. aynı ben ya ben de 4 mayısta yendim en son 13 mayısta adet oldum ve sonra da hamişlik.. merak ettiğim şu normal doğum mu yaptın? bir de denize girmek sakıncalı mı bizim tatile çıkma durumu var yarına ama kararsızız gitmekte..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?