Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

bak cnm ben daha yenmedım ama bence sen eslı deneme yapmalısın 10 cm gıtgelde yapmıssın sen üstteyken yavas yavas almayı dene öncesınde egzersızde yap esın stres oluyosa gızlı yap ama bence sen coktan cözmussun yaaaa o kadar aparatları alıonuz kızlar hadıııı bde aykurt'umuz var öyle cnm bence bu gece bı dene ıstersen ne dersın

kuşum ne oluo bende anlamadım bende egzerszle yendım sayılır bırıncı egzersızde kulak cubugu ıkıncısınde serce parmak ucuncude yıne serce parmak dorduncu egzersiz p..s ama cumartesıden berı beter oldum dun bı suru agladım zırladım kendıme sınırımden bugun de aynı kac saat ugrastım olmadı zealeaa saolsun terapı uyguladı bana bende sakınlesmek ıcın gıttım yattım uyudum ne uyumusum ama sonra uyandım yemek fılan yedık esım bıraz yaklastı bana bende ıkı sarılıyım stresım kacsın derken s...v..şmeye basladık stresım gıderken baktım p..s yarısı olabılıo ama tamamı deıl neyse sevındım ve gaza geldım:)herıfı uyuttum egzersız denıyım bakıyım bende

ayy cnm ölemi diyosun ne bilim ya eşim yanaşırmı acaba bu ara pek isteksiz oda strese girdi sanırım deneyelim dedim bi ara sonra sonra dedi atlattıı bilmiyorum denerim belki gece dua edin nolurrr heyecanlandım kıs umut senn sayende gaza geldimm inş böle dewam ederr bende kurtulurum yaa bugün yarın

eeee tamam işte bugun yarısı yarın hepsı sen zaten oyle yapmıstın canım

baaaaak gördün mü bu kadar stresliyken bile p....s yarısı tekrar olmuş bu şu demek oluyor ki tamamı da olucak...çok sevindim buna ....çünkü biz sürekli gerileme korkusu yaşadığımız için daha çok kasıyoruz kendimizi...bugün yarısı yarın tamamı devamı gelicek,yeter ki yapacağına inan

bende öyleydm cnım inanki bide ben egzersizlerde çok yavaaş ilerliyodum ben kulak çöpüyle yapıyodum egzerszilerimi parmak yapamadım millet 3 4 haftada tamamen yendi ben 3 4 hafta anca iki kulak çöpü çalışıyodum okadar yavaştım yani.sonra muma geçtim baya zorlandım 2 hafta kadar yarıya kadar oluyodu falan derken şuan 10 cm işte.bida havalr soğuk gitti üşeniyodumda ama artık havalar sıcak rahat yaparım umarım egzersizlerimi hemde iyice atlatmış olurum sonra hazır olunca denerim heyecanlandım bak şimdi

evet bende de öle oldu demekki.ıkı gundur içim dısıma cıktı beynım donuo stresten mıde bulantısı bıle oldu dıo tansıyonum mu dustu ne ama su an iim cok şükür.bana da bol bol dua edersenız sevınırım

ınasallh cnm bende senın gbı 10 cm lere gelırım zafere cok yakınsın dua et ve denemeler yap cnmmm turguaazz sende yapamam yapamam dıyıp durma yapıon işte canıkoooom ben kacıom kızlar öpüldunuz

turquazz cnm sen p..s yarısını almışsın ne güzel bence bitmiş bu iş..ah bende deneyebilsem ama eşim okdar sabredermi bilmem..bende eşli deneme yapcam neler yapayım csnm yarısını alsam daha nee isterimki banada biraz tüyolar verebilirmisin tatlım

evet cnm bnm bende cok fazla egzersız yapmadım bı gun ole yakınlasmısken p..s denedım yarısı oldu aradan zaman gectı egzersız yaptım ertesı gun p..s denedım tamamı oldu gectıgımız cumartesi o dur bu dur kaldım egzersız bıle yapamadım dedım gerıledım herhalde dun ve bugun perısandım ama bugun p..s yarısı oldu tmamı da olabılırdı de p..s söndü ben egzersızde 10 cme bıle gelemedım sende egzersızde cok ii ilerlemişssin bence p..si rahatlıkla yaparsın hem eşin neden o kadar beklesınkı beklıycekde bısı yuk zaten.once egzersız yap sonra gıt esının yanına ben ön s..şme yapmamıstım ılk aldıgımda dırek jelı surdum ugrastım oldu p..syonu burdakı arkadaslar anlattı ama p..zzyon uygulayana kadar 5 dk gııtı ama o 5 dk sonunda oldu

Ama jelle de hamis kalanlar var canim tabiki en guzeli en dogali ama. Gerisi gelir sadece on sev..me uzun tutun...

evet canım jellle hamile kalanlar olduğunu biliyorum ama jellerin spermlerı yavaşlattığını okudum. ben elimden geleni yapıyımda gerisi Allaha kalmış:)nasip artık ne diyelim.demek hala zamanı değil bekliyelim bakalm biraz daha:)

tatlım sen ne zaman yendın ve ne kadarlık evlıydın bızde de umut var dime bizde bi gun anne olarıs dıme

canım ben şuan 8 aylık evliyim egzersizlere 4. ayımda başladım ve 3 ay boyunca hiç durmadan (sadece regl ve bikaç günlük aralar oldu) devam ettm ve 4 mayısta yani 7. ayımda yendim.. benim ailemde bebek problemi var annemle babam bile beni 8 yıl sonra tedaviyle bulmuşlar o yüzden hep bi korkum vardı ya olmazsa diye hatta eşime de söylemiştim o da korkuyodu ama oldu işte çok şükür bir problem de yokmuş düşündüğüm gibi.. Allah sizlere de nasip eder inşallah...

haklısın canım... hayırlısı olsun.. sadece relax ol illişki esnasında yani bebeği olcaktı olmucaktı pek düşünmemeye çalış.. gelir inş en kısa zamanda..

yok canım ben sadece esıme acabıldım kapılarımı asla muayene olamadım hamılelıgımde hiçbir sekılde yatmadım o catala sadece karnımdan ultrason la bakıldı bacaklarımı acamadıgım için sezaryan oldum cok kolay oldu zayıfım ben ondan mı bılmem dikişim çok kolay kapandı allah hayırlısını versın senın içinde.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…