- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #111.441
ben kararlı olmanı tavsiye ederim, 2 ay kadar egzersiz yaptım canım, yendikten sonra iki - üç ilişkimde gitgel çalışsaydım diyordum ama onlara da p...s ile çalışmış oldumcnm sen yendn galiba kaç ay egzersz yptın ne tavsiye edersn bana
yani özetle privacy bence hazırsın, git ve bitir işini vajininhadi göreyim seni .
ayyy cnm inş. yaaa en yakın zamnda başardımmmmm yazarımm
başarı hikayemi gönderiyorum, belki faydası olur, sende yendikten sonra hikayeni bekliyorum :
http://www.kadinlarkulubu.com/jinek...kulerimizle-birbirimize-destek-olalim-21.html
ben beklemesını ummam valla cunku kadınlar bu konuda daha sabırlı olmasına ragmen bızler bıle bekleyemezdık belkı. dıyelım kı bekledı cok gergın olacak herseyden kavga cıkacak ınsanlar seks ıcın evlenmıyor ama bır evlılık cok onemlı bır ayrıntı oldugu da kesın. esımı cok seven bırı olarak, bana yasatamadıgı 2yıldan dolayı ben bosanmanın esıgıne geldım. sızı ıstemıyorsa begenmıyor dıye dusunuyorsunuz ozguvenınız zedelenıyor benı sevmıyordu ama bır ılıskımız var dıye mantıgı ıle mı benımle evlendı dıyorsunuz sorular sorular. oyuzden cınsellık cok onemlı gercekten her ıkı taraf ıcın de. bızı duygusal acıdan daha cok zedelıyor sorunlarımız varsa. ama ınanın bır erkek ıcın de fızyolojık acıdan cok zor. onlar herzaman bosalma ıhtıyacındalar. dusunsenıze kac kadın ruyasından bosalarak uyanır ama onlar dıyelım kı bır sure yasamadılar cınsellık ve ozaman bu oluyor. ya da ergen caglarında. oyuzden eslerınıze tsk edın anlayıs gosterın ve yenmek ıcın mucadele edın. o hıc bıtmez dedıgınız sevgınız bıle zedelenır adam uzaklasır ya da sureklı gergın oldugu ıcın herseyden jkavga cıkar kavgalar ılıskınızı yıpratır ve kotuye gıdersınız. cınsellık deyıp gecırılmıs kadınlar belkı de 20 yıla kadar. yat, kocan ustunde ısını gorsun. canın acır yok şöyle olur. gercekcı olalım adamlar sıtelerde ızledıklerı kadınların cok super vucutlarına dahıl arzulu hallerıne hasta oluyorlar aslında. ve oyle bır kadın olmak ıcın 90-60-90 olmak gerekmıyor ıc gudulerınızı bılgınızı arttırmanız gerek sadece.
ne alemdesin, ne aşamadasın canım?
Canım ya anlıyorum seni ama bunu yenmek zorunda olan sensin, eşini beklersen vakit kaybedersin. Cesaretini topla ve kendin devam et. Senin bilinçaltında eşin yapsın diyerek erteliyor, ben psikiyatriste eşimi şikayet ederdim (ben sadece eş parmağı ile çalışıyordum) egzersiz yapamıyoruz eşim erteliyor derdim (halbuki bu da bir kaçıştı), psikiyatristte bana kızardıBen cesaretimi yine kaybettim sanki kulak çöpünü sokarken içim çok fena oldu diye bir daha yapasım gelmiyorYapmak zorundayım da, kendi kendime yapmam imkansız eşimin de işleri çok onu bekliyorum uygun olduğunda yine deniycez ama üstüne de çok gitmek isteiyorum işlerine dalmış durumda sanırım ben yenemiycem ya çok sıçradım geçen akşam yazık eşim ittirmeye çalışıyor ben kıpırdayıp duruyorum elini kolunu öyle bir bastırmışım ki eşimin canım yandı iyi bari çürümedi kolları:)
pusu ya senden çok çok umutluyum, adetin biter bitmez yeneceksin inşallah. Sakınnnnnnn erteleme, bitsin bu iş :13:.selam kimsecikler yok nerdesiniz?ben regli olduğum için bekliyorum,eşimde şehir dışında 1 hafta yok ben yarışmaya yetişemeyeceğim,bundan sonraki yarışma ne zaman,uzatsak olmaz mı yaw:))))
vajinismus geçmişin yok di mi?arkadaşlar merhaba bende de başka bi dert var bende korku falan yok isteksizlik var buna bir çareniz var mı nolur yardım edin
Ben seni yanlis anlarmiyim hic melekk sanirim psikolog oldum noktasinda cok haklisin evet galiba zara zarar vericem die korkuuorum o an annemin sozlerinide dusundugmu nerden anladin:))))Birde sanırım annenin lafları seni etkiliyor, hani kendi kendinii bozma, ırgalanma yat aşşağı mı demişti , öyle birşey demişti bilinçaltın o lafları dinliyor, canım annen iyi niyetli söylüyor belki ama tedavine devam etmek zorundasın, bebeğin için savaşmak zorundasın, artık evlisin kızlık zarı önemli değil. Önemli olan sağlıklı ve düzenli bir cinsel hayat.
He illa dokora gitcem para harcıcam diyorsan, ben bir doktor kadar uzman oldum, hesap numaramı özelden gönderiyorum, bana gönder ben seni tedavi edeyim.
Neyse yanlış anlama şaka yapıyorum, eşinle pazarlık yaparsın o parayla tatile gidersiniz, yazık ya. Ben çok para harcadım bu konuya, ondan acıyorum verdiğim paralara.
Doktor haftada bir 1 saat terapi yapıyor, takıldığın yerde 1 hafta beklemek zorunda kalıyorsun, burda ise takıldığın yerde en geç bir kaç saat içinde birileri yardımcı oluyor :13:. birde doktorun seni tanıması, hastalığının boyutunu öğrenmesi falan birkaç seans sürüyor. hep vakit kaybı, yinede sen bilirsin.
Ben seni yanlis anlarmiyim hic melekk sanirim psikolog oldum noktasinda cok haklisin evet galiba zara zarar vericem die korkuuorum o an annemin sozlerinide dusundugmu nerden anladin:))))
Ayy cok guldum beni okumussun resmen yaa gel cüzzi bi rakamda anlasalim da kurtar beni:)))))) canim yaa bilmiorum bu kadar yavas olmak korkutuyo beni surecin uzamasindan korkuyorum bde acayip migdem bulanio kisss falan fistan iste bakalim ne olucak senaydan aparatlari alicam onlada deniycem cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?