- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #111.421
canımmm moralini bozma sakın inanki aynı bende senin gibiydimm geçmişe baksan görürsünnn oldumu olacakmı yada çok ii yaptığımı az sonra yapamazdım gelip burda dert yanardım sağolsun kızlar yardımcı olurdu ..10 cm 12 cm diyenleri hayran hayran okurdum ben nasıl yapcam daha tek kulak çöpünü alamıyorum derdim ama şuan ben bile kendime inanamıyorumm,inanki azmedersen çabuk ilelersin .biraz ara ver deneene kafanı dağıt müzik dinle yemek yap başka şeylerle uğraş.düşünme mutlaka olur hatta tamamını bile alırsın yarın bak görrr hadi ara ver biraz moral bozmak yok yendik başardık dicez bizde buradaa inşallah
kalktım zaten yaptıgım yerde kalım dıeee canım artık sabredecek ne zamanım kaldı nede halim benden sonra kac gelın cıktı yarın eger bı ılerleme kaydedemessem ben pazartesı doktora gtmeyı aklıma koydum bıtsın artık yaaaa sizler gercekten bak bı nebzede olsa cesurluk var kanınızda hepınız muthıssınız
sen nezaman başladın egzersizlere ne kadarlık evlisin?
2'5 seneve hıc bı sekılde yapamadım kız kız duruorum ben esımde öyleee duruo yıprandım artık beraber oturuorum kayınvaldem sureklı hamıle kalmam ıcın bseyler yedırıo yapıp yapıp tam 1 aydır 1 parmak 1 bogummu alınır cnm gercekten ben sızden daha cesaretsızım
merhaba arkadaslar.. öncelikle insallah yenersin bu sorununu.. bende 1 yillik evliyim ve hala kanamam oluyor. Benim sorunum cok gec yada hic o konuma gelememem. Yani sonunda o is sirasinda kanama oluyor ve ici yaniyor.. Bazen 1- 2 gün acisi devam ediyor.. Doktora sordum bu kanamalar falan normal degil cünkü, ve o da dedi ön sevismeyi uzun tutun falan.. Bilmiyorum, cok nadir görülüyor hic kanamadan gecmesi.. Doktorlarda tam anlamiyla yardimci olamiyorlar.. Bide türkiyede baktirmayi düsünüyorum, bakalim insallah gecer bu sorun.. Valla cok sogudum, hic o an gelmesin istiyorum bu kadar yeni olmamiza ragmen(
yaptım ılk once 2 saatlık bı cabanın sonunda sonra braz zaman gectı bıdaha denıyım dedımbu sefer sadece bı bogum oldu yapamıorumu işlememek ıcın beynıme yapıorumda kalsın en son dıe hemen braktım yarın daha ıyı olur ıns lah bakalım doktorda aklımın bı ucunda ama yaniiiii kızlar sanırım yanımda elımı tutup bana guven veren profesyonel birıne ıhtıyacım var dıe hıssedıorum ama bılmıorum tabıııııııı karıstım yineee yani şöyle degerlendırıorum sizin yapabılıp benım yapamamamı sizde cok azda olsa cesaret var bende hıc olmayandan hayran oluyorum kac cm lerı kendı kendınıze içinize sokmanıza bu bana coooook uzak gelıo an itibariyle bılmıorum sanırım sızden bi kaç gömlek aşagdayım o kadar cesur deılım keske olsaydım cıkacak canla para yerınde durmazmıs kaşınıorummm ama kendi ruh halımınde farkındayım galıbaaa
benımde annem bılıo tek canım annem ben esımbanada 2.buçuk sene oluyo bende bıktım.kuzenlerim evlendi benden küçük yaşları hamileler şuanda ben hala öyle duruyorum kimseyede sölemiyorum bi ben bi eşim biliyo durumu.herkesin kazayla yaptığı yada isteyerek yaptığı şeyi ben helalimle yapamıyorum acı bişe ama yapcak bişe yok egzersizden başka .yaşadığım yer küçük istediğim an çıkıp doktorada gidemem maddi imkanlar falan zorluyo yani.o yüzden bende egzersiz yapmalıyım yenmeliyim bu işi diyorum eşimede üzülüyorum çok aşırı anlayışlı biri sorn etmiyo belkide aşırı anlayışlı diye böle kaldık:)diretseydi olurdu belki ne bilim:))
canm yani anlamadım normal ilişki oluyomu? belki kendinimi sıkıyosun jel kullansan faydası olurmu acaba ya?senn durumda karışıkmış.aman ne zor iş kadın olmak yaaa
Evet canim normal iliski oluyor hatta ilk gecede hic acimamisti o kadar korktugum halde, ama iste jelde kullansam baska biseyde kullansam bi zamandan sonra kupkuru kaliyor ve aciyor. yaniyor ve kaniyor.. kizken ne kadar rahatmisimda haberim yokmus
bak o paraciklari verecegin doktorlarin elinde sihirli degnek yok. parmak egzersizi ile calistiranlar haftada bir sana bu hafta sunu yap diyor. disiplin sorunun varsa, para verdik bosa gitmesin diye düsünebilirsin. dilatörle calistiranlar ya kendileri yerlestiriyor ya da ödev olarak bunu veriyor. dilatörlere de pek sicak bakmadiniz.
ha yanliz biraz vajinal anatomi ve cinsellik vb. hakkinda arastirma yap, ya da bu konuda bir jinekologdan bilgi al. maket, resim vb. üzerinden sana vajinayi anlatsin. biraz bilgi eksikligi var gibi. ben sana söyle söyleyim yillarca vajinanin yerini yanlis bilmisim ben. cogumuz bu sekildeydik, bunu söyledigim icin de alinma.
burada kimse doktora karsi degil, ama bir de umut taciri olanlari var. nihayetinde kendin icin en dogrusuna sen karar vericeksin. gerci 1 bogum alan, düzenli egzersizle penisi de alir. fakat her daim panik ve bunalim halindesin. doktor senin elini buradakiler gibi tutmayacak.
birazcik kafa yapini, olaylara bakisini degistirmen ve bilgilenmen lazim diye düsünüyorum, öznel bir fikirdir. forumu 2 bogum aldim diye yikman gerekirken, tekrar yapamadim diye sizlanmak dogru degil. buradaki herkes seni önemsiyor, basarini alkislatmak varken her daim teselli ariyorsun. almancada "immer ich" diye bir deyim var, türkcede ki niye ben =( gibi... hepimiz o noktada durduk, o cemberden bir cik artik. sana bir faydasi yok. egzersizlerde üst asamalara gecenlerle aradaki tek fark bu. eksik degilsin.
biz e-lvan'la ayni setle calistik, bu 10cmlik aparatin girisi 9.5 falandi, en kalin yeri dibi de 10.5 falan gibi birseydi, o kadar yoktu bile sanki. yani o yüzden ortalamayi alip 10cm diyorum ben. yalniz bilhassa e_lvan git gel canavariydi saniyede 2-3 gitgel yapiyordu. ilk deneyiminde de git gelin faydasini gördü, hehe kendisi onaylasin.
artik senin 10.5 dedigin aparatin girisi mi bilmiyorum ama takildigin yeri git gel yaparak ve bekleterek gecmeye calis.
zor bi durum yaa ne desemki en iyisini doktor bilir bu konuda oda pek bişe dememiş bilemiyorum canm peki egzersiz yaptınmı yani bi aparat hazırlasan kendine onla denesen egzersiz yapsan bakalım o vakitte kanama olacakmı?yani sorun ne acaba girişte biyerlerde yara falanmı var
doktorun bir makinesi var ona son adet tarihini yazıyosun olası tarihi yazıyo... ) neyse ben buna çok takılmıyorum zaten 6 temmuzda randevu var kalp atışını duyucaz dedi dua edin lütfen kalbi atsın bebeğimn :) beni şimdiden tasa aldı. göremişin bebişine döndü olay ::::
1 bogumu cok rahat hıssedıorum allahım o halka benı cok tuhaf yapıo anlatamıorum kelıme bulamıorum yanı onu hıssetmek ben o delıge hıc dokunamazdım bleönceden iki bogum yapamadım henüz kızın bagırın ama olmadı içim almıoo arası verdım devam edıcem ama bılmıorum kaldıramıorum bu durumu beni anlıomusunuz eşimede msj attım xylocıne o sprey den al dıe ben bde penis le egzersızler denıycem artık hergece veya gun asırı ne dersınız
sonunda sonunda oldu yaaaaa öldüm öldüm öldüm ben cok zorum cooooooooook ama oldu ıkı bogum tam ıkı bogumama bu kadar yeter bugun miğdem nası bulanıo hala suan ble aklımda hep o sahne ve migdem alt üst o halka cok tuhaf o yaaa ıyyyyyy çok gıcık bse neyse işte böyle kızlar ya ben öbür denemelerde böyle bse hıssetmemistım acep ben yapamamısmıydım :26::26: bse daha sorcaktım hmm bde eşle denemeler yapmak ıstıorum ne dersınız belkı oluverir ummadık bı anda
döndüm döndüm, artık buralardayımçok sık gelemeyebilirim, bir süre daha misafirim olacak. soranlara selam olsun, güncelden geçmişe şöyle bir göz atıyorum. hepinizi özledim.
Canim bak parmakla yapmak dahada cesaret ister.. madem hissetmek istemiyosun o halde aparat dene.. denemekten ne cikar.. cok uzun suredir ilerleme kadetmiyosun.. boyle devam etmemesi icin baska baska yontemler dene.. mumdan kendine aparat hazirla.. benim fikrimi sorarsan esinle denemelere hic bulasma.. esin bu durumdan etkilenebilir sonrasnda sert..sme sorunu yasayabilir
bravoo sana aferinnn umut bak başardın bende başardım bugün ikimizide tebrik ediyorum birlikte çalışalım böylee gaza getirelim birbirimizi sessizcede çok yarrdımcı oldu bana bugün saolsun ben ara verdim akşama tekrar denerim belki 10.5 cm.sona yaklaşıyomuyum kıslarrrr
Canimmm inanmicaksin belki ama sondasinnn sennnn artik guven kendine 10.5 cm yapmssn 11 hedeflemssn bucuk santim kalmss kendini hazirla zafere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?