Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

kalktım zaten yaptıgım yerde kalım dıeee canım artık sabredecek ne zamanım kaldı nede halim benden sonra kac gelın cıktı yarın eger bı ılerleme kaydedemessem ben pazartesı doktora gtmeyı aklıma koydum bıtsın artık yaaaa sizler gercekten bak bı nebzede olsa cesurluk var kanınızda hepınız muthıssınız

sen nezaman başladın egzersizlere ne kadarlık evlisin?

sen nezaman başladın egzersizlere ne kadarlık evlisin?

2'5 sene ve hıc bı sekılde yapamadım kız kız duruorum ben esımde öyleee duruo yıprandım artık beraber oturuorum kayınvaldem sureklı hamıle kalmam ıcın bseyler yedırıo yapıp yapıp tam 1 aydır 1 parmak 1 bogummu alınır cnm gercekten ben sızden daha cesaretsızım

merhaba arkadaslar.. öncelikle insallah yenersin bu sorununu.. bende 1 yillik evliyim ve hala kanamam oluyor. Benim sorunum cok gec yada hic o konuma gelememem. Yani sonunda o is sirasinda kanama oluyor ve ici yaniyor.. Bazen 1- 2 gün acisi devam ediyor.. Doktora sordum bu kanamalar falan normal degil cünkü, ve o da dedi ön sevismeyi uzun tutun falan.. Bilmiyorum, cok nadir görülüyor hic kanamadan gecmesi.. Doktorlarda tam anlamiyla yardimci olamiyorlar.. Bide türkiyede baktirmayi düsünüyorum, bakalim insallah gecer bu sorun.. Valla cok sogudum, hic o an gelmesin istiyorum bu kadar yeni olmamiza ragmen (

banada 2.buçuk sene oluyo bende bıktım.kuzenlerim evlendi benden küçük yaşları hamileler şuanda ben hala öyle duruyorum kimseyede sölemiyorum bi ben bi eşim biliyo durumu.herkesin kazayla yaptığı yada isteyerek yaptığı şeyi ben helalimle yapamıyorum acı bişe ama yapcak bişe yok egzersizden başka .yaşadığım yer küçük istediğim an çıkıp doktorada gidemem maddi imkanlar falan zorluyo yani.o yüzden bende egzersiz yapmalıyım yenmeliyim bu işi diyorum eşimede üzülüyorum çok aşırı anlayışlı biri sorn etmiyo belkide aşırı anlayışlı diye böle kaldık:)diretseydi olurdu belki ne bilim:))

canm yani anlamadım normal ilişki oluyomu? belki kendinimi sıkıyosun jel kullansan faydası olurmu acaba ya?senn durumda karışıkmış.aman ne zor iş kadın olmak yaaa

bak o paraciklari verecegin doktorlarin elinde sihirli degnek yok. parmak egzersizi ile calistiranlar haftada bir sana bu hafta sunu yap diyor. disiplin sorunun varsa, para verdik bosa gitmesin diye düsünebilirsin. dilatörle calistiranlar ya kendileri yerlestiriyor ya da ödev olarak bunu veriyor. dilatörlere de pek sicak bakmadiniz.

ha yanliz biraz vajinal anatomi ve cinsellik vb. hakkinda arastirma yap, ya da bu konuda bir jinekologdan bilgi al. maket, resim vb. üzerinden sana vajinayi anlatsin. biraz bilgi eksikligi var gibi. ben sana söyle söyleyim yillarca vajinanin yerini yanlis bilmisim ben. cogumuz bu sekildeydik, bunu söyledigim icin de alinma.

burada kimse doktora karsi degil, ama bir de umut taciri olanlari var. nihayetinde kendin icin en dogrusuna sen karar vericeksin. gerci 1 bogum alan, düzenli egzersizle penisi de alir. fakat her daim panik ve bunalim halindesin. doktor senin elini buradakiler gibi tutmayacak.

birazcik kafa yapini, olaylara bakisini degistirmen ve bilgilenmen lazim diye düsünüyorum, öznel bir fikirdir. forumu 2 bogum aldim diye yikman gerekirken, tekrar yapamadim diye sizlanmak dogru degil. buradaki herkes seni önemsiyor, basarini alkislatmak varken her daim teselli ariyorsun. almancada "immer ich" diye bir deyim var, türkcede ki niye ben =( gibi... hepimiz o noktada durduk, o cemberden bir cik artik. sana bir faydasi yok. egzersizlerde üst asamalara gecenlerle aradaki tek fark bu. eksik degilsin.

benımde annem bılıo tek canım annem ben esım amaaa cok yıprandım en son bu eltımın bu hamılelıgı benı cok etkıledı esımın durumunu dusundukce moralım bozuluo eltımle konusurken kız nıe doktora gtmıonuz belkı bızım oglanda sorun deyınce beynımden vurulmusa döndüm hayıııır onun bi sucu yok bende kabahat dememek ıcın zor tuttum kendımı ağladım suan eşime cok üzülüyorum çok napiiiim bir an once kurtulmam lazım anlıcaan cnm

canm yani anlamadım normal ilişki oluyomu? belki kendinimi sıkıyosun jel kullansan faydası olurmu acaba ya?senn durumda karışıkmış.aman ne zor iş kadın olmak yaaa

Evet canim normal iliski oluyor hatta ilk gecede hic acimamisti o kadar korktugum halde, ama iste jelde kullansam baska biseyde kullansam bi zamandan sonra kupkuru kaliyor ve aciyor. yaniyor ve kaniyor.. kizken ne kadar rahatmisimda haberim yokmus

Evet canim normal iliski oluyor hatta ilk gecede hic acimamisti o kadar korktugum halde, ama iste jelde kullansam baska biseyde kullansam bi zamandan sonra kupkuru kaliyor ve aciyor. yaniyor ve kaniyor.. kizken ne kadar rahatmisimda haberim yokmus

zor bi durum yaa ne desemki en iyisini doktor bilir bu konuda oda pek bişe dememiş bilemiyorum canm peki egzersiz yaptınmı yani bi aparat hazırlasan kendine onla denesen egzersiz yapsan bakalım o vakitte kanama olacakmı?yani sorun ne acaba girişte biyerlerde yara falanmı var

dosuuuuun cnm yok alınmıom vallaha senın yazılarını dıkkatle okuyorum evet ıkı bogum aldım ama bdaha denedım olmadı kııııııız olmayıncada aman yoksa sans eserımı dıorum ne bılım ıste zealea bıde bu kadar yavas oldugmu görünce ben ne zamana ılerlıcem dıorum yaaa 1 ayda 1 bogum gerısını sen düşün braz demek ne demek sıfır bılgı buraya yazdım aynayla bak dedıler baktım afedersınız çiş delıği nere vajı delıgı nere bılmıom düsünebılıomusun o kadar sürecin uzun olması riski benı korkutuo anlıcaaaaan cnm

Melegimm gitgel canavari cok hossn ya.. sen setlerle saniye tutarken ben heycan yapiyodum ve bi gazla hizlaniyodu gitgeller hos aparatla gitgel kolay olurken p..ste bukadar rahat olmayi beceremedim.. reglmin son gunleri sukur.. artik alismak istiyorum Allahin izniyle

Bu arada birlikte aparatlarin cevresini olcmustukya ben 10.3cm yazmisim 10.5 de gitsin iste.. haklisin girisi 10 degil tabi ama bundan emin olmak icin maviyide aldimm ki onun girisi 10,5tu demi? demek 10.5 girisi alanlar cok iyi bi asamadalar.. biz girisi 9 sonu 10 ile yendiysek onlar hayli yener

Yok canim, doktorlarin dedigine göre bende ve vajinamda hicbi sorun yokmus.. sadece yeterince kendimi iliskiye hazir hissetmiyormusum, yani yeterince uyarilmiyormusum.. kanamamda, acimda bundan kaynaklaniyormus..

Canim dualarimdasinn.. tedirgin olma Allahin izniyle guzel haberlerle donceksin ins

Canim bak parmakla yapmak dahada cesaret ister.. madem hissetmek istemiyosun o halde aparat dene.. denemekten ne cikar.. cok uzun suredir ilerleme kadetmiyosun.. boyle devam etmemesi icin baska baska yontemler dene.. mumdan kendine aparat hazirla.. benim fikrimi sorarsan esinle denemelere hic bulasma.. esin bu durumdan etkilenebilir sonrasnda sert..sme sorunu yasayabilir

Basarmissin :) sevindim.. dedgm gibi.esli denemelrr icin biraz daha ilerlesen daha iyi olr canim bu hem seni hemde esini olumsuz yonde etkileyebilir..

döndüm döndüm, artık buralardayım çok sık gelemeyebilirim, bir süre daha misafirim olacak. soranlara selam olsun, güncelden geçmişe şöyle bir göz atıyorum. hepinizi özledim.

ooo ablam hg ozlemisim valla.. umarim cok guzel bi tatil gecirmissndir.. ins msnde karsilasirzda konusuruz uzunca opuyorum

şenay memet le bu konuda görüsmustum sordum dün antalyadan bir gunde gelıor dedı kargo zealeada duyurdu kac kere saolsun eşimi artık takmıcam dilatör konusunda senaya söylım versın hemen kargoya

Canimmm inanmicaksin belki ama sondasinnn sennnn artik guven kendine 10.5 cm yapmssn 11 hedeflemssn bucuk santim kalmss kendini hazirla zafere

Canimmm inanmicaksin belki ama sondasinnn sennnn artik guven kendine 10.5 cm yapmssn 11 hedeflemssn bucuk santim kalmss kendini hazirla zafere

gerçektenmiiiii ooo gaza geldimmmmm sağolasın elvancımmm kızlarrr inşallah bnde yenicemmm halayımı çekelim ayy çok heyecanlandım birazdan egzersize oturcam şimdilik çıkıyorumm öptüm hepiniziiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…