Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

sessizce gözünaydın, allah analı babalı büyütsün!!! bir süredir şehir dışındaydım, şimdi döndüm. haberini arkadaşlardan almıştım, döndüğümde ilk okuduğum sayfada seni görünce sevindim. sağlıkla doğur, sağlıkla büyüt!!!

Canim kalbim4mevsim tatile cikti.. sela da cikmsti dondumu bilmiyorum ama kalbm4mevsm daha yeni ckti.. belit dogurdu canim yanls hatirlamiyosam gecenlerde biri foruma yazmisti

döndüm döndüm, artık buralardayım çok sık gelemeyebilirim, bir süre daha misafirim olacak. soranlara selam olsun, güncelden geçmişe şöyle bir göz atıyorum. hepinizi özledim.

Yoooook yok bulansin braz daha yapicam az once unuttum yaaa kimsede yok kizlar nerdesiniz bugun bemim icin cok onemliydi sanstan yana hic yuzum gulmuo neyse o halkami zar bunu merak ediorum zar omu

döndüm döndüm, artık buralardayım çok sık gelemeyebilirim, bir süre daha misafirim olacak. soranlara selam olsun, güncelden geçmişe şöyle bir göz atıyorum. hepinizi özledim.

canm hoşgeldinnnn ben tekrar döndüm buralara kaldığım yerden dewam hala kurtulamadım vajiden bu ara sık çalışmalar yapmaya çalışıyorum 10.5 cm yaptım bugün:) sen yenmişsin tebrik ederim seni yaaa nasıl gidiyo vajisiz hayat herşey yolundamı düzeliyomu?bizlerede tavsiye edermisin

Canim eestagfrullah ben bisey yapmadim hepsini sen yaptin. On bucugu rahat bi sekilde alincaya kadar devam et sonra onbir e gec. Gorusuruz aksama..

Canim cok guzel bi gelisme bu aferinn sana bak yaptin oldu.. Canim bilmiyorium ne desem aama doktorum egzersiz esnasinda denemeyi yasaklamisti. Bilmiyorum ama kendin bilirsin yine de..

bravoo sana aferinnn umut bak başardın bende başardım bugün ikimizide tebrik ediyorum birlikte çalışalım böylee gaza getirelim birbirimizi sessizcede çok yarrdımcı oldu bana bugün saolsun ben ara verdim akşama tekrar denerim belki 10.5 cm.sona yaklaşıyomuyum kıslarrrr

"ıslak odunla dövmek" fikrini pek beğendim, hala gülüyorum ben de aynen öyle düşünüyordum ama haklılarmış

Canim benim cok sagol amin insallah.. Rabbim sanada nasip etsin insallah.. Ozlettin kendini ben de dun seni sormustum tatlide dedi arkadaslar..

Zar degil canim o zaten zari hissedemezsin ki.. O girissteki kasli olan yer sen ne kadar kasarsan o kadar cok hissedersin.. Zaten o halkanin sonrasinda ne kas var ne sinir hicbisey yok... Miden bulanmasin bak ben ciplak elle yapmistim.. Eldiven mi kullaniyosun eger kullanmiyosan eldivenle yap..
Yoooook yok bulansin braz daha yapicam az once unuttum yaaa kimsede yok kizlar nerdesiniz bugun bemim icin cok onemliydi sanstan yana hic yuzum gulmuo neyse o halkami zar bunu merak ediorum zar omu

Cok saolasin destek verdin korkma hadii demek ble cesaret bizim icin bi cumle beklioruz karsimizdan Canim bde su halkami oluyo kizlik zari bilgin varmi

Hmmmm tamam cnm saol eldiven evet anaaaaaam ciplak hic yapamam ki biraz daha ugrasim ben gorusuruz

Cok saolasin destek verdin korkma hadii demek ble cesaret bizim icin bi cumle beklioruz karsimizdan Canim bde su halkami oluyo kizlik zari bilgin varmi

canım sanırım zar değil vaji girişi orası etrafınıda zar çevreliyo sanırım biraz dar oluyo orası ve açık olcak biraz kusura bakmayın ama o darlıktan erkekler hoşlanıyomuş sanırım bende tam bilmiyorum yanlış bilgi vermk isteemem

etmem mi, vajisiz hayat çok güzel, hadi elinizi çabuk tutun!!! sen de hoşgeldin, baya ilerlemişsin, çok sevindim. bu sefer bırakma, yenmeden uzaklaşma buralardan, taam mı

Canim benim cok sagol amin insallah.. Rabbim sanada nasip etsin insallah.. Ozlettin kendini ben de dun seni sormustum tatlide dedi arkadaslar..

evet tatildeydim, dinlendim geldim. ben de sizi özledim, şimdi çıkmam lazım, görüşmek üzere.

bu arada, 10 gün kayboldum, hepiniz hamilesiniz, bu ne hız len :))) maşallah yenenler çok olsun diye dua ettimdi, inşallah bol bol gelin çıkmıştır.

olmadı ıkıncı deneme keske denemeseydım anlamıorum yaptıgım sey bı daha neden olmaz anlamıorum böyle olan varmıydı yoksa türünün tek örnegımıyım önumuzdekı 1 hafta ıcınde noldu oldu ondan sonra hıc umrumda deıl 5 mılyar 6 mılyar 10 mılyar hayatta paralar kaybeder insanlar lüks lerıne verırler veya herhangı bseye eger daha fazla basaramazsam bende bunun ıcın seve seve verıcem carem ooooooo

yaptım ılk once 2 saatlık bı cabanın sonunda sonra braz zaman gectı bıdaha denıyım dedım bu sefer sadece bı bogum oldu yapamıorumu işlememek ıcın beynıme yapıorumda kalsın en son dıe hemen braktım yarın daha ıyı olur ıns lah bakalım doktorda aklımın bı ucunda ama yaniiiii kızlar sanırım yanımda elımı tutup bana guven veren profesyonel birıne ıhtıyacım var dıe hıssedıorum ama bılmıorum tabıııııııı karıstım yineee yani şöyle degerlendırıorum sizin yapabılıp benım yapamamamı sizde cok azda olsa cesaret var bende hıc olmayandan hayran oluyorum kac cm lerı kendı kendınıze içinize sokmanıza bu bana coooook uzak gelıo an itibariyle bılmıorum sanırım sızden bi kaç gömlek aşagdayım o kadar cesur deılım keske olsaydım cıkacak canla para yerınde durmazmıs kaşınıorummm ama kendi ruh halımınde farkındayım galıbaaa

Son düzenleme:

canımmm moralini bozma sakın inanki aynı bende senin gibiydimm geçmişe baksan görürsünnn oldumu olacakmı yada çok ii yaptığımı az sonra yapamazdım gelip burda dert yanardım sağolsun kızlar yardımcı olurdu ..10 cm 12 cm diyenleri hayran hayran okurdum ben nasıl yapcam daha tek kulak çöpünü alamıyorum derdim ama şuan ben bile kendime inanamıyorumm,inanki azmedersen çabuk ilelersin .biraz ara ver deneene kafanı dağıt müzik dinle yemek yap başka şeylerle uğraş.düşünme mutlaka olur hatta tamamını bile alırsın yarın bak görrr hadi ara ver biraz moral bozmak yok yendik başardık dicez bizde buradaa inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…