- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #111.401
doktorun bir makinesi var ona son adet tarihini yazıyosun olası tarihi yazıyo... ) neyse ben buna çok takılmıyorum zaten 6 temmuzda randevu var kalp atışını duyucaz dedi dua edin lütfen kalbi atsın bebeğimn :) beni şimdiden tasa aldı. göremişin bebişine döndü olay ::::
Canim kalbim4mevsim tatile cikti.. sela da cikmsti dondumu bilmiyorum ama kalbm4mevsm daha yeni ckti.. belit dogurdu canim yanls hatirlamiyosam gecenlerde biri foruma yazmisti
döndüm döndüm, artık buralardayımçok sık gelemeyebilirim, bir süre daha misafirim olacak. soranlara selam olsun, güncelden geçmişe şöyle bir göz atıyorum. hepinizi özledim.
beklettim biraz sonra çıkardım tekrar girdirdim biraz zorladı ama aldım yinede çok az bi kısım dışarda kalıyo ama 4 saattir uğraşıyorum eşimde gelcek birazdan canım çıkmam lazım akşama dewam ederim yine çok mutluyum yaa 10.5 tamam senn sayende canmm çok sağolll
sonunda sonunda oldu yaaaaa öldüm öldüm öldüm ben cok zorum cooooooooook ama oldu ıkı bogum tam ıkı bogumama bu kadar yeter bugun miğdem nası bulanıo hala suan ble aklımda hep o sahne ve migdem alt üst o halka cok tuhaf o yaaa ıyyyyyy çok gıcık bse neyse işte böyle kızlar ya ben öbür denemelerde böyle bse hıssetmemistım acep ben yapamamısmıydım :26::26: bse daha sorcaktım hmm bde eşle denemeler yapmak ıstıorum ne dersınız belkı oluverir ummadık bı anda
sonunda sonunda oldu yaaaaa öldüm öldüm öldüm ben cok zorum cooooooooook ama oldu ıkı bogum tam ıkı bogumama bu kadar yeter bugun miğdem nası bulanıo hala suan ble aklımda hep o sahne ve migdem alt üst o halka cok tuhaf o yaaa ıyyyyyy çok gıcık bse neyse işte böyle kızlar ya ben öbür denemelerde böyle bse hıssetmemistım acep ben yapamamısmıydım :26::26: bse daha sorcaktım hmm bde eşle denemeler yapmak ıstıorum ne dersınız belkı oluverir ummadık bı anda
yok cidden ben islak odunla dövmek istiodum penis daha kolay diyenleri. ama gercekten öyleymis. söyle düsün, hani ucu var ya. sünger gibi yumusak. simdi o önden girip tampon görevi görüyor bir bakima. alt kisimlari sert ya hani iyyyk bu kocaman sert biyyyk diyoruz ama o üstteki yumusak kisim yolu aciyor sanki gerisi icin. tasarim harikasi.
sessizce gözünaydın, allah analı babalı büyütsün!!! bir süredir şehir dışındaydım, şimdi döndüm. haberini arkadaşlardan almıştım, döndüğümde ilk okuduğum sayfada seni görünce sevindim. sağlıkla doğur, sağlıkla büyüt!!!
Yoooook yok bulansin braz daha yapicam az once unuttum yaaa kimsede yok kizlar nerdesiniz bugun bemim icin cok onemliydi sanstan yana hic yuzum gulmuo neyse o halkami zar bunu merak ediorum zar omu
bravoo sana aferinnn umut bak başardın bende başardım bugün ikimizide tebrik ediyorum birlikte çalışalım böylee gaza getirelim birbirimizi sessizcede çok yarrdımcı oldu bana bugün saolsun ben ara verdim akşama tekrar denerim belki 10.5 cm.sona yaklaşıyomuyum kıslarrrr
Cok saolasin destek verdin korkma hadii demek ble cesaret bizim icin bi cumle beklioruz karsimizdan Canim bde su halkami oluyo kizlik zari bilgin varmi
Zar degil canim o zaten zari hissedemezsin ki.. O girissteki kasli olan yer sen ne kadar kasarsan o kadar cok hissedersin.. Zaten o halkanin sonrasinda ne kas var ne sinir hicbisey yok... Miden bulanmasin bak ben ciplak elle yapmistim.. Eldiven mi kullaniyosun eger kullanmiyosan eldivenle yap..
Canim yazdim bi onceki sayfada kaldi..
Cok saolasin destek verdin korkma hadii demek ble cesaret bizim icin bi cumle beklioruz karsimizdan Canim bde su halkami oluyo kizlik zari bilgin varmi
canm hoşgeldinnnn ben tekrar döndüm buralara kaldığım yerden dewam hala kurtulamadım vajiden bu ara sık çalışmalar yapmaya çalışıyorum 10.5 cm yaptım bugün:) sen yenmişsin tebrik ederim seni yaaa nasıl gidiyo vajisiz hayat herşey yolundamı düzeliyomu?bizlerede tavsiye edermisin
Canim benim cok sagol amin insallah.. Rabbim sanada nasip etsin insallah.. Ozlettin kendini ben de dun seni sormustum tatlide dedi arkadaslar..
yaptım ılk once 2 saatlık bı cabanın sonunda sonra braz zaman gectı bıdaha denıyım dedımbu sefer sadece bı bogum oldu yapamıorumu işlememek ıcın beynıme yapıorumda kalsın en son dıe hemen braktım yarın daha ıyı olur ıns lah bakalım doktorda aklımın bı ucunda ama yaniiiii kızlar sanırım yanımda elımı tutup bana guven veren profesyonel birıne ıhtıyacım var dıe hıssedıorum ama bılmıorum tabıııııııı karıstım yineee yani şöyle degerlendırıorum sizin yapabılıp benım yapamamamı sizde cok azda olsa cesaret var bende hıc olmayandan hayran oluyorum kac cm lerı kendı kendınıze içinize sokmanıza bu bana coooook uzak gelıo an itibariyle bılmıorum sanırım sızden bi kaç gömlek aşagdayım o kadar cesur deılım keske olsaydım cıkacak canla para yerınde durmazmıs kaşınıorummm ama kendi ruh halımınde farkındayım galıbaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?