Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

İlk liste vajiyi yenmeye çalışanlar:
umut, senem, facar, ocean, aykurt, yavuz, masal, veracroft,PUSU, renis85, PRİVACY, MAVİELBİSE, YARDM,hazal. başka yenmeye çalışan varsa söylesin, isim isim dua edicem.

İkinci liste yenipte hamile kamlak isteyenler:
gülsevdam, nilay, ben (çileklipuding :), şenaymehmet, canikom, şaşkınanne, çiçekrose.

Üçüncü liste hamile kalıp, rahat bir hamilelik ve doğum isteyenler:
Sessizcekimsesizce, kemre, candy, delisevdam, tarçınlıakide.

Herkese açık liste, hatırlayamadıklarım kırılmasın, hatırtlatmanız yeterli.

Hazal senide listeye ekledim...

çok sağol cnm benim inş senin duanla yenicem kurtulcam bol bol dua et hepimizee rabbim hepimizin yardımcıısı olsunn

Canım ben bir ilaç kullanıyordum, o isteksizlik yapıyordu, burda yazdım, arkadaşlar sen kendi kendine yapıyorsun dediler, hakikaten öyle biraz da böyle şeyleri bahane ediyoruz, kılıf yapıyporuz. Arkadaşlar bana biraz kızdılar tatlı sert, ondan sonra kendimi eşimin kollarında buldum . Yani diyeceğim o ki canım çikolata yemek istemiyor diyorsun, bende hele bir ye, zorla yesen ne olur illa ki insana zevk verir diyorum .

Merhaba arkadaşlar ben bu siteye yeni üye oldum. Görüyorum ki benim 5 yıl uğraştığım bu dertten muzdarip çok arkadaş var. Ben bulunduğum şehirde çok jinekoloğa, psikoloğa psikiyatriste gittim ama çare olmadı. Ankarada Hera Kadın Sağlığı Merkezi diye bir klinik var Süleyman Eserdağ adında bir jinekolog ama vajinismus konusunda çok uzmanlaşmış. Ben orada tedavi gördüm. 2 gün sürdü ve bitti. O klinikte tedavi gören hastaların tamamı iyileşti yani sonuç %100. Ortam çok sıcak acılı iğrenç hiçbir egzersiz yok. Ben bunca zaman ertelediğime çok pişmanım evliliğim bitme noktasında siz benim yaptığım hatayı yapmayın hemen gidin tedavi olun iyileşin. Bunu çözmek herşeye iyi geliyor kendinize olan güveniniz geri geliyor en başta. Başka başka doktorlarda deneyip hüsrana uğramayın her seferinde hayal kırıklığı yaşamayın. Süleyman Eserdağı tanıdığınız için kendinizi çok şanslı hissedeceksiniz. Vajinismus Merkezi •• Vajinismus Tedavisi ve Tedavi Yntemleri bu sayfadan ayrıntılı inceleyin Süleyman Eserdağı dilediğiniz zaman arayın mutlaka görüşecek ve size bilgi verecektir. Hepinize şimdiden geçmiş olsun..

Reklam kokan hareketler bunlar .

günaydın melekler nasılsınızz?
ben çok iyiyim egzersiz yapcam birazdan çünkü:)) 11 cm yapcam bugün kendime söz verdim dün yarıya kadar oldu bugün hepsi olcak inş.sonraki zamanda artık p...s denemsi yapcamm güven geldi bana:))

ya neden kimse bişey yazmıyo sizde böle seyler yasadınızmı basta
cnm endişelenmee bendede öle oluyodu normal yani.bigün çok iyi aldığım aparatı aynı gün akşam denesem mesela olmuyodu beynimizin oyunu bu canım hepimiz yaşadık bunu normal yani.hatta ben ağlama krizlerine giriyodum aparatları fırlatıyodum yere sinirden ama dediğim gibi beynimizin oyunu .sakinleş hatta ılık bi duş al sonra tekrar dene bak nasıl olacak sakin ol tamammı canm

sağol cnm ya cvp yazabild biri sonunda ya ilk gün çok güzeldi kulak çöpü rahatlıkla oldu 1 tanesi 2 gün deliği bile göremedim ama ilk gün reglimin bittiği gündü ondan rahat olmus olabilirmi olmayıncada içimden yapmak bile gelmiyooo yenmem gerek bunu artıkkk

ya neden kimse bişey yazmıyo sizde böle seyler yasadınızmı basta

tatlım geçmişi okuyordum... bazen vaji gününde olmaya biliyor... onu da maruz görmek lazım.. çünkü bilinçaltında oraya girecek herşeyden korumaya çalışıyor bizi... geçen gün deneyip de bugün olmayışı normal... bazı arkadaşlar penisi aldıktan sonra bile yaşayabiliyor bunu ama bir gün geçince yapıyorlar tekrar... yani bizim nasıl moralimiz bozuk olduğunda canımız istemez vajşi de öyle bir yerde... ama şunu tavsiye ediyoru m tatlım sakın yılma... toparlan ve tekrar tekrar dene.. vaji ısrarlı oldyuğunu görünce pes edecektir

canm ilk günler hatta bikaç hafta bende deliğin yerini tutturamıyordum yanlış yerlere yönlendiriyordum olmuyodu o tek kulak çöpü bana kocaman geliyodu ama şuan 11 cmlik mumla çalışıyorum düşün yani bende sen gibiydim olmuyo diyodum daha az önce olmuştu halbuki diyodum bunlar normal gerçekten takılma ..dedğim gibi sakinleş ıkın nefes al ver zamanla egzersiz yapa yapa yerinide tutturuyosun bakmadan yapıyosun artık.sana tavsiyem ayna varsa istersen aynadan yardım alarak ittir aparatını sonra zaten zamanla öğreniyosun yerini.hafif eğimli it aparatı popoya doğru aşağa doğru tamammı canm hadi dene ve hemen haberdar et bizi bekliyorum

inş ya sinir oldum deliği bile göremedim bugün gidince tekrar deniycem olmayınca sinir oluyorum ya bende artık düzenli bi cinsel haya istiyorummm

privacy tatlım okuduğum kadarıyla maaşallah 11e geçmişsin başarılarının devamını ve ayağını da sürüklemeni diliyorum... bende arkandan geleyim diye eşinle deneme yaptınmı tatlım hiç...

şimdi denmeme imkansız calıısyorum malesef :) eve gidince artık evet dediğin gibi aynaya bakarak ıkınıyorum popoya doğru ittiryorum yok olmuyo akşam bi daha deniycem yarın yazarım artıkk inş akşama olur inş bende snein gibi olcamm

aykurt canm sen hangi aşamadasınn?nasıl gidiyo egzersizler

sorma gitsin tatlım... zaten adı erteleme hastalığı... biz tam gaza geliyoz bu sefer dışardan mecburi ertelemeler geliyor... sanırsam bizimde işimize geliyor... tatlım kendime 10-10.5cm aparat hazırlayacaktım yapamadım hala... akşama kadar plan kuruyom tamam yapacağım diyorum... akşam bi telefon bi yere gidilecek... yok yürüyüş yapacaz yok misafirlik.. yok tarla bağ :)) şaka maka hayatın akışını bazen elinde tutamıyor insan... dün de sabahtan akşama kadar evde yoktum... bugün Rabbim nasip ederse bi aparatları hazırlayıp kaldığım 9.5cm den devam edeceğim inşaallah...

cik yine olmamis; yemedik. neyse kapidan kovdukca bacadan giriyor, ellesmiycem ya sabir.
ölü taklidi yapalim kizlar, belki gider.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…