Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

duaya başlarken listedekileri söylemek gerekiyormu yoksa sadece duayımı okucaz
canm ben başladım duayı okumaya en başta bi niyet ettim allahım sen kabul et dedim başladım yani isim okumadım sadece duayı okuyorum ama allah niyetimizi biliyo inşç kabul eder rabbim.bide çilekli isim isim dua edicem demişti oda başladı sanırım o isim isim etti

Beni de yenmeye çalışanlara ekler misin :)

canım daha yeni girebildim nete.mutlaka doktora git.inşallah bir şey olmaz.ihmal etme

canım bir gün oldu iki kez bir de ertesi gün bir kez miktarı da azdı. bitti çok şükür gitmedm doktora. geçmeseydi gidicektim ama geçti çok şükür..

bunu mutlaka gittiğinde söyle doktora unutma.bize de bilgi ver.ben de bugün kalp atışlarını duymak için gittim doktora.her şey yolunda.RABBİM hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin İNŞALLAH

6 temmuza randevu verdi söylerim doktora... kalp atışını duydunmu canım keseyi gördükten ne kadar sonra duyuluyoı benmki eseyi gördü ilk gidişimde 15 gün sonra da kalp atışına gel dedi.. amin inşallah canım çok korkuyorum bişey olcak diye yaa.. inşallah sağlıklı olur hem bebekler hem bizler...

İNŞALLAH canım.8.haftayı yeni bitirdim.15 gün sonra belli olur işte.kendi doktoruma gidemedim.ilçede olduğumuz için sürekli gitmek zor.ilçedeki aile hekimine gittim hastanede ultrasonda bakıncada belli oluyordu.sesde sıkıntı vardı herhalde açmadı.keseyi görmek için alttan mı baktı doktor sana

yok canım ultrasonla baktı ve gebesin dedi.. keseyi gösterdi ultrasonda. tahlilleri 6 temmuzda geldiğinde yapalım dedi. yani benm bildiğim hamilelk ilk kantahliliyle belli olur ama benmki biraz farklı oldu

Son düzenleme:
canım 500 az mı? 150 tane kaldı zaten geriye.... Ben kendimde hallederim ama arkadaşlardan okumak isteyen olursa bir kısmını veririm, daha çok ağızdan daha etkili olurr :))))).

canım duayı okurken ne dicez öncesinde bişey dicezmi.isim listedekileri sayacakmıyız yoksa sadece okucakmıyız.

aslında okumanız yeterli ama listedekileri tek tek sayalım....

Harikasın bebişim, çok az kaldı görüyorum .

Beni de yenmeye çalışanlara ekler misin :)

ok canım ekliyorum .

İlk liste vajiyi yenmeye çalışanlar:
umut, senem, facar, ocean, aykurt, yavuz, masal, veracroft,PUSU, renis85, PRİVACY, MAVİELBİSE, YARDM,hazal, alexandretta, shummil. başka yenmeye çalışan varsa söylesin, isim isim dua edicem.

İkinci liste yenipte hamile kamlak isteyenler:
gülsevdam, nilay, ben (çileklipuding :), şenaymehmet, canikom, şaşkınanne, dahlia34, trinity.

Üçüncü liste hamile kalıp, rahat bir hamilelik ve doğum isteyenler:
Sessizcekimsesizce, kemre, candy, delisevdam, tarçınlıakide, çiçekrose.

Herkese açık liste, hatırlayamadıklarım kırılmasın, hatırtlatmanız yeterli

alexandretta, shummil kızlar listeye eklendiniz .

Son düzenleme:
umut, senem, facar, ocean, aykurt, yavuz, masal, veracroft,PUSU, renis85, PRİVACY, MAVİELBİSE, YARDM,hazal, alexandretta, shummil
bu isimlerden son zamanlarda yavuz, aykurt, privacy, pusu aktif oluyor,diğerleri nerdesiniz kızlar????
umut özellikle sen kaçtın gittin. O kadar sıkıntı yaşıyorsun hala aynı yerde misin yoksa . Ocean uzun zamandır yoksun? Veracroft sen nerdesin, seni demirbaş listesine alıcam. Aykurt sende bişeyler yazıyorsun ama ne aşamadasın bilmiyorum. Yardm kaçak zaten, yakalasam yapacağımı biliyorum , facar sende yoksun, diğerleriniz sizi daha az tanıyorum, bir iki şey yazıp kaçmayın, aktif olunki süreci hızlandıralım.

Ramazan geliyor hem. Oruç tutmayanlara da saygımız var ama birçoğumuz oruçlu olucaz, ramazana kadar listeyi temizlememiz lazım, ramazanda egzersiz için kısıtlı vaktimiz olacak .

veracroft tasiniyor, interneti falan mi baglanmadi acaba...
ama hakikaten facar'i ve yaren1986'yi gördügüm yerde kistiricam ben de. yaren hele hic gelmez oldu, cicekrose'u saliyoruz tepesine yakinda insallah. bu 6 ziyaretci kimdir, nedir? bunlardan biri yarencigim sensen, gel biraz dövelim seni. ha diger sekilde de bu dert sizde varsa üye olun, yardimci olmaya calisalim. yarisma bitti. en son benbence ve turquaz gelin cikti, milattan önceydi sanki.

canım salavatı tefrıceyı 4444 duasına gecen hafta cumartesı basladım bugun 9.gunum 3400 okudum bende cumaya kadar sure koymustum kaldı 1000

sonra da allah nasıp ederse kenzul ars dasını okuyacagım...yer gok dua ustune kurulu oku cnm

aa sımdı gordum duayı herkeze dagıtıyormussunuz...benım kendımın 1000 tane kaldı o bıtsın ne kadar okuyabılecegımı soylesem olurmu pazar a kadar okuyabılırım osnra yokum zaten

bu arada mujde vereyım sıze

çıçekrose mız hamıleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

kendısı sehır dısında uzun sure gıremeyecek nete dua beklıyor bızlerden kalp atıslarını duysun dıye...

arkadaslar 7 8 aydır adet olamıyorum.en son 7 ay önce cyclo progynova kullandım 21 gün o şekilde oldum sonra gne yook..tarlusal verdi doktor o da yaramadı. ultrasonlar temiz nedir sorun anlamadım ben stres diyolar alakası yoookk :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…