Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canm kıssss sağol valla heyecanlandımmmm belki bu akşam denerimm bilemiyorummm heyecan bastı beniii:)) bende sona yaklaştığımı hissediyorum tek iş denemek sanırım ama ya olmazsaaa?? valla ben kulak çöpleriyle uğraşırken burda diğer arkadaşşlar 10 cm 11 cm diyince onlara kesin bitirdiler yendiler gözüyle bakıyodum kendimdeyse oyalanıp duruyorum .dua edin bana bende 4444 duasına başlıcam az sonraa

Büyük bir kedi, kuyruğuyla oynayan küçük bir kediye sormuş: "Neden kuyruğunu kovalıyorsun?"

Yavru kedi yanıt vermiş:

"Bir kedi için en güzel şeyin mutluluk, mutluluğun da kuyruğum olduğunu öğrendim. Bu nedenle onu kovalıyorum, yakaladıgımda mutluluğa kavuşacağım."

Bunun üzerine yaşlı kedi şöyle demiş:

"Gençken ben de mutluluğun kuyruğum olduğuna karar vermiştim. Ama şunu farkettim; ne zaman onu kovalasam benden uzaklaşıyor, ne zaman kendi yoluma gitsem hep peşimden geliyor."

benim anladığım duygu ise şu arakdaşlar... mutluluk aslında bizim bir parçamız... nereye gidersek bizimle geliyro aam bakmasını bilene.. hayata at gözlüğüyle değil 360 derece bakma klazım ki etrafımızdaki mutlulukların aslında çok yakınımızda olsuğunu görebilelim

Bir kurbağa sürüsü ormanda ilerlerken, içlerinden ikisi bir çukura düşmüş.

Diğer bütün kurbağalar çukurun etrafında toplanıp, çaresiz bir şekilde bakıyorlarmış.

Çukur bir hayli derin olduğundan düşen arkadaşlarının zıplayıp dışarı çıkması mümkün gözükmüyormuş.

Yukarıdaki kurbağalar, boşuna çabalamamalarını söylemişler arkadaşlarına:

“Çukur çok derin. Dışarı çıkmanız imkânsız!.”

Ancak, çukura düşen kurbağalar onların söylediklerine aldırmayıp çukurdan çıkmak için mücadeleye devam etmişler.

Yukarıdakiler ise hâlâ boşuna çırpınıp durmamalarını, ölümün onlar için kurtuluş olduğunu söylüyorlarmış.

Sonunda; kurbağalardan birisi söylenenlerden etkilenmiş ve mücadeleyi bırakmış.

Diğeri ise; çabalamaya devam etmiş. Yukarıdakiler de, çırpınıp durarak daha çok acı çektiğini söylemeyi sürdürmüşler.

Ne var ki, çukurdaki kurbağa onlara hiç aldırmadın son bir hamle daha yapmış, bu kez daha yükseğe sıçramayı başarmış ve çukurdan çıkmış.

Arkadaşlarının ümit kırıcı sözlerine hiç kulak asmamış…

Çünkü o sağırmış !

Siz de olumsuz düşünceli insanları sakın duymayın!

Onların yüreğinizdeki umudu çalmalarına izin vermeyin…

Bazen sağır olmak yada sağır taklidi yapmak mutluluğa götürecektir bizi... ama olumsuzlukları duymayarak... bazen de yaşlı nineler misali duymayacağız... işimize gelenler hariç özellikle bebek soran yakınları DUYMAYACAĞIZ... acı keilMEİSnİ DUYMayAcğaıZ... eşeLiRMİz mOrALi BOzuk oulP BiZe palaDItğıNDa dA DUYMAYAACĞIZ Kİ SONUNDAKİ MUTLULUĞUMUZU RAHATÇA BİZ DUYALIM DİYE...

çok güzel bir hikayeymiş.paylaşımın için teşekkürler:)

canm benm harika bi hikayeydi sağolasın valla çok doğru ..her sözü duymamak gerek ..kızlar sizi çok seviyorum iyiki varsınız iyiki keşfetmişim burayıııı

duaya başlarken listedekileri söylemek gerekiyormu yoksa sadece duayımı okucaz
canm ben başladım duayı okumaya en başta bi niyet ettim allahım sen kabul et dedim başladım yani isim okumadım sadece duayı okuyorum ama allah niyetimizi biliyo inşç kabul eder rabbim.bide çilekli isim isim dua edicem demişti oda başladı sanırım o isim isim etti

Beni de yenmeye çalışanlara ekler misin :)

canım daha yeni girebildim nete.mutlaka doktora git.inşallah bir şey olmaz.ihmal etme

canım bir gün oldu iki kez bir de ertesi gün bir kez miktarı da azdı. bitti çok şükür gitmedm doktora. geçmeseydi gidicektim ama geçti çok şükür..

bunu mutlaka gittiğinde söyle doktora unutma.bize de bilgi ver.ben de bugün kalp atışlarını duymak için gittim doktora.her şey yolunda.RABBİM hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin İNŞALLAH

6 temmuza randevu verdi söylerim doktora... kalp atışını duydunmu canım keseyi gördükten ne kadar sonra duyuluyoı benmki eseyi gördü ilk gidişimde 15 gün sonra da kalp atışına gel dedi.. amin inşallah canım çok korkuyorum bişey olcak diye yaa.. inşallah sağlıklı olur hem bebekler hem bizler...

İNŞALLAH canım.8.haftayı yeni bitirdim.15 gün sonra belli olur işte.kendi doktoruma gidemedim.ilçede olduğumuz için sürekli gitmek zor.ilçedeki aile hekimine gittim hastanede ultrasonda bakıncada belli oluyordu.sesde sıkıntı vardı herhalde açmadı.keseyi görmek için alttan mı baktı doktor sana

yok canım ultrasonla baktı ve gebesin dedi.. keseyi gösterdi ultrasonda. tahlilleri 6 temmuzda geldiğinde yapalım dedi. yani benm bildiğim hamilelk ilk kantahliliyle belli olur ama benmki biraz farklı oldu

Son düzenleme:
canım 500 az mı? 150 tane kaldı zaten geriye.... Ben kendimde hallederim ama arkadaşlardan okumak isteyen olursa bir kısmını veririm, daha çok ağızdan daha etkili olurr :))))).

canım duayı okurken ne dicez öncesinde bişey dicezmi.isim listedekileri sayacakmıyız yoksa sadece okucakmıyız.

aslında okumanız yeterli ama listedekileri tek tek sayalım....

Harikasın bebişim, çok az kaldı görüyorum .

Beni de yenmeye çalışanlara ekler misin :)

ok canım ekliyorum .

İlk liste vajiyi yenmeye çalışanlar:
umut, senem, facar, ocean, aykurt, yavuz, masal, veracroft,PUSU, renis85, PRİVACY, MAVİELBİSE, YARDM,hazal, alexandretta, shummil. başka yenmeye çalışan varsa söylesin, isim isim dua edicem.

İkinci liste yenipte hamile kamlak isteyenler:
gülsevdam, nilay, ben (çileklipuding :), şenaymehmet, canikom, şaşkınanne, dahlia34, trinity.

Üçüncü liste hamile kalıp, rahat bir hamilelik ve doğum isteyenler:
Sessizcekimsesizce, kemre, candy, delisevdam, tarçınlıakide, çiçekrose.

Herkese açık liste, hatırlayamadıklarım kırılmasın, hatırtlatmanız yeterli

alexandretta, shummil kızlar listeye eklendiniz .

Son düzenleme:
umut, senem, facar, ocean, aykurt, yavuz, masal, veracroft,PUSU, renis85, PRİVACY, MAVİELBİSE, YARDM,hazal, alexandretta, shummil
bu isimlerden son zamanlarda yavuz, aykurt, privacy, pusu aktif oluyor,diğerleri nerdesiniz kızlar????
umut özellikle sen kaçtın gittin. O kadar sıkıntı yaşıyorsun hala aynı yerde misin yoksa . Ocean uzun zamandır yoksun? Veracroft sen nerdesin, seni demirbaş listesine alıcam. Aykurt sende bişeyler yazıyorsun ama ne aşamadasın bilmiyorum. Yardm kaçak zaten, yakalasam yapacağımı biliyorum , facar sende yoksun, diğerleriniz sizi daha az tanıyorum, bir iki şey yazıp kaçmayın, aktif olunki süreci hızlandıralım.

Ramazan geliyor hem. Oruç tutmayanlara da saygımız var ama birçoğumuz oruçlu olucaz, ramazana kadar listeyi temizlememiz lazım, ramazanda egzersiz için kısıtlı vaktimiz olacak .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…