- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #111.641
oooo süpersin canım maşallah nazar değmesinnnbenm de öyle olurdu ben aparat içimdeyken iş yapabilir hale gelmiştim 1 saat iş yaptığımı hatırlarım aama o halde bile hep tuvalet isteği oluyodu.. haaa bu arada kalkıp gezemiyorum diye alışmadım deme sadece alman ve gitgel yapman yeterli canımmmm... çok güzel ama yaaa sen artık hazırsın hazırrr daha ne bekliyonnn kıııızzzzz :) eşinin işi hiç mi azalmıyooo bititr artık şu işiii :)
anladım..oturduğun pozisyonu değiştirebilirsin...nasıl yapıyorsun egzersizi bilmiyorum ama böyle tuvalete oturur gibi oturursan kolay olur...birde kayganlaştırıcı daha etkili gibi bende ilk denemelerimi bebe yağıyla yapmıştım..sonra ultrason jeli kullandım o daha kolay
Mrhb siteyi uzun zamndr takip ediyorum ama yeni uye oldum ve malesef bende vajinismusluyum 7aylik evliyim artik kurtulmak istiyorm yardiminiza ihtiyacim var:'( ben bu yazilan egzersizlerin hepsini yaptim hatta enson kendime mumdan 3cm kalinliginda bir aparat yaptim onuda icime alabildim suan tek sorunum p..s asamasina gecebilmek onu bi turlu yapamiyorm sanirm burda psikolojik destk almam gerekiyor ama kimseye derdimi soyliyemiyorm size ihtiyacim var lutfen yardim edin :'(
Mrhb siteyi uzun zamndr takip ediyorum ama yeni uye oldum ve malesef bende vajinismusluyum 7aylik evliyim artik kurtulmak istiyorm yardiminiza ihtiyacim var:'( ben bu yazilan egzersizlerin hepsini yaptim hatta enson kendime mumdan 3cm kalinliginda bir aparat yaptim onuda icime alabildim suan tek sorunum p..s asamasina gecebilmek onu bi turlu yapamiyorm sanirm burda psikolojik destk almam gerekiyor ama kimseye derdimi soyliyemiyorm size ihtiyacim var lutfen yardim edin :'(
meraba canım hoşgeldin.. hangi egzersizleri yaptığını ayrıntılı yazarmısın. 3 cm yi anlamadım ben yani mumun çevresini mezureyle ölçtün ve 3 cm mi çıktı anlayamadım
Bir kurbağa sürüsü ormanda ilerlerken, içlerinden ikisi bir çukura düşmüş.
Diğer bütün kurbağalar çukurun etrafında toplanıp, çaresiz bir şekilde bakıyorlarmış.
Çukur bir hayli derin olduğundan düşen arkadaşlarının zıplayıp dışarı çıkması mümkün gözükmüyormuş.
Yukarıdaki kurbağalar, boşuna çabalamamalarını söylemişler arkadaşlarına:
“Çukur çok derin. Dışarı çıkmanız imkânsız!.”
Ancak, çukura düşen kurbağalar onların söylediklerine aldırmayıp çukurdan çıkmak için mücadeleye devam etmişler.
Yukarıdakiler ise hâlâ boşuna çırpınıp durmamalarını, ölümün onlar için kurtuluş olduğunu söylüyorlarmış.
Sonunda; kurbağalardan birisi söylenenlerden etkilenmiş ve mücadeleyi bırakmış.
Diğeri ise; çabalamaya devam etmiş. Yukarıdakiler de, çırpınıp durarak daha çok acı çektiğini söylemeyi sürdürmüşler.
Ne var ki, çukurdaki kurbağa onlara hiç aldırmadın son bir hamle daha yapmış, bu kez daha yükseğe sıçramayı başarmış ve çukurdan çıkmış.
Arkadaşlarının ümit kırıcı sözlerine hiç kulak asmamış…
Çünkü o sağırmış !
Siz de olumsuz düşünceli insanları sakın duymayın!
Onların yüreğinizdeki umudu çalmalarına izin vermeyin…
Bazen sağır olmak yada sağır taklidi yapmak mutluluğa götürecektir bizi... ama olumsuzlukları duymayarak... bazen de yaşlı nineler misali duymayacağız... işimize gelenler hariçözellikle bebek soran yakınları DUYMAYACAĞIZ... acı keilMEİSnİ DUYMayAcğaıZ... eşeLiRMİz mOrALi BOzuk oulP BiZe palaDItğıNDa dA DUYMAYAACĞIZ Kİ SONUNDAKİ MUTLULUĞUMUZU RAHATÇA BİZ DUYALIM DİYE...
Bir kurbağa sürüsü ormanda ilerlerken, içlerinden ikisi bir çukura düşmüş.
Diğer bütün kurbağalar çukurun etrafında toplanıp, çaresiz bir şekilde bakıyorlarmış.
Çukur bir hayli derin olduğundan düşen arkadaşlarının zıplayıp dışarı çıkması mümkün gözükmüyormuş.
Yukarıdaki kurbağalar, boşuna çabalamamalarını söylemişler arkadaşlarına:
“Çukur çok derin. Dışarı çıkmanız imkânsız!.”
Ancak, çukura düşen kurbağalar onların söylediklerine aldırmayıp çukurdan çıkmak için mücadeleye devam etmişler.
Yukarıdakiler ise hâlâ boşuna çırpınıp durmamalarını, ölümün onlar için kurtuluş olduğunu söylüyorlarmış.
Sonunda; kurbağalardan birisi söylenenlerden etkilenmiş ve mücadeleyi bırakmış.
Diğeri ise; çabalamaya devam etmiş. Yukarıdakiler de, çırpınıp durarak daha çok acı çektiğini söylemeyi sürdürmüşler.
Ne var ki, çukurdaki kurbağa onlara hiç aldırmadın son bir hamle daha yapmış, bu kez daha yükseğe sıçramayı başarmış ve çukurdan çıkmış.
Arkadaşlarının ümit kırıcı sözlerine hiç kulak asmamış…
Çünkü o sağırmış !
Siz de olumsuz düşünceli insanları sakın duymayın!
Onların yüreğinizdeki umudu çalmalarına izin vermeyin…
Bazen sağır olmak yada sağır taklidi yapmak mutluluğa götürecektir bizi... ama olumsuzlukları duymayarak... bazen de yaşlı nineler misali duymayacağız... işimize gelenler hariçözellikle bebek soran yakınları DUYMAYACAĞIZ... acı keilMEİSnİ DUYMayAcğaıZ... eşeLiRMİz mOrALi BOzuk oulP BiZe palaDItğıNDa dA DUYMAYAACĞIZ Kİ SONUNDAKİ MUTLULUĞUMUZU RAHATÇA BİZ DUYALIM DİYE...
canm ben başladım duayı okumaya en başta bi niyet ettim allahım sen kabul et dedim başladım yani isim okumadım sadece duayı okuyorum ama allah niyetimizi biliyo inşç kabul eder rabbim.bide çilekli isim isim dua edicem demişti oda başladı sanırım o isim isim ettiduaya başlarken listedekileri söylemek gerekiyormu yoksa sadece duayımı okucaz
merhaba...hoşgeldin..mumdan yaptığın aparatın çevresi mi 3 cm? evliliğinin 7. ayındasın ve yeni evlilerde daha çabuk çözüldüğünü söylüyordu kızlar.bende 10. ayımda sadece bu site sayesinde yendim.. öncelikle forumda daha çok vakit geçirmeni tavsiye ederim hem bizde egzersizde hangi aşamada olduğunu daha iyi anlarız....p...s denemesine geçmeye hazırsan uygun pozisyon belirlemelisin...hepimiz aynı şeyi yaşadığımız için düşüncelerimiz yaptıklarımız hep aynı..bir çoğumuz kimseyle paylaşmadık paylaşamadık..buranın en büyük faydası o zaten..fikir paylaşımı...burada herkes yardımcı olur..kimse olmasa da mutlaka sorunlarını takıldığın yerleri yaz..burdaki psikolojik destek terapiden bile iyi:)
İlk liste vajiyi yenmeye çalışanlar:
umut, senem, facar, ocean, aykurt, yavuz, masal, veracroft,PUSU, renis85, PRİVACY, MAVİELBİSE, YARDM,hazal. başka yenmeye çalışan varsa söylesin, isim isim dua edicem.
İkinci liste yenipte hamile kamlak isteyenler:
gülsevdam, nilay, ben (çileklipuding :), şenaymehmet, canikom, şaşkınanne, çiçekrose, dahlia34.
Üçüncü liste hamile kalıp, rahat bir hamilelik ve doğum isteyenler:
Sessizcekimsesizce, kemre, candy, delisevdam, tarçınlıakide.
Herkese açık liste, hatırlayamadıklarım kırılmasın, hatırtlatmanız yeterli.
Dahlia senide listeye ekledim, birinci listedekiler yensinler ve isteyenler ikinci listeye geçsinler, ikinci listedekiler üçüncü listeye geçsinler, üçüncü listedekilerde rahat ve kolay hamilelik ve doğum süreci yaşasınlar inşallah, aminnnn.
canım çok teşekkürler.. amin inşallah.. benm gün içinde olmuyor ama akşamları erken uykum geliyo normalde 12 den önce uyumam ama şu aralar 10 gibi uyuyorum.. yorgunluk yok. ama hamilelikte uyku normal benm bi arkadaşımdan biliyorum sürekli uyumak istiyodu 2-3 aylıkken.. ben de kahverengi akıntı oldu dün iki kez doktora da gideyimmi gitmeymmi karar veremedm çok fazla değil dün iki kez oldu bugün de bi kez. ctesi pazar doktorumu bulamam diye gitmedm.. devam ederse yarın doktora sorucam. sence bişey olmuşmudur bebeğe ben daha kalp atışını duymadım sadece keseyi gördüm.. 6 temmuzda randevum var..
canım daha yeni girebildim nete.mutlaka doktora git.inşallah bir şey olmaz.ihmal etme
canım bir gün oldu iki kez bir de ertesi gün bir kez miktarı da azdı. bitti çok şükür gitmedm doktora. geçmeseydi gidicektim ama geçti çok şükür..
bunu mutlaka gittiğinde söyle doktora unutma.bize de bilgi ver.ben de bugün kalp atışlarını duymak için gittim doktora.her şey yolunda.RABBİM hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin İNŞALLAH
6 temmuza randevu verdi söylerim doktora... kalp atışını duydunmu canım keseyi gördükten ne kadar sonra duyuluyoı benmki eseyi gördü ilk gidişimde 15 gün sonra da kalp atışına gel dedi.. amin inşallah canım çok korkuyorum bişey olcak diye yaa.. inşallah sağlıklı olur hem bebekler hem bizler...
İNŞALLAH canım.8.haftayı yeni bitirdim.15 gün sonra belli olur işte.kendi doktoruma gidemedim.ilçede olduğumuz için sürekli gitmek zor.ilçedeki aile hekimine gittim hastanede ultrasonda bakıncada belli oluyordu.sesde sıkıntı vardı herhalde açmadı.keseyi görmek için alttan mı baktı doktor sana
canım 500 az mı? 150 tane kaldı zaten geriye.... Ben kendimde hallederim ama arkadaşlardan okumak isteyen olursa bir kısmını veririm, daha çok ağızdan daha etkili olurr :))))).canım benm çok az olacak ama çarşamba kaynanalar gelicek 500 tane okurum ama eğer gelmezlerse daha fazlasını da okurum canım kusra bakmayın daha fazla okumak isterdim ama kaynanalr gelicek ve haftasonu da düğüne gidicez biraz yoğun buara..
canım duayı okurken ne dicez öncesinde bişey dicezmi.isim listedekileri sayacakmıyız yoksa sadece okucakmıyız.
canm kıssss sağol valla heyecanlandımmmm belki bu akşam denerimm bilemiyorummm heyecan bastı beniii:)) bende sona yaklaştığımı hissediyorum tek iş denemek sanırım ama ya olmazsaaa?? valla ben kulak çöpleriyle uğraşırken burda diğer arkadaşşlar 10 cm 11 cm diyince onlara kesin bitirdiler yendiler gözüyle bakıyodum kendimdeyse oyalanıp duruyorum .dua edin bana bende 4444 duasına başlıcam az sonraa
Beni de yenmeye çalışanlara ekler misin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?