Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Bnde hamile kalmk istiom insallah benide ekleyin listeye :)

canım çok çok geçmiş olsun, Allah hayırlısını versin, dualarımız seninle, hakkında hayırlı bir vakitte olur inşallah.

Bnde hamile kalmk istiom insallah benide ekleyin listeye :)
İlk liste vajiyi yenmeye çalışanlar:
umut, senem, facar, ocean, aykurt, yavuz, masal, veracroft,PUSU, renis85, PRİVACY, MAVİELBİSE, YARDM,hazal. başka yenmeye çalışan varsa söylesin, isim isim dua edicem.

İkinci liste yenipte hamile kamlak isteyenler:
gülsevdam, nilay, ben (çileklipuding :), şenaymehmet, canikom, şaşkınanne, çiçekrose, dahlia34, trinity.

Üçüncü liste hamile kalıp, rahat bir hamilelik ve doğum isteyenler:
Sessizcekimsesizce, kemre, candy, delisevdam, tarçınlıakide.

Herkese açık liste, hatırlayamadıklarım kırılmasın, hatırtlatmanız yeterli.

Eklendi bebişim .

kızlar canlarım ben egzersizimi yaptım 2 saatt 11 cm aldım ama kolay olmadı sanırım biraz daha çalışmam lazımm:))kızlar egzersiz yaparken afedersiniz idrarım geliyo normalmi bu?bide kızlar şey demişti aparat içimizdeyken iş bile yapıyoz diye nasıl yapıyosunuz kızlar ya hayranım size ben rahatsız oluyorum hemen çıkarmak istiyorum içimden aparatı daha alışmamışım dimi nasıl alışırım?

AMİNNN CANIM. ÇOK ÇOK İYİSİN :)

Aykurt, El_van, yerden göğe kadar haklısınız...Sözleriniz üzerine başka söz söyleyemiyorum :) :)

Canım teşekkür ederim. İnşallah en yakın ve hayırlı bir zamanda yine hamile kalırsın...

hımmmmm anladım benım de erken menopoz hapım ve esımle sorunlu gecen 2 yılın etkısınden ısteksızlık oldu bu yıl anlıyorum. ama sorunu cozmek ıcın uzerıne gıt bence. ve bak ısı cozmussun bıle. esnı mutlu etmek ıcın cabalamak ama bunu en cok kendın ıcın yap. guzel bır seyden kendını mahrum etmek gıbı bırsey bu. etme yanı.

çok iyi mşlh bende hareket edemezdim 10 cm icimdeyken cnm kalkıp dolaşanlar bile oluyo mşlh

evet canım, şuan okuyanlar:
privacy: 1000
e_lvan:1000
Şenay_mehmet:1000

şuan 3000 deyiz, ben dağıttıktan sonra eksiği tamamlamaya çalışıcam, şimdiye kadar 160 tane okudum :)))

canım benm çok az olacak ama çarşamba kaynanalar gelicek 500 tane okurum ama eğer gelmezlerse daha fazlasını da okurum canım kusra bakmayın daha fazla okumak isterdim ama kaynanalr gelicek ve haftasonu da düğüne gidicez biraz yoğun buara..

canım benim ya Allah bir daha nasip etsin ve inşallah o sağlıklı olsun.. sağolasın buarada. neden olduğunu sorsam canım bebek gelişmedi mi ben çok korkuyorum bişey olcak diye..

oooo süpersin canım maşallah nazar değmesinnn benm de öyle olurdu ben aparat içimdeyken iş yapabilir hale gelmiştim 1 saat iş yaptığımı hatırlarım aama o halde bile hep tuvalet isteği oluyodu.. haaa bu arada kalkıp gezemiyorum diye alışmadım deme sadece alman ve gitgel yapman yeterli canımmmm... çok güzel ama yaaa sen artık hazırsın hazırrr daha ne bekliyonnn kıııızzzzz :) eşinin işi hiç mi azalmıyooo bititr artık şu işiii :)

canm kıssss sağol valla heyecanlandımmmm belki bu akşam denerimm bilemiyorummm heyecan bastı beniii:)) bende sona yaklaştığımı hissediyorum tek iş denemek sanırım ama ya olmazsaaa?? valla ben kulak çöpleriyle uğraşırken burda diğer arkadaşşlar 10 cm 11 cm diyince onlara kesin bitirdiler yendiler gözüyle bakıyodum kendimdeyse oyalanıp duruyorum .dua edin bana bende 4444 duasına başlıcam az sonraa

Büyük bir kedi, kuyruğuyla oynayan küçük bir kediye sormuş: "Neden kuyruğunu kovalıyorsun?"

Yavru kedi yanıt vermiş:

"Bir kedi için en güzel şeyin mutluluk, mutluluğun da kuyruğum olduğunu öğrendim. Bu nedenle onu kovalıyorum, yakaladıgımda mutluluğa kavuşacağım."

Bunun üzerine yaşlı kedi şöyle demiş:

"Gençken ben de mutluluğun kuyruğum olduğuna karar vermiştim. Ama şunu farkettim; ne zaman onu kovalasam benden uzaklaşıyor, ne zaman kendi yoluma gitsem hep peşimden geliyor."

benim anladığım duygu ise şu arakdaşlar... mutluluk aslında bizim bir parçamız... nereye gidersek bizimle geliyro aam bakmasını bilene.. hayata at gözlüğüyle değil 360 derece bakma klazım ki etrafımızdaki mutlulukların aslında çok yakınımızda olsuğunu görebilelim

Bir kurbağa sürüsü ormanda ilerlerken, içlerinden ikisi bir çukura düşmüş.

Diğer bütün kurbağalar çukurun etrafında toplanıp, çaresiz bir şekilde bakıyorlarmış.

Çukur bir hayli derin olduğundan düşen arkadaşlarının zıplayıp dışarı çıkması mümkün gözükmüyormuş.

Yukarıdaki kurbağalar, boşuna çabalamamalarını söylemişler arkadaşlarına:

“Çukur çok derin. Dışarı çıkmanız imkânsız!.”

Ancak, çukura düşen kurbağalar onların söylediklerine aldırmayıp çukurdan çıkmak için mücadeleye devam etmişler.

Yukarıdakiler ise hâlâ boşuna çırpınıp durmamalarını, ölümün onlar için kurtuluş olduğunu söylüyorlarmış.

Sonunda; kurbağalardan birisi söylenenlerden etkilenmiş ve mücadeleyi bırakmış.

Diğeri ise; çabalamaya devam etmiş. Yukarıdakiler de, çırpınıp durarak daha çok acı çektiğini söylemeyi sürdürmüşler.

Ne var ki, çukurdaki kurbağa onlara hiç aldırmadın son bir hamle daha yapmış, bu kez daha yükseğe sıçramayı başarmış ve çukurdan çıkmış.

Arkadaşlarının ümit kırıcı sözlerine hiç kulak asmamış…

Çünkü o sağırmış !

Siz de olumsuz düşünceli insanları sakın duymayın!

Onların yüreğinizdeki umudu çalmalarına izin vermeyin…

Bazen sağır olmak yada sağır taklidi yapmak mutluluğa götürecektir bizi... ama olumsuzlukları duymayarak... bazen de yaşlı nineler misali duymayacağız... işimize gelenler hariç özellikle bebek soran yakınları DUYMAYACAĞIZ... acı keilMEİSnİ DUYMayAcğaıZ... eşeLiRMİz mOrALi BOzuk oulP BiZe palaDItğıNDa dA DUYMAYAACĞIZ Kİ SONUNDAKİ MUTLULUĞUMUZU RAHATÇA BİZ DUYALIM DİYE...

çok güzel bir hikayeymiş.paylaşımın için teşekkürler:)

canm benm harika bi hikayeydi sağolasın valla çok doğru ..her sözü duymamak gerek ..kızlar sizi çok seviyorum iyiki varsınız iyiki keşfetmişim burayıııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…