- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #111.621
evet canım, şuan okuyanlar:
Privacy: 1000
e_lvan:1000
şenay_mehmet:1000
şuan 3000 deyiz, ben dağıttıktan sonra eksiği tamamlamaya çalışıcam, şimdiye kadar 160 tane okudum :)))
Privacy: 1000
şenay_mehmet:1000
şuan 3000 deyiz, ben dağıttıktan sonra eksiği tamamlamaya çalışıcam, şimdiye kadar 160 tane okudum :)))
gönüllü okumak isteyenlerle beraber 4444 dua okumaya çalışıyoruz canım, senin duanın bana faydası olmuştu, bende arkadaşlara ve kendime faydalı olur diye okuyorum, aşağıdaki listelerdeki arkadaşlar için,çilekli ne okuyonuz
yazdım ismini canım, Allah ebeden razı olsun :))))).bende 444 tanesini okuyayımmı bebişim adet olacağım ancak okurum.gerçi adetlide okunuyo salavat tamammı
İlk liste vajiyi yenmeye çalışanlar:
umut, senem, facar, ocean, aykurt, yavuz, masal, veracroft,PUSU, renis85, PRİVACY, MAVİELBİSE, YARDM,hazal. başka yenmeye çalışan varsa söylesin, isim isim dua edicem.
İkinci liste yenipte hamile kamlak isteyenler:
gülsevdam, nilay, ben (çileklipuding :), şenaymehmet, canikom, şaşkınanne, çiçekrose, dahlia34.
Üçüncü liste hamile kalıp, rahat bir hamilelik ve doğum isteyenler:
Sessizcekimsesizce, kemre, candy, delisevdam, tarçınlıakide.
Herkese açık liste, hatırlayamadıklarım kırılmasın, hatırtlatmanız yeterli.
Dahlia senide listeye ekledim, birinci listedekiler yensinler ve isteyenler ikinci listeye geçsinler, ikinci listedekiler üçüncü listeye geçsinler, üçüncü listedekilerde rahat ve kolay hamilelik ve doğum süreci yaşasınlar inşallah, aminnnn.
inşallah ilk iki liste temizlenir, üçüncü liste için devam ederiz bizdeamin canımm inşallah ya:)bizlerde göruruz o günleri
gönüllü okumak isteyenlerle beraber 4444 dua okumaya çalışıyoruz canım, senin duanın bana faydası olmuştu, bende arkadaşlara ve kendime faydalı olur diye okuyorum, aşağıdaki listelerdeki arkadaşlar için,
umut, senem, facar, ocean, aykurt, yavuz, masal, veracroft,PUSU, renis85, PRİVACY, MAVİELBİSE, YARDM,hazal. başka yenmeye çalışan varsa söylesin, isim isim dua edicem.
gülsevdam, nilay, ben (çileklipuding :), şenaymehmet, canikom, şaşkınanne, çiçekrose, dahlia34.
canım çok çok geçmiş olsun, Allah hayırlısını versin, dualarımız seninle, hakkında hayırlı bir vakitte olur inşallah.selam arkadaşlar özledim siziben iyiyim malum talihsizlik yaşadım bebeğimi kaybettim kısmeti yokmuş rabbim hayırlı zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eder inş..3 ay yasak korunmamı söyledi...nerden nereye vajinusmusken yendim hamile kaldım kürtaj oldum...Bunları ben mi yaşadım diyorum her şey gerçekten insanlar içinmiş Allah daha büyük sınavlar vermesin hamile kalan arkadaşlarım candy kemre tarcınakıde delısevdam sessizcekımce daha hatırlayamadıgım varsa benı affetsın sizi tebrik ediyorum kızlarrr Rabbim sağ salim kucağınıza almak nasip etsin güzel hastahneler ve iyi doktorlarla karşılaştırsın rahattt bir hamilelik geçirip bebişlerinizi alın kucağınıza teyze olalım sanalda olsa
İlk liste vajiyi yenmeye çalışanlar:Bnde hamile kalmk istiom insallah benide ekleyin listeye :)
Dahlia senide listeye ekledim, birinci listedekiler yensinler ve isteyenler ikinci listeye geçsinler, ikinci listedekiler üçüncü listeye geçsinler, üçüncü listedekilerde rahat ve kolay hamilelik ve doğum süreci yaşasınlar inşallah, aminnnn.
arkadaşım sende kendince yardım etmeye çalışıyorsun teşekkürler... ama sadcee doktorlarda çözüm yok biz kendi kendimizi iyileştirebiliyoruz çünkü herşey beyinde bitiyor... eğer daha önceki sayfalara bakarsan 200 küsür kişinin yendiği bi listemiz var... hatta çooooooooooook arkadaşın da ismi yok bile içinde... geen senekiler den çok hamile olan ve bebeğini kucağına alanlar da çok... ayrıca konu şu ki bizim zaten bu olaydan dolayıpsikolojimiz çok bozuluyor birde cidi miktarlarda paralar istiyor doktorlar birde para derdi katmak istemiyoruz sıkıntılarımıza... ayrıca sn gaaeçmiş olsun çok şükür yemnişsin ve 5 yıl olmuş sanırım... bu sayfalarda nice 5 yıllar 10 yıllar ve hatta 16 yıllık evli insanlar bile yendi çok şükür... ve burdaki arkadaşlık ve motive fraklı birşey... birde benim ve arkadaşlarımızın özemediği olay şu... hiç bir maddi külftei olmadığı halde tedaviye karşın neden o kadar uçuk paralar istiyor doktorlar...ve birde şunu ekliyeyim bizim birbirimize önerdiğimiz egzersizler vs tamamen doktorların önerdiği ve uyguladığı şeyler zatenn.. yani doktorun uyguladığı farklı bir yöntem varssa bunu söyle bize... o zaman isteeyn arkadaşımız zaten gider doktora bence
Tm canım tatildn snra grş inş öpyrm
Sonuç alan varmı demişsiniz evet çok kişi kurtuldu burdaki dayanışma sayesinde.. ben yaşadığım yerde çok tavsiye edilen cinsel terapiste gitmeme rağmen terapiyi bırakıp burda yendim 2 gün egzersizle ( 1 senenin ardından ) ön yargı değil bu.. bu hastalığın tedavisı egzersiz ki doktora gidincede farklı olan bşy olmuyo.. fiyatlar desen bi hayli uçuk rakamlar.. yazık o verilen paralara..
Burda herkes aynı dili konuşuyor aynı şeyleri hissediyor, oyüzden herkes birbiri tecrübesinden yararlanıyor.. Biz gitmek isteyenlere oturun aşağı biyere gidemezsiniz demiyoruz zaten. sadece deneyin birkez olduğunu göreceksiniz yenincede o parayla tatile çıkarsınız diyoruz ve çok şükürki öylede oluyor :)
Kişisel bir kanıt daha bi konuda mürekkep yalamış biriyle o konuyu bizzat yaşamış olan arasında en çok o konuyu yaşamış olandır benm gözümde tecrübesinden yararlanabileceğim..
selam arkadaşlar özledim siziben iyiyim malum talihsizlik yaşadım bebeğimi kaybettim kısmeti yokmuş rabbim hayırlı zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eder inş..3 ay yasak korunmamı söyledi...nerden nereye vajinusmusken yendim hamile kaldım kürtaj oldum...Bunları ben mi yaşadım diyorum her şey gerçekten insanlar içinmiş Allah daha büyük sınavlar vermesin hamile kalan arkadaşlarım candy kemre tarcınakıde delısevdam sessizcekımce daha hatırlayamadıgım varsa benı affetsın sizi tebrik ediyorum kızlarrr Rabbim sağ salim kucağınıza almak nasip etsin güzel hastahneler ve iyi doktorlarla karşılaştırsın rahattt bir hamilelik geçirip bebişlerinizi alın kucağınıza teyze olalım sanalda olsa
Canım ben bir ilaç kullanıyordum, o isteksizlik yapıyordu, burda yazdım, arkadaşlar sen kendi kendine yapıyorsun dediler, hakikaten öyle biraz da böyle şeyleri bahane ediyoruz, kılıf yapıyporuz. Arkadaşlar bana biraz kızdılar tatlı sert, ondan sonra kendimi eşimin kollarında buldum. Yani diyeceğim o ki canım çikolata yemek istemiyor diyorsun, bende hele bir ye, zorla yesen ne olur illa ki insana zevk verir diyorum .
kızlar canlarım ben egzersizimi yaptım 2 saatt 11 cm aldım ama kolay olmadı sanırım biraz daha çalışmam lazımm:))kızlar egzersiz yaparken afedersiniz idrarım geliyo normalmi bu?bide kızlar şey demişti aparat içimizdeyken iş bile yapıyoz diye nasıl yapıyosunuz kızlar ya hayranım size ben rahatsız oluyorum hemen çıkarmak istiyorum içimden aparatı daha alışmamışım dimi nasıl alışırım?
privacy: 1000
Şenay_mehmet:1000
selam arkadaşlar özledim siziben iyiyim malum talihsizlik yaşadım bebeğimi kaybettim kısmeti yokmuş rabbim hayırlı zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eder inş..3 ay yasak korunmamı söyledi...nerden nereye vajinusmusken yendim hamile kaldım kürtaj oldum...Bunları ben mi yaşadım diyorum her şey gerçekten insanlar içinmiş Allah daha büyük sınavlar vermesin hamile kalan arkadaşlarım candy kemre tarcınakıde delısevdam sessizcekımce daha hatırlayamadıgım varsa benı affetsın sizi tebrik ediyorum kızlarrr Rabbim sağ salim kucağınıza almak nasip etsin güzel hastahneler ve iyi doktorlarla karşılaştırsın rahattt bir hamilelik geçirip bebişlerinizi alın kucağınıza teyze olalım sanalda olsa
kızlar canlarım ben egzersizimi yaptım 2 saatt 11 cm aldım ama kolay olmadı sanırım biraz daha çalışmam lazımm:))kızlar egzersiz yaparken afedersiniz idrarım geliyo normalmi bu?bide kızlar şey demişti aparat içimizdeyken iş bile yapıyoz diye nasıl yapıyosunuz kızlar ya hayranım size ben rahatsız oluyorum hemen çıkarmak istiyorum içimden aparatı daha alışmamışım dimi nasıl alışırım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?