- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #111.601
Reklam kokan hareketler bunlar.
sorma gitsin tatlım... zaten adı erteleme hastalığı... biz tam gaza geliyoz bu sefer dışardan mecburi ertelemeler geliyor... sanırsam bizimde işimize geliyor... tatlım kendime 10-10.5cm aparat hazırlayacaktım yapamadım hala... akşama kadar plan kuruyom tamam yapacağım diyorum... akşam bi telefon bi yere gidilecek... yok yürüyüş yapacaz yok misafirlik.. yok tarla bağ :)) şaka maka hayatın akışını bazen elinde tutamıyor insan... dün de sabahtan akşama kadar evde yoktum... bugün Rabbim nasip ederse bi aparatları hazırlayıp kaldığım 9.5cm den devam edeceğim inşaallah...
regliyken okunuyor , canım önceden bildirsen, ne kadar okuyabilceğini, eksik yada fazla olmaması gerekiyor, ben okumaya başladım bile :))), rabbim bütün düğümleri çözsün, sıkıntılarımız gitsin inşallah :)))).canım,bende regliyken okunuyorsa bende okurum,sanada şu kadar okudum diye bildiririm.allahım kabul etsin.
Olabilir canım, seni tanımadığım için öyle yazdım, biraz kaynaşmış olsaydın bizle belki farklı düşünürdüm şuan, bilemiyorum.Ben Mersinde yaşıyorum istersen özelden konuşabiliriz, o doktorla hiçbir tanışlıklığım yoktur tedavim dışında. Ben sadece yol göstermeye çalışıyorum. Benim tedavim biteli daha 1 hafta olmadı. Fazla önyargılısınız..
Arkadaşlar kendi kendinize çabalamanızı takdir ediyorum da bu yolla sonuç alan arkadaşlar var mı profesyonel yardım almadan?? Söyledim ya benim 5 yılım gitti hera kadın sağlığı 2-3 günde çözüyor bizim yıllarca çözemediğimiz vajinismusu yani süleyman eserdağ tek bu konuda bence. Ben birçok uzmandan yardım almış olmama rağmen sonuç alamamıştım. Süleyman eserdağda çözüm 2-3 seansta..
Tm canım tatildn snra grş inş öpyrmHosbldk cnm yok kiz ne gitcm hergn okuom ama online olamadan ziyaretci olarak okuom esim kizio tatildeiz sen sitee bakion die ondan yani bgn yazaim artk dedim hrks gitti yazms arkadaslar ondan :) burdaim gtmedm bi yere merak etmein birakamam burayi heralde ole iste canim gorusuruz sonra insallah optum seni :)
Arkadaşlar kendi kendinize çabalamanızı takdir ediyorum da bu yolla sonuç alan arkadaşlar var mı profesyonel yardım almadan?? Söyledim ya benim 5 yılım gitti hera kadın sağlığı 2-3 günde çözüyor bizim yıllarca çözemediğimiz vajinismusu yani süleyman eserdağ tek bu konuda bence. Ben birçok uzmandan yardım almış olmama rağmen sonuç alamamıştım. Süleyman eserdağda çözüm 2-3 seansta..
evet canım, şuan okuyanlar:canım geçmişte yazdım görmedin sanırım 1000.tane okuyablrm ve pazar gününe kadar okunması gerekiyordu demi
Canım ben çok sosyal biriydim eskiden ama baktım çok aksıyor egzersiz, komşum arar gitmem, arkadaşlar çağırır gitmem, bu sorunu bitirmeden bir yere gitmek yok dedim kendime canım çünkü evliliğimiz daha önemli, hatta yendikten sonrada artık öyle her akşam bir yerlerde değiliz çünkü o zaman cinselliğe zaman kalmıyor. Dün arkadaşım çağırdı, nerdesin özledim dedi yanına gittim, hesap ettim yendiğimden beri kendisiyle görüşmemişim ki biz gece 2 de olsa 3 de olsa birbirimize gidip gelirdik, mutlaka görüşürdük eşlerimizle beraber...
çilekli ne okuyonuz
evet canım, şuan okuyanlar:
Privacy: 1000
e_lvan:1000
şenay_mehmet:1000
şuan 3000 deyiz, ben dağıttıktan sonra eksiği tamamlamaya çalışıcam, şimdiye kadar 160 tane okudum :)))
evet canım, şuan okuyanlar:
Privacy: 1000
e_lvan:1000
şenay_mehmet:1000
şuan 3000 deyiz, ben dağıttıktan sonra eksiği tamamlamaya çalışıcam, şimdiye kadar 160 tane okudum :)))
gönüllü okumak isteyenlerle beraber 4444 dua okumaya çalışıyoruz canım, senin duanın bana faydası olmuştu, bende arkadaşlara ve kendime faydalı olur diye okuyorum, aşağıdaki listelerdeki arkadaşlar için,çilekli ne okuyonuz
yazdım ismini canım, Allah ebeden razı olsun :))))).bende 444 tanesini okuyayımmı bebişim adet olacağım ancak okurum.gerçi adetlide okunuyo salavat tamammı
İlk liste vajiyi yenmeye çalışanlar:
umut, senem, facar, ocean, aykurt, yavuz, masal, veracroft,PUSU, renis85, PRİVACY, MAVİELBİSE, YARDM,hazal. başka yenmeye çalışan varsa söylesin, isim isim dua edicem.
İkinci liste yenipte hamile kamlak isteyenler:
gülsevdam, nilay, ben (çileklipuding :), şenaymehmet, canikom, şaşkınanne, çiçekrose, dahlia34.
Üçüncü liste hamile kalıp, rahat bir hamilelik ve doğum isteyenler:
Sessizcekimsesizce, kemre, candy, delisevdam, tarçınlıakide.
Herkese açık liste, hatırlayamadıklarım kırılmasın, hatırtlatmanız yeterli.
Dahlia senide listeye ekledim, birinci listedekiler yensinler ve isteyenler ikinci listeye geçsinler, ikinci listedekiler üçüncü listeye geçsinler, üçüncü listedekilerde rahat ve kolay hamilelik ve doğum süreci yaşasınlar inşallah, aminnnn.
inşallah ilk iki liste temizlenir, üçüncü liste için devam ederiz bizdeamin canımm inşallah ya:)bizlerde göruruz o günleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?