- 9 Kasım 2010
- 8.410
- 32
- 358
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #111.661
arkadaslar 7 8 aydır adet olamıyorum.en son 7 ay önce cyclo progynova kullandım 21 gün o şekilde oldum sonra gne yook..tarlusal verdi doktor o da yaramadı. ultrasonlar temiz nedir sorun anlamadım ben stres diyolar alakası yoookk :S
hosgeldınnnnnnn senı burda gormek cok guzel arkadasım
inşallahh canım zor bır surecten gecıyoruz ama allahım ınsallah aratmadan bızede nasıp eder
vaji yenme çabalarımız aklıma geliyor da, iyi ki varsın kadınlar kulübü diyorum. Şimdi olmadı diye üzüldüğüm şeylere belki gelecekte iyi ki olmamış diye şükredeceğim diyorum hep.Allah hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin bizlere.
bu arada mujde vereyım sıze
çıçekrose mız hamıleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
kendısı sehır dısında uzun sure gıremeyecek nete dua beklıyor bızlerden kalp atıslarını duysun dıye...
yanlış bir konudayım şuan ama belki biri anlar diye yazayım dedim :S çok üzülüyorum.
yanlış bir konudayım şuan ama belki biri anlar diye yazayım dedim :S çok üzülüyorum.
kendısı sehır dısında uzun sure gıremeyecek nete dua beklıyor bızlerden kalp atıslarını duysun dıye...
bu boyle olmuyo kızlar ben parmagı basaramıycam ıstemesemde aparat hazırladım sımdı muma 1 kat pecete sarıp stecledım ve buzdolabına attım(nıye dıye sorarsanız burası suan acayıp sıcak ve anında yumusuyo ondan:) )yarın denıycem ınsallah yaparım dua edın yanlız ama bas parmk kalılıgında ıncemı olmus sızce
tm canım parmakla olmuyosa aparatı dene belkı daha kolay gelcek bellı olmazz.bunu bı dene canım baktın kolay oluyo kalınlaştırırsın hemen.kendine bi guvenın gelsın moralın duzelsınn
yarın denıycem bugun denemeye cesaret edemedım nasılsın sen suan ne asamadasın ıyıce alıstınmı p....s? bı cok kısı hala zek yok dıyo ya hanı pekı normalde ön s....de zev alan ve bo....lan bırı nası p... icine alıca zev almıyo onu anlayamıyorum ben yaa
ıyyım canım sen nasılsın?son zamanlarda ıyıce alıştım artık başlarken kendımı azda olsa kasmıyorum bebeyagını bıraktım sayılır nadıren kullanıyorum.zevk alma zamanla olcak bişey sanırım canım.biz başlarda hep bu sefer olcakmı diye başlıyıp işin diğer yanına bakmıyoruz sanırım ondan:)şükür son günlerde bu tedirginliğimdende kurtuldum.beyinde bitiyo herşey bunu ıyıce anladım.canım hiç erteleme sen sonuçta parmağını sokuyosun buda onun gibi hatta bana göre daha kolayı:)p..s bunların hepsinin en kolayı
bende temızlık bı yandan mısafırlerım gelıcek onlara hazırlık yapmaya calısıyorum gunduzlerı pek acamıyorum oyuzden zaten egzersısıde gece vaktım oluyo ınsallah canım yenerım en kısa zamanda keyfımde yerınde allah bozmasın bıde su ıs olsa keske of foff komur gıbı yanıcam ozaman :)))
benimde demin girdğimde aklımdan geçıyodun sen ve umut naptınız diye alıştık görmeyee:)egzersizlerini düzenli yap canım kısa sürede yenceksin.egzersiz yaparken istersen burayı aç cesaret vermeye çalışırız kim varsa artık.bazen diyorum keşke doktora o kdr para vermeyip bende burası sayesınde yensydım dıye:)doktorun yaptığından çok daha fazla cesaret veriliyo burda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?