- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #111.721
canım aslında başı girdikten sonra devamı daha kolay olur.öyle durumda nefes al ve verirken eşin ittisin yavaşça.kayganaştırıcı kullanmıyor musun bu esnada ya da öncesinde egzersiz yapıyor musun?
kızlar 4444 duanın tamamını dağıttık, bundan sonra yardımcı olmak isteyen olursa 2. 4444 e başlarız, şu an sayı tamam.
Privacy: 1000
e_lvan: 1000
şenay_mehmet: 1000
beyaz lale: 444
sessizcekimsesizce: 500
pusu : 100
çileklipuding: 400
kız diyorum her seferinde bişey yok diye inş bende yapıcam yazıcam burdan size 2,5 sene oldu kurtulmam gerekiyo artık
yosun777
1i7beni GELİN OLDUUU
duru2020
defzer
sejer GELİN OLDUUU
prenses333
deasseeb
perilerperisi
umut86
mercan_20
veracoft
ocean_
masalll01
ela-5197
nurbursa
alexanderetta
turguaazz GELİN OLDUUU
isyeann
facar
yavuz123
aykurt
çakılTaşı_
mıkrolıf
bckbrc
yardım
senem8183
panterrr
me_barut
ayselci
pusu
renis85
yaren1986
hazal34
mavielbise
GELİN OLAN ARKADASLARIMIZI TEBRIK EDERIM
aşkolsunnn snowflaken şuan aktif olmayanları unutmamışsın,aktif olan beni unutmuşsunnnnn(( yarışmanıza benide alın kızlarrrrrrr
canm evet kayganlaştırıcı kullandık eşimde bende ama olmadı yaa.öncesinde egzersiz yapmadım gündüz yapmıştım aslında uğraşsak olurdu belkide baktım eşim rahat değil hani başka zaman uğraşırız dedi bende tamm dedim işin kolayına kaçtık yine herzamanki gibi yüzeysel oldu( of yaa kurtulmak istyorum artık bıktım yaa
meraba canım hoşgeldin.. hangi egzersizleri yaptığını ayrıntılı yazarmısın. 3 cm yi anlamadım ben yani mumun çevresini mezureyle ölçtün ve 3 cm mi çıktı anlayamadım
Tesekkur ederm canm hosbulduk. Parmak egzersizlerini yaptm once serce parmakla basladm oldu sonra isaret parmak sonra iki parmak denedim ama onu yapamadim buyuzden kendime mumdan aparat yaptm onuda burdan okumstm mumu kagit havluya sardim ve ustune strec flim sardim 3cm kalinliginda bi aparat oldu yani 3parmak kalinliginda falan cevresi deil genisligi sadece. Bunu yaptiktn sonra es parmagida denedim onda biraz zorlandim ama oda oldu tek sorunum p..s asamasina gecebilmek olmuyor bi turlu sanki bi yerde tikanip kaliyo gitmiyo doktorada gittm bi sorunmu var diye ama hic bi sorun yok tamamen psikolojik dedi. cok sikiliyorm artik hayattan sogudum bu yuzden napicam
canm evet kayganlaştırıcı kullandık eşimde bende ama olmadı yaa.öncesinde egzersiz yapmadım gündüz yapmıştım aslında uğraşsak olurdu belkide baktım eşim rahat değil hani başka zaman uğraşırız dedi bende tamm dedim işin kolayına kaçtık yine herzamanki gibi yüzeysel oldu( of yaa kurtulmak istyorum artık bıktım yaa
aşkolsunnn snowflaken şuan aktif olmayanları unutmamışsın,aktif olan beni unutmuşsunnnnn(( yarışmanıza benide alın kızlarrrrrrr
meraba canım hoşgeldin.. hangi egzersizleri yaptığını ayrıntılı yazarmısın. 3 cm yi anlamadım ben yani mumun çevresini mezureyle ölçtün ve 3 cm mi çıktı anlayamadım
Tesekkur ederm canm hosbulduk. Parmak egzersizlerini yaptm once serce parmakla basladm oldu sonra isaret parmak sonra iki parmak denedim ama onu yapamadim buyuzden kendime mumdan aparat yaptm onuda burdan okumstm mumu kagit havluya sardim ve ustune strec flim sardim 3cm kalinliginda bi aparat oldu yani 3parmak kalinliginda falan cevresi deil genisligi sadece. Bunu yaptiktn sonra es parmagida denedim onda biraz zorlandim ama oda oldu tek sorunum p..s asamasina gecebilmek olmuyor bi turlu sanki bi yerde tikanip kaliyo gitmiyo doktorada gittm bi sorunmu var diye ama hic bi sorun yok tamamen psikolojik dedi. cok sikiliyorm artik hayattan sogudum bu yuzden napicam
ayyyyy cok güldüm bu kız aleem...cik yine olmamis; yemedik.neyse kapidan kovdukca bacadan giriyor, ellesmiycem ya sabir.
ölü taklidi yapalim kizlar, belki gider.
yok canım kacmadım vallaha bak zaten bizim derdımız kendımızle burdan nıe kacalım canımmmmmumut, senem, facar, ocean, aykurt, yavuz, masal, veracroft,PUSU, renis85, PRİVACY, MAVİELBİSE, YARDM,hazal, alexandretta, shummil
bu isimlerden son zamanlarda yavuz, aykurt, privacy, pusu aktif oluyor,diğerleri nerdesiniz kızlar????
umut özellikle sen kaçtın gittin. O kadar sıkıntı yaşıyorsun hala aynı yerde misin yoksa. Ocean uzun zamandır yoksun? Veracroft sen nerdesin, seni demirbaş listesine alıcam. Aykurt sende bişeyler yazıyorsun ama ne aşamadasın bilmiyorum. Yardm kaçak zaten, yakalasam yapacağımı biliyorum , facar sende yoksun, diğerleriniz sizi daha az tanıyorum, bir iki şey yazıp kaçmayın, aktif olunki süreci hızlandıralım.
Ramazan geliyor hem. Oruç tutmayanlara da saygımız var ama birçoğumuz oruçlu olucaz, ramazana kadar listeyi temizlememiz lazım, ramazanda egzersiz için kısıtlı vaktimiz olacak.
gercekten coook sevındım allah hayırlı saglıklı bı evlat nasıp etsın darısı bıze insallah tez zamanda anne olmak isteyen herkese amiiinbu arada mujde vereyım sıze
çıçekrose mız hamıleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
kendısı sehır dısında uzun sure gıremeyecek nete dua beklıyor bızlerden kalp atıslarını duysun dıye...
canım naptın aldınmı aparatları ve başladın mı
yooooooooook nerde 2 gundur( mecburen) sokaklarda gezıom evde yoktuk sabah geldık dılatorlerıde alamadım daha zaten cnm yaaaa
yooooooooook nerde 2 gundur( mecburen) sokaklarda gezıom evde yoktuk sabah geldık dılatorlerıde alamadım daha zaten cnm yaaaa
tatlım nerdesin 2 gündür ya yokluğun çok belli oldu... parmak egzersizi felan yaptınmı gülüm?
Su, koca kayanın şeklini değiştirebilir
hergün istikrarla çarpa çarpa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?