- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #111.741
tatlım sana dün yaşadıklarımı anlatayım da gaza gel emidün burada baya fırça yedikten sonra eve gittim karnımı doyurdum.. kendimi halsiz hissetsem de eşime söyledim içeri gidip aparat hazırlamaya başladım... eskiden kullandığım şimdi gerek duymadığım 6.5cm deki ve başka bir aparatı kalınlaştırmak istedim.. çünkü 9.5cm alabiliyorum ama 11.5cm deniyorum deniyorum olmuyordu.. privacy den gördüm o da küçük aparat denemiş zaten benimde aklımda vardı... oturdum bi 10 cm birde 10.5 cm çapında 2 aparat hazırladım... neyse sonra ara verdim eşimle oturduk biraz... sonra aparatlarımı tamamladım... eşim akşam dedi ki aparatları bugün hazırlayıp yarın da egzersizmi yapacaksın dedi... bende yooooooooo dedim aparatları hazırladıktan sonra deneyecem bakalım nasıl olmuş iyi olmuşmu diye sonra ikimizde güldük neyse o içerde şakım sen 5-10 dakikaya çayı koy ben gelirim dedim... ben normalde ilk 8.5cm ile başlayıp sonra 9.5cm e geçerdim... bugün dedim 9.5le başlayacam... çabaladım çabaladım olmuyo... amannnnnnnnnn dedim sanki hiç girmeyen şey değilya biraz dişimi ıkstım akbtım hemen girdi... hmmm dedim şueny ileri deneyelim... arasında pek fark yok.. bir taraftan aceba biraz 9.5 cm le alıştırsammı diye düşünürken amannnnnnnnnnnnnnnn deidm 9.5i çıkarıp hemen 10cm i aldım akbtım hiç nazlanmadan girdi... hah ddiem şu işte ne nazlanıyon:))) sonra hadi bir daha cesaret 10.5cm i alalım dedim o sadece 3-4 cm girdi ve zorladı... fazla zorlamak istemedim ama geiryede dönmedim 10 cm ile birkaç kez denedim sonra 10.5i denedim bu sefer 6-7 cm oldu... bir kaç kez daha denedim gayet rahat olmaya başladı... o ara eşim geldi gırgır şamata ettik biraz.. sonra hadi bende deneyim dedi.. ama pre... takalım deidm aamn boşvre olacak değilya diye düşünüp güldük.. ve denemeye çalışıtk bi baktım yavaş yavaş kayıyo anam dedim noluyo eşim bana ben eşime baktım... osnra bi baktık 3-4cm girmiş... tabi gaza geldik başka şekilde denedik baktım kastım baya... biraz sabrtteik eşime sordum herhalde dışına kayıyo demi diye o a devet girecek hali yokya felan dedi anam baktım n edışı içeri girmiş biraz daha yani anlayacağınız 3te biri diyelim yada yarıya yakını girmiş.. acayip heyecan yaptım.. sonra bir daha denedik olmadı aman dedim hiç gerek yok üzerine gitmeyelim... ama bundan sonra önce egzersiz sonra pe..le deneyebilirim diye düşündüm...
şimid privacy tatlım bne senden ecsaret aldım paaratlarımı hazırlayıp egzersiz yaptım ve hiç aklımda yokken birazda olsa yol katettim... hadi gülüm sende bu akşam egzersizini yap ve rahat kafayla aman olmayacak ama gırgırına takılır gibi dene bence... kafa rahat olunca vücutta rahat oluyor gülüm... gör bak ikimizde çok kısa sürede yeneceğiz ve arkamızdan kaç kişiyi getireceğiz... ALLAH'ım İkimiMİZne de CEsaReTİNi aRtIRsIN İNŞAALLAH
bugün 1 yıl oldu evleneli ama hala bu problemi çözemedim. buraya üye olalı da baya oldu ama daha yeni yazabiliyorum. burda yazılanları bile okurken midem bulanıyor. kendi organımdanda eşiminkinden de midem bulanıyor. görmeme gerek yok düşününe bile tiksiniyorum. çok zorladım kendimi ayna karşısında burda yazan egzersizleri deneyebilmek için ama birkaç saniye sonra midem felaket bulanıyor bırakıyrm bakmayı denemeye geçemedim bile... eşimle denerkende krem ilaç herşeyi denedim kendi kendime telkinler verdim ama olmadı. eşim çok anlayışlı hatta o bukadar anlayışlı olmasa daha çabuk çözermiydik diye onu suçladığımda oldu. ama artık oda denemekten korkuyor çünkü her seferinde aynı gerilim. bana bakma diyorum sen yapman gerekeni yap ama yüzün çok kötü bir hal alıyor nasıl devam ederim diyor. bilinçaltım çok kirli her denemede zihnimde bir sürü sahne canlanıyor. belki çok büyük şeyler değil ama zihnimden atamadığım olaylar var kendi kendime bile bunları söylemekten kaçarken ilk defa dün gece eşimle paylaştım. tabi paylaşabildiğim kadarını... ne yapacağımı bilemiyorum... yardım edin lütfen..
ee aykurt sen yapmışsın daha nasıl olacak?git gel mi yapamadın?bugün yine dene canım, bugün yarın gelinsin bence.
kız nereye gttın sen
burdayım kuzum...
çilekli allah kabul etsin ben duayı okudum allahım vajilileri kurtarsın.hamile olmak isteyenlere bebiş versin.hamile olanları sağ salim bebişine kavuştursun .aminnnnnnnnnn.amin ya muin amin ya mucibül da'vet
Canım dua ediyorum, görüyırsun ama sadece dua ile olmaz, ben çalışıyorum sabah 08:30 - akşam 19:00 o halde bile sabah kalktığımda egzersiz yapıyordum, benim doktorum biraz tersti (sana böyle davranmam gerekiyor derdi yoksa hemen yatışa geçiyorsun derdi.) canım imkansız diye birşey yok, ne kadar yoğun olsan da yemek yemeye , su içmeye zaman ayırıyorsan buna da zaman ayıracaksın.inş duallarla bizde kurtulcaz bu derrtten rabbim yardımcı olsun hepimize
kızlarr be dün gece deneme yaptım p...s sadece başı girdi devamı gelmedi(( baktım eşim strese giriyo daha fazla zorlamadım.moralim bozuldu niye ilerlemedi yaa.egzersiz yaptığım pozisyonda denedim ama kastım kendimi hala acıycak die düşünüyorum sanırım .daha fazla egzersize ihtiyacım var sanırım.sizleri hayal kırıklığına uğrattığım için üzgünümm
cok ıyı dusunmussunuz cnm ben alamadım kendıme baslamıstım o bıtsın 2.yı alıcam inşallah bu hep devam etsın hep okuyalım
Canım burda kal, bende öyleydim, nasıl yapıyorsunuz kızlar derdim, benim de midem bulanıyordu, hepimiz öyle başladık... Aktif ol canım.bugün 1 yıl oldu evleneli ama hala bu problemi çözemedim. buraya üye olalı da baya oldu ama daha yeni yazabiliyorum. burda yazılanları bile okurken midem bulanıyor. kendi organımdanda eşiminkinden de midem bulanıyor. görmeme gerek yok düşününe bile tiksiniyorum. çok zorladım kendimi ayna karşısında burda yazan egzersizleri deneyebilmek için ama birkaç saniye sonra midem felaket bulanıyor bırakıyrm bakmayı denemeye geçemedim bile... eşimle denerkende krem ilaç herşeyi denedim kendi kendime telkinler verdim ama olmadı. eşim çok anlayışlı hatta o bukadar anlayışlı olmasa daha çabuk çözermiydik diye onu suçladığımda oldu. ama artık oda denemekten korkuyor çünkü her seferinde aynı gerilim. bana bakma diyorum sen yapman gerekeni yap ama yüzün çok kötü bir hal alıyor nasıl devam ederim diyor. bilinçaltım çok kirli her denemede zihnimde bir sürü sahne canlanıyor. belki çok büyük şeyler değil ama zihnimden atamadığım olaylar var kendi kendime bile bunları söylemekten kaçarken ilk defa dün gece eşimle paylaştım. tabi paylaşabildiğim kadarını... ne yapacağımı bilemiyorum... yardım edin lütfen..
Canım şu an işyerimdeyim, ben fazla rahat yazamıyorum, ne yaşadığını ne hissettiğini sık sık yaz, arkadaşlar yardımcı olacaktır.Tesekkur ederm canm hosbulduk. Parmak egzersizlerini yaptm once serce parmakla basladm oldu sonra isaret parmak sonra iki parmak denedim ama onu yapamadim buyuzden kendime mumdan aparat yaptm onuda burdan okumstm mumu kagit havluya sardim ve ustune strec flim sardim 3cm kalinliginda bi aparat oldu yani 3parmak kalinliginda falan cevresi deil genisligi sadece. Bunu yaptiktn sonra es parmagida denedim onda biraz zorlandim ama oda oldu tek sorunum p..s asamasina gecebilmek olmuyor bi turlu sanki bi yerde tikanip kaliyo gitmiyo doktorada gittm bi sorunmu var diye ama hic bi sorun yok tamamen psikolojik dedi. cok sikiliyorm artik hayattan sogudum bu yuzden napicam
Canım ben seni dua listesinde demirbaş listesine alıcaktım ama maşallah gerisi gelecek 2. listeye gireceksin inşallah kısa zamanda.tatlım sana dün yaşadıklarımı anlatayım da gaza gel emidün burada baya fırça yedikten sonra eve gittim karnımı doyurdum.. kendimi halsiz hissetsem de eşime söyledim içeri gidip aparat hazırlamaya başladım... eskiden kullandığım şimdi gerek duymadığım 6.5cm deki ve başka bir aparatı kalınlaştırmak istedim.. çünkü 9.5cm alabiliyorum ama 11.5cm deniyorum deniyorum olmuyordu.. privacy den gördüm o da küçük aparat denemiş zaten benimde aklımda vardı... oturdum bi 10 cm birde 10.5 cm çapında 2 aparat hazırladım... neyse sonra ara verdim eşimle oturduk biraz... sonra aparatlarımı tamamladım... eşim akşam dedi ki aparatları bugün hazırlayıp yarın da egzersizmi yapacaksın dedi... bende yooooooooo dedim aparatları hazırladıktan sonra deneyecem bakalım nasıl olmuş iyi olmuşmu diye sonra ikimizde güldük neyse o içerde şakım sen 5-10 dakikaya çayı koy ben gelirim dedim... ben normalde ilk 8.5cm ile başlayıp sonra 9.5cm e geçerdim... bugün dedim 9.5le başlayacam... çabaladım çabaladım olmuyo... amannnnnnnnnn dedim sanki hiç girmeyen şey değilya biraz dişimi ıkstım akbtım hemen girdi... hmmm dedim şueny ileri deneyelim... arasında pek fark yok.. bir taraftan aceba biraz 9.5 cm le alıştırsammı diye düşünürken amannnnnnnnnnnnnnnn deidm 9.5i çıkarıp hemen 10cm i aldım akbtım hiç nazlanmadan girdi... hah ddiem şu işte ne nazlanıyon:))) sonra hadi bir daha cesaret 10.5cm i alalım dedim o sadece 3-4 cm girdi ve zorladı... fazla zorlamak istemedim ama geiryede dönmedim 10 cm ile birkaç kez denedim sonra 10.5i denedim bu sefer 6-7 cm oldu... bir kaç kez daha denedim gayet rahat olmaya başladı... o ara eşim geldi gırgır şamata ettik biraz.. sonra hadi bende deneyim dedi.. ama pre... takalım deidm aamn boşvre olacak değilya diye düşünüp güldük.. ve denemeye çalışıtk bi baktım yavaş yavaş kayıyo anam dedim noluyo eşim bana ben eşime baktım... osnra bi baktık 3-4cm girmiş... tabi gaza geldik başka şekilde denedik baktım kastım baya... biraz sabrtteik eşime sordum herhalde dışına kayıyo demi diye o a devet girecek hali yokya felan dedi anam baktım n edışı içeri girmiş biraz daha yani anlayacağınız 3te biri diyelim yada yarıya yakını girmiş.. acayip heyecan yaptım.. sonra bir daha denedik olmadı aman dedim hiç gerek yok üzerine gitmeyelim... ama bundan sonra önce egzersiz sonra pe..le deneyebilirim diye düşündüm...
şimid privacy tatlım bne senden ecsaret aldım paaratlarımı hazırlayıp egzersiz yaptım ve hiç aklımda yokken birazda olsa yol katettim... hadi gülüm sende bu akşam egzersizini yap ve rahat kafayla aman olmayacak ama gırgırına takılır gibi dene bence... kafa rahat olunca vücutta rahat oluyor gülüm... gör bak ikimizde çok kısa sürede yeneceğiz ve arkamızdan kaç kişiyi getireceğiz... ALLAH'ım İkimiMİZne de CEsaReTİNi aRtIRsIN İNŞAALLAH
ahanda cıleklı geldı beni saklayın yok been burdaama acıkladımya dımı yoktum mecburen bana kalsa evden adım atmam bu derdımı cozmeden ama ıste malesef benım hayatım boyle deıl...:44:
Canım hiçbir mecburiyetin ve uzaktan yakından alakan yokken bize manen destek veriyorsun, teşekkür ederiz. Siz rahat zamanınızda beni anın ki bende dar zamanınızda sizi anayım diyor Rabbim. Sende benim dualarımdasınçilekli allah kabul etsin ben duayı okudum allahım vajilileri kurtarsın.hamile olmak isteyenlere bebiş versin.hamile olanları sağ salim bebişine kavuştursun .aminnnnnnnnnn.amin ya muin amin ya mucibül da'vet
Canım dağıttık, şu an ihtiyaç yok, daha sonra tekrarladığımızda veririm yada şenaymehmet, elvan ve privacy onların aldıkları sayıdan bir kısmını isteyebilirsin, kendileriyle özelden görüşerek.aaaaaaaaa evet bak ben onuda dıcektım bende okuyabılırım cıleklı sayısını sen soyle
Canım ben seni dua listesinde demirbaş listesine alıcaktım ama maşallah gerisi gelecek 2. listeye gireceksin inşallah kısa zamanda.
....
kızlarr be dün gece deneme yaptım p...s sadece başı girdi devamı gelmedi(( baktım eşim strese giriyo daha fazla zorlamadım.moralim bozuldu niye ilerlemedi yaa.egzersiz yaptığım pozisyonda denedim ama kastım kendimi hala acıycak die düşünüyorum sanırım .daha fazla egzersize ihtiyacım var sanırım.sizleri hayal kırıklığına uğrattığım için üzgünümm
tatlım sana dün yaşadıklarımı anlatayım da gaza gel emidün burada baya fırça yedikten sonra eve gittim karnımı doyurdum.. kendimi halsiz hissetsem de eşime söyledim içeri gidip aparat hazırlamaya başladım... eskiden kullandığım şimdi gerek duymadığım 6.5cm deki ve başka bir aparatı kalınlaştırmak istedim.. çünkü 9.5cm alabiliyorum ama 11.5cm deniyorum deniyorum olmuyordu.. privacy den gördüm o da küçük aparat denemiş zaten benimde aklımda vardı... oturdum bi 10 cm birde 10.5 cm çapında 2 aparat hazırladım... neyse sonra ara verdim eşimle oturduk biraz... sonra aparatlarımı tamamladım... eşim akşam dedi ki aparatları bugün hazırlayıp yarın da egzersizmi yapacaksın dedi... bende yooooooooo dedim aparatları hazırladıktan sonra deneyecem bakalım nasıl olmuş iyi olmuşmu diye sonra ikimizde güldük neyse o içerde şakım sen 5-10 dakikaya çayı koy ben gelirim dedim... ben normalde ilk 8.5cm ile başlayıp sonra 9.5cm e geçerdim... bugün dedim 9.5le başlayacam... çabaladım çabaladım olmuyo... amannnnnnnnnn dedim sanki hiç girmeyen şey değilya biraz dişimi ıkstım akbtım hemen girdi... hmmm dedim şueny ileri deneyelim... arasında pek fark yok.. bir taraftan aceba biraz 9.5 cm le alıştırsammı diye düşünürken amannnnnnnnnnnnnnnn deidm 9.5i çıkarıp hemen 10cm i aldım akbtım hiç nazlanmadan girdi... hah ddiem şu işte ne nazlanıyon:))) sonra hadi bir daha cesaret 10.5cm i alalım dedim o sadece 3-4 cm girdi ve zorladı... fazla zorlamak istemedim ama geiryede dönmedim 10 cm ile birkaç kez denedim sonra 10.5i denedim bu sefer 6-7 cm oldu... bir kaç kez daha denedim gayet rahat olmaya başladı... o ara eşim geldi gırgır şamata ettik biraz.. sonra hadi bende deneyim dedi.. ama pre... takalım deidm aamn boşvre olacak değilya diye düşünüp güldük.. ve denemeye çalışıtk bi baktım yavaş yavaş kayıyo anam dedim noluyo eşim bana ben eşime baktım... osnra bi baktık 3-4cm girmiş... tabi gaza geldik başka şekilde denedik baktım kastım baya... biraz sabrtteik eşime sordum herhalde dışına kayıyo demi diye o a devet girecek hali yokya felan dedi anam baktım n edışı içeri girmiş biraz daha yani anlayacağınız 3te biri diyelim yada yarıya yakını girmiş.. acayip heyecan yaptım.. sonra bir daha denedik olmadı aman dedim hiç gerek yok üzerine gitmeyelim... ama bundan sonra önce egzersiz sonra pe..le deneyebilirim diye düşündüm...
Tesekkur ederm canm hosbulduk. Parmak egzersizlerini yaptm once serce parmakla basladm oldu sonra isaret parmak sonra iki parmak denedim ama onu yapamadim buyuzden kendime mumdan aparat yaptm onuda burdan okumstm mumu kagit havluya sardim ve ustune strec flim sardim 3cm kalinliginda bi aparat oldu yani 3parmak kalinliginda falan cevresi deil genisligi sadece. Bunu yaptiktn sonra es parmagida denedim onda biraz zorlandim ama oda oldu tek sorunum p..s asamasina gecebilmek olmuyor bi turlu sanki bi yerde tikanip kaliyo gitmiyo doktorada gittm bi sorunmu var diye ama hic bi sorun yok tamamen psikolojik dedi. cok sikiliyorm artik hayattan sogudum bu yuzden napicam
canım 3 parmak almışın neden korkuyosun pe..s ten . p..s parmaktan daha rahat parmak daha zor.. nedeni de p..s o doğal olay için yaratılmış parmak p..sten daha sert geliyo. hiç korkma 3 parmakla genişledi zaten ora hissetmezsin bileee girdiğinii..
canım hiiiiiiçççç moral bozma burdaki arkadaşların çoğunda ilk deneme başarısız oldu ikincide üçüncüde hatta daha sonrasında yenenler oldu... egzersize devam kesinlikle ara yok bu arada pe..s başını almak da ayrı bir egzersz aşaması olarak kabul ediliyor bazı doktorlar tarafından yani yaptığını azımsama küçümseme.. bidahakine daha rahat olacaksın ve hepsi olacak öyle düşün acıyı kanı filan düşünme inan ki yok ben hiç inanamamıştım acı da kan da yok ya özellikle bakmıştımm girdi mi diye .. hadi bakalımm devam egzersizeeeee...
selam kızlar ne var ne yok ? nıhayet mısafırler gıttı gercı yenılerı geldı ama kısa kalıcaklar
yaz temızlıgınede baslıcam bakalım
sormaya cekındıgınız sorular var ise özelden her daım sorabılırsınız seve seve yardımcı olurum
yenı gelenler ozellıklee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?