Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ee aykurt sen yapmışsın daha nasıl olacak?git gel mi yapamadın?bugün yine dene canım, bugün yarın gelinsin bence.

öncelikle hoşgeldin canım.buraya yazmakla iyi bir başlangıç yapmışsın.şimdi korku ve endişelerini bi kenara bırakma zamanı.hiç doktora gittin mi fiziksel bi problem var mı diye? bi de zihninden atamadığın olaylar nedir paylaşmak istersen yardımcı olmaya çalışırım

ee aykurt sen yapmışsın daha nasıl olacak?git gel mi yapamadın?bugün yine dene canım, bugün yarın gelinsin bence.

sağol ttalım... gerçekten bir garibim dünden sonra... bir adım daha yaklaşmak beni ok mutlu etti... bu yazıyı asıl diğer arkadaşlara anlatmak için yazdım... herkes diyordu eskilerden hiç ummadığın bir zamanda kafanda "yaapcağım" yada "yapmam gerekli" diye düşünürken değil öylesine denerken daaha başarılı oluyormuş insan bende bunu farkettim ve hrekesle paylşamak istedim... bende son aşamayı geçeerk ehrkese yardımcı olmayı çok isityorum...

çilekli allah kabul etsin ben duayı okudum allahım vajilileri kurtarsın.hamile olmak isteyenlere bebiş versin.hamile olanları sağ salim bebişine kavuştursun .aminnnnnnnnnn.amin ya muin amin ya mucibül da'vet

çilekli allah kabul etsin ben duayı okudum allahım vajilileri kurtarsın.hamile olmak isteyenlere bebiş versin.hamile olanları sağ salim bebişine kavuştursun .aminnnnnnnnnn.amin ya muin amin ya mucibül da'vet

aaaaaaaaa evet bak ben onuda dıcektım bende okuyabılırım cıleklı sayısını sen soyle

inş duallarla bizde kurtulcaz bu derrtten rabbim yardımcı olsun hepimize
Canım dua ediyorum, görüyırsun ama sadece dua ile olmaz, ben çalışıyorum sabah 08:30 - akşam 19:00 o halde bile sabah kalktığımda egzersiz yapıyordum, benim doktorum biraz tersti (sana böyle davranmam gerekiyor derdi yoksa hemen yatışa geçiyorsun derdi.) canım imkansız diye birşey yok, ne kadar yoğun olsan da yemek yemeye , su içmeye zaman ayırıyorsan buna da zaman ayıracaksın.

Canım keşke üzerine üzerine gitseydiniz. Ama Moral bozmak yok, ilk başladığınla şimdi arasında çok fark var, bir olmaz iki olmaz üçüncüde illa ki olur, önemli olan vazgeçmemek ve arayı fazla uzatmamak.

cok ıyı dusunmussunuz cnm ben alamadım kendıme baslamıstım o bıtsın 2.yı alıcam inşallah bu hep devam etsın hep okuyalım

Canım siz destek verirseniz ben kendi adıma her hafta 500 falan okurum, devam edebiliriz. Destek verdiğinizi görünce çok mutlu oluyorum.

Canım burda kal, bende öyleydim, nasıl yapıyorsunuz kızlar derdim, benim de midem bulanıyordu, hepimiz öyle başladık... Aktif ol canım.

Canım şu an işyerimdeyim, ben fazla rahat yazamıyorum, ne yaşadığını ne hissettiğini sık sık yaz, arkadaşlar yardımcı olacaktır.

Canım ben seni dua listesinde demirbaş listesine alıcaktım ama maşallah gerisi gelecek 2. listeye gireceksin inşallah kısa zamanda.

ahanda cıleklı geldı beni saklayın yok been burda ama acıkladımya dımı yoktum mecburen bana kalsa evden adım atmam bu derdımı cozmeden ama ıste malesef benım hayatım boyle deıl...:44:

Canım ertelemek yok, seninle konuşacaklarım var ama daha sonra yazıcam....

selam kızlar ne var ne yok ? nıhayet mısafırler gıttı gercı yenılerı geldı ama kısa kalıcaklar
yaz temızlıgınede baslıcam bakalım

sormaya cekındıgınız sorular var ise özelden her daım sorabılırsınız seve seve yardımcı olurum
yenı gelenler ozellıklee

Canım hiçbir mecburiyetin ve uzaktan yakından alakan yokken bize manen destek veriyorsun, teşekkür ederiz. Siz rahat zamanınızda beni anın ki bende dar zamanınızda sizi anayım diyor Rabbim. Sende benim dualarımdasın .
aaaaaaaaa evet bak ben onuda dıcektım bende okuyabılırım cıleklı sayısını sen soyle
Canım dağıttık, şu an ihtiyaç yok, daha sonra tekrarladığımızda veririm yada şenaymehmet, elvan ve privacy onların aldıkları sayıdan bir kısmını isteyebilirsin, kendileriyle özelden görüşerek.

Canım ben seni dua listesinde demirbaş listesine alıcaktım ama maşallah gerisi gelecek 2. listeye gireceksin inşallah kısa zamanda.

....

demek demirbaş yazacaktın haha.. utandırıyım sizi de görün bakalım bu arada duaların herzaman devam etmesini bende çok isterim bu hafta duaları tamamlayalım haftaya tekrar başlayalım e vhep deavm ettirelim inşaallah... bende etmek isterim inşaallah

canım hiiiiiiçççç moral bozma burdaki arkadaşların çoğunda ilk deneme başarısız oldu ikincide üçüncüde hatta daha sonrasında yenenler oldu... egzersize devam kesinlikle ara yok bu arada pe..s başını almak da ayrı bir egzersz aşaması olarak kabul ediliyor bazı doktorlar tarafından yani yaptığını azımsama küçümseme.. bidahakine daha rahat olacaksın ve hepsi olacak öyle düşün acıyı kanı filan düşünme inan ki yok ben hiç inanamamıştım acı da kan da yok ya özellikle bakmıştımm girdi mi diye .. hadi bakalımm devam egzersizeeeee...

canım tebrikler inşallah bebeğini sağlıklıca kucağına alırsın... kalpleri de anneleri için pıt pıt atsın inşallah miniklerimizin ben de bekliyorum 6 temmuzda randevu verdi kalp atışı için.. inşallah sorunsuz bi hamilelik ve kolay bi doğum geçirirsin canım..

kızlar ılk denemelerde olmaması normal cogumuz ılkınde azcık sonrakı denemelerde yendık..
ve bır kez yenın beynınızdekı o korkuyu yok edın bıdaha sorun olmıcak inşallah
yatılı mısafır var dıye nerdeyse 1 aydır esle ılışkı yasamamıstık hadı yapalım dedık
eskı ben olsam vajı kuculdu olmıcak dıye korkardım :) ama cok sukur 2 kere kısa sure ara ıle oldu
alenı yazıyorum cunku ıcınızden gecen acabaları bılıyorum
yenınce aparata devam edıcekmıyım yok yapmazsak tekrar basa donermı vs..
herseyın tek cevabı beynınızdekı korkuyu yenmekte ..

ayyyy canımsınnn yaaa tebrik ederim seni yarı olduysa tamamıda olur inş. benmde öyle başı oldu yarısıda daha sonrada tamamı olur inş. canımmm kısssss valla bana öyle bi gaz verdinkii eşim burda olsaa denerdim yaniiiii bendee.cnm inşallah ikimizde sondayız ve bitecek bu işş ben egzersiz yapıyorum birazdann..lay la lay la layy layyy

canlarım iyiki varsınız sizi çok seviyoruummm yıkılmadım ayaktayım egzersizlerimle başbaşayımmm:))

hoşgeldin canım ya özledik senii neyseki bu gelenler kısa kalcaklarmış :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…