- 13 Mayıs 2011
- 1.422
- 5
- 66
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #111.701
günaydın kızlar nasılsınız ben hiç iyi değilim kaç gündür yoğunum zaten calısıyorum eve gidincede ev işi hiç egzersiz yapamıyorummm nasıl olcak ya
günaydın kızlar nasılsınız ben hiç iyi değilim kaç gündür yoğunum zaten calısıyorum eve gidincede ev işi hiç egzersiz yapamıyorummm nasıl olcak ya
gunaydın cnm gunde 10 dk olsun yap egzersızını her ertelıyısın senın mutsuzlugun
günaydın.tatlım ev işi hiç bitmiyor yapıyorsun bi daha bi yerden bi şey çıkıyıor.öncelikli işin bu konuyu bir an önce halletmek olsun sonra bol bol ev işi yaparsın) hangi aşamadasın egzersizde?
günaydın.tatlım ev işi hiç bitmiyor yapıyorsun bi daha bi yerden bi şey çıkıyıor.öncelikli işin bu konuyu bir an önce halletmek olsun sonra bol bol ev işi yaparsın) hangi aşamadasın egzersizde?
Kızlar, mesajların bir kısmını okudum ve anladığım kadarıyla herkesin sorunu p...s'i içeri almakla ilgili. Benim problemim, gayet hevesli başlayan bir ilişkide birinci dakikadan sonra acı hissetmem ve acının giderek artması. Tabi bir noktada dayanılmaz hale geliyor ve tam orta yerinde bırakmak zorunda kalıyorum. Ağrılı cinsel birleşmeye disparoni deniyor. Disparoni diye aratınca pek bir yazı gelmedi. Bu problemi yaşayan ve çözmüş birileri var mı?
Her rüzgar savuracak bir toz bulur,
Her hayat yaşanacak bir can bulur,
Her umut gerçekleşecek bir düş bulur
Bulunmayacak tek şey senin benzerindir
kızlar 4444 duanın tamamını dağıttık, bundan sonra yardımcı olmak isteyen olursa 2. 4444 e başlarız, şu an sayı tamam.
Privacy: 1000
e_lvan: 1000
şenay_mehmet: 1000
beyaz lale: 444
sessizcekimsesizce: 500
pusu : 100
çileklipuding: 400
kızlarr be dün gece deneme yaptım p...s sadece başı girdi devamı gelmedi(( baktım eşim strese giriyo daha fazla zorlamadım.moralim bozuldu niye ilerlemedi yaa.egzersiz yaptığım pozisyonda denedim ama kastım kendimi hala acıycak die düşünüyorum sanırım .daha fazla egzersize ihtiyacım var sanırım.sizleri hayal kırıklığına uğrattığım için üzgünümm
aynen öyle bitmiyo ilk baslardayım ben daha gecen hafta 1 kulak çöpü sonra 2 denedim olmadı bugün yine denicm
kızlarr be dün gece deneme yaptım p...s sadece başı girdi devamı gelmedi(( baktım eşim strese giriyo daha fazla zorlamadım.moralim bozuldu niye ilerlemedi yaa.egzersiz yaptığım pozisyonda denedim ama kastım kendimi hala acıycak die düşünüyorum sanırım .daha fazla egzersize ihtiyacım var sanırım.sizleri hayal kırıklığına uğrattığım için üzgünümm
fiziksel bi problem yok anladığım kadarıyla. Egzersizi yapmaya başlamadan önce kegel yap bi kaç defa sonra nefes al ve verirken sokmayı dene.bazen hemen olmayabilir endişe etme yine kegel yap nefes al ve nefes verirken yine dene.belki çok zamanını alacak ama günler geçtikçe evliliğini yıpratmaktan ve kendini üzmekten iyidir.kendine ben yapacam diye şartlandır her zaman ne var ki falan de)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?