Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

günaydınnnnnnnnnnnnnn kıslarrrrrrrrrrrr...
çiçekrose bende tebrik ederim tatlım seni... rabbim önce bebişinin kalp atışını duymayı büyük bi mutlulukla nasip etsin inşaallah daha sonra da güszel bi hamilelik ve rahat sağlıklı bir doğum... birde ALLAH ım doğacak bebeğine hayırlı sağlıklı ve huzurlu bir ömür versin sizlerle birlikte inşaallah...

Her rüzgar savuracak bir toz bulur,
Her hayat yaşanacak bir can bulur,
Her umut gerçekleşecek bir düş bulur
Bulunmayacak tek şey senin benzerindir

günaydın kızlar nasılsınız ben hiç iyi değilim kaç gündür yoğunum zaten calısıyorum eve gidincede ev işi hiç egzersiz yapamıyorummm nasıl olcak ya

günaydın kızlar nasılsınız ben hiç iyi değilim kaç gündür yoğunum zaten calısıyorum eve gidincede ev işi hiç egzersiz yapamıyorummm nasıl olcak ya

günaydın.tatlım ev işi hiç bitmiyor yapıyorsun bi daha bi yerden bi şey çıkıyıor.öncelikli işin bu konuyu bir an önce halletmek olsun sonra bol bol ev işi yaparsın) hangi aşamadasın egzersizde?

günaydın.. gerekirse ev işi yapma ama egzersizini mutlaka yap...zaten saatlerce yapmana gerek yok,günde yarım saat kendin için, eşin için ve evliliğiniz için ayırmalısın...lütfen egzersizini yap ve kurtul...

günaydın.tatlım ev işi hiç bitmiyor yapıyorsun bi daha bi yerden bi şey çıkıyıor.öncelikli işin bu konuyu bir an önce halletmek olsun sonra bol bol ev işi yaparsın) hangi aşamadasın egzersizde?

aynen öyle bitmiyo ilk daha bir kulak çöpü 2 denedim olmadı akşam gidince deniycem tekrar bastan

aynen öyle bitmiyo ilk daha bir kulak çöpü 2 denedim olmadı akşam gidince deniycem tekrar bastan

aynen öyle bitmiyo ilk baslardayım ben daha gecen hafta 1 kulak çöpü sonra 2 denedim olmadı bugün yine denicm

Kızlar 4444 duanın tamamını dağıttık, bundan sonra yardımcı olmak isteyen olursa 2. 4444 e başlarız, şu an sayı tamam .

Privacy: 1000
E_lvan: 1000
Şenay_mehmet: 1000
Beyaz Lale: 444
Sessizcekimsesizce: 500
Pusu : 100
Çileklipuding: 400

merhaba doktora gitmiş miyidn fiziksel bir problem var mı diye??

inş duallarla bizde kurtulcaz bu derrtten rabbim yardımcı olsun hepimize

kızlarr be dün gece deneme yaptım p...s sadece başı girdi devamı gelmedi(( baktım eşim strese giriyo daha fazla zorlamadım.moralim bozuldu niye ilerlemedi yaa.egzersiz yaptığım pozisyonda denedim ama kastım kendimi hala acıycak die düşünüyorum sanırım .daha fazla egzersize ihtiyacım var sanırım.sizleri hayal kırıklığına uğrattığım için üzgünümm

cnm ne güzel o bile güzel sey inş hepimizde kurtulcaz bu derrtten sen biraz daha yap egzersiz

aynen öyle bitmiyo ilk baslardayım ben daha gecen hafta 1 kulak çöpü sonra 2 denedim olmadı bugün yine denicm

fiziksel bi problem yok anladığım kadarıyla. egzersizi yapmaya başlamadan önce kegel yap bi kaç defa sonra nefes al ve verirken sokmayı dene.bazen hemen olmayabilir endişe etme yine kegel yap nefes al ve nefes verirken yine dene.belki çok zamanını alacak ama günler geçtikçe evliliğini yıpratmaktan ve kendini üzmekten iyidir.kendine ben yapacam diye şartlandır her zaman ne var ki falan de)

canım aslında başı girdikten sonra devamı daha kolay olur.öyle durumda nefes al ve verirken eşin ittisin yavaşça.kayganaştırıcı kullanmıyor musun bu esnada ya da öncesinde egzersiz yapıyor musun?

kız diyorum her seferinde bişey yok diye inş bende yapıcam yazıcam burdan size 2,5 sene oldu kurtulmam gerekiyo artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…