- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #111.841
Canım çok şükür daha iyi eskiye rağmen.. hastayım cnm hala doğrulamadm.. sen napysn nasl gdyo nezaman yenmstn sen cnm
5 ay oldu canım.son günlerde daha alıştım sanki.bebeyağını nadiren kullanıyorum .ıyı gidiyo bakalım şimdilik:)
Dahada iyi olur ins canim.. epey olmus yeneli :)
ben basaramadım ısret parmagımı ve orta parmagımla denedım ılk alıstırayım aparata dıye olmadı prmaklarımı bı kere yavasca soktum cıkardım acıdı yaa suan zonkluyo resmen nıye boyle oldu sızce aparatıda denedım daha degdırırı degdırmez kastım kendımı yaa offf parmagımla bıle gıt gel yapamıyorum parmagı bıle zor aldım aparatı nası yapıcam
kızlar bugün reglimin son günü güzelce banyomu yaptım,birazdan egzersize başlayacağım,acayip bir heyecan var,ara verdim ya nolacak diye,tek parmakla başlayacağım, 3 parmakta bitirecem inşallah ,dua edin bana ,rapor vermeye gelecem,hepinizi öptümm.........
Canimm çok güzel ilerliyosun valla mslhhhhselam kızlar,1 hafta aradan sonra ilk egzersizimi yaptım,bir parmak pııt diye girdi,iki parmak pııt diye girdi ve üç parmak az zorlansada oda girdi,az gitgelde yaptım,reglim tam bitmemiş egzersizi bıraktım,yarın daha uzun çalışacağım....
Selam kızlar
Ben hala aynı yerdeyim (3 parmak) ne zamandır yazamıyodum da. Yapmak istediğim de hep bişeler oluyo ya da ben öyle istiyorum . Eşimle de bu yüzden çok gerginiz bu aralar .hafta sonu yatılı misafirim vardı ondan önce eşimin pek keyfi yoktu sonra bu sabah eşim istedi ama tutmuş beni yüzüstü yatırıyo benim en gergin olduğum pozisyon ben de öyle istemiyorum diyince yine gerildik tabi bıraktı ben de istemiyorum diye canım çok sıkkın . onu da anlamaya çalışıyorum 3 yıl oldu ben de tık yok o da haklı ama ben de bunu yaşamaktan mutlu değilim kiCuma günü de memlekete gidicez annemlerin yanına oraya bu vajiyi halledip gitmek istiyorum yoksa tatil de burnumdan gelecek.Offf çok kızıyorum kendime ortalıkta kadınım diye dolaşıyorum ama gel gör ki durum malum. Allahım molur bitsin artık bu eziyet ((
evet canım baya oldu.senın ne kadar oldu.alışıyorum yavaş yavaş.son günlerde başlarlen hıç kasmıyorum kısa süre öncesine kdar azda olsa kasıyodum sonra serbest bırakıyodum ama bugunlerde onuda atlattım şükür
ben basaramadım ısret parmagımı ve orta parmagımla denedım ılk alıstırayım aparata dıye olmadı prmaklarımı bı kere yavasca soktum cıkardım acıdı yaa suan zonkluyo resmen nıye boyle oldu sızce aparatıda denedım daha degdırırı degdırmez kastım kendımı yaa offf parmagımla bıle gıt gel yapamıyorum parmagı bıle zor aldım aparatı nası yapıcam
seninde söylediğin gibi canım kastığın için acıdı.böyle kasarak kendimizi ne zor duruma sokuyorz bak biz atlatanlar bile başlarken kasıyoruz buda girişi zorlaştırıyor.inan kasmasan kendini o kdar rahatki benim anladığım aparatdan korktuğun için rahat başlıyamadın.normalde yaptığından bile canın acıdı.rahat olmadığında o an dur sakinleş o kasılmalar gitsin nefes al ver ıkın ve öyle yap canım olcak emin ol
Cikmak zorundayim kizlar hepinize iyi geceler
Merhaba arkadaşlar..
8 aylık evliyim ve ben de bu illet yüzünden en güzel günlerimi hep düşünceli hep dertli geçiriyorum. Eşim bu konuda anlayışlı sağolsun ama ne o ne de ben evliliğimizi normal yaşıyoruz. Ben hem kendim hem onun için üzülüyorum ve bu da gerçekten çok yıpratıyor. Sadece normal olmak istiyorum. "Kadın" olmak istiyorum. Çevremiz de boş durmuyor artık yok mu bebek diye sorup duruyorlar. Aslında "normal" olsaydım hiç takmazdım bu soruları ama cidden çok üzülüyorum her bu soruyla karşılaştığımda. Yardım istiyorum sizden. Doktora gitmedim hiç. Aslında gitsem de muayene olabilir miyim bilmiyorum. Bi kitap aldım. Egzersizlere başladım kulak çubuğuyla ama ilerleyemiyorum parmakla. Aparat almaya da çekiniyorum açıkçası. Sizlerin bildiği başka yöntemler varsa paylaşabilir misiniz benimle?.. Bi de egzersizlere devam edebilmem için destek istiyorum sizden.. Lütfen yardım edin bana.. Ben de kurtulmak istiyorum. Burayı da tesadüf eseri buldum ve rahatladım gerçekten yalnız olmadığımı hissettim. Kimseyle paylaşamıyorum bu durumumu çünkü ne en yakınım annemle ne de bi arkadaşımla.. Kafayı yemek üzereyim.. evliliğim büyük bir tehlike altında eşim her ne kadar inkar etse de nereye kadar sabredebilir ki.. Lütfen yardım ve dualarınızı bekliyorum..
Evet canm haklisin ama o anda cok kasiliyirm nedense ve cok yanma oluyocanım 3 parmak almışın neden korkuyosun pe..s ten . p..s parmaktan daha rahat parmak daha zor.. nedeni de p..s o doğal olay için yaratılmış parmak p..sten daha sert geliyo. hiç korkma 3 parmakla genişledi zaten ora hissetmezsin bileee girdiğinii..sen nsil yaptin canm yazabilirmisin bana?
bende anlamadım prmakta zorlandım bıan hıc yapamıycam zannettım ama sızı sı bıtırdı cesarte edemedım aparata ya bıde pozısyonu degıstırsem nası olurkı acaba ben tuvalete oturur bı sekılde ayna karsısında yapıyorum ayaklarımda ttırıyo suan mesela bıraktım yapmıyorum ama hala tıtrıyo
bıraz tedırgın oldum herhalde yoksa bıraz daha tek parmaklamı calıssam napsam yaa acelede edıyorum yarın mısafrlerım gelıyo agustosun sonuna kadar gıtmezler nası yapıcam ben egzersız yaa
yok canım artık tek parmakla yapma sadece.ilerlemen lazım aynen benımde bacaklarım titremıştı başlarda.ter içinde kalıyodum kış günü.egzersizinı mutlaka yap erteleme fırsat yarat mısafır olsada.aparat çok zor değil canım bu beynimizin bir oyunu son çırpınışları atlatcaksın bu titrremeleri başlarken kasılma oldugunda dur bıraz sakınleş oyle devam et cok yavaş hareket et zaten ucu olsun devamı kolay olcak
ınsallah canım yaaa artık gecelerı esımın yanında yapıcam mecburen hem gorsunde ınansın en azından cabaladıgımı ve benı sıkıstırıp durmasın nezamn nezaman olcak demesınden sıkıldım
bu çok iyi bir fikir canım görsun çabaladığını.kendin itmekte zorlanıyosan onada yaptırabilirsin aparatı.ben baştan doktorumun demesine rağen eşıme yaptıramadım çünkü hep kavgalıydık aramız bozuktu.cesaretde edemiyodum.sonra yapmasına izin verdim aparatla kolayda oldu.eşimde bana soruyodu bekle diyodum zmaanı gelince ben hazır hiisedince kendimi.takmıyodum sormasını bunca sene beklemış bıraz daha sabretsin diyodum ama onlarda haklı beklemek cok zor bişey canım
tamam haklı ama napayım ben ıstemedım kı boyle olmayı oyle yapıcam gozune soka soka yapıcam gorsun ona yaptıramam o cok acelecı
canım acaba sen yanlış tarafa mı itiyorsun,ondan olmuyorda olabilir,bende ilk başlarda yönü bulamayınca acı oluyodu,şimdi yönü bildiğim için kolayca oluyor,sanki ordaki kapı açılıyor gibi geliyor,bunu nasıl anlatsam bilmiyorum.aynada falan bakınca orada kulak çubuğu girecek kadar delik var sanıyorsun,ama doğru yeri bulunca oluyor.bence sen aynada deneme aynadan deliği göreceğim diye başka tarafa itiyorsun,ayna orayı tanıman için,gözünü kulağını nasıl hergün görünce yadırgamıyorsan orayada alış gör diye ayna,gözlerini kapa aşağı popo yönüne doğru ittir,yavaş yavaş hiç acele etme.bende kulak çubuğu ile başlamıştım,parmak nasıl girer diye düşünyordum,şimdi 3 parmak oluyor.biraz gayret ,biraz cesaret hadi bakalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?