Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ben basaramadım ısret parmagımı ve orta parmagımla denedım ılk alıstırayım aparata dıye olmadı prmaklarımı bı kere yavasca soktum cıkardım acıdı yaa suan zonkluyo resmen nıye boyle oldu sızce aparatıda denedım daha degdırırı degdırmez kastım kendımı yaa offf parmagımla bıle gıt gel yapamıyorum parmagı bıle zor aldım aparatı nası yapıcam

seninde söylediğin gibi canım kastığın için acıdı.böyle kasarak kendimizi ne zor duruma sokuyorz bak biz atlatanlar bile başlarken kasıyoruz buda girişi zorlaştırıyor.inan kasmasan kendini o kdar rahatki benim anladığım aparatdan korktuğun için rahat başlıyamadın.normalde yaptığından bile canın acıdı.rahat olmadığında o an dur sakinleş o kasılmalar gitsin nefes al ver ıkın ve öyle yap canım olcak emin ol

Canimm çok güzel ilerliyosun valla mslhhhh reglin tam bitsin senden güzel haberler alacagimiza inaniyorum.. hadi bakalim

Canim 3 parmak.. P..s bundan kat kat kolay olacaktir biraz daha cesaretini topla ve kafan rahatken dene.. Rahat oldugun pozisyonda yapin ins gitmeden halledersin

Canim ben 14 mayista yendim.. çok sükür senin adina çok sevindim.. ben uzun zamandir deneyemiyodum.. bgn egzersiz yaparak denedim.. hala egzersizi birakamadim ama bidahakine egzersizsiz denicem Allahin izniyle artk kurtulmak istiyorum egzersizden.. buda psikolojik iste.. :)

Son düzenleme:

Canim kastigin için panikledigin için korktugun için olmamistir.. Rahat ol aci yok tatlim bukadar korkma.. aparat belki dahada kolayina gelcektir pes etme ugras canim Allah yardimcin olsn

bende anlamadım prmakta zorlandım bıan hıc yapamıycam zannettım ama sızı sı bıtırdı cesarte edemedım aparata ya bıde pozısyonu degıstırsem nası olurkı acaba ben tuvalete oturur bı sekılde ayna karsısında yapıyorum ayaklarımda ttırıyo suan mesela bıraktım yapmıyorum ama hala tıtrıyo
bıraz tedırgın oldum herhalde yoksa bıraz daha tek parmaklamı calıssam napsam yaa acelede edıyorum yarın mısafrlerım gelıyo agustosun sonuna kadar gıtmezler nası yapıcam ben egzersız yaa

yok canım artık tek parmakla yapma sadece.ilerlemen lazım aynen benımde bacaklarım titremıştı başlarda.ter içinde kalıyodum kış günü.egzersizinı mutlaka yap erteleme fırsat yarat mısafır olsada.aparat çok zor değil canım bu beynimizin bir oyunu son çırpınışları atlatcaksın bu titrremeleri başlarken kasılma oldugunda dur bıraz sakınleş oyle devam et cok yavaş hareket et zaten ucu olsun devamı kolay olcak

ınsallah canım yaaa artık gecelerı esımın yanında yapıcam mecburen hem gorsunde ınansın en azından cabaladıgımı ve benı sıkıstırıp durmasın nezamn nezaman olcak demesınden sıkıldım

bu çok iyi bir fikir canım görsun çabaladığını.kendin itmekte zorlanıyosan onada yaptırabilirsin aparatı.ben baştan doktorumun demesine rağen eşıme yaptıramadım çünkü hep kavgalıydık aramız bozuktu.cesaretde edemiyodum.sonra yapmasına izin verdim aparatla kolayda oldu.eşimde bana soruyodu bekle diyodum zmaanı gelince ben hazır hiisedince kendimi.takmıyodum sormasını bunca sene beklemış bıraz daha sabretsin diyodum ama onlarda haklı beklemek cok zor bişey canım

tamam haklı ama napayım ben ıstemedım kı boyle olmayı oyle yapıcam gozune soka soka yapıcam gorsun ona yaptıramam o cok acelecı

tamam haklı ama napayım ben ıstemedım kı boyle olmayı oyle yapıcam gozune soka soka yapıcam gorsun ona yaptıramam o cok acelecı

tabiki biz istemedik ama onlarda bizim bu sorunumuzdan etkilenıyolar haliyle.sürekli içinden vajina çok esnek çocuk bile çıkıyo enine ve boyuna uzayabilen bir organ deyip dur kasmassam acımıycak de.kafana yerleşssın bu düşünce.benimde eşım cok aceleci ama ben uyardım bunun püf noktası bana göre cok yavaş hareket etmek.baktım cok narin davranıyo.şaşırdım bende geçmışte yaşadıklarımızı düşününce:)

canım acaba sen yanlış tarafa mı itiyorsun,ondan olmuyorda olabilir,bende ilk başlarda yönü bulamayınca acı oluyodu,şimdi yönü bildiğim için kolayca oluyor,sanki ordaki kapı açılıyor gibi geliyor,bunu nasıl anlatsam bilmiyorum.aynada falan bakınca orada kulak çubuğu girecek kadar delik var sanıyorsun,ama doğru yeri bulunca oluyor.bence sen aynada deneme aynadan deliği göreceğim diye başka tarafa itiyorsun,ayna orayı tanıman için,gözünü kulağını nasıl hergün görünce yadırgamıyorsan orayada alış gör diye ayna,gözlerini kapa aşağı popo yönüne doğru ittir,yavaş yavaş hiç acele etme.bende kulak çubuğu ile başlamıştım,parmak nasıl girer diye düşünyordum,şimdi 3 parmak oluyor.biraz gayret ,biraz cesaret hadi bakalım.

aynasız cesaret edememkı
popoya dogru ıtıyorum dedıgı gıbı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…