- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #111.861
canım acaba sen yanlış tarafa mı itiyorsun,ondan olmuyorda olabilir,bende ilk başlarda yönü bulamayınca acı oluyodu,şimdi yönü bildiğim için kolayca oluyor,sanki ordaki kapı açılıyor gibi geliyor,bunu nasıl anlatsam bilmiyorum.aynada falan bakınca orada kulak çubuğu girecek kadar delik var sanıyorsun,ama doğru yeri bulunca oluyor.bence sen aynada deneme aynadan deliği göreceğim diye başka tarafa itiyorsun,ayna orayı tanıman için,gözünü kulağını nasıl hergün görünce yadırgamıyorsan orayada alış gör diye ayna,gözlerini kapa aşağı popo yönüne doğru ittir,yavaş yavaş hiç acele etme.bende kulak çubuğu ile başlamıştım,parmak nasıl girer diye düşünyordum,şimdi 3 parmak oluyor.biraz gayret ,biraz cesaret hadi bakalım.
aynasız cesaret edememkı
popoya dogru ıtıyorum dedıgı gıbı
tabiki biz istemedik ama onlarda bizim bu sorunumuzdan etkilenıyolar haliyle.sürekli içinden vajina çok esnek çocuk bile çıkıyo enine ve boyuna uzayabilen bir organ deyip dur kasmassam acımıycak de.kafana yerleşssın bu düşünce.benimde eşım cok aceleci ama ben uyardım bunun püf noktası bana göre cok yavaş hareket etmek.baktım cok narin davranıyo.şaşırdım bende geçmışte yaşadıklarımızı düşününce:)
aynasız cesaret edememkı
popoya dogru ıtıyorum dedıgı gıbı
bende söylemıştım açısını ayarlamak lazım yoksa gitmiyo.baktın gitmediğini hiisediyosun açını değiştir cok kolay olcak dene ve gör canım kasma kendini
ben bılmıyorum ya sankı busene yaptı yaptı yoksa bıtırıcek herseyı dıye korkuyıorum
acı acı dıyonuz su acı neyy? nersı ? popo dedınız poğoya dogru sokuyorum az bı etparcaları gıbı bısey takılıyo ama gırıyo yavas yavas ıtınce baska yone ıtmedım hıc bıde parmagım nası anlatsam sokarken egılımlı duruyo k
bitmez canım öyle kolaymı.ama en kısa sürede yenmelisin en çokda kendin için.evlıliğimin başından beri böyle huzurlu mutlu olduğumuzu htırlamıyorum.yük kalktı ustumden.senelerce nasıl ağır bir yük altında yaşamışım ne sabırlıymışım şaşıyorum beynimi kemiren bu sorundan şükür kurtuldum seni anlıyorum bende korkardım eşım tehdit ederdi annenlere söyliycem ayrılcam diyeinşallah en kısa sürede sende yenenler kervanına katılcaksın çok umut ediyorum dua ediyorum.
popoya paralel olcak canım.ben doktorla yendim biliyosun ilk doktor aparatı soktu ben görmemıştım söyledğiğnde şok oldum başladı bacaklarım titremeye ınanamadım hiç acı hiiissı yoktu.nasıl olur dedim acıycağından o kdr emindimki.eve geldim deniyorm olmuyo alışınca gel demıştı doktorum bir hafta oldu ben anca yarısını alıyodum ve her seferinde değil.gittim söyledim dediki yanlış açıda yapıyosun sen.doktor bidaha denedi anında ve çok kolay oldu.gene şaşırdım tabi:)sonra bir boy büyük aparatı denedi çok kolay oldu.eve geldim gene zorlandım itiyorum gitmiyo deli oldum.ertesi gün denedim baktım cok klay oldu. o yüzden bu açı çok önemlı
Kizlsr gizlice okuyodum merhba diimm dedim tel den bakiom
senınkı soylıycem annelere demıs en azından bızımkı arayıp kızın saglam gel al dedı bunlar ınsanın ıcınden cıkmıyo yok ben mutluyum ama bazen ufak tartısmalarımız oldugu zaman huzursuz oluyoruz ve herseferınde haklıysam bıle ben ozur dılemek zorunda kalıyorum sırf bu durumumdan dolayı kendımı cok sucluyorum ve hep ezılıyorum yenıcem bı sekılde ama eskısı gıbıde kendımden tavız vermıycemmm dık durucam
acı acı dıyonuz su acı neyy? nersı ? popo dedınız poğoya dogru sokuyorum az bı etparcaları gıbı bısey takılıyo ama gırıyo yavas yavas ıtınce baska yone ıtmedım hıc bıde parmagım nası anlatsam sokarken egılımlı duruyo k
Kizlsr gizlice okuyodum merhba diimm dedim tel den bakiom
senınkı soylıycem annelere demıs en azından bızımkı arayıp kızın saglam gel al dedı bunlar ınsanın ıcınden cıkmıyo yok ben mutluyum ama bazen ufak tartısmalarımız oldugu zaman huzursuz oluyoruz ve herseferınde haklıysam bıle ben ozur dılemek zorunda kalıyorum sırf bu durumumdan dolayı kendımı cok sucluyorum ve hep ezılıyorum yenıcem bı sekılde ama eskısı gıbıde kendımden tavız vermıycemmm dık durucam
aynısını drdi sağlam diycem diye.en son büyük kvgamızda kızkardeşime buna benzer bişey söylemıştı.nasıl aldım öyle bırakıyorum gibi bişey.unutulmuyo tabi bunlar hatta ben doktora giderken yapamassın sen diyodu dedim ona birgün ben bunu yencem o zaman ne bahane bulcaksın bakalım sanki elinde kozdu başka nedenlerle ettiğimiz her kavga bu konuya dönerdi.bende senin gibi çoğu zaman alltan alırdım eksik görurdum kendimi eziliyodum.aynen dedğiğn gibi yenince dik duruyo insan
çok açık yazıyorum canım, özelim olmadığı için,parmağını deliğin önüne getir,tırak boyu kadar girince,popoya doğru ittir, az eğim veriyorsun,sanki önce düz giriyor çok az ama,sonra aşağıya doğru itiyorsun.......
Hic takmaaa bosver desin hos deil yaptigi evet ama iste bu illet neler dedirtiyor indana hele bi yenelim hesaplasiriz cnmm
Hic takmaaa bosver desin hos deil yaptigi evet ama iste bu illet neler dedirtiyor indana hele bi yenelim hesaplasiriz cnmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?