- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #111.861
bitmez canım öyle kolaymı.ama en kısa sürede yenmelisin en çokda kendin için.evlıliğimin başından beri böyle huzurlu mutlu olduğumuzu htırlamıyorum.yük kalktı ustumden.senelerce nasıl ağır bir yük altında yaşamışım ne sabırlıymışım şaşıyorum beynimi kemiren bu sorundan şükür kurtuldum seni anlıyorum bende korkardım eşım tehdit ederdi annenlere söyliycem ayrılcam diyeinşallah en kısa sürede sende yenenler kervanına katılcaksın çok umut ediyorum dua ediyorum.
popoya paralel olcak canım.ben doktorla yendim biliyosun ilk doktor aparatı soktu ben görmemıştım söyledğiğnde şok oldum başladı bacaklarım titremeye ınanamadım hiç acı hiiissı yoktu.nasıl olur dedim acıycağından o kdr emindimki.eve geldim deniyorm olmuyo alışınca gel demıştı doktorum bir hafta oldu ben anca yarısını alıyodum ve her seferinde değil.gittim söyledim dediki yanlış açıda yapıyosun sen.doktor bidaha denedi anında ve çok kolay oldu.gene şaşırdım tabi:)sonra bir boy büyük aparatı denedi çok kolay oldu.eve geldim gene zorlandım itiyorum gitmiyo deli oldum.ertesi gün denedim baktım cok klay oldu. o yüzden bu açı çok önemlı
Kizlsr gizlice okuyodum merhba diimm dedim tel den bakiom
senınkı soylıycem annelere demıs en azından bızımkı arayıp kızın saglam gel al dedı bunlar ınsanın ıcınden cıkmıyo yok ben mutluyum ama bazen ufak tartısmalarımız oldugu zaman huzursuz oluyoruz ve herseferınde haklıysam bıle ben ozur dılemek zorunda kalıyorum sırf bu durumumdan dolayı kendımı cok sucluyorum ve hep ezılıyorum yenıcem bı sekılde ama eskısı gıbıde kendımden tavız vermıycemmm dık durucam
acı acı dıyonuz su acı neyy? nersı ? popo dedınız poğoya dogru sokuyorum az bı etparcaları gıbı bısey takılıyo ama gırıyo yavas yavas ıtınce baska yone ıtmedım hıc bıde parmagım nası anlatsam sokarken egılımlı duruyo k
Kizlsr gizlice okuyodum merhba diimm dedim tel den bakiom
senınkı soylıycem annelere demıs en azından bızımkı arayıp kızın saglam gel al dedı bunlar ınsanın ıcınden cıkmıyo yok ben mutluyum ama bazen ufak tartısmalarımız oldugu zaman huzursuz oluyoruz ve herseferınde haklıysam bıle ben ozur dılemek zorunda kalıyorum sırf bu durumumdan dolayı kendımı cok sucluyorum ve hep ezılıyorum yenıcem bı sekılde ama eskısı gıbıde kendımden tavız vermıycemmm dık durucam
aynısını drdi sağlam diycem diye.en son büyük kvgamızda kızkardeşime buna benzer bişey söylemıştı.nasıl aldım öyle bırakıyorum gibi bişey.unutulmuyo tabi bunlar hatta ben doktora giderken yapamassın sen diyodu dedim ona birgün ben bunu yencem o zaman ne bahane bulcaksın bakalım sanki elinde kozdu başka nedenlerle ettiğimiz her kavga bu konuya dönerdi.bende senin gibi çoğu zaman alltan alırdım eksik görurdum kendimi eziliyodum.aynen dedğiğn gibi yenince dik duruyo insan
çok açık yazıyorum canım, özelim olmadığı için,parmağını deliğin önüne getir,tırak boyu kadar girince,popoya doğru ittir, az eğim veriyorsun,sanki önce düz giriyor çok az ama,sonra aşağıya doğru itiyorsun.......
Hic takmaaa bosver desin hos deil yaptigi evet ama iste bu illet neler dedirtiyor indana hele bi yenelim hesaplasiriz cnmm
Hic takmaaa bosver desin hos deil yaptigi evet ama iste bu illet neler dedirtiyor indana hele bi yenelim hesaplasiriz cnmm
benım aılemeı uzmeyede hakkı yok ben anneme bıle yaptık dedım bı sure sonra uzulmesın dıyeee yazık oda bebıs yap deyıp duruyo bazen kavga etııgımız zaman anneme atlatmak gelıyo olmuyo dıye dılımın ucuna gelıyo soyleyemıyorum ınsan kımseyle paslasamayınca dahada cok bunalıyo ben bu sıteyı bulana kadar sankı uzerımde bı yuk vardı hemde agır ama sımdı bıarz sızlerle konusunca hafıfledı
benim kardeşlerim ögrendi ama şükür annem ögrenmedi.utanırdım ya hiçde böyle konuları konuşmayız annemle.ben senelerce kendi içimde yaşadım bu sorunu tedavi görurken arkadaşıma anlattım sen diyo bunca sene nasıl anlatmassın en azından bana söyleseydın doktora giderdik.dertleşmek iyi gelıyo canım ben bu kdar çok insanin başında olduğunu bılmıyodum bu illetin tek kendim sanıyodum:)bu sitede herkes bırbırıne yardımcı olmaya çalışıyo.her zman gir yapamasan bile paylaş canım öyle böyle derken bır bakmışşsın olmuş yeterki umutsuzluğa kapılmaa
kapılmıyorum umutsuzluga sımdı olmasa bıle bı gun mutlaka olucak bunu bılıyorum ve ıcımden hep sunu dıyorum yapıcam yapıcam y.........
kızlar ben çıkıyorum artık uykum açılıyo sonra epey uyumak ıçın uğraşıyorum:)iyi geceler Allaha emanet olun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?