- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #111.821
selam kızlar,1 hafta aradan sonra ilk egzersizimi yaptım,bir parmak pııt diye girdi,iki parmak pııt diye girdi ve üç parmak az zorlansada oda girdi,az gitgelde yaptım,reglim tam bitmemiş egzersizi bıraktım,yarın daha uzun çalışacağım....
Canım, son adet tarihim 18 Mayıs idi. Benim gebeliğim ilk kan tahlilinden belli oldu. Sonra ultrasona girdim keseyi gördü doktor. Ultrasonda bir yeri işaretleyerek gösterdi, sonra da yavrumun ilk fotoğrafını verdi...Tahlil sadece gebelik olup olmadığına dair oldu. Diğerleri sanırım 2 Temmuzda....
Kovalar zekilikleriyle ünlü :) :) :) YANİ ÖYLE DERLER...Hatta bir ünlü çift(ismini hatırlamıyorum) çocukları sırf kova burcu olsun diye ona göre ayarlamışlar veya ona göre sezeryanla aldırmışlar tam hatırlamıyorum...
Bu hikaye tamamen beni anlatıyor, adamda eşim gibi laf salatasıyla almış kızın gönlünü, icraat yok .
çok samimi bi cvp beklıorum senden benden umudun varmı sence bende bi gün kadın olucakmıyım dersın eşim mümkün deıl diyorhiç duymuyorum ama acaba haklımı dıe de düşünmüyo deılım
umut canım senin bilinçaltın kızlık zarına varar verme, kızlık zarına zarar verme diyor. sen bilinçli olarak ilerlemek istesende bilinçaltın o kadar güçlü ki ilerlemene izin vermiyor. Öncelikle anatomimizi iyi öğrenmemiz gerekiyor. Biraz internetten oku, resimlerine bak, çok faydalı olacak senin için.
Sonra karar ver, eşinin artık önem vermediği bir kızlık zarı ile cinsellik olmadan sonsuza kadar mutsuz yaşamak mı? yoksa esnerse esnesin bozulursa bozulsun artık düzenli ve sağlıklı bir cinsel hayatım ve bebeğim olsun mu? Bunun kararını ver canım, hem belki bozulmaz da, çünkü zar ancak p...s boyutunda çalışınca bozuluyor...
Kafanda o sınırı çizdiğin için ilerleyemiyorsun. Bu düşüncenin ne kadar anlamsız olduğunu daha sonra anlayacaksın.
Eki Görüntüle 452725
Bak dışardaki balık benim, içerdeki sensin.
canım ben umutun takıldığı yeri biliyorum, orayı aşsa çok hızlı ilerleyecek, aman bozuldu bozulacak düşünceleri onu ilerlemekten alıkoyuyor, aslında psikolog iyi gelebilir bu aşamada. Ama bence kendisi de aşabilir, sadece yeter naaaan ne olursa olsun demesi lazımne kadar guzel bır ornek vermıssın ..çok hos ıcınde brcok anlam var
canım ben umutun takıldığı yeri biliyorum, orayı aşsa çok hızlı ilerleyecek, aman bozuldu bozulacak düşünceleri onu ilerlemekten alıkoyuyor, aslında psikolog iyi gelebilir bu aşamada. Ama bence kendisi de aşabilir, sadece yeter naaaan ne olursa olsun demesi lazım.
çok samimi bi cvp beklıorum senden benden umudun varmı sence bende bi gün kadın olucakmıyım dersın eşim mümkün deıl diyorhiç duymuyorum ama acaba haklımı dıe de düşünmüyo deılım
Yani aykurt bu kadar olur yani birebir ben. Sadece evde oturmayı sevmiyorum (yazının bir yerinde geçiyordu), adamda benim odunumsu kocam olur, tanıştırayım kızlar. edebiyatı da kuvvetlidir böyle edebiyat parçalamayı sever kendisi .
hoşbuldum teşekkür ederim ilgin için. bir kere gittim doktora fiziksel bir problem yok ama zorla muayene oldum sonrasında öyle bir çıktımkki giysilerimi bile tam giyemeden başım döndü saatlerce.. sonra gittiğimde egzersiz için ödevler vereeğini söyledi ama gidemedim. birazda doktora tam olarak güvenemedim sanki işinin ehli değilmiş gibi hissettim bilmiyorum neden iyi güler yüzlü bir bayandı ama gitmedim. egzersiz deyince burda araştırdım kendim yapmaya karar verdim ayna eşliğinde önce inceleyeyim dedim ama dediğim gibi bakamıyrm bile... zihnimden atamadığım olaylara gelince birçok şey var. kendi kendime bile aklıma geline geçiştimeye çalışırdım dün ilk kez ufak çaplı eşimle paylaştım. tabiki ufak tefek şeyleri. iyi mi ettim kötümü onuda bilemiyorum. şimdi burda da nasıl anlatacağımı bilemiyorum ama şöyle kısaca bahsedeyim. çocukluğum istanbulun kırsal bir semtinde geçti. ne yazacağımı bulamıyrm... orda yaşayan bizden yaşça büyük ama onlarda çocuk sayılan komşu kızlarının o an anlayamadığım davranışları anlattıkları zmanla büyüdükçe travma etkisi yaptı bende sanırım. birde tabiki ailemin baskıları.. annemin kızlar öyle oturmaz böyle durlmaz.. vs. sürekli sıkması..4 çocuğun e n büyüğüydüm ve hep büyüktüm benim sıkıntım olamaz derdim hastalığım olamazdı. babamla tartışmalarının evliliğinin bile kötü gitmesini benim üzerime yükleyen sözler hakaretler sürekli beceriksiz demesi.. üstüne sürekli eklenen bu gibi olaylar.. öyle bir duygu yaşıyordumki ara sıra bir cinsel organım olduğu kadın olduğum aklıma geldiğinde bile miedm bulanıyordu sanki başımdan birisi bastırarak beni yerin dibine sokuyordu. bunu hala zaman zaman hissediyıorum.. kısaca bunlar..
hoşbuldum canım inşallah dediğin gibi olur yenerim sizler gibi ve böyle bir problemi olan herkes bir an önce atlatır inşallah. çünkü insanın yaşamında herşeyi etkiliyor. çok iyi bir mesleğim var ama çalışmaya bile güvenim yok düğünden önce ayrılmıştım hala evdeyim. çoukluğumdakiler sadece anlattıklarından ibaret değildi.. hep bi güvensizlik oluştu. kendi evimde bile rahatça uyuyamadım hafta 3 günü rahat uyuyorsam 4 günü korkuyla bağırarak uyanıyrdm birde niye bağırıyrsn koskoca kızsın diye azar işitiyrdm. bu yüzden çok sevmeme evlat olarak hep en iyi şekilde davranmama rağmen anneme karşıda içimden atamadığım büyük bir öfkem var.. şimdi benim balıklarım var biri bi yerlere saklansa kayanın altından çıkmasa bi sıkıntısı mı var steremi girdiler diye endişelenip çözümler arıyrm...
içim çok dolu burda bunları yazmamda doğrumu bilmiyrm. sonuçta konu vajinusmus ama benim rahatsızlığımın altında yatan problemeler farklı. yazdıklarımla sıkıyorsam herkesten özür dilerim..
elvan nasılsın canım nasıl gıdıyor alıştınmı iyice
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?