- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #111.921
canım 3 parmak almışın neden korkuyosun pe..s ten . p..s parmaktan daha rahat parmak daha zor.. nedeni de p..s o doğal olay için yaratılmış parmak p..sten daha sert geliyo. hiç korkma 3 parmakla genişledi zaten ora hissetmezsin bileee girdiğinii..
dün gece denedik ve yarısı oldu :) cok mutlu oldum anlatamam eşimle birbirimize olan davranışlarımız bile değişti resmen son zamanlar cok gergindik ama dün cok farklıydı dünyalar bizim oldu sanki inş. geriside gelir bana dua et canım nolursuunn:) ve cok rahattı hiç acı hissetmedım :)))) psikolojik destege ihtiyacım var...
dün gece denedik ve yarısı oldu :) cok mutlu oldum anlatamam eşimle birbirimize olan davranışlarımız bile değişti resmen son zamanlar cok gergindik ama dün cok farklıydı dünyalar bizim oldu sanki inş. geriside gelir bana dua et canım nolursuunn:) ve cok rahattı hiç acı hissetmedım :)))) psikolojik destege ihtiyacım var...
MaaşallaH maaşALLAh... BENim GEçen 3tE biri mİ deseM yaRISI Mı desem öyle oldu çok Şükür... hayDi biraZ cesaETr toPLAyaLıM bugün YArın HEpimiz kurtUluruz inşaallaH...
tebrikler canım bak ne güzel işte.sen bu gece yine dene arayı uzun tutma:)) acele edip panik olma.öyle bi durumda biraz bekleyin nefes al veriken eşin hafifçe itsin.kolay olduğunu görünce sen bile şaşıracaksın...
tebrikler canım bak ne güzel işte.sen bu gece yine dene arayı uzun tutma:)) acele edip panik olma.öyle bi durumda biraz bekleyin nefes al veriken eşin hafifçe itsin.kolay olduğunu görünce sen bile şaşıracaksın...
hiç bukadar cesaretli olucagımı ummazdım ama oldu hala kendime inanamıyorum yine denicem... en kısa zamanda olucak inşallah sizin tesellilerinizle :))
MaaşallaH maaşALLAh... BENim GEçen 3tE biri mİ deseM yaRISI Mı desem öyle oldu çok Şükür... hayDi biraZ cesaETr toPLAyaLıM bugün YArın HEpimiz kurtUluruz inşaallaH...
inşallah canım yaaa inşallah....
raporcu geldi hanııım:)))))))))) kızlar az önce egzersiz yaptım,1,2,3 parmak oluyor birde aparat deneyim dedim,ilk başta aparatla başlamıştım,8-9 cm takılmıştı ,sonra parmağa döndüm,şimdi 8,5 cm aparat denedim olmuyor,deli oldum , neden acaba,3 parmak ölçüsü 10-11 cm oluyor 8,5 cm aparat olmuyor,şimdi sadece parmak oluyor başka bişey olmayacakmış gibi geliyor,bunu nasıl kafadan atacam,böyle olan oldu mu?
canım bende 1 sene önce sizinle aynı durumdaydım evlilikten hiçbişey anlamıyordum.bak yarısı olduğunda bile bu sizi ne kadar mutlu etmiş. zaten sonuna gelmişsin inan biraz daha bekleyip nefes egzersizlerini yaparak milim milim ilerleseydin geriside olurdu. acı denen bişi yok zaten cnm. üzerinizden o kadar büyük bi yük kalkıyoki herşey en ufacık şeyler bile anlam kazanıyo insanın evi bile gözüne daha farklı görünüyo. hadi kızlar pes etmeyin denemelerinizin üzerine düşün biraz üstüne düştüğünüzde ve yapacam diye kafanıza taktığınızda zaman almadan oluyo zaten. inşallah hepiniz yenersiniz ve bebişlerinize kavuşıursunuz kızlar dualarım sizlerle...
canım bende 1 sene önce sizinle aynı durumdaydım evlilikten hiçbişey anlamıyordum.bak yarısı olduğunda bile bu sizi ne kadar mutlu etmiş. zaten sonuna gelmişsin inan biraz daha bekleyip nefes egzersizlerini yaparak milim milim ilerleseydin geriside olurdu. acı denen bişi yok zaten cnm. üzerinizden o kadar büyük bi yük kalkıyoki herşey en ufacık şeyler bile anlam kazanıyo insanın evi bile gözüne daha farklı görünüyo. hadi kızlar pes etmeyin denemelerinizin üzerine düşün biraz üstüne düştüğünüzde ve yapacam diye kafanıza taktığınızda zaman almadan oluyo zaten. inşallah hepiniz yenersiniz ve bebişlerinize kavuşıursunuz kızlar dualarım sizlerle...
sorma koca bir çocukla uğraşıyorum :122:, saymayı bıraktım canım, olduğu kadarıyla yetinecek artık :112:.koptum gülmektenerkeklerın ruhu her zaman cocuk gıbı ya :)
hadı bakalım 100 tamamlayınca haber ver bıze bakarsın dogru cıkar
Canım ben aptal bir Kova burcuyum. Çünkü, 8 sene boyunca vaji sorununu çözemedim. Çok çok basit birşey için 8 senemi ziyan ettim. Neyse zararın neresinden dönersek kardır diyelim. Giden zamanı geri döndüremem bu yüzden Pollyannacılık oynayayayım...
Sen yine cevize devam
Yardımcı olmak isteyen var mı arkadaşlar ????? 200 tane salatı tefriciye okunacak (burdaki vajinismusu yenmeye çalışanlar, yenip hamile kalmak isteyenler ve hamile kalıp rahat bir hamilelik süreci ve kolay bir doğum isteyenler içincanım ebn duanın 200 tanesini okudum benm 2 gündür acayip bi mide bulantım var sürekli uyuyorum şu aralar dün o halimle okumaya çalıştım bugün de 100 tane daha okurum ama kalan 200 ünü okuyamıcam o 200 ü dağıtabilirmisin. kayınvalideler bugün gelmedi yarın geleceklermiş. kusraa bakmayın canım ya söz verdim ama olmadı
iyi geceler canım.ben egzersizi epeydir bıraktım eşım kızıyodu:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?