Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Canım aslında hazırsın ya, biliyorum eşini bekliyorsun c.tesi gününe kadar ama... Ben 2 parmak 2 boğumla yendim.
Artık moralini bozma 8cm oluyor 10cm olmuyor falan filan diye, 3 parmak oluyorsa gerisi hiiiiiiiiççççç önemli değil. Egzersiz yapmak istiyorsan parmakla devam et. Gitgel çalış ne bileyim, aslında uzatmaları oynuyorsun .

''insanın evi bile gözüne daha farklı görünüyor'' evet ya aynen öyle :79:.

Son düzenleme:

estagfirulah canım ya hastalık bu aptallıkla hiç ilgisi yok.. çok şükür atlattık darısı hala cekenlern basına..

canım ebn duanın 200 tanesini okudum benm 2 gündür acayip bi mide bulantım var sürekli uyuyorum şu aralar dün o halimle okumaya çalıştım bugün de 100 tane daha okurum ama kalan 200 ünü okuyamıcam o 200 ü dağıtabilirmisin. kayınvalideler bugün gelmedi yarın geleceklermiş. kusraa bakmayın canım ya söz verdim ama olmadı

Yardımcı olmak isteyen var mı arkadaşlar ????? 200 tane salatı tefriciye okunacak (burdaki vajinismusu yenmeye çalışanlar, yenip hamile kalmak isteyenler ve hamile kalıp rahat bir hamilelik süreci ve kolay bir doğum isteyenler için ???

Son düzenleme:
Evet kızlar aşağıdaki listedeki arkadaşlar için isim isim dua ediyoruz. 4444 dua okuyoruz.

İlk liste vajiyi yenmeye çalışanlar:
umut, senem, facar, ocean, aykurt, yavuz, masal, veracroft,PUSU, renis85, PRİVACY, MAVİELBİSE, YARDM,hazal, alexandretta, shummir,huzurr.

İkinci liste yenipte hamile kamlak isteyenler:
gülsevdam, nilay, ben (çileklipuding :), şenaymehmet, canikom, şaşkınanne, dahlia34, trinity, gülcan.

Üçüncü liste hamile kalıp, rahat bir hamilelik ve doğum isteyenler:
Sessizcekimsesizce, kemre, candy, delisevdam, tarçınlıakide, çiçekrose.

başka varsa söylesin, isim isim dua edicez.
Herkese açık liste, hatırlayamadıklarım kırılmasın, hatırtlatmanız yeterli.

Son düzenleme:
Kızlar merhaba.Uzun bir aradan sonra geldim. tatildeydik. 25 mayıs ta vajiyi yenmiştim. Dün akşam ki ilişkide sanırım tamamen düzene oturduk. Kan geldi. Sanırım anca başardık Artık içimde hissedebildim, sıcaklık hissettim. çok az da canım yandı. ama geçti :) İlk başta meniyle karışık bir kan geldi.Koyu renkteydi. Sonra yıkandım.Üstüme ped koydum. Hafif pembemsi bi akıntı gelmiş. Sonra geçti. kızlar sanırım tamamen başardık. allahım şükürler olsun sana. Evliliğimiz düzene oturdu.

Ve bugün evleneli tam 1 yıl oldu

iyi valla seninki ugrastiriyo seni ben deneme yapalimmi demesem hiç sormucak valla artik isten gelince yorgun oluyo oyzdenmi bilmiyorum ama keske hergun istese en azindan alisirdim..
Hem fenami uyanik olmasi esinin, sende böylece alismis olursun

Tatlim iliskiye alisinca degisen bisey olmuyo, bende egzersizden önce küçüktü ama egzersizi bitirdigimde eskisinden biraz daha büyüktü.. Ama çokta bi fark yoktu.. Yani orasi esnek bi yapi.. isi bitince eski halini aliyo.. Hiç korkma kocaman gazli bezi almissin neden korkuyosun daha :)

3 gün şehir dışındaydım, ayrıydık, onun üzerine regl oldum, 10 gün olacak nerdeyse yapamadık, o yüzden bu halleri .

önceliklke tebrik ederim yendiğin ve ilişkinizin rayına oturduğu için... ALLAH ım nice mutlu senelere ulaştırır sizi inşaallah sağlıkla huzurla...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…