Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Canım inan pe.s, 3 parmaktan çok daha kolay. Ben de 3 parmaktan sonra yenmiştim. Kesinlikle tamamını alırsan bile hiçççç acımayacak. Ben çok şaşırmıştım, hani acıyacaktı falan diye, hatta yapamadım yine zannettim, kendi gözlerimle görmesem inanamayacaktım. Baktım pe...s'in sonuna kadar olmuştu....Hatta kızlık zarı egzersizlerle esnetildiği için egzersizle yenen çoğu vajinusmus hastasında kırmızı bile olmuyor...Benden de hiç kırmızı gelmedi....

arkadaşlar midem bulanıyor diye yazmışsınız benim midem organdan değil ama spermden bulanıyordu öğürütrdum resmen banyoda zaten buda bu hastalığın bir parçası çok normal..Ben hiç bir aparatla ya da ölçümle uğraşmadım yapabiliyorsanız eğer bunlara takılmayadabilirsiniz çünkü bazılarını rakamlar ya da gördikleride ürkütür ben oyleydım mesela görmeden aynaya bakmadan parmak denemesi ile başardım..hemde direk işaret parmağı ile başladım 1 parmak 2 parmak 3 parmak derken 3 ten sonra yendim ama kaç cm derseniz hiç bir zaman ölçmedim aynaya bir kez baktım korktum yapamam dedim ama sonra bakmadan denedım yaptıkça yapasım geldı esneklıgıne ıyıce ıkna oldum şimdi kürtj oldum arkdaşlar bilir kurtjdan sonra yıne kasıyorum aslında oyle rahattım kı son ılşkılerımde ama sımdı ılşkı olsada canımın yandıgnı hıssedıyorum buda bır kez daha sunu kanıtlıyor psıkolojık! cunku kurtaj oncesı hıc bır sorun acı hıssetmezken sımdı yıne ılşkıye acıycakmı kurtajda bısey oldu mu kı oraya gıbı sorular yuzunden acı hıssedıyorum lutfen cesaret edın oyle cok sey degıscek kı hayatınızda duvaklar acılsın hadı

raporcu geldi hanııım:)))))))))) kızlar az önce egzersiz yaptım,1,2,3 parmak oluyor birde aparat deneyim dedim,ilk başta aparatla başlamıştım,8-9 cm takılmıştı ,sonra parmağa döndüm,şimdi 8,5 cm aparat denedim olmuyor,deli oldum , neden acaba,3 parmak ölçüsü 10-11 cm oluyor 8,5 cm aparat olmuyor,şimdi sadece parmak oluyor başka bişey olmayacakmış gibi geliyor,bunu nasıl kafadan atacam,böyle olan oldu mu?

Canım aslında hazırsın ya, biliyorum eşini bekliyorsun c.tesi gününe kadar ama... Ben 2 parmak 2 boğumla yendim.
Artık moralini bozma 8cm oluyor 10cm olmuyor falan filan diye, 3 parmak oluyorsa gerisi hiiiiiiiiççççç önemli değil. Egzersiz yapmak istiyorsan parmakla devam et. Gitgel çalış ne bileyim, aslında uzatmaları oynuyorsun .

''insanın evi bile gözüne daha farklı görünüyor'' evet ya aynen öyle :79:.

Son düzenleme:

estagfirulah canım ya hastalık bu aptallıkla hiç ilgisi yok.. çok şükür atlattık darısı hala cekenlern basına..

canım ebn duanın 200 tanesini okudum benm 2 gündür acayip bi mide bulantım var sürekli uyuyorum şu aralar dün o halimle okumaya çalıştım bugün de 100 tane daha okurum ama kalan 200 ünü okuyamıcam o 200 ü dağıtabilirmisin. kayınvalideler bugün gelmedi yarın geleceklermiş. kusraa bakmayın canım ya söz verdim ama olmadı

Yardımcı olmak isteyen var mı arkadaşlar ????? 200 tane salatı tefriciye okunacak (burdaki vajinismusu yenmeye çalışanlar, yenip hamile kalmak isteyenler ve hamile kalıp rahat bir hamilelik süreci ve kolay bir doğum isteyenler için ???

Son düzenleme:
Evet kızlar aşağıdaki listedeki arkadaşlar için isim isim dua ediyoruz. 4444 dua okuyoruz.

İlk liste vajiyi yenmeye çalışanlar:
umut, senem, facar, ocean, aykurt, yavuz, masal, veracroft,PUSU, renis85, PRİVACY, MAVİELBİSE, YARDM,hazal, alexandretta, shummir,huzurr.

İkinci liste yenipte hamile kamlak isteyenler:
gülsevdam, nilay, ben (çileklipuding :), şenaymehmet, canikom, şaşkınanne, dahlia34, trinity, gülcan.

Üçüncü liste hamile kalıp, rahat bir hamilelik ve doğum isteyenler:
Sessizcekimsesizce, kemre, candy, delisevdam, tarçınlıakide, çiçekrose.

başka varsa söylesin, isim isim dua edicez.
Herkese açık liste, hatırlayamadıklarım kırılmasın, hatırtlatmanız yeterli.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…