- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #111.941
kusura bakma o kadar meraklıyım ki... (senin gitmeden önceki yazdıkların çok etkilemişti beni, o yüzden direk sordum.)cileklipuding bebek çalışmaları devam ediyor :)
Bende hiçbir şey gelmedi, egzersiz esnasında geldiyse farketmedim :26:, ama sağlık olsun önemli olan mutlu olmak.
eşimde bu durumdan faydalanmaya çalışıyo, 100. ilişkide geliyormuş diyor ki, bir an önce 100 e tamamlamak için uğraşayım , o kadar safım sanki . Uyanık şey .
evet canım dün oldum şükür 1 hafta iyileşme süreci verdi doktor hemen balıcam egzersizlere inşallah :109:
ayy inşallah canım ya ne güzel konusuyorsun isteyen herkese versin rabbim. ya demin aynada baktım hala küçük delik gerçekten ilşkiye alıştıkça genişliyor mu yine korku sardı beni ne gzel rahatlamıştım keşke bakmasaydm
3 gün şehir dışındaydım, ayrıydık, onun üzerine regl oldum, 10 gün olacak nerdeyse yapamadık, o yüzden bu halleriiyi valla seninki ugrastiriyo seni ben deneme yapalimmi demesem hiç sormucak vallaartik isten gelince yorgun oluyo oyzdenmi bilmiyorum ama keske hergun istese en azindan alisirdim..
Hem fenami uyanik olmasi esinin, sende böylece alismis olursun
Kızlar merhaba.Uzun bir aradan sonra geldim. tatildeydik. 25 mayıs ta vajiyi yenmiştim. Dün akşam ki ilişkide sanırım tamamen düzene oturduk. Kan geldi. Sanırım anca başardıkArtık içimde hissedebildim, sıcaklık hissettim. çok az da canım yandı. ama geçti :) İlk başta meniyle karışık bir kan geldi.Koyu renkteydi. Sonra yıkandım.Üstüme ped koydum. Hafif pembemsi bi akıntı gelmiş. Sonra geçti. kızlar sanırım tamamen başardık. allahım şükürler olsun sana. Evliliğimiz düzene oturdu.
Ve bugün evleneli tam 1 yıl oldu
dün gece denedik ve yarısı oldu :) cok mutlu oldum anlatamam eşimle birbirimize olan davranışlarımız bile değişti resmen son zamanlar cok gergindik ama dün cok farklıydı dünyalar bizim oldu sanki inş. geriside gelir bana dua et canım nolursuunn:) ve cok rahattı hiç acı hissetmedım :)))) psikolojik destege ihtiyacım var...
çok sevindim canim.. arayi uzatmadan tekrar deneyin ve busefer takildigin yerde beklet biraz azcik çikar p..s sonra tekrar girdirin.. hafif hafif gitgeller yaparak çok daha kolay giriyor.. ins bitecek bu kabus az kaldii
raporcu geldi hanııım:)))))))))) kızlar az önce egzersiz yaptım,1,2,3 parmak oluyor birde aparat deneyim dedim,ilk başta aparatla başlamıştım,8-9 cm takılmıştı ,sonra parmağa döndüm,şimdi 8,5 cm aparat denedim olmuyor,deli oldum , neden acaba,3 parmak ölçüsü 10-11 cm oluyor 8,5 cm aparat olmuyor,şimdi sadece parmak oluyor başka bişey olmayacakmış gibi geliyor,bunu nasıl kafadan atacam,böyle olan oldu mu?
Kızlar merhaba.Uzun bir aradan sonra geldim. tatildeydik. 25 mayıs ta vajiyi yenmiştim. Dün akşam ki ilişkide sanırım tamamen düzene oturduk. Kan geldi. Sanırım anca başardıkArtık içimde hissedebildim, sıcaklık hissettim. çok az da canım yandı. ama geçti :) İlk başta meniyle karışık bir kan geldi.Koyu renkteydi. Sonra yıkandım.Üstüme ped koydum. Hafif pembemsi bi akıntı gelmiş. Sonra geçti. kızlar sanırım tamamen başardık. allahım şükürler olsun sana. Evliliğimiz düzene oturdu.
Ve bugün evleneli tam 1 yıl oldu
3 gün şehir dışındaydım, ayrıydık, onun üzerine regl oldum, 10 gün olacak nerdeyse yapamadık, o yüzden bu halleri.
en son bırakmıştımAnladim canim alisabildinmi bari? Kayganlastiriciyi biraktinmi??
kızlarr deneme yaptım ama yine olmadı( moralim bozuk yaa sanırım hiç yapamıcam bu işi ben (öncesinde egzersiz yaptım sonra deneyelim dedik başı oluyo ama gerisi kayıyo ya popoyadoğru anlamadım niye kayıyo p..ss.bi türlü doğru pozisyonu bulamadık deneye deneye sonunda p..s sertleşmeside gitti (olmadı yaniii
kızlarr deneme yaptım ama yine olmadı( moralim bozuk yaa sanırım hiç yapamıcam bu işi ben (öncesinde egzersiz yaptım sonra deneyelim dedik başı oluyo ama gerisi kayıyo ya popoyadoğru anlamadım niye kayıyo p..ss.bi türlü doğru pozisyonu bulamadık deneye deneye sonunda p..s sertleşmeside gitti (olmadı yaniii
en son bırakmıştım, uzun zaman oldu, inşallah zorlanmam bundan sonra, ara verince insanın kendine güveni gidiyor .
ya bana yardım edin yazdım benim yazdıgımdan sonra kaç kişi yazmıs hiç kimse bana cvp yazmmaıs kimse yazmayınca dikkate alınmadıgımı düşünüyorum ve sayfadan fayda bulamayacagımı düşünmeye baslayıp cıkıyorum bi türlü yapamadım gitti nasıl yapmam gerekiyo tek kulak cubugu oldu devamı gelmedi hangi pozisyonda nasıl yapmam gerekiyo yardım edin lütfennnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?