Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

a aaaaaaaaaaaaaaaa olmuyo ama tatlım hemen pes etmek var mı...bazen biz şunu düşünüyoruz bu arkadaş soru sormuş ama ben tam cevabını bilmiyorum nasılsa benden daha iyi olan bi arkadaşım cevap verir ve daha sağlıklı bi cevap olur diyoruz ve yazmıyoruz... yanlış yapıyorsak kendi adıma özür dilerim tatlım... birde sabahları genelde eski sayfaları okuyoruz... neyse bende bildiğim kadarıyla anlatayım gülüm... bak ben şuan 10cm falan aparatla çalışıyoruz... bizde ilk başlarda aşırı kasıyorduk kendimizi başımız dönüyor midemiz bulanıyordu... hatta bazı arkadaşlar bayılıyordu bile.. gerçek diyorum ha... kimisi bacağını aamıyor aynayla bile bakamıyordu... sen kendini şanslı hisset tatlım...tek kulak çöpü olmuş yani artık orda delik yok vesaire diyen arkadaşlardan da daha şanslısın demi... ayrıca kulak çöpü olduysa diğerleri de olacaktır güven bana... sadece bazen vaji kendini çok kasar sen o anına denk gelmişsindir hiç kafana takma... ve tavsiyem boş durdukça kegel yap... ayrıca ben hep yarı oturur pozisyonda arkama yastık koyarak yatakta otururken yaptım... bi ara çömelerek denedim o bana daha acayip geldi bi daha öyle yapmadım... herkesin dediği gibi kendi pozisyonunu bulman lazım.. şimdi biraz işim var sorun olursa yanıtlarım tekrar tatlım

ya ben kanepe üzerinde calısıyorum sırtımı dayayıp bacakları acarak o sekil bide senin dediğin gibi deneyim

bende senin dediğin pozisyonda yapıyorum zaten calısıyorumeve gidince yapmaya calısıyorum olmayıncada sinir oluyorum bugün yine denicem dediğim gibi bir kulak cubugu gayte güzel oldu hissetmedim bile ya aslında hiç bişey yok orda sadece delik kısmında kastıgımız için oysaki içerisi cok geniş ama gel gör ki bunu o zaman beynmimiz anlamıyoooo

geçmiş olsun canım.ağrın var mı?umarım iyisindir.

dün birazcık vardı o da sadece idrar yaparken ama o kadar dayanılmıycak bişi değildi bugün normale döndüm hiçbir sıkıntım yok çok şükür bir ay sonra da hsg çekilecek asıl ondan korkuyorum canım ya bide onu atlatsam tmmdır inşallah ama ucunda bebek var dayanıcam inşallah

Sıkıntılar insana birer vazife ile gelir...
Görevleri bitince de giderler...
En güzeli, SABRETMEKTİR...
Sabreden MUHAKKAK Kİ SELAMETTEDİR...

geçmiş olsun tatlı minşaallah hemencik iyileşir egzersizlerine başlarsın

teşekkürler şekerim inşallah hiç vakit kaybetmicem.dün operasyondan sonra gazlı bez koymuşlar oraya kocaman bişidi hemşire çıkardı,çıkardıktan sonra içerde bişi kalmış mı die elini soktu anaam öldüm öldüm dirildim kocaman eli girdi kadının o beni biraz rahatlattı demekki oluyormuş bişi giriyormuş dedim : ) zannediyorum ki kolay aşıcam bu problemi

Canım her şerde bir hayır vardır derler ya, aynen öyle olmuş, daha hızlı ilerleyeceksin inşallah. çok çok geçmiş olsun .

Canım her şerde bir hayır vardır derler ya, aynen öyle olmuş, daha hızlı ilerleyeceksin inşallah. çok çok geçmiş olsun .

teşekkürler tatlım doktor da çok rahatlattı.vajinsmus değilsin diyemem rahat durmadın muayenede ama çok ağır bi vajinismus problemi görmedim dedi evvel Allah,sonra szin sayenizde kötü bi anı olarak kalacak bundan eminim burdaki herkesten Allahım razı olsun ve tüm derdi olanlra şifa versin inşallah

inşaallah tatlım inşaallah... bende knedime hayret ediyom deliği göremezekn şimdi ne kadar egnişliyo... hemen aşarsın inşaallah bide bebiş gelir arkasından HAYIRLISIYSA HAYIRLISIYLA ALLAH IMIN İznİYLE

inşaallah tatlım inşaallah... bende knedime hayret ediyom deliği göremezekn şimdi ne kadar egnişliyo... hemen aşarsın inşaallah bide bebiş gelir arkasından HAYIRLISIYSA HAYIRLISIYLA ALLAH IMIN İznİYLE

ayy inşallah canım ya ne güzel konusuyorsun isteyen herkese versin rabbim. ya demin aynada baktım hala küçük delik gerçekten ilşkiye alıştıkça genişliyor mu yine korku sardı beni ne gzel rahatlamıştım keşke bakmasaydm

Canım ben aptal bir Kova burcuyum. Çünkü, 8 sene boyunca vaji sorununu çözemedim. Çok çok basit birşey için 8 senemi ziyan ettim. Neyse zararın neresinden dönersek kardır diyelim. Giden zamanı geri döndüremem bu yüzden Pollyannacılık oynayayayım...

Sen yine cevize devam

tatlım bak sen kendi gözünle gördün oraya enlerin girdiğini demi... e o zaman sorun yok... ayrıca ordaki delik herzaman küçük duruyo açık kalsa hava alır üşürüz kız :))

Son düzenleme:
tatlım bak sen kendi gözünle gördün oraya enlerin girdiğini demi... e o zaman sorun yko... ayrıca ordaki delik herzaman küçük duruyo çaık kalsa hava alır üşürüz kız :))

hehe cahillik işte ben ilişkiden sonra büyüdükçe büyüyor sanıyordum tmm kötü düşünmemeye çalışacağım canım teşekğrler ilgin için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…