- 13 Mayıs 2011
- 1.422
- 5
- 66
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #111.901
ya bana yardım edin yazdım benim yazdıgımdan sonra kaç kişi yazmıs hiç kimse bana cvp yazmmaıs kimse yazmayınca dikkate alınmadıgımı düşünüyorum ve sayfadan fayda bulamayacagımı düşünmeye baslayıp cıkıyorum bi türlü yapamadım gitti nasıl yapmam gerekiyo tek kulak cubugu oldu devamı gelmedi hangi pozisyonda nasıl yapmam gerekiyo yardım edin lütfennnnn
hangi pozisyonda rahatsan öle yap canım bu kişiden kişiye değişir parmakla mı çalışıyosun
mrb canım ben henüz yenmedim ama bi kaç kez egzersiz yaptımsen ne aşamadasın bilmiyorum ama bildiğim kadarını anlatayım. kulak cubugunu ya da pasta mumunu streç filme sar.wc de oturuyrmuş gibi otur kalçanın altına bir yastık koy. ayna yardımıyla deliği bul ıkınmak sana kolaylık sağlayacak. derin nefes al ittir aparatını kegel egzersizlerindeki gibi kas bırak kas bırak bıraktıgında biraz biraz ittir çubugu sakin ol bismillahla başla cubugun hepsi girince hafif hafif oynatmaya çalış benden bu kadar canım hadi kolay gelsin
a aaaaaaaaaaaaaaaa olmuyo ama tatlım hemen pes etmek var mı...bazen biz şunu düşünüyoruz bu arkadaş soru sormuş ama ben tam cevabını bilmiyorum nasılsa benden daha iyi olan bi arkadaşım cevap verir ve daha sağlıklı bi cevap olur diyoruz ve yazmıyoruz... yanlış yapıyorsak kendi adıma özür dilerim tatlım... birde sabahları genelde eski sayfaları okuyoruz... neyse bende bildiğim kadarıyla anlatayım gülüm... bak ben şuan 10cm falan aparatla çalışıyoruz... bizde ilk başlarda aşırı kasıyorduk kendimizi başımız dönüyor midemiz bulanıyordu... hatta bazı arkadaşlar bayılıyordu bile.. gerçek diyorum ha... kimisi bacağını aamıyor aynayla bile bakamıyordu... sen kendini şanslı hisset tatlım...tek kulak çöpü olmuş yani artık orda delik yok vesaire diyen arkadaşlardan da daha şanslısın demi... ayrıca kulak çöpü olduysa diğerleri de olacaktır güven bana... sadece bazen vaji kendini çok kasar sen o anına denk gelmişsindir hiç kafana takma... ve tavsiyem boş durdukça kegel yap... ayrıca ben hep yarı oturur pozisyonda arkama yastık koyarak yatakta otururken yaptım... bi ara çömelerek denedim o bana daha acayip geldi bi daha öyle yapmadım... herkesin dediği gibi kendi pozisyonunu bulman lazım.. şimdi biraz işim var sorun olursa yanıtlarım tekrar tatlım
merhaba kızlarr nasılsınız özledim sizleri
bizde seni özledik canım nasılsın?neler yaptın oldun mu ameliyatını?
evet canım dün oldum şükür 1 hafta iyileşme süreci verdi doktor hemen balıcam egzersizlere inşallah :109:
evet canım dün oldum şükür 1 hafta iyileşme süreci verdi doktor hemen balıcam egzersizlere inşallah :109:
geçmiş olsun canım.ağrın var mı?umarım iyisindir.
geçmiş olsun tatlı minşaallah hemencik iyileşir egzersizlerine başlarsın
teşekkürler şekerim inşallah hiç vakit kaybetmicem.dün operasyondan sonra gazlı bez koymuşlar oraya kocaman bişidihemşire çıkardı,çıkardıktan sonra içerde bişi kalmış mı die elini soktu anaam öldüm öldüm dirildim kocaman eli girdi kadının o beni biraz rahatlattı demekki oluyormuş bişi giriyormuş dedim : ) zannediyorum ki kolay aşıcam bu problemi
Canım her şerde bir hayır vardır derler ya, aynen öyle olmuş, daha hızlı ilerleyeceksin inşallah. çok çok geçmiş olsun.
teşekkürler şekerim inşallah hiç vakit kaybetmicem.dün operasyondan sonra gazlı bez koymuşlar oraya kocaman bişidihemşire çıkardı,çıkardıktan sonra içerde bişi kalmış mı die elini soktu anaam öldüm öldüm dirildim kocaman eli girdi kadının o beni biraz rahatlattı demekki oluyormuş bişi giriyormuş dedim : ) zannediyorum ki kolay aşıcam bu problemi
inşaallah tatlım inşaallah... bende knedime hayret ediyom deliği göremezekn şimdi ne kadar egnişliyo... hemen aşarsın inşaallah bide bebiş gelir arkasından HAYIRLISIYSA HAYIRLISIYLA ALLAH IMIN İznİYLE
benm de öyle keseyi gördü fotoğrafını da verdi hatta bir de kistim varmış onun da fotosunu verdi ne işime yarıcaksa :) vaayyy kovanın bu özelliğini bilmiyordum da ben de bebğim zeki olsun diye ceviz yeyip duruyorum :) yemeyim o zaman zaten zeki oluyomuş
ayy inşallah canım ya ne güzel konusuyorsun isteyen herkese versin rabbim. ya demin aynada baktım hala küçük delik gerçekten ilşkiye alıştıkça genişliyor mu yine korku sardı beni ne gzel rahatlamıştım keşke bakmasaydm
merhaba kızlarr nasılsınız özledim sizleri
merhaba canım çok geçmiş olsunnn
tatlım bak sen kendi gözünle gördün oraya enlerin girdiğini demi... e o zaman sorun yko... ayrıca ordaki delik herzaman küçük duruyo çaık kalsa hava alır üşürüz kız :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?