Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

geçmiş olsun canım.ağrın var mı?umarım iyisindir.

dün birazcık vardı o da sadece idrar yaparken ama o kadar dayanılmıycak bişi değildi bugün normale döndüm hiçbir sıkıntım yok çok şükür bir ay sonra da hsg çekilecek asıl ondan korkuyorum canım ya bide onu atlatsam tmmdır inşallah ama ucunda bebek var dayanıcam inşallah

Sıkıntılar insana birer vazife ile gelir...
Görevleri bitince de giderler...
En güzeli, SABRETMEKTİR...
Sabreden MUHAKKAK Kİ SELAMETTEDİR...

geçmiş olsun tatlı minşaallah hemencik iyileşir egzersizlerine başlarsın

teşekkürler şekerim inşallah hiç vakit kaybetmicem.dün operasyondan sonra gazlı bez koymuşlar oraya kocaman bişidi hemşire çıkardı,çıkardıktan sonra içerde bişi kalmış mı die elini soktu anaam öldüm öldüm dirildim kocaman eli girdi kadının o beni biraz rahatlattı demekki oluyormuş bişi giriyormuş dedim : ) zannediyorum ki kolay aşıcam bu problemi

Canım her şerde bir hayır vardır derler ya, aynen öyle olmuş, daha hızlı ilerleyeceksin inşallah. çok çok geçmiş olsun .

Canım her şerde bir hayır vardır derler ya, aynen öyle olmuş, daha hızlı ilerleyeceksin inşallah. çok çok geçmiş olsun .

teşekkürler tatlım doktor da çok rahatlattı.vajinsmus değilsin diyemem rahat durmadın muayenede ama çok ağır bi vajinismus problemi görmedim dedi evvel Allah,sonra szin sayenizde kötü bi anı olarak kalacak bundan eminim burdaki herkesten Allahım razı olsun ve tüm derdi olanlra şifa versin inşallah

inşaallah tatlım inşaallah... bende knedime hayret ediyom deliği göremezekn şimdi ne kadar egnişliyo... hemen aşarsın inşaallah bide bebiş gelir arkasından HAYIRLISIYSA HAYIRLISIYLA ALLAH IMIN İznİYLE

inşaallah tatlım inşaallah... bende knedime hayret ediyom deliği göremezekn şimdi ne kadar egnişliyo... hemen aşarsın inşaallah bide bebiş gelir arkasından HAYIRLISIYSA HAYIRLISIYLA ALLAH IMIN İznİYLE

ayy inşallah canım ya ne güzel konusuyorsun isteyen herkese versin rabbim. ya demin aynada baktım hala küçük delik gerçekten ilşkiye alıştıkça genişliyor mu yine korku sardı beni ne gzel rahatlamıştım keşke bakmasaydm

Canım ben aptal bir Kova burcuyum. Çünkü, 8 sene boyunca vaji sorununu çözemedim. Çok çok basit birşey için 8 senemi ziyan ettim. Neyse zararın neresinden dönersek kardır diyelim. Giden zamanı geri döndüremem bu yüzden Pollyannacılık oynayayayım...

Sen yine cevize devam

tatlım bak sen kendi gözünle gördün oraya enlerin girdiğini demi... e o zaman sorun yok... ayrıca ordaki delik herzaman küçük duruyo açık kalsa hava alır üşürüz kız :))

Son düzenleme:
tatlım bak sen kendi gözünle gördün oraya enlerin girdiğini demi... e o zaman sorun yko... ayrıca ordaki delik herzaman küçük duruyo çaık kalsa hava alır üşürüz kız :))

hehe cahillik işte ben ilişkiden sonra büyüdükçe büyüyor sanıyordum tmm kötü düşünmemeye çalışacağım canım teşekğrler ilgin için

Canım inan pe.s, 3 parmaktan çok daha kolay. Ben de 3 parmaktan sonra yenmiştim. Kesinlikle tamamını alırsan bile hiçççç acımayacak. Ben çok şaşırmıştım, hani acıyacaktı falan diye, hatta yapamadım yine zannettim, kendi gözlerimle görmesem inanamayacaktım. Baktım pe...s'in sonuna kadar olmuştu....Hatta kızlık zarı egzersizlerle esnetildiği için egzersizle yenen çoğu vajinusmus hastasında kırmızı bile olmuyor...Benden de hiç kırmızı gelmedi....

arkadaşlar midem bulanıyor diye yazmışsınız benim midem organdan değil ama spermden bulanıyordu öğürütrdum resmen banyoda zaten buda bu hastalığın bir parçası çok normal..Ben hiç bir aparatla ya da ölçümle uğraşmadım yapabiliyorsanız eğer bunlara takılmayadabilirsiniz çünkü bazılarını rakamlar ya da gördikleride ürkütür ben oyleydım mesela görmeden aynaya bakmadan parmak denemesi ile başardım..hemde direk işaret parmağı ile başladım 1 parmak 2 parmak 3 parmak derken 3 ten sonra yendim ama kaç cm derseniz hiç bir zaman ölçmedim aynaya bir kez baktım korktum yapamam dedim ama sonra bakmadan denedım yaptıkça yapasım geldı esneklıgıne ıyıce ıkna oldum şimdi kürtj oldum arkdaşlar bilir kurtjdan sonra yıne kasıyorum aslında oyle rahattım kı son ılşkılerımde ama sımdı ılşkı olsada canımın yandıgnı hıssedıyorum buda bır kez daha sunu kanıtlıyor psıkolojık! cunku kurtaj oncesı hıc bır sorun acı hıssetmezken sımdı yıne ılşkıye acıycakmı kurtajda bısey oldu mu kı oraya gıbı sorular yuzunden acı hıssedıyorum lutfen cesaret edın oyle cok sey degıscek kı hayatınızda duvaklar acılsın hadı

raporcu geldi hanııım:)))))))))) kızlar az önce egzersiz yaptım,1,2,3 parmak oluyor birde aparat deneyim dedim,ilk başta aparatla başlamıştım,8-9 cm takılmıştı ,sonra parmağa döndüm,şimdi 8,5 cm aparat denedim olmuyor,deli oldum , neden acaba,3 parmak ölçüsü 10-11 cm oluyor 8,5 cm aparat olmuyor,şimdi sadece parmak oluyor başka bişey olmayacakmış gibi geliyor,bunu nasıl kafadan atacam,böyle olan oldu mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…