- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #111.901
geçmiş olsun canım.ağrın var mı?umarım iyisindir.
geçmiş olsun tatlı minşaallah hemencik iyileşir egzersizlerine başlarsın
teşekkürler şekerim inşallah hiç vakit kaybetmicem.dün operasyondan sonra gazlı bez koymuşlar oraya kocaman bişidihemşire çıkardı,çıkardıktan sonra içerde bişi kalmış mı die elini soktu anaam öldüm öldüm dirildim kocaman eli girdi kadının o beni biraz rahatlattı demekki oluyormuş bişi giriyormuş dedim : ) zannediyorum ki kolay aşıcam bu problemi
Canım her şerde bir hayır vardır derler ya, aynen öyle olmuş, daha hızlı ilerleyeceksin inşallah. çok çok geçmiş olsun.
teşekkürler şekerim inşallah hiç vakit kaybetmicem.dün operasyondan sonra gazlı bez koymuşlar oraya kocaman bişidihemşire çıkardı,çıkardıktan sonra içerde bişi kalmış mı die elini soktu anaam öldüm öldüm dirildim kocaman eli girdi kadının o beni biraz rahatlattı demekki oluyormuş bişi giriyormuş dedim : ) zannediyorum ki kolay aşıcam bu problemi
inşaallah tatlım inşaallah... bende knedime hayret ediyom deliği göremezekn şimdi ne kadar egnişliyo... hemen aşarsın inşaallah bide bebiş gelir arkasından HAYIRLISIYSA HAYIRLISIYLA ALLAH IMIN İznİYLE
benm de öyle keseyi gördü fotoğrafını da verdi hatta bir de kistim varmış onun da fotosunu verdi ne işime yarıcaksa :) vaayyy kovanın bu özelliğini bilmiyordum da ben de bebğim zeki olsun diye ceviz yeyip duruyorum :) yemeyim o zaman zaten zeki oluyomuş
ayy inşallah canım ya ne güzel konusuyorsun isteyen herkese versin rabbim. ya demin aynada baktım hala küçük delik gerçekten ilşkiye alıştıkça genişliyor mu yine korku sardı beni ne gzel rahatlamıştım keşke bakmasaydm
merhaba kızlarr nasılsınız özledim sizleri
merhaba canım çok geçmiş olsunnn
tatlım bak sen kendi gözünle gördün oraya enlerin girdiğini demi... e o zaman sorun yko... ayrıca ordaki delik herzaman küçük duruyo çaık kalsa hava alır üşürüz kız :))
canım 3 parmak almışın neden korkuyosun pe..s ten . p..s parmaktan daha rahat parmak daha zor.. nedeni de p..s o doğal olay için yaratılmış parmak p..sten daha sert geliyo. hiç korkma 3 parmakla genişledi zaten ora hissetmezsin bileee girdiğinii..
dün gece denedik ve yarısı oldu :) cok mutlu oldum anlatamam eşimle birbirimize olan davranışlarımız bile değişti resmen son zamanlar cok gergindik ama dün cok farklıydı dünyalar bizim oldu sanki inş. geriside gelir bana dua et canım nolursuunn:) ve cok rahattı hiç acı hissetmedım :)))) psikolojik destege ihtiyacım var...
dün gece denedik ve yarısı oldu :) cok mutlu oldum anlatamam eşimle birbirimize olan davranışlarımız bile değişti resmen son zamanlar cok gergindik ama dün cok farklıydı dünyalar bizim oldu sanki inş. geriside gelir bana dua et canım nolursuunn:) ve cok rahattı hiç acı hissetmedım :)))) psikolojik destege ihtiyacım var...
MaaşallaH maaşALLAh... BENim GEçen 3tE biri mİ deseM yaRISI Mı desem öyle oldu çok Şükür... hayDi biraZ cesaETr toPLAyaLıM bugün YArın HEpimiz kurtUluruz inşaallaH...
tebrikler canım bak ne güzel işte.sen bu gece yine dene arayı uzun tutma:)) acele edip panik olma.öyle bi durumda biraz bekleyin nefes al veriken eşin hafifçe itsin.kolay olduğunu görünce sen bile şaşıracaksın...
tebrikler canım bak ne güzel işte.sen bu gece yine dene arayı uzun tutma:)) acele edip panik olma.öyle bi durumda biraz bekleyin nefes al veriken eşin hafifçe itsin.kolay olduğunu görünce sen bile şaşıracaksın...
hiç bukadar cesaretli olucagımı ummazdım ama oldu hala kendime inanamıyorum yine denicem... en kısa zamanda olucak inşallah sizin tesellilerinizle :))
MaaşallaH maaşALLAh... BENim GEçen 3tE biri mİ deseM yaRISI Mı desem öyle oldu çok Şükür... hayDi biraZ cesaETr toPLAyaLıM bugün YArın HEpimiz kurtUluruz inşaallaH...
inşallah canım yaaa inşallah....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?