- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #111.981
canım ilk zamanlar iyi gidiyordu son zamanlarda kendimi daha çok kasıyorum moralim çok bozuk eşimle dün gece çok tartıştık.Sanki tekrar başa dönüyorum.Ne yapmam gerektigini bende şaşırdım birde bebegim olmasını çok istiyorum belkide onun için stres yapıyor olabilirim.Burayı çok takip ediyorum ben yendikten sonra doktora gittim muyne oldum yakında tekrar doktora gitmeyi düşünüyorum.
sen hazırsın canım.canm benmmm çok teşekkür ederim çok iyi anlatmışsın neyse zaten hemen oluverecek die bişey yok..sanırım henüz hazır değilim hayırlısı artık..
sen hazırsın canım.
yalnız bazen kendi sorunlarımıza çok odaklanıyoruz ve eşimizin psikolojisini dikkate almıyoruz.
kendi içimizde tamam bu defa olacak hazırım vs diyelim, gün içersinde kendimizi hazırlayalım, akşama bitircem bu işi diyelim, cesaretlenelim ama eşimizin psikolojisini bozmamak için ona çaktırmayalım. bu yaklaşım çok önemli.
canım kalan 200 ü alan olmadı değil mi ya milletn midesi sabh bulanır benm gün boyu çubuk kraker yemekten bıktımbir de listeye eylülü de ekle o da hamileydi canım o geldi aklıma..
kalan 200 ü alan olmadı, bekliyorum belki birileri çıkar, olmazsa ben tamamlamaya çalışıcamben 300 tane okudum canım. Allah kabul etsin inşalllah..
kalan 200 ü alan olmadı, bekliyorum belki birileri çıkar, olmazsa ben tamamlamaya çalışıcam.
4444 dua okuyoruz listedekiler için canım, daha önce okumuş muydun?Canim ne okuyorsunuz bende tammlayabilirim?
tekrar denediniz mi? yoksa cesaret mi edemediniz?fenalardayım yendım dıe sevınemedım bıle bı gun oldu dahası olmadı yapamıorum hatta artıık egzersız bıle yapamıorum her gunum bas agrısı ile gecıo uff.buraya bıle gırmeye yuzum kalmadı gıbı bısı.emla kremı mı alsam bende nabsam bı zararı varmı hap yada baska bişi ne fayda eder uff
4444 dua okuyoruz listedekiler için canım, daha önce okumuş muydun?
Tefriciye duasimi ?
kalan 200 ü alan olmadı, bekliyorum belki birileri çıkar, olmazsa ben tamamlamaya çalışıcam.
yok canım ne kusuru, 1000 tane aldın, ancak onu yetiştirirsin.Canim ya ben benimkini daha bitiremedim 600 daha var oyzden alamicam gerçekten ksra bakmayin
denedık denedık olmuo bı sıkıntı stres sorma gıtsın ıkımızde de sınır tepemde dun gece cıngar cıkardım bırbırımızı ölduruoduk nerdeyse cok kotu hersey evlılıkde ters gıdıo bı ıyı bı kotu bu ıs de hıc gıtmıotekrar denediniz mi? yoksa cesaret mi edemediniz?
Evet kızlar aşağıdaki listedeki arkadaşlar için isim isim dua ediyoruz. 4444 dua okuyoruz.
İlk liste vajiyi yenmeye çalışanlar:
umut, senem, facar, ocean, aykurt, yavuz, masal, veracroft,PUSU, renis85, PRİVACY, MAVİELBİSE, YARDM,hazal, alexandretta, shummir,huzurr.
İkinci liste yenipte hamile kamlak isteyenler:
gülsevdam, nilay, ben (çileklipuding :), şenaymehmet, canikom, şaşkınanne, dahlia34, trinity, gülcan,rabit.
Üçüncü liste hamile kalıp, rahat bir hamilelik ve doğum isteyenler:
Sessizcekimsesizce, kemre, candy, delisevdam, tarçınlıakide, çiçekrose.
başka varsa söylesin, isim isim dua edicez.
Herkese açık liste, hatırlayamadıklarım kırılmasın, hatırtlatmanız yeterli.
rabit eklendi canımmmm....
sakin ol canım, yapamamanın stresi o, eşlerin birbirine tahammülü kalmıyor sertleşme problemi mi var?, sen mi kasılıyorsun?denedık denedık olmuo bı sıkıntı stres sorma gıtsın ıkımızde de sınır tepemde dun gece cıngar cıkardım bırbırımızı ölduruoduk nerdeyse cok kotu hersey evlılıkde ters gıdıo bı ıyı bı kotu bu ıs de hıc gıtmıo
evet canım, salatı tefriciye yada salatı nariye, halk arasında 4444 dua :), hepsi aynı :).
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?