Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Evet kızlar aşağıdaki listedeki arkadaşlar için isim isim dua ediyoruz. 4444 dua okuyoruz.

İlk liste vajiyi yenmeye çalışanlar:
umut, senem, facar, ocean, aykurt, yavuz, masal, veracroft,PUSU, renis85, PRİVACY, MAVİELBİSE, YARDM,hazal, alexandretta, shummir,huzurr.

İkinci liste yenipte hamile kamlak isteyenler:
gülsevdam, nilay, ben (çileklipuding :), şenaymehmet, canikom, şaşkınanne, dahlia34, trinity, gülcan,rabit.

Üçüncü liste hamile kalıp, rahat bir hamilelik ve doğum isteyenler:
Sessizcekimsesizce, kemre, candy, delisevdam, tarçınlıakide, çiçekrose.

başka varsa söylesin, isim isim dua edicez.
Herkese açık liste, hatırlayamadıklarım kırılmasın, hatırtlatmanız yeterli.

rabit eklendi canımmmm....

Canim geçer bende bi ara geriledim çok.. ama vaji iste naza çekiyo bazen kendini.. neden doktora gitmek istiyosun bebek içinmi canim?

Kızlar araba kullanmaya bile cesaretim yoktu.Dün hadi yapabilirsin dedim ve ilk kez tek başıma arabayla işe gidip geldim.Şimdi sıra vajide.Umutluyum inşallah olacak.Allah hepimizin yanında olsun inşallah.

canm benmmm çok teşekkür ederim çok iyi anlatmışsın neyse zaten hemen oluverecek die bişey yok..sanırım henüz hazır değilim hayırlısı artık..
sen hazırsın canım.

yalnız bazen kendi sorunlarımıza çok odaklanıyoruz ve eşimizin psikolojisini dikkate almıyoruz.

kendi içimizde tamam bu defa olacak hazırım vs diyelim, gün içersinde kendimizi hazırlayalım, akşama bitircem bu işi diyelim, cesaretlenelim ama eşimizin psikolojisini bozmamak için ona çaktırmayalım. bu yaklaşım çok önemli.

canım kalan 200 ü alan olmadı değil mi ya milletn midesi sabh bulanır benm gün boyu çubuk kraker yemekten bıktım bir de listeye eylülü de ekle o da hamileydi canım o geldi aklıma..

fenalardayım yendım dıe sevınemedım bıle bı gun oldu dahası olmadı yapamıorum hatta artıık egzersız bıle yapamıorum her gunum bas agrısı ile gecıo uff.buraya bıle gırmeye yuzum kalmadı gıbı bısı.emla kremı mı alsam bende nabsam bı zararı varmı hap yada baska bişi ne fayda eder uff

tekrar denediniz mi? yoksa cesaret mi edemediniz?

okuyamıorum dıye cok uzuluyorum ama dıger lıstede mutlaka okuyacagım bu ısımler hep duamda...

sakin ol canım, yapamamanın stresi o, eşlerin birbirine tahammülü kalmıyor sertleşme problemi mi var?, sen mi kasılıyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…