Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

fenalardayım yendım dıe sevınemedım bıle bı gun oldu dahası olmadı yapamıorum hatta artıık egzersız bıle yapamıorum her gunum bas agrısı ile gecıo uff.buraya bıle gırmeye yuzum kalmadı gıbı bısı.emla kremı mı alsam bende nabsam bı zararı varmı hap yada baska bişi ne fayda eder uff

tekrar denediniz mi? yoksa cesaret mi edemediniz?

okuyamıorum dıye cok uzuluyorum ama dıger lıstede mutlaka okuyacagım bu ısımler hep duamda...

sakin ol canım, yapamamanın stresi o, eşlerin birbirine tahammülü kalmıyor sertleşme problemi mi var?, sen mi kasılıyorsun?

Ya strese soktun kendin, yada sen farkinda olmadan sartladin kendini bikereligine mahsustu bidaha olmicakki nasilsa tesadüftü diye..
Yapmadigin bisey degil sonuçta.. bikaç gün düsünme kafani dinle.. sonradan tekrar dene canim egzersizle

Canım sakın başa dönüyorum deme. Sen benim İLHAM KAYNAĞIMDIN. Senin 10 seneden sonra yenmen bana da cesaret verdi....Lütfen öyle şeyler düşünme..

kalan 200 ü alan olmadı, bekliyorum belki birileri çıkar, olmazsa ben tamamlamaya çalışıcam .

Canım ben alabilirim. Ama daha önce hiç okumadım, neyi, nasıl okuyacağımı açıklayabilirsen yaparım...

Son düzenleme:
okuyamıorum dıye cok uzuluyorum ama dıger lıstede mutlaka okuyacagım bu ısımler hep duamda...
canım ben kendim okurum diye başladım zaten yardım eden olursa ne ala, yoksa hallederim, sen elindekileri bitir önce . Üzülünecek birşey yok bebişim . duaların için teşekkür ederiz .

ben kasılıorum ve su an egzersız bıle yapamıorum moral sıfır ne yapcaımı sasırdım emla denıyım dıe dusunuorum

canım olumsuz düşünme bir kere yaptın neden korkuyosun ki olmadı egzersize başla tekrar... emlayı filan aklından çıkar kayganlaştırıcı ile egzersiz yap ve deneme yap ardından..

kemre dua bu, sana 50 tane yazıyorum canım, hiç okumadıysan yavaş okursun, zamanla insan hızlanıyor. Sayı çok önemli, ne eksik ne fazla olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…