- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #111.981
kalan 200 ü alan olmadı, bekliyorum belki birileri çıkar, olmazsa ben tamamlamaya çalışıcam.
4444 dua okuyoruz listedekiler için canım, daha önce okumuş muydun?Canim ne okuyorsunuz bende tammlayabilirim?
tekrar denediniz mi? yoksa cesaret mi edemediniz?fenalardayım yendım dıe sevınemedım bıle bı gun oldu dahası olmadı yapamıorum hatta artıık egzersız bıle yapamıorum her gunum bas agrısı ile gecıo uff.buraya bıle gırmeye yuzum kalmadı gıbı bısı.emla kremı mı alsam bende nabsam bı zararı varmı hap yada baska bişi ne fayda eder uff
4444 dua okuyoruz listedekiler için canım, daha önce okumuş muydun?
Tefriciye duasimi ?
kalan 200 ü alan olmadı, bekliyorum belki birileri çıkar, olmazsa ben tamamlamaya çalışıcam.
yok canım ne kusuru, 1000 tane aldın, ancak onu yetiştirirsin.Canim ya ben benimkini daha bitiremedim 600 daha var oyzden alamicam gerçekten ksra bakmayin
denedık denedık olmuo bı sıkıntı stres sorma gıtsın ıkımızde de sınır tepemde dun gece cıngar cıkardım bırbırımızı ölduruoduk nerdeyse cok kotu hersey evlılıkde ters gıdıo bı ıyı bı kotu bu ıs de hıc gıtmıotekrar denediniz mi? yoksa cesaret mi edemediniz?
Evet kızlar aşağıdaki listedeki arkadaşlar için isim isim dua ediyoruz. 4444 dua okuyoruz.
İlk liste vajiyi yenmeye çalışanlar:
umut, senem, facar, ocean, aykurt, yavuz, masal, veracroft,PUSU, renis85, PRİVACY, MAVİELBİSE, YARDM,hazal, alexandretta, shummir,huzurr.
İkinci liste yenipte hamile kamlak isteyenler:
gülsevdam, nilay, ben (çileklipuding :), şenaymehmet, canikom, şaşkınanne, dahlia34, trinity, gülcan,rabit.
Üçüncü liste hamile kalıp, rahat bir hamilelik ve doğum isteyenler:
Sessizcekimsesizce, kemre, candy, delisevdam, tarçınlıakide, çiçekrose.
başka varsa söylesin, isim isim dua edicez.
Herkese açık liste, hatırlayamadıklarım kırılmasın, hatırtlatmanız yeterli.
rabit eklendi canımmmm....
sakin ol canım, yapamamanın stresi o, eşlerin birbirine tahammülü kalmıyor sertleşme problemi mi var?, sen mi kasılıyorsun?denedık denedık olmuo bı sıkıntı stres sorma gıtsın ıkımızde de sınır tepemde dun gece cıngar cıkardım bırbırımızı ölduruoduk nerdeyse cok kotu hersey evlılıkde ters gıdıo bı ıyı bı kotu bu ıs de hıc gıtmıo
evet canım, salatı tefriciye yada salatı nariye, halk arasında 4444 dua :), hepsi aynı :).
fenalardayım yendım dıe sevınemedım bıle bı gun oldu dahası olmadı yapamıorum hatta artıık egzersız bıle yapamıorum her gunum bas agrısı ile gecıo uff.buraya bıle gırmeye yuzum kalmadı gıbı bısı.emla kremı mı alsam bende nabsam bı zararı varmı hap yada baska bişi ne fayda eder uff
canım ilk zamanlar iyi gidiyordu son zamanlarda kendimi daha çok kasıyorum moralim çok bozuk eşimle dün gece çok tartıştık.Sanki tekrar başa dönüyorum.Ne yapmam gerektigini bende şaşırdım birde bebegim olmasını çok istiyorum belkide onun için stres yapıyor olabilirim.Burayı çok takip ediyorum ben yendikten sonra doktora gittim muyne oldum yakında tekrar doktora gitmeyi düşünüyorum.
sakin ol canım, yapamamanın stresi o, eşlerin birbirine tahammülü kalmıyor sertleşme problemi mi var?, sen mi kasılıyorsun?
Canım sakın başa dönüyorum deme. Sen benim İLHAM KAYNAĞIMDIN....Lütfen öyle şeyler düşünme..
Canım ben alabilirim. Ama daha önce hiç okumadım, neyi, nasıl okuyacağımı açıklayabilirsen yaparım...
canım ben kendim okurum diye başladım zaten yardım eden olursa ne ala, yoksa hallederim, sen elindekileri bitir önceokuyamıorum dıye cok uzuluyorum ama dıger lıstede mutlaka okuyacagım bu ısımler hep duamda...
ben kasılıorum ve su an egzersız bıle yapamıorum moral sıfır ne yapcaımı sasırdım emla denıyım dıe dusunuorum
canım sende de mide bulantısı var mı ben çok fenayım 2-3 gündür ya..
Listelerdeki arkadaşlar için 4444 duaya başlıyorum, haftaya pazara kadar süre koydum kendime. yardımcı olmak, okumak isteyenler, okuyabilecekleri sayı adedini bana bildirsinler lütfen.
Aşağıda okunuşu ve anlamı var, biz anlamını okumayacağız , bilgi olsun diye anlamını da gönderiyorum. Unutmadan adetli iken de okunabilir:
“Allahümme salli salaten kamileten ve sellim selamen tammen ala seyyidina Muhammedi'nillezi tenhallü bihi'l ukadü ve tenfericü bihi'l kürabü ve tükda bihi'l havaicü ve tünalü bihi'r regaibü ve hüsnü'l havatimi ve yüsteska'l ğamamü bi-vechihi'l kerimi ve ala alihi ve sahbihi fi külli lemhatin ve nefesin bi adedi külli ma'lumin lek”
Okunması ve fazileti büyük olan bu salavat-ı şerife esas itibariyle bir duadır; okunmasında büyük sevap olan bir salavattır. Anlamı ise şöyledir :
"Allah' ım! Her göz açıp kapamada ve her nefeste, Sana ma'lum nesneler adedince mükemmel bir salat ve tam bir selamı Efendimiz Muhammed (SAV) 'in ve bütün Âl ve Ashabının üzerine indir ki; Onunla düğümler çözülür, sıkıntılar dağılır, ihtiyaçlar giderilir, istekler ve hüsn-ü hatimeler elde edilir ve mübarek yüzü hürmetine bulutlardan yağmur istenilir."
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?