- 2 Nisan 2012
- 656
- 0
- 46
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #112.021
Bilerek az verdim canım, bir çırpıda okursun, haftaya devam edeceğiz, müsait olursan daha fazla alabilirsin o zaman :).Tamam canım okuyacağım pazar gününe kadar...Zaten 50 tane az geldi gözüme Allah'tan bir aksilik olmazsa bitiririm...
Bilerek az verdim canım, bir çırpıda okursun, haftaya devam edeceğiz, müsait olursan daha fazla alabilirsin o zaman :).
raporcu geldi hanııım:)))))))))) kızlar az önce egzersiz yaptım,1,2,3 parmak oluyor birde aparat deneyim dedim,ilk başta aparatla başlamıştım,8-9 cm takılmıştı ,sonra parmağa döndüm,şimdi 8,5 cm aparat denedim olmuyor,deli oldum , neden acaba,3 parmak ölçüsü 10-11 cm oluyor 8,5 cm aparat olmuyor,şimdi sadece parmak oluyor başka bişey olmayacakmış gibi geliyor,bunu nasıl kafadan atacam,böyle olan oldu mu?
Merhaba kızlar.Reglim bitti.Jınekolog için randevu almak istedim.Bunun için iyi bir dr araştırdım.Sadece C.tesi doktora gidebilirim.Seçtiğim dr bu C.tesi hastanede olmayacakmış.Haftaya c.tesi olacakmış.Ben de randevu aldım.Bu arada bugün ayna egzersizi yaptım.Ikındım açıldığını gördüm.Yarın başlayacağım.Mum,parmak hepsini deneyeceğim.Hangisi rahat olursa.Doğum g. mumunu streçleyip mi aparat yatınız?Prztf. geçirdiniz mi?Dua eden arkadaşlar,ben de dua ediyorum.Kitap okuyorum,herşey beyinde bitiyor.Okuduğum kitap çok şey öğretti.
sen yenmişmiydin
canım bende ilk sadece giriş oldu, 2.de git gel, daha sonra 20 gün yapamadım, sonra burda yazdım arkadaşların gazıyla gerisi geldi canım :)))).ama egzersızıde yapamıorum kı :S:S
canım ben gitgele p....s ile alıştım, takma artık kafana, rahat ol sadece.kızlar sorularım olacak,3 parmakta gitgieli yavaş yapabiliyorum ve kasılma oluyor,gitgelin hızı ne kadar olmalı? birde parmakla yaptığım için içerisini hissediyorum,ilk girişte elime bir şey takılıyor sonra kayboluyor acaba kas mı yoksa başka bişey mi(((((sizede oluyor mu?
kızlar sorularım olacak,3 parmakta gitgieli yavaş yapabiliyorum ve kasılma oluyor,gitgelin hızı ne kadar olmalı? birde parmakla yaptığım için içerisini hissediyorum,ilk girişte elime bir şey takılıyor sonra kayboluyor acaba kas mı yoksa başka bişey mi(((((sizede oluyor mu?
kızlar sorularım olacak,3 parmakta gitgieli yavaş yapabiliyorum ve kasılma oluyor,gitgelin hızı ne kadar olmalı? birde parmakla yaptığım için içerisini hissediyorum,ilk girişte elime bir şey takılıyor sonra kayboluyor acaba kas mı yoksa başka bişey mi(((((sizede oluyor mu?
kızlar aşağıdaki listedeki arkadaşlar için isim isim dua ediyoruz. 4444 dua okuyoruz.
İlk liste vajiyi yenmeye çalışanlar:
umut, senem, facar, ocean, aykurt, yavuz, masal, veracroft,PUSU, renis85, PRİVACY, MAVİELBİSE, YARDM,hazal, alexandretta, shummir,huzurr.
İkinci liste yenipte hamile kamlak isteyenler:
gülsevdam, nilay, ben (çileklipuding :), şenaymehmet, canikom, şaşkınanne, dahlia34, trinity, gülcan,rabit, rapunzel.
Üçüncü liste hamile kalıp, rahat bir hamilelik ve doğum isteyenler:
Sessizcekimsesizce, kemre, candy, delisevdam, tarçınlıakide, çiçekrose, eylül.
turquazz ve violetin sorunları için de dua edelim.
başka varsa söylesin, isim isim dua edicez.
Herkese açık liste, hatırlayamadıklarım kırılmasın, hatırtlatmanız yeterli.
Listeyi güncelledim.....
kızlar,vajiye bişey girebildiğini gördüm,p..s girebileceğini ve acı olmayacağını beynime öğretmeye çalışyorum.az önce düşünürken aklıma geldi,7-8 yaşındayken kulağım delik değildi,hep özenirdim küpe takmaya,annem kardeşimin kulağını deldi,sıra bana gelince kaçtım,ama deldirmekte istiyorum eline iğneyi alınca kaçıyorum,kardeşime çok güzel bir küpe aldılar taktı,keyifle geziyor,ben korkudan kıvranıyorum.aman dedim kardeşime bişey olmadı azıcık ağladı geçti gitti,anneme bende istiyorum dedim cesaretimi topladım,deldirdim azıcık acıdı,geçti gitti sonra kendime çok kızdım bunun için mi kaçtım ağladım diye,anlatılanlardan anladığım kadarı ile p.....s girincede böyle hissedeceğim.şimdi kendimi buna hazırlıyorum.ne olabilir ki,benim gibi korkan,hatta dokunp bakamayan arkadaşalr bile yenmişken,ben neden yapamayım.:))))))))
iyi geceler kızlar...gözlerim uykudan kapanıyor.görüşürüz...
kızlar aşağıdaki listedeki arkadaşlar için isim isim dua ediyoruz. 4444 dua okuyoruz.
İlk liste vajiyi yenmeye çalışanlar:
umut, senem, facar, ocean, aykurt, yavuz, masal, veracroft,PUSU, renis85, PRİVACY, MAVİELBİSE, YARDM,hazal, alexandretta, shummir,huzurr.
İkinci liste yenipte hamile kamlak isteyenler:
gülsevdam, nilay, ben (çileklipuding :), şenaymehmet, canikom, şaşkınanne, dahlia34, trinity, gülcan,rabit, rapunzel.
Üçüncü liste hamile kalıp, rahat bir hamilelik ve doğum isteyenler:
Sessizcekimsesizce, kemre, candy, delisevdam, tarçınlıakide, çiçekrose, eylül.
turquazz ve violetin sorunları için de dua edelim.
başka varsa söylesin, isim isim dua edicez.
Herkese açık liste, hatırlayamadıklarım kırılmasın, hatırtlatmanız yeterli.
Listeyi güncelledim.....
Negüzel egzersizsiz bikez yapabildim.. ama iki gün ara girince cesaret edemiyorum.. esimde hiç umursamiyo egzersizi yap nolcakki diyo 5 dkk yapiyon zaten bisey olmaz diyo hiç sorun etmiyo egzersizi ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?