Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Canım, hamileyken cinsel ilişki yaşadın mı? Ben ara soğumasın, gerilemeyeyim diyorum ama bir yandan da çocuk için endişeleniyorum. 2 temmuzda soracağım doktora...

tatlım aslında cevabını kendin vermişsin ''başka bir şey olmayacakmış'' diyerek.rahatla biraz sen p... bile yarısını yaptın bunu da yaparsın akıl oyunlarına gelme)

kızlar sorularım olacak,3 parmakta gitgieli yavaş yapabiliyorum ve kasılma oluyor,gitgelin hızı ne kadar olmalı? birde parmakla yaptığım için içerisini hissediyorum,ilk girişte elime bir şey takılıyor sonra kayboluyor acaba kas mı yoksa başka bişey mi(((((sizede oluyor mu?

sanırım senin dediğin gibi yapıyorlar. hangi kitabı okuyorsun merak ettim!!

kızlar aşağıdaki listedeki arkadaşlar için isim isim dua ediyoruz. 4444 dua okuyoruz.

İlk liste vajiyi yenmeye çalışanlar:
umut, senem, facar, ocean, aykurt, yavuz, masal, veracroft,PUSU, renis85, PRİVACY, MAVİELBİSE, YARDM,hazal, alexandretta, shummir,huzurr.

İkinci liste yenipte hamile kamlak isteyenler:
gülsevdam, nilay, ben (çileklipuding :), şenaymehmet, canikom, şaşkınanne, dahlia34, trinity, gülcan,rabit, rapunzel.

Üçüncü liste hamile kalıp, rahat bir hamilelik ve doğum isteyenler:
Sessizcekimsesizce, kemre, candy, delisevdam, tarçınlıakide, çiçekrose, eylül.

turquazz ve violetin sorunları için de dua edelim.

başka varsa söylesin, isim isim dua edicez.
Herkese açık liste, hatırlayamadıklarım kırılmasın, hatırtlatmanız yeterli.

Listeyi güncelledim.....

canım ben gitgele p....s ile alıştım, takma artık kafana, rahat ol sadece.

ben parmakla yapmamıştım onu bilemem ama ilk girişte bir şey takılıyor demişsin ya o kas değil kasılma.yani kastığın için sıkınca ortaya çıkıyor:)) kasılınca oluyordu tabi.

Son düzenleme:

ben parmakla yapmamıştım onu bilemem ama ilk girişte bir şey takılıyor demişsin ya o kas değil kasılma.yani kastığın için sıkınca ortaya çıkıyor:)) kasılınca oluyordu tabi.

Gitgeli fazla umursama p..sle alisirsin zamanla canim zaten egzersizdeki gitgelle p..steki ayni olmuyo.. Misal ben aparatta gitgeli çok hizli yapiyorum ama p..ste çok yavas.. zamanla alisirsin.. Detaylara çok fazla takilma canim..

allah razı olsun sizlerden okuyunca ne güzel düşünülmüş bende alayım dedim kendi ismimide görünce acayip duygulandım allah razı olsun hepimiz kurtuluruz inşallah...

kızlar,vajiye bişey girebildiğini gördüm,p..s girebileceğini ve acı olmayacağını beynime öğretmeye çalışyorum.az önce düşünürken aklıma geldi,7-8 yaşındayken kulağım delik değildi,hep özenirdim küpe takmaya,annem kardeşimin kulağını deldi,sıra bana gelince kaçtım,ama deldirmekte istiyorum eline iğneyi alınca kaçıyorum,kardeşime çok güzel bir küpe aldılar taktı,keyifle geziyor,ben korkudan kıvranıyorum.aman dedim kardeşime bişey olmadı azıcık ağladı geçti gitti,anneme bende istiyorum dedim cesaretimi topladım,deldirdim azıcık acıdı,geçti gitti sonra kendime çok kızdım bunun için mi kaçtım ağladım diye,anlatılanlardan anladığım kadarı ile p.....s girincede böyle hissedeceğim.şimdi kendimi buna hazırlıyorum.ne olabilir ki,benim gibi korkan,hatta dokunp bakamayan arkadaşalr bile yenmişken,ben neden yapamayım.:))))))))

Ay koptum yaa canim sen yine 7-8 yasindayken olmus bu.. ben daha bikaç ay önce ikinci delik istiyodum ama ayni senin gibi hem istiyorum hemde korkudan kaçiyorum bitürlü cesaret edememistim
En sonunda gittim yaptirdim bisey söylimmi p..s kulak deldirmekten daha kolay valla

lısteyı not alayım onumuzdede kandıl var kızlar ozellıkle o gece cok dua edelım
bır yıllık kaderımızın yazıldıgı berat kandılı evlendıgımden berı her berat kandılınde Rabbıme yalvarır saatlerce seccade basında ağlardım
bu sene kaderımı vajıyı yenmıs olarak yaz dıye.. bu senede ınsallah seneye bebegımı saglıkla kucagıma almak ıcın yalvarıcam rabbıme
bırbırımızı her daım duadan unutmayalım ıcımızden gecen sıkıntılara dertlere çare eylesın Rabbım
herkese hayırlı geceler

Negüzel egzersizsiz bikez yapabildim.. ama iki gün ara girince cesaret edemiyorum.. esimde hiç umursamiyo egzersizi yap nolcakki diyo 5 dkk yapiyon zaten bisey olmaz diyo hiç sorun etmiyo egzersizi ya

benim eşim aparatları kıskanıyo:)gerek yok artık diyo uğraşma şunlarla.ben varken neden onlarla yapıyosun diyo:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…