Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

cnm bnm kac gun gectı ama uzerınden olmuo egzersız bıle yapamıorum lutfen bana soyleyın emla zarar verırmı faydasını gorermıyım

Canım, ben de hiçbir değişiklik yok. 2 Temmuzu iple çekiyorum kalp atışlarını dinlemek için.

inşallah duyarsın canım bazıları erken olduğu için duyulmuyomuş.. ben az önce forumda okudunm da hamileyken çiğ ete dokunup sonra o elinle vücudunun neresine dokunursan bebekte o leke olşuyomuş bu batılmış:) bi de gerçek olan elinde yara çizik filan varsa çiğ ete dokunmucakmışın mikrop çok fazlaymış çiğ ette..

korkma canım ya.ben de tedavimden sonra rahmime baktırmıştım.vaji tedavisinde kullandığım falluslardan daha küçük ve inceydi:)) hiç düşünme şu anda hsg yi.o gün gelince bak nasıl kolay olacak.ama aklına takıpta ben ne yapacam dersen kabusun yaparsın kendine.kaç yaşındasın?

kemre dua bu, sana 50 tane yazıyorum canım, hiç okumadıysan yavaş okursun, zamanla insan hızlanıyor. Sayı çok önemli, ne eksik ne fazla olacak.

Ya canim ya bikaçtane fazla yada eksik olduysa çok dikkat etmeye çalisiyorum ama bazen ya bitane eksikmi çektim tesbihi diyorum ya :26:

Bu duadan 50 tane okuyacağım yani. Bitirince yazarım burdan veya özelden canım...

TEŞEKKÜRLER :)

pazar gününe kadar süremiz var canım, okuyamazsan haber ver.

Ya canim ya bikaçtane fazla yada eksik olduysa çok dikkat etmeye çalisiyorum ama bazen ya bitane eksikmi çektim tesbihi diyorum ya :26:

canım ben zikirmatik aldım, küçük elektronik bir sayaç, daha rahat oluyor, şaşmıyor sayı :).

cnm bnm kac gun gectı ama uzerınden olmuo egzersız bıle yapamıorum lutfen bana soyleyın emla zarar verırmı faydasını gorermıyım

Sahsi fikrim hiç bulasma derim.. bak bizler kayganlastiriciyi bile birakmakta nekdar zorlaniyoruz.. ki emlayi düsünemiyorum.. Emlayla yapsan tamam ya ben yendim diyebilcekmisinki? Bence bu sadece geçistirmek olur ya bilmiyorum bence hiç bulasma, olmadi egzersiz yap tekrardan

Canım İNŞALLAH. Her wc'ye gittiğimde iç çamaşırımda kırmızı göreceğim diye tedirginlik yaşıyorum. Aslında öncesinde düşüğüm falan olmadı ama ne bileyim işte. İlk hamileliğimde hiç böyle tedirginlikler yaşamadım. Neden bilmiyorum ama korktuğum başıma gelmez inşallah...

pazar gününe kadar süremiz var canım, okuyamazsan haber ver.

canım ben zikirmatik aldım, küçük elektronik bir sayaç, daha rahat oluyor, şaşmıyor sayı :).

Tamam canım okuyacağım pazar gününe kadar...Zaten 50 tane az geldi gözüme Allah'tan bir aksilik olmazsa bitiririm...

Canım, hamileyken cinsel ilişki yaşadın mı? Ben ara soğumasın, gerilemeyeyim diyorum ama bir yandan da çocuk için endişeleniyorum. 2 temmuzda soracağım doktora...

tatlım aslında cevabını kendin vermişsin ''başka bir şey olmayacakmış'' diyerek.rahatla biraz sen p... bile yarısını yaptın bunu da yaparsın akıl oyunlarına gelme)

kızlar sorularım olacak,3 parmakta gitgieli yavaş yapabiliyorum ve kasılma oluyor,gitgelin hızı ne kadar olmalı? birde parmakla yaptığım için içerisini hissediyorum,ilk girişte elime bir şey takılıyor sonra kayboluyor acaba kas mı yoksa başka bişey mi(((((sizede oluyor mu?

sanırım senin dediğin gibi yapıyorlar. hangi kitabı okuyorsun merak ettim!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…