Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Ya strese soktun kendin, yada sen farkinda olmadan sartladin kendini bikereligine mahsustu bidaha olmicakki nasilsa tesadüftü diye..
Yapmadigin bisey degil sonuçta.. bikaç gün düsünme kafani dinle.. sonradan tekrar dene canim egzersizle

Canım sakın başa dönüyorum deme. Sen benim İLHAM KAYNAĞIMDIN. Senin 10 seneden sonra yenmen bana da cesaret verdi....Lütfen öyle şeyler düşünme..

kalan 200 ü alan olmadı, bekliyorum belki birileri çıkar, olmazsa ben tamamlamaya çalışıcam .

Canım ben alabilirim. Ama daha önce hiç okumadım, neyi, nasıl okuyacağımı açıklayabilirsen yaparım...

Son düzenleme:
okuyamıorum dıye cok uzuluyorum ama dıger lıstede mutlaka okuyacagım bu ısımler hep duamda...
canım ben kendim okurum diye başladım zaten yardım eden olursa ne ala, yoksa hallederim, sen elindekileri bitir önce . Üzülünecek birşey yok bebişim . duaların için teşekkür ederiz .

ben kasılıorum ve su an egzersız bıle yapamıorum moral sıfır ne yapcaımı sasırdım emla denıyım dıe dusunuorum

canım olumsuz düşünme bir kere yaptın neden korkuyosun ki olmadı egzersize başla tekrar... emlayı filan aklından çıkar kayganlaştırıcı ile egzersiz yap ve deneme yap ardından..

kemre dua bu, sana 50 tane yazıyorum canım, hiç okumadıysan yavaş okursun, zamanla insan hızlanıyor. Sayı çok önemli, ne eksik ne fazla olacak.

cnm bnm kac gun gectı ama uzerınden olmuo egzersız bıle yapamıorum lutfen bana soyleyın emla zarar verırmı faydasını gorermıyım

Canım, ben de hiçbir değişiklik yok. 2 Temmuzu iple çekiyorum kalp atışlarını dinlemek için.

inşallah duyarsın canım bazıları erken olduğu için duyulmuyomuş.. ben az önce forumda okudunm da hamileyken çiğ ete dokunup sonra o elinle vücudunun neresine dokunursan bebekte o leke olşuyomuş bu batılmış:) bi de gerçek olan elinde yara çizik filan varsa çiğ ete dokunmucakmışın mikrop çok fazlaymış çiğ ette..

korkma canım ya.ben de tedavimden sonra rahmime baktırmıştım.vaji tedavisinde kullandığım falluslardan daha küçük ve inceydi:)) hiç düşünme şu anda hsg yi.o gün gelince bak nasıl kolay olacak.ama aklına takıpta ben ne yapacam dersen kabusun yaparsın kendine.kaç yaşındasın?

kemre dua bu, sana 50 tane yazıyorum canım, hiç okumadıysan yavaş okursun, zamanla insan hızlanıyor. Sayı çok önemli, ne eksik ne fazla olacak.

Ya canim ya bikaçtane fazla yada eksik olduysa çok dikkat etmeye çalisiyorum ama bazen ya bitane eksikmi çektim tesbihi diyorum ya :26:

Bu duadan 50 tane okuyacağım yani. Bitirince yazarım burdan veya özelden canım...

TEŞEKKÜRLER :)

pazar gününe kadar süremiz var canım, okuyamazsan haber ver.

Ya canim ya bikaçtane fazla yada eksik olduysa çok dikkat etmeye çalisiyorum ama bazen ya bitane eksikmi çektim tesbihi diyorum ya :26:

canım ben zikirmatik aldım, küçük elektronik bir sayaç, daha rahat oluyor, şaşmıyor sayı :).

cnm bnm kac gun gectı ama uzerınden olmuo egzersız bıle yapamıorum lutfen bana soyleyın emla zarar verırmı faydasını gorermıyım

Sahsi fikrim hiç bulasma derim.. bak bizler kayganlastiriciyi bile birakmakta nekdar zorlaniyoruz.. ki emlayi düsünemiyorum.. Emlayla yapsan tamam ya ben yendim diyebilcekmisinki? Bence bu sadece geçistirmek olur ya bilmiyorum bence hiç bulasma, olmadi egzersiz yap tekrardan

Canım İNŞALLAH. Her wc'ye gittiğimde iç çamaşırımda kırmızı göreceğim diye tedirginlik yaşıyorum. Aslında öncesinde düşüğüm falan olmadı ama ne bileyim işte. İlk hamileliğimde hiç böyle tedirginlikler yaşamadım. Neden bilmiyorum ama korktuğum başıma gelmez inşallah...

pazar gününe kadar süremiz var canım, okuyamazsan haber ver.

canım ben zikirmatik aldım, küçük elektronik bir sayaç, daha rahat oluyor, şaşmıyor sayı :).

Tamam canım okuyacağım pazar gününe kadar...Zaten 50 tane az geldi gözüme Allah'tan bir aksilik olmazsa bitiririm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…