- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #112.001
fenalardayım yendım dıe sevınemedım bıle bı gun oldu dahası olmadı yapamıorum hatta artıık egzersız bıle yapamıorum her gunum bas agrısı ile gecıo uff.buraya bıle gırmeye yuzum kalmadı gıbı bısı.emla kremı mı alsam bende nabsam bı zararı varmı hap yada baska bişi ne fayda eder uff
canım ilk zamanlar iyi gidiyordu son zamanlarda kendimi daha çok kasıyorum moralim çok bozuk eşimle dün gece çok tartıştık.Sanki tekrar başa dönüyorum.Ne yapmam gerektigini bende şaşırdım birde bebegim olmasını çok istiyorum belkide onun için stres yapıyor olabilirim.Burayı çok takip ediyorum ben yendikten sonra doktora gittim muyne oldum yakında tekrar doktora gitmeyi düşünüyorum.
kalan 200 ü alan olmadı, bekliyorum belki birileri çıkar, olmazsa ben tamamlamaya çalışıcam.
sakin ol canım, yapamamanın stresi o, eşlerin birbirine tahammülü kalmıyor sertleşme problemi mi var?, sen mi kasılıyorsun?
Canım sakın başa dönüyorum deme. Sen benim İLHAM KAYNAĞIMDIN....Lütfen öyle şeyler düşünme..
Canım ben alabilirim. Ama daha önce hiç okumadım, neyi, nasıl okuyacağımı açıklayabilirsen yaparım...
canım ben kendim okurum diye başladım zaten yardım eden olursa ne ala, yoksa hallederim, sen elindekileri bitir önceokuyamıorum dıye cok uzuluyorum ama dıger lıstede mutlaka okuyacagım bu ısımler hep duamda...
ben kasılıorum ve su an egzersız bıle yapamıorum moral sıfır ne yapcaımı sasırdım emla denıyım dıe dusunuorum
canım sende de mide bulantısı var mı ben çok fenayım 2-3 gündür ya..
Listelerdeki arkadaşlar için 4444 duaya başlıyorum, haftaya pazara kadar süre koydum kendime. yardımcı olmak, okumak isteyenler, okuyabilecekleri sayı adedini bana bildirsinler lütfen.
Aşağıda okunuşu ve anlamı var, biz anlamını okumayacağız , bilgi olsun diye anlamını da gönderiyorum. Unutmadan adetli iken de okunabilir:
“Allahümme salli salaten kamileten ve sellim selamen tammen ala seyyidina Muhammedi'nillezi tenhallü bihi'l ukadü ve tenfericü bihi'l kürabü ve tükda bihi'l havaicü ve tünalü bihi'r regaibü ve hüsnü'l havatimi ve yüsteska'l ğamamü bi-vechihi'l kerimi ve ala alihi ve sahbihi fi külli lemhatin ve nefesin bi adedi külli ma'lumin lek”
Okunması ve fazileti büyük olan bu salavat-ı şerife esas itibariyle bir duadır; okunmasında büyük sevap olan bir salavattır. Anlamı ise şöyledir :
"Allah' ım! Her göz açıp kapamada ve her nefeste, Sana ma'lum nesneler adedince mükemmel bir salat ve tam bir selamı Efendimiz Muhammed (SAV) 'in ve bütün Âl ve Ashabının üzerine indir ki; Onunla düğümler çözülür, sıkıntılar dağılır, ihtiyaçlar giderilir, istekler ve hüsn-ü hatimeler elde edilir ve mübarek yüzü hürmetine bulutlardan yağmur istenilir."
Ya strese soktun kendin, yada sen farkinda olmadan sartladin kendini bikereligine mahsustu bidaha olmicakki nasilsa tesadüftü diye..
Yapmadigin bisey degil sonuçta.. bikaç gün düsünme kafani dinle.. sonradan tekrar dene canim egzersizle
Canım, ben de hiçbir değişiklik yok. 2 Temmuzu iple çekiyorum kalp atışlarını dinlemek için.
canım 150 tane yazıyorum, 50 tanesini kemreye verdim. pazar gününe kadar okunacak, şimdiden teşekkür ederizTamam ozaman canm 200 ù ben okurum :)cumaya kadarmi?
kemre dua bu, sana 50 tane yazıyorum canım, hiç okumadıysan yavaş okursun, zamanla insan hızlanıyor. Sayı çok önemli, ne eksik ne fazla olacak.
dün birazcık vardı o da sadece idrar yaparken ama o kadar dayanılmıycak bişi değildi bugün normale döndüm hiçbir sıkıntım yok çok şükür bir ay sonra da hsg çekilecek asıl ondan korkuyorum canım yabide onu atlatsam tmmdır inşallah ama ucunda bebek var dayanıcam inşallah
kemre dua bu, sana 50 tane yazıyorum canım, hiç okumadıysan yavaş okursun, zamanla insan hızlanıyor. Sayı çok önemli, ne eksik ne fazla olacak.
canım olumsuz düşünme bir kere yaptın neden korkuyosun ki olmadı egzersize başla tekrar... emlayı filan aklından çıkar kayganlaştırıcı ile egzersiz yap ve deneme yap ardından..
Bu duadan 50 tane okuyacağım yani. Bitirince yazarım burdan veya özelden canım...
TEŞEKKÜRLER :)
Ya canim ya bikaçtane fazla yada eksik olduysa çok dikkat etmeye çalisiyorum ama bazen ya bitane eksikmi çektim tesbihi diyorum ya :26:
ama egzersızıde yapamıorum kı :S:S
cnm bnm kac gun gectı ama uzerınden olmuo egzersız bıle yapamıorum lutfen bana soyleyın emla zarar verırmı faydasını gorermıyım
bir kere yaptıysan gerisi mutlaka ama mutlaka gelir, %100. Biraz cesaretini topla canım.ama egzersızıde yapamıorum kı :S:S
inşallah duyarsın canım bazıları erken olduğu için duyulmuyomuş.. ben az önce forumda okudunm da hamileyken çiğ ete dokunup sonra o elinle vücudunun neresine dokunursan bebekte o leke olşuyomuş bu batılmış:) bi de gerçek olan elinde yara çizik filan varsa çiğ ete dokunmucakmışın mikrop çok fazlaymış çiğ ette..
pazar gününe kadar süremiz var canım, okuyamazsan haber ver.
canım ben zikirmatik aldım, küçük elektronik bir sayaç, daha rahat oluyor, şaşmıyor sayı :).
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?