- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #112.041
Negüzel egzersizsiz bikez yapabildim.. ama iki gün ara girince cesaret edemiyorum.. esimde hiç umursamiyo egzersizi yap nolcakki diyo 5 dkk yapiyon zaten bisey olmaz diyo hiç sorun etmiyo egzersizi ya
benim eşim aparatları kıskanıyo:)gerek yok artık diyo uğraşma şunlarla.ben varken neden onlarla yapıyosun diyo:)
Iyi iste sende usandirana kadar esinle ugrasirsin
eeee haklı adammbenim eşim aparatları kıskanıyo:)gerek yok artık diyo uğraşma şunlarla.ben varken neden onlarla yapıyosun diyo:)
canım şenaymehmet, elvan ve privacy bu üç arkadaş 1000 er tane aldılar, henüz bitiremediler, istersen özelden görüşerek onlardan sayı alabilirsin, sayı önemli, hesap karışmamalı. pazar gününe kadar okunacak canım.allah razı olsun sizlerden okuyunca ne güzel düşünülmüş bende alayım dedim kendi ismimide görünce acayip duygulandım allah razı olsun hepimiz kurtuluruz inşallah...
kızlar sorularım olacak,3 parmakta gitgieli yavaş yapabiliyorum ve kasılma oluyor,gitgelin hızı ne kadar olmalı? birde parmakla yaptığım için içerisini hissediyorum,ilk girişte elime bir şey takılıyor sonra kayboluyor acaba kas mı yoksa başka bişey mi(((((sizede oluyor mu?
ağrına gidiyomuş aparatlarla yapmam:)usandı sanki:)geçen diyokı yuzeyselden çok farkı yokmuş:)
bende eskiden toplu dua ediyordum ama isim isim daha etkili, o yüzden listeyi ara ara güncelliyorum, sayı almayan arkadaşlar serbest içlerinden geldiği gibi isimleri sayarak dua edebilirler....lısteyı not alayım onumuzdede kandıl var kızlar ozellıkle o gece cok dua edelım
bır yıllık kaderımızın yazıldıgı berat kandılı evlendıgımden berı her berat kandılınde Rabbıme yalvarır saatlerce seccade basında ağlardım
bu sene kaderımı vajıyı yenmıs olarak yaz dıye.. bu senede ınsallah seneye bebegımı saglıkla kucagıma almak ıcın yalvarıcam rabbıme
bırbırımızı her daım duadan unutmayalım ıcımızden gecen sıkıntılara dertlere çare eylesın Rabbım
herkese hayırlı geceler
eeee haklı adamm.
neyin farki yokmus yuzeyselden cnm anlamadm egzersiznmi
Başlamak bitirmenin yarısıdır canım, yetrki disiplinli ol ve erteleme. Hergün buraya raporunu yaz mutlaka...Kızlar günaydın olmuyo olmuyoı dedim dün serce parmak kalınlıgında aparat hazırladım rahatlıkla oldu bugün daha kalını yapıp deniycem inş bende kurtulanlar kervanına katılcaammmm
hoşgeldin canım ne kadar süredir evlisin?merhabalar herkese aranıza yeni katıldım çok güzel şeyler yazmışsınız destekleriniz çok güzel birbirinize
kızlar aşağıdaki listedeki arkadaşlar için isim isim dua ediyoruz. 4444 dua okuyoruz.
İlk liste vajiyi yenmeye çalışanlar:
umut, senem, facar, ocean, aykurt, yavuz, masal, veracroft,PUSU, renis85, PRİVACY, MAVİELBİSE, YARDM,hazal, alexandretta, shummir,huzurr.
İkinci liste yenipte hamile kamlak isteyenler:
gülsevdam, nilay, ben (çileklipuding :), şenaymehmet, canikom, şaşkınanne, dahlia34, trinity, gülcan,rabit, rapunzel.
Üçüncü liste hamile kalıp, rahat bir hamilelik ve doğum isteyenler:
Sessizcekimsesizce, kemre, candy, delisevdam, tarçınlıakide, çiçekrose, eylül.
Dördüncü liste alışma sürecinde olanlar:
turquazz, benbence, elvan, sela1, zealea.
violetin sorunları için de dua edelim.
başka varsa söylesin, isim isim dua edicez.
Herkese açık liste, hatırlayamadıklarım kırılmasın, hatırtlatmanız yeterli.
alışma sürecinde olanlar içinde dua ihtiyacı olduğunu hissettim, bu listeler çok uzayacak ama olsun, herkesin duaya ihtiyacı var .
hoşgeldin canım ne kadar süredir evlisin?
Başlamak bitirmenin yarısıdır canım, yetrki disiplinli ol ve erteleme. Hergün buraya raporunu yaz mutlaka...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?