Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Negüzel egzersizsiz bikez yapabildim.. ama iki gün ara girince cesaret edemiyorum.. esimde hiç umursamiyo egzersizi yap nolcakki diyo 5 dkk yapiyon zaten bisey olmaz diyo hiç sorun etmiyo egzersizi ya

benim eşim aparatları kıskanıyo:)gerek yok artık diyo uğraşma şunlarla.ben varken neden onlarla yapıyosun diyo:)

allah razı olsun sizlerden okuyunca ne güzel düşünülmüş bende alayım dedim kendi ismimide görünce acayip duygulandım allah razı olsun hepimiz kurtuluruz inşallah...
canım şenaymehmet, elvan ve privacy bu üç arkadaş 1000 er tane aldılar, henüz bitiremediler, istersen özelden görüşerek onlardan sayı alabilirsin, sayı önemli, hesap karışmamalı. pazar gününe kadar okunacak canım.

Eline gelen takılan çıkıntı tırtık gibi fazlalıklar haz almak için yapısal olan bişey. Önce kegel yap bol bol tuvalette başla tut bırak 7-8 kez sonra çıkınca devam et 15 kez falan. İlişki sırasında nefes al verirken p...i al içine tıpkı kegel deki bırakma gibi al çok sık yapınca alışacaksın. Aparat kullanmıyor musun git gel aparatla daha kolay oluyor. Birde bolca emla ve bepanten kullan başlarda. Allah kolaylık versin..

bende eskiden toplu dua ediyordum ama isim isim daha etkili, o yüzden listeyi ara ara güncelliyorum, sayı almayan arkadaşlar serbest içlerinden geldiği gibi isimleri sayarak dua edebilirler....

kızlar aşağıdaki listedeki arkadaşlar için isim isim dua ediyoruz. 4444 dua okuyoruz.

İlk liste vajiyi yenmeye çalışanlar:
umut, senem, facar, ocean, aykurt, yavuz, masal, veracroft,PUSU, renis85, PRİVACY, MAVİELBİSE, YARDM,hazal, alexandretta, shummir,huzurr.

İkinci liste yenipte hamile kamlak isteyenler:
gülsevdam, nilay, ben (çileklipuding :), şenaymehmet, canikom, şaşkınanne, dahlia34, trinity, gülcan,rabit, rapunzel.

Üçüncü liste hamile kalıp, rahat bir hamilelik ve doğum isteyenler:
Sessizcekimsesizce, kemre, candy, delisevdam, tarçınlıakide, çiçekrose, eylül.

Dördüncü liste alışma sürecinde olanlar:
turquazz, benbence, elvan, sela1, zealea.

violetin sorunları için de dua edelim.

başka varsa söylesin, isim isim dua edicez.
Herkese açık liste, hatırlayamadıklarım kırılmasın, hatırtlatmanız yeterli.

alışma sürecinde olanlar içinde dua ihtiyacı olduğunu hissettim , bu listeler çok uzayacak ama olsun, herkesin duaya ihtiyacı var .

Son düzenleme:
canim benden alabilrsn istersen yani ben onumuzdeki 3 gun boyunca 200 tane okuyup tamamlicam 600 tane daha var ama almak zorunda dglsn bidahakine yeniden baslatilck ozamanda okuyablrsn cnm eger almak istersen sayi bildir bana tamam

Kızlar günaydın olmuyo olmuyoı dedim dün serce parmak kalınlıgında aparat hazırladım rahatlıkla oldu bugün daha kalını yapıp deniycem inş bende kurtulanlar kervanına katılcaammmm

Kızlar günaydın olmuyo olmuyoı dedim dün serce parmak kalınlıgında aparat hazırladım rahatlıkla oldu bugün daha kalını yapıp deniycem inş bende kurtulanlar kervanına katılcaammmm
Başlamak bitirmenin yarısıdır canım, yetrki disiplinli ol ve erteleme. Hergün buraya raporunu yaz mutlaka...

kızlar benıo unuttunuzzzzzzzzzzzzzz .:)benıde rahat bı dogum ısteyenler lıstesıne ekleyın lutfen :)askolsun sıze.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…