- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #112.301
vay bee kualk çöpü deyip geçmiyeecem artık ne büyükmüş:)) şimdi nasıl devam etmeliyim yani kulak çöpünü çok az alabildim iyice alabilmek içinmi denemeliyim yoksa doğum günü mumunamı geçeyim? birde kulak çöpünün tamamını alınca sakınalı i durum olurmu?
mrb canım bu yazını sabah okudum evap veremeden kalktım senin yazdıklarını düşündüm ve en azından bi adım atayım ineleyeyim dedim. öne midem bulandı. bıraktım. sonra herkes yapıosa sende yapıaksın ozaman niye evlendin evlenmesydin falan die kızdım kendime zorda olsa inceledim durdum krem falan sürdüm hadi dedim serçe parmak ama baktım parmak çok itici geliyor hemen banyoya koştum kulak çöpü sardım strçe burda okuduklarım gibi bide kremledim öne korktum denedim yapamadım bi daha yine ıı ıııh hadi dedim bidaha ve azda olsa biraz içeri soktum.. tabi bu sevinçle hemen kalktım.. buraya geldim sen güle oynaya doktora gitmişsin ya bende buraya koştum:)) bu benim için 1 yıl sonra büyük başarı:))) inşallah devamı gelirr.. perilerperisi beni gaza getirdin teşekkür ederim:) aslında burda olan bütün arkadaşlara kaçgündür hep teşekkür edip dua ediyorum iyiki buraya yazmaya başlamışım ... başarıcam söz sizee:)))
tebrikler bak başladın...başlamak bitirmenin yarısıdır:) istersen kulak çubuğunu biraz daha dene..sonrada 2 tane kulak çubuğu denersin..yavaş yavaş kalınlaştır ki daha kolay olsun sonra da doğum günü mumuna geçersin..sakıncalı bir durum derken neyi kastettin?
geçmişi okuya okuya geliyorum yeni gördüm sorularını..bebe yağının mantar yaptığını söylüyordu kızlar o yüzden ben hiç kullanmadım..ultrason jeli kullanabilirsin..hem ucuz hemde kuruma yapışma... vs olmuyor..egzersiz yaparken ben prez..tif kullanıyordum..ameliyat eldiveni varsa onu da kullanabilirsin
yani ilk gece oldu ama çok kabulümle olduğunu söyleyemem ve eşimin penisi o kadar büyük olmamasına rağmen ve çok da sürmemesine rağmen yaşadığım acıyı anlatamam, müthiş şekilde korkuyorum artık ve bu kadar çok acı duymamın acaba fiziksel sebebi mi var diye düşünüyorum
biraz saçma bi soru olmuş olabilir ama belli bir uzunluğu var hepsini içeriye aldığımda zarı geçmez dimi?
çözeceksin tabiki.. yeter ki kararlı ol iş kafada bitiyor...aslında o kafaya taktığımız sürelerde kurtulmak için çabalasaydık belki bu sorunu yaşamayacaktık bile..ben her gece yatağa girdiğimde düşünür dururdum.. herkesin yapabildiği bir şeyi ben niye yapamıyorum diye...çok şükür kurtuldum darısı sizlerin başına..inşallah kısa zamanda kurtulacaksınız sizde
peki ultrason jeli hamileliğe falan zararı olur mu? burada su bazlı kayganlaştırıcı kullanın diye okumuştum ama dediğim gibi o bende çabuk kuruyor. ben de prez..deneyeceğim inş
biraz saçma bi soru olmuş olabilir ama belli bir uzunluğu var hepsini içeriye aldığımda zarı geçmez dimi?
ağlamaktan gözümde yaş kalmadı diyorum ben de..ama çok üzülüp ağladığımda egzersiz yapasım da gelmiyor o yüzden çok takmamaya çalışıyorum sadece çözüme odaklanmaya çalışıyorum :)
bir de bişey soracağım. sen iki parmak bir boğumdan sonra p..s denemseine geçmişsin ya ondan sonra ne kadar zamanda başardın? o aşamayı anlatabilir misin biraz?
p...s denemesine geçtikten sonra 1 hafta içinde başardım... önce ilk denememizde baş kısmı oldu,2.de yarısı.. 3. denemede yarıyı da geçti.. 4.de de tamamı oldu...:) yani çabuk ilerledi... sonra bir kaç kez daha denedik oluyordu ama ben acımadığı için inanmadım..bu kadar kolay değildir dedim.. yani 4 gün denedim.. 3 günde de inandım:)
canım bildiğim kadarıyla uzunlukla alakası yok kalınlık önemli. doktor bana ancak iki ya da üç parmakla zar bozulabilir ama esnediği için hiç kan gelmez acı olmaz ya da çok az kan gelir dedi. baştan bu konuyu konuştu.[/QUcc
cahillik işte oysaki düğün gecesi yanımda gelenler bile senle bişey konuşmaya gerek yok sen okumuş insansın herşeyi bilirsin dedi gittiler ama ben daha yeni öğreniyorumbu zmana kadar bu konular konuşulmaya başladığında bile çaktırmadan ortamdan uzaklaşırdımm ah ahh:))
vay bee kualk çöpü deyip geçmiyeecem artık ne büyükmüş:)) şimdi nasıl devam etmeliyim yani kulak çöpünü çok az alabildim iyice alabilmek içinmi denemeliyim yoksa doğum günü mumunamı geçeyim? birde kulak çöpünün tamamını alınca sakınalı i durum olurmu?
:) inş benim de kısa sürede olur da günler sonra inansam da olur :)
bir de pozisyonu önemli mi? yani biraz açık bi soru olacak ama kusura bakma...ben şimdi sırt üstü yatarken bacaklarımı çok açamıyorum. p..s denemesinde nasıl olacak diye kafama takıyorum da..
inşallah bizde senin gibi yenip gelip böyle bizden sonrakilere yardımcı oluruz tabi siterimki bizden sonra kimse bu rahatsızlığı yaşamaz... senin hikayen nasıldı? ne kadar süre çabaladın ve nasıl yendin?
inşallah benim doktorumda anlayışlı yumuşak başlı biri olur bende pazt gidicem allahın izniyle yanma mantardan oluyosa bende kesin mantar var o zaman smear testi bebek için mi yapılıyodu canım
Kızlar dün şenaymehmetle konuşurken bir doktora görün demiştim, sonra dedimki ben niye gitmiyorum, bunu da erteliyorum, bir an önce gitmeliyim dedim ve hemen telefona sarıldım :102:, bugüne randevu verdiler.
Benim cuma günleri çok yoğun geçiyor iş, bugünde klasik öyleydi, ne yaptım ettim randevuya yetiştim.
doktora vajili yeni yendiğimi, başa dönmemek için anlayışlı bir doktor aradığımı ve kendisini önerdiklerini söyledim (külliyen yalan :111:, rastgele ilk bulduğum doktordu kendisi ).
bebek istediğimi, sadece kontrol amaçlı geldiğimi söyledim. Doktor anlayışlı yaklaştı sağolsun, hoş zaten çok az vaktim vardı, nazlanacak halim yoktu.Alttan ultrasonla baktı, aparat girmesi gibi birşeymiş, kasmamaya çalıştım kendimi. Hemencecik bir çırpıda baktı, bir sorun yok dedi.
En çok smear alınmasından korkuyordum, onu hiiççççç hissetmedim. Doktor sen bitirmişsin olayı, vajiden kurtulmuşsun, harikasın falan dedi. Kasılmalarım devam ediyor, zevk alamıyorum henüz ne yapmalıyım dedim, doktor başını işaret etti, herşey burada bitiyor dedi.
Akıntın varki bunu birçok kadın yaşıyor, mantar olmuşsun dedi (ilişki sırasında yanma hissi bundan kaynaklanıyormuş).
Fitil yazmış, anaaammm dedim ben fitil mitil kullanamam. Yok hiçbişeyi yok yaparsın dedi.
Aadetimin ikinci günü yanına gitmemi, hormonlarıma bakacağını söyledi, bende inşallah sizi bir daha uğraştırmam hamile kalırım ve bunlara gerek kalmaz dedim, o da güldü.
Hamile kalırsam ne kadar süre cinsel ilişki yapmayalım? dedim, serbset dedi.
Gebelik için önereceğiniz, yapmam gereken birşey var mı dedim, hiçbirşey dedi, sadece hemen ayağa kalkma ilişkiden sonra, biraz uzan dedi.
Birde folik asit verdi ama içebilirmiyim bilmiyorum, bir ara vajiliyen hazırlık olsun diye alıyordum, midemi bulandırıyordu.
Toplam 10 dak. sürdü (lafın gelişi değil saate baktım).Sonra apar topar çıktım hemen işe döndüm.
İş yerinde kendi kendime düşündüm, ya ben neler yaptım, kendime inanamıyorum, neleri başardım dedim. Yani doktordan sonra hiçbirşey olmamış gibi işe devam etmek bile çok garip geldi bana, afferin dedim kendime .
canm kulak çöpünün tamamnı almaya çalış ve iyice kulak çöpüne alış hafif gitgeller yap ondan sonra iyice alıştıktan sonra kulak çöpünü aşama aşama kalınlaştır tamammıı?bak göreceksin nasılda rahatça alacaksın ve dwamını getireksin hadi bakaılm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?