Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ben prz..tfi işaret parmağıma geçirip denedim ama çok bol geliyor ya yapamadım bir türlü kaydı hep.. bir de benim de elimde çok kasılmalar oluyor.egzersiz sonunda o kadar yoruluyorum ki bütün evi temizlesem o kadar yorulmam yani :)

Ne diim haklisin millet patir patir yapio ben tutturmusum bi korkuyomda korkuyom istemezmiyim senay allahtan en buyuk kurtulup bebek sahibi olmak ama durdugum yerde olmuo iste cok pasifim disiplinsizim erteliorum biliorum bilerek ve isteyerek erteliorum isime gelio cunku kaçis yapiorum resmen o anın gelmesini istemiorum sanki bu nasi bsey ama bir okadarda istiorum kizlar vallaha bakin duygularim aynen bu darilirmiyim hic o kadar haklisinki canim ramazanda gelio

canım bende bikaç gün önçe burda yazana kadar korkuyrmda korkuyrm diyordum hep bişeyleri bahane ettim çoukluğumda yaşadıklarımı hep hatırlıyrm falan dedim asla yapamam diye düşünüodum ama bugün anladımki önemli olan başlangıç yapmakmış sadece inceleyeceksin dedim kendime oturdum aynayı aldım bi iki sn sonra dayanamadım kalktım ama sonra midem bulana başım döne döne yapmam gerekeni yapıcam dedim sende erteleme bence en azından başlangıç yap ben kendimden hiç beklemediğim şeyleri yaptım bugün oluyormuş sende inşallah başlarsın bir an önce..

çok iyi gidiyorsun canım maşallah...

kuzularım napıyorsunuz
dün bebiş çalışmalarının startını verdik ama tam 1 aydır ilişki olmuyordu ilkinde korktum ama şimdilik yolunda herşey :)))
9 temmuza kadın doğum doktoruna randevu aldım doktora gidiyorum vajinal ultrasonu da çektireceğim smear de aldıracağım telefonda durumumu atlattım vajiyi yendim ama jinekolog korkumu yenemedim diye. nedense devlet hastanesine gitme istemiyorum bana ürkütücü geliyor sanki oraya gitsem ilgilenmeyecekler gibi o yüzden ben bu korkuyu yenene kadar neyim var neyim yok özel doktorlara gidecek :)))) ama hala smear korkum var amannnn bıktım ya vajiyi yenmek doktora gitmekten daha kolay yemin ederim

Canım smearin alındığını anlamıyorsun, aldığı yerde his yokmuş, bende korkuyordum gidene kadar , üstelik gidene kadar hissetmeyecegimi bile bilmeden korklarimin üzerine giderek gittim, az acıyacak bile demiyorum hiç acımıyor, daha dogrusu hissetmiyorsun

offfffff kızlarrr burada yazanları okurken bile kendimi kasıyorum denemeyi aklımdan bile geçirmiyorum. içimden çığlıklar yükseliyor sanki. nasıl aşıcam ben bu sorunu. ön sevişme falan herşey o kadar süper ki ama sonrasında yapamıyorum. olmuyor nolur bana da yardım edin. insanların yüzüne bakamıyorum. eşimin isteklerini yerine getirmediğim için kahroluyorum. o gittiği gibi ağlamaya başlıyorum. çok bunaldım artık

ahhhh canım ahhh sen bak daha yenısın masallah ne guzel gdıosun kızlara bsey soramam utanıorum cunku herseyı bılıorum basladım cnm ben basladımda ıste ileri gdemıorum once parmakla sonra senayım saolsun aparatla yapmaya calısıom ama sadece calısıom icraaat yok oysa ikinci regl gelmeden yapcam dıe sartlamıstım kendımı o zaman cok cesur oluyorum bitince yeni arkadaslara bak maşşallah zealea bi fırçalasa beni fenaaa olmaz :26:

ne çok kişi varmıs allahım yaaa sen büyüksün rabbim hosgeldın cnm ne kadarlık evlısın hıc deneyımın oldumu cnm doktora gttınmı

merhaba... öncelikle sakin ol.. emin burada herkes senin gibi başladı hepimiz aynı durumdaydık.. önce ayna ile incelemeye başla, miden bulandığı zaman kendini sakinleştir sonuçta o da elimiz ayağımız gibi bizim bir parçamız..bizler nasıl ilerlediysek sende yapacaksın...sonrasını düşünme yavaş yavaş hepsi olucak

kızlar merhaba, ne var ne yok biri bana özet geçsin kimler yendi? doğum yaptım 16 gün oldu pek giremedim sorunuz olursa burdayım.

kızlar merhaba, ne var ne yok biri bana özet geçsin kimler yendi? doğum yaptım 16 gün oldu pek giremedim sorunuz olursa burdayım.

tebrikler =)))) hiii cok güzel bir bebek
sen nasilsin? umarim hersey yolundadir, saglikla mutlulukla büyütün minigi.

en son alexanderetta ve shummir yendi.

Son düzenleme:

cok guzel cnm ara vermeden devam tv karsısında naısıl ılerledıgını anlamıcaksın bıle...tahrıs olduysa cok zorlama cnm jelı bol kullan

inşallah cnm...

kayganlastırıcı prez. bende kullandım yararrını da gordum...serce parmak zorlama cnm 3 kulak cubugu yapabılırsın yada ısaret e gecebılırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…