Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım kimsenin kızmasıyla olacak iş deil senin içinde olması lazım ertelediğinin ve kaçtığının farkında olmanda ii bşey ne yaparsan kendine yaparsın cinsel hayatının güzelleşmesini o kadarda fazla istemiyor musun senin bi ayrıcalığın yok herkes aynı korkuları yaşadı ama yendi peki sen hala neyi bekliyosun kusura bakma ama bu kendine eziyetten başka bişey deil sadece tek bi kelimeye odaklamışsın kendini yapamam da yapamam kusura bakma bunlar gerçkler kalbini kırmak istemem ama silkelenmen lazım ne demek yapamıyorum ya o zaman fiziki bi sorun var doktora gittin mi sen bunun için

Az önce hepsi girdi:) Bir daha iteyim dedim girmedi off ya. Ben daha bir kulak çöpündeyim parmağa nasıl geçerim hayal bile edemiyorum.

doğru yönü bulunca gidiyor canım,orası kocaman yer han gibibalon gibi düşün ilk girişi biraz dar gibi içi kocaman,girişte kasmasan orasıda açılıyor,balon nasıl esniyor,orasıda esnek yapıya sahip ,bebek kafası çıkıyor o kadar yanii

Az önce hepsi girdi:) Bir daha iteyim dedim girmedi off ya. Ben daha bir kulak çöpündeyim parmağa nasıl geçerim hayal bile edemiyorum.

ikincisi şaşkınlıktan olmamıştır üzülme kulak çöpü oldu artık yani raya bişeyin rahatlıkla girebileceğini öğrendin gerisi çorap söküğü gibi:)

acele etme bide olumsuz bakma..şöyle düşün şu zamana kadar kulak çubuğu da zor görünüyordu.. şu an onu başardın.. bu ilk adımın olsun.. bunu nasıl yaptıysan gerisini de yapacaksın..parmakla çalışman şart değil çok itici geliyorsa aparatla da çalışabilirsin..bir daha dene bakalım kulak çubuğunu,hemen çekme ama takıldığın yerde beklet..devamı gelicek emin ol sadece şu hayal bile edemiyorum vari sözleri aklından çıkar..bu olduysa o da olur bunu kafana yerleştir

arkadaşlar bu kayganlaştırıı jelin ismi neydi? ilk başta kullanmıştım atmışım kutusunu bulamadım gletin jel miydi yada başka daha iyi öneriniz varmı? şimdi evdeki bi kremimi kullanıyorum..

arkadaşlar bu kayganlaştırıı jelin ismi neydi? ilk başta kullanmıştım atmışım kutusunu bulamadım gletin jel miydi yada başka daha iyi öneriniz varmı? şimdi evdeki bi kremimi kullanıyorum..

cnm krem kullanma mantar olabılır...

glıtgelen jel var ondan bahsedıyorsun sanırım....onuda kullanabılırsın medıklalaerden ultrason jelıde alabılırsın hem daha ucuz...

hosgeldın aramıza canım ben 3yıllık cılemı 3 haftada burada yendım canım tek yapman gereken sık sık her bos anında egzersız yapmak ıyıce alısmak egzersıze ...

ben aparat hzırlamıstım o sekılde yendım canım ama parmakla da yapabılırsın jel bol kullan ve egzersız yaparken tv karsısında olmaya ozen goster boyle cok daha rahat edersın

çok sukur cnaım bunu da atlattın ıyıkı gıtmıssın kafandan bırsey daha atıldı

gleitgelen benim kullandığım canım.ben arada bu jeli, bebek yağını, bepanten krem karışık kullanıyorum.forumda ultrason jeli de kullanabilirsin dediler.

hoşbudum :) biraz önce bitirdim egzersizi vee iki boğumu alıyorum artık neredeyse kasılmalar geçti :) akşam da devam edeceğim iyice rahat olana kadar:) aslında daha çok çalışmak istiyorum ama orası çok tahriş oldu galiba kızardı yanıyor ve sızlıyor bıraktım. artık tv karşısında çalışıyorum zaten:) zaman çabuk geçiyor ve ilerliyorum bi taraftan :)

cnm krem kullanma mantar olabılır...

glıtgelen jel var ondan bahsedıyorsun sanırım....onuda kullanabılırsın medıklalaerden ultrason jelıde alabılırsın hem daha ucuz...

inşallah mantar olmamışımdır. az önçe eşimden istedim getirdi glıtgelen jel birde jelli prez. istemiştim ondanda bulmuş. prez. ile devam ediem egzersize çünkü serçe parağımı saatlerdir kullanamıyorum şuan bile klavye kullanırken havada duruyor vajiden kurtulayım derken serçe parmağımdan oldum sanırım çok ilginçim ya

canım çook sevindim. bak ertelememek gerekiyomuş. devamı da gelir inş:) serçe parmakla iyice rahat, kasılmadan yapana kadar devam edip işaret parmağına geç..

ben prz..tfi işaret parmağıma geçirip denedim ama çok bol geliyor ya yapamadım bir türlü kaydı hep.. bir de benim de elimde çok kasılmalar oluyor.egzersiz sonunda o kadar yoruluyorum ki bütün evi temizlesem o kadar yorulmam yani :)

Ne diim haklisin millet patir patir yapio ben tutturmusum bi korkuyomda korkuyom istemezmiyim senay allahtan en buyuk kurtulup bebek sahibi olmak ama durdugum yerde olmuo iste cok pasifim disiplinsizim erteliorum biliorum bilerek ve isteyerek erteliorum isime gelio cunku kaçis yapiorum resmen o anın gelmesini istemiorum sanki bu nasi bsey ama bir okadarda istiorum kizlar vallaha bakin duygularim aynen bu darilirmiyim hic o kadar haklisinki canim ramazanda gelio

canım bende bikaç gün önçe burda yazana kadar korkuyrmda korkuyrm diyordum hep bişeyleri bahane ettim çoukluğumda yaşadıklarımı hep hatırlıyrm falan dedim asla yapamam diye düşünüodum ama bugün anladımki önemli olan başlangıç yapmakmış sadece inceleyeceksin dedim kendime oturdum aynayı aldım bi iki sn sonra dayanamadım kalktım ama sonra midem bulana başım döne döne yapmam gerekeni yapıcam dedim sende erteleme bence en azından başlangıç yap ben kendimden hiç beklemediğim şeyleri yaptım bugün oluyormuş sende inşallah başlarsın bir an önce..

çok iyi gidiyorsun canım maşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…