Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

kızlar günaydın valla ben önceki gün orta parmak kalınlıgında almıstım dün biraz daha kalınını aldım hemen kalınlastırmıyorum sorun olmasın diye bugün az daha kalın inş pazartesiye bitrmiş olarak yazarımmm

hımm o zaman sen parmakta zorlanmıyosun canım yapman gereken bu siteyi takip etmek ve söylenenleri yerine getirmek çünkü burada TECRÜBELER KONUŞUYOR :)neyse inşallah bi an önce kurtulursun ben normalde egzersz falan yapmıyodum ama bu siteye sorunumu yazınca saolsun arkadaşlar caı gönülden ilgilendi ve ben artık bu siteye girerken bugün vaji için ne yaptın:) sorusuna rahat cevap verebileyim diye egzerszi bırakmıyodum ve ii kide bırakmamışım kabus bitti sıra sizde neden bu kadar istekli oluyor insan egzersize bu sitede biliyormusun hiç tanımadığın insanların sana yardımcı olmak için can attığını görünce insan ister istemez utanıyo buraya gelirken çalışmadan geldiyse her an her dakika her şeyi sorabilirsin eğerki bilgim dahilindeyse seve seve yardımcı olurum

inşallah benim doktorumda anlayışlı yumuşak başlı biri olur bende pazt gidicem allahın izniyle yanma mantardan oluyosa bende kesin mantar var o zaman smear testi bebek için mi yapılıyodu canım

Arkadaşlar merhaba, bir kaç gündür okuyorum çok faydalı ve güzel bir site herkese teşekkürler. Ben 3 aydır evliyim ,ilk gece oldu ama sonrasında değişik bir şekilde gelişti ve yapamıyorum, anadoluda yaşadığım için çok da kolay aslında paylaşımım olamıyor. Öncelikle nereden başlamam gerek doktora mı fiziki bir sebep mi diye gitmeliyim yoksa psikologa mı nasıl bir psikolog seçilebilir ? Teşekkürler herkese yardımınız için..

:) çok teşekkür ederim igilenen herkese de. aslında siteyi aylar öncesinde keşfetmiştim egzersizleri falan duyunca kesinlikle yapamam diye hiç denememiştim siteyi de takip etmedim. her seferinde bu kez olacak diye eşimle denedik ama olmadı aylar geçti... tek çaresi egzersizmiş...artık anladım ve başaracağım inş :) bu arada dün işaret parmağı 2 boğumu da aldım :) daha rahat alabilmek için çalışacağım bugün :)

egzersizler sırasında ve sonrasında ben de çok yanma sızlama oluyor ama heralde orası tahriş olduğu için bir de mantar olmuştu ilaç kullanıyorm şimdi.

mrb cnm hoşgeldin. ben de 9 aylık evliyim ve hiç ilişkiye giremedim.
ilk gece oldu diyorsun sonuçta oraya bişey gireceğini de gördün acaba bu psikolojini rahatlatmıyor mu? mesela ben parmak egzersizi yapıyorum yani bir boğum bile girince o kadar mutlu oluyorum ki cesaret geliyor :)
bence öncelikle kadın doğum uzmanına gitmelisin fiziksel bir sorun mu var diye. zaten o yönlendirir psikiyatriste eğer sorun psikolojikse. ben de bilmiyordum psikiyatristlerin de cinsel terapist olanları varmış :) ben devlet hastanesine gidiyorum öncelikle rastgele bi psaikiyatriste gitmiştim o benim alanım değil deyip cinsel terapist olan arkadaşına yönlendirdi.

canım öcelikle jinekolojik muayene olman lazım ilk gün olmuş sonrasında olmaması psikolojik olabilir

evet canım aynı ben bende asla yapamam diyordum ama hayatta asla asla denilmemesi gerektiğini öğrendim maşallah bak 2 boğum yapabilmişsin işte devamı gelir inşallah en kısa zamanda hiç vazgeçme her yeni aşamaya geçtiğinde yapamasan bile daha bi azimle sarıl egzersize sen egzersizden deil egzersz senden korksun sloganımız vajinismusa ÖLÜMMM :)

ben doktora gitmedim.burda kızların desteğiyle yendim.. 1 parmak bir boğum, sonra bir parmak 2 boğum..sonra 2 parmak bir boğumdan sonra p...s denemesine geçtim...senin sürprizinde o olabilir:) benim işimi kolaylaştıran tek şey çok kararlıydım zamanı da çok kısa tutmuştum 15 gün içinde yenicem diye odaklanmıştım..öyle de oldu..iyiki gitmemişsin memlekete bak şu bir geçsin o zaman gezdiğinden, yediğinden, yaptığından daha çok keyif alıcaksın..çünkü kafan rahatlıyor

mrb canım bu yazını sabah okudum evap veremeden kalktım senin yazdıklarını düşündüm ve en azından bi adım atayım ineleyeyim dedim. öne midem bulandı. bıraktım. sonra herkes yapıosa sende yapıaksın ozaman niye evlendin evlenmesydin falan die kızdım kendime zorda olsa inceledim durdum krem falan sürdüm hadi dedim serçe parmak ama baktım parmak çok itici geliyor hemen banyoya koştum kulak çöpü sardım strçe burda okuduklarım gibi bide kremledim öne korktum denedim yapamadım bi daha yine ıı ıııh hadi dedim bidaha ve azda olsa biraz içeri soktum.. tabi bu sevinçle hemen kalktım.. buraya geldim sen güle oynaya doktora gitmişsin ya bende buraya koştum:)) bu benim için 1 yıl sonra büyük başarı:))) inşallah devamı gelirr.. perilerperisi beni gaza getirdin teşekkür ederim:) aslında burda olan bütün arkadaşlara kaçgündür hep teşekkür edip dua ediyorum iyiki buraya yazmaya başlamışım ... başarıcam söz sizee:)))

yani ilk gece oldu ama çok kabulümle olduğunu söyleyemem ve eşimin penisi o kadar büyük olmamasına rağmen ve çok da sürmemesine rağmen yaşadığım acıyı anlatamam, müthiş şekilde korkuyorum artık ve bu kadar çok acı duymamın acaba fiziksel sebebi mi var diye düşünüyorum

galiba o olacak süpriz :) haklısın canm. inan hiçbirşeyden zevk almıyorum her an kafamda bu dert var aslında...önceden daha da kötüydüm depresyona girmiştim ilaç falan kullandım bi süre. şimdi psikiyatriye de gidiyorum konuşunca rahatlıyorum hem de eskisi gibi sadece üzülüp ağlamıyorum uğraşıyorum en azından...çözeceğim bu sorunu diyorum :)

geçmişi okuya okuya geliyorum yeni gördüm sorularını..bebe yağının mantar yaptığını söylüyordu kızlar o yüzden ben hiç kullanmadım..ultrason jeli kullanabilirsin..hem ucuz hemde kuruma yapışma... vs olmuyor..egzersiz yaparken ben prez..tif kullanıyordum..ameliyat eldiveni varsa onu da kullanabilirsin

tebrikler bu en büyük başarıydı başlangıç için eğer bende bi akşam kulak çöpünü denemeye kalkmasaydım belki hala bi vajiliydim kulak çöpünü yapabilmem bana başaracağımın sinyallerini verdi ve başarmamdaki en büyük katkı kulak çöpü oldu biliyo musun hadi artık bırakma sabır ve inatla hergün yenisine geçmeye çalış yada 2 günde bir ama vazgeçme rabbim yar ve yardımcın olsun

canım anladığım kadarıyla biraz zorlamayla olmuş ve doğal olarak canın yanmış ve inşallha düzelecek kastığın için canın yanmış ilk sayfadaki keğel egzersizleriyle başla her an heryerde yapabilirsin bunları bunun dışında bu egzersizler doğumdada yardımcı olurmuş yani faydası çok bu egzersizlerin

çok sevindim canım :) inş devamını da getir.. pes etmeyelim :)
aslında yazdığın aşamalardan geçiyoruz hepimiz..ben de önceleri aynaya zor bakıyordum.ama zamanla alıştım:) hatta ilk boğumu aldığımda iki saat uğraştım dedim ya aslında ben yanlış yere zorlamışım yani tam yerini sonradan buldum ne kadar cahilim diye kendi kendime kızdım sonra güldüm ama sonunda şimdi direkt yerini bulabiliyorum zaten egzersiz sırasında açılıyor ben egzersizden sonra hemen aynaya bakıyordum orayı daha rahat görüyordum o kadar açıldığını ilk o zaman görmüştüm.. bir de zamanla parmağa da alışıyorsun sadece yılmadan devam etmemiz lazım ...:)

vay bee kualk çöpü deyip geçmiyeecem artık ne büyükmüş:)) şimdi nasıl devam etmeliyim yani kulak çöpünü çok az alabildim iyice alabilmek içinmi denemeliyim yoksa doğum günü mumunamı geçeyim? birde kulak çöpünün tamamını alınca sakınalı i durum olurmu?

merhaba öncelikle fiziksel bir problem var mı yok mu bunu öğrenmelisin..eğer psikolojikse burada da egzersizleri yaparak başlayabilirsin..3. ayında araştırmaya başlamışsın hem zaten bir kere olmuş, fiziksel bir problem yoksa çok kısa zamanda halledersin inşallah

çözeceksin tabiki.. yeter ki kararlı ol iş kafada bitiyor...aslında o kafaya taktığımız sürelerde kurtulmak için çabalasaydık belki bu sorunu yaşamayacaktık bile..ben her gece yatağa girdiğimde düşünür dururdum.. herkesin yapabildiği bir şeyi ben niye yapamıyorum diye...çok şükür kurtuldum darısı sizlerin başına..inşallah kısa zamanda kurtulacaksınız sizde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…