Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

sağolun arkadaşlar burada yalnız olmayacağıma emindim zaten ama nankörlük yapıp gitmiştim bu sefer söz gitmiycem başarsam da gitmiycem inşallah bir an önce biter bu kabus.şimdi ne yapayım kızlar yarın büyük gün başlamak istiyorum sıfırdan ben mumla denemiştim yapamadım sert geldi parmakla daha rahat yapıyorum ama onda da fazla itemiyorum korkudan elim tutmuyo resmen:)bir de belki şimdi onu da alamıycam bilmiyorum yaklaşık 1 yıl oldu çünkü.ne önerirsiniz kulak çöpü yapan varmış eskileri okudum benim zamanımda yoktu:)onunla mı deneyim sizce ilk dersimiz ne olsun :)seviyorum sizleri

canım bende 5 yılın ardından yendım kurtuldum
bız cesaret etmedıkce cabalamakdıkca bır mucıze olup yenemıyorsun vajıyı
egsersız yapabılmek basarının yuzde 50 takıldıgın yerde bekle milim milim devam et
hatta aparat ıle yapmayı bır dene ve sureklı burda ol senın gıbı egsersızde olanlar ve yenenler her daım yanında olucak
yalnız degılsın degılız

cnm ya çok sağolun sizlern sayesndee bugünlere geldim kendime inanamıyorumm.11 12 cm diyenlere öyle şaşırırdımki..şuan ben o durumdayım .inş.bugün yarın müjdeyi verecem canlarmm

cnm kulak cubuguyla basla jel kullan her defasında bızlere rapor ver dstek oluruz sana sen bıraksanda bız senı bırakmayız daha hergun rapor beklyırz cnm

cnm ya çok sağolun sizlern sayesndee bugünlere geldim kendime inanamıyorumm.11 12 cm diyenlere öyle şaşırırdımki..şuan ben o durumdayım .inş.bugün yarın müjdeyi verecem canlarmm

canım inşallah ben de o günleri görürüm cesaretinden dolayı tebrik ederim ben şimdilik 5 cm e şükredicem:)yarın burdayım kızlar inşallah ilk egzersizin sonucunu yazıcam umarım olumlu olur.

Bence çok fazla korkun varsa, ilk bir hafta aynayı al karşına vajiyi incele, dokun, deliği görmeye çalış. Bence açılışı bununla yap. HADİ BİSMİLLAH :)

cnm kulak cubuguyla basla jel kullan her defasında bızlere rapor ver dstek oluruz sana sen bıraksanda bız senı bırakmayız daha hergun rapor beklyırz cnm

tamam canım ilk ders kulak çubuğu inşallah bu kez başarırım sizlerin sayesinde tabi cevap yazan tüm arkadaşlar çok sağolun herşey gönlünüzce olsun.yarın yapar yapmaz bildiricem çok heyecanlıyım artık bir 4 yılımı daha vermiycem vajiye bu kez kazanan ben olucam

nasılsınızzz offf herkez ılerlemıs yaa ya ne gırebılıyorum sıteye nede egzersız yapabılıyorum yarın kardesıme ultroson jelı aldırıcam ya napıcan dıye bunu sorarsa ne dıyım kızlarr? ben utancımdan ne jel alabıldım nede onu regl. bıter bıtmezde baslıycam tekrar calısmalara son 2 gun kaldı bıtmesıne ya bıttı sayılır da genede az gelıyo bıde bısey sorucam ben 2 gun oluyorum dıger gunlerde 1 damla zorla gelyo reg bu sızce normalmı ?? su 2 aydır olee nıyeyse acaba sıkıntıdanmıkı?

nasılsınızzz offf herkez ılerlemıs yaa ya ne gırebılıyorum sıteye nede egzersız yapabılıyorum yarın kardesıme ultroson jelı aldırıcam ya napıcan dıye bunu sorarsa ne dıyım kızlarr? ben utancımdan ne jel alabıldım nede onu regl. bıter bıtmezde baslıycam tekrar calısmalara son 2 gun kaldı bıtmesıne ya bıttı sayılır da genede az gelıyo bıde bısey sorucam ben 2 gun oluyorum dıger gunlerde 1 damla zorla gelyo reg bu sızce normalmı ?? su 2 aydır olee nıyeyse acaba sıkıntıdanmıkı?

nasılsınız kızlar ya herkes ılerlemıs yaa ((( ben ne gırebılıyorum sıteye ne egzersız yapabılıyorum neyse regl bıter bıtmez baslıycam tekrar son 2 gun ıple cekıyorum bıde bısey sorucam benım reg ıkı gun sururyo ondan sonrakı gunler 1 damla gelıyo hep sızce normalmı?ya bıde yarın kardesıme ultroson jelı aldırırcam pekı bunu napcan dıye sorarsa ne dıyım nedıycemı dusunuyorum sabahtan berııı???

canım benımde 2 yıldır ne hıkmetse regl azaldı cok az oluyorum kg alıp verdım acaba ondanmı bılemıyorum ..

ve jel almaktan cekınme canım arkadasım gecen hafta evlendı
benım tum olaylarımı bılıyor bıraz cekıncesı vardı baskalarıda yanında densız densız konusmus
yok ılk gece takımı falan bunu hazırlayan evlı ınsanlar hıc mı bılmiyorlar ya ne gerek boyle seylere
lutfen dıkkat kızlar vajı korkumuzu bekarlarla paylasırken dıkkat edelım bılmeden onlarıda korkutmayalım

tum eczanelerı gezıp jel aradım ona hayretkı okeyın jelı yok pıyasada
5lı paket buldum hemen aldım dugunde verdım sakın ıhmal etme kullan dıye
bugun konustk bana cok dua ettı jelın cok faydasını görmüş ve cok sukur oldu bıttı ılk seferde

canım hersey senın elınde sık egzersız yap ıhmal etme....sonucu ucsuz bucaksız mutluluk

ılıskıde zorlanıyorum ıyı gelıyormus dersın

bısey uydurmam lazım bıde erkek kardesım zatennn kendım alamam cesaret edemıyorum salak salak bakıp tekrar cıkıyorun dukyanlardan bısey uydurayım bısey bulun bana nolurr

canım hersey senın elınde sık egzersız yap ıhmal etme....sonucu ucsuz bucaksız mutluluk

ılıskıde zorlanıyorum ıyı gelıyormus dersın

erkek kardesım dıyemem:)))))
ya mısafırlerım var bıde regl olunca kaldım oleee bıter bıtmez artık odamada esımın yanında yapıcam mecburen ama kıskandım sımdı herkez ılerlemısss benımde bıran once ılerlemem lazımmm

bısey uydurmam lazım bıde erkek kardesım zatennn kendım alamam cesaret edemıyorum salak salak bakıp tekrar cıkıyorun dukyanlardan bısey uydurayım bısey bulun bana nolurr

canım erkek kardesıne aldırma sen al dıcem ama cekınıyorsun :)
bak ne dıcem sımdı aklıma geldı ben yıllar once su bele takılen tıtresımlı kemer almıstım
onu kullanmak ıcın ultrason jel almam gerekıyordu hıc aklıma baksa sey gelmedı eczanede yoktu hatta getırtmıstım :)

sende kemer kullancam ona lazım dersın

:))))))))) hanı kemerın derseee :)))))))) guzel fıkır bıde kemer alayım olmazsaaa gobegım erır en azından zaten sureklı sıkıntıdan yemege verıyorum kendımı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…