Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

nasılsınızzz offf herkez ılerlemıs yaa ya ne gırebılıyorum sıteye nede egzersız yapabılıyorum yarın kardesıme ultroson jelı aldırıcam ya napıcan dıye bunu sorarsa ne dıyım kızlarr? ben utancımdan ne jel alabıldım nede onu regl. bıter bıtmezde baslıycam tekrar calısmalara son 2 gun kaldı bıtmesıne ya bıttı sayılır da genede az gelıyo bıde bısey sorucam ben 2 gun oluyorum dıger gunlerde 1 damla zorla gelyo reg bu sızce normalmı ?? su 2 aydır olee nıyeyse acaba sıkıntıdanmıkı?

nasılsınızzz offf herkez ılerlemıs yaa ya ne gırebılıyorum sıteye nede egzersız yapabılıyorum yarın kardesıme ultroson jelı aldırıcam ya napıcan dıye bunu sorarsa ne dıyım kızlarr? ben utancımdan ne jel alabıldım nede onu regl. bıter bıtmezde baslıycam tekrar calısmalara son 2 gun kaldı bıtmesıne ya bıttı sayılır da genede az gelıyo bıde bısey sorucam ben 2 gun oluyorum dıger gunlerde 1 damla zorla gelyo reg bu sızce normalmı ?? su 2 aydır olee nıyeyse acaba sıkıntıdanmıkı?

nasılsınız kızlar ya herkes ılerlemıs yaa ((( ben ne gırebılıyorum sıteye ne egzersız yapabılıyorum neyse regl bıter bıtmez baslıycam tekrar son 2 gun ıple cekıyorum bıde bısey sorucam benım reg ıkı gun sururyo ondan sonrakı gunler 1 damla gelıyo hep sızce normalmı?ya bıde yarın kardesıme ultroson jelı aldırırcam pekı bunu napcan dıye sorarsa ne dıyım nedıycemı dusunuyorum sabahtan berııı???

canım benımde 2 yıldır ne hıkmetse regl azaldı cok az oluyorum kg alıp verdım acaba ondanmı bılemıyorum ..

ve jel almaktan cekınme canım arkadasım gecen hafta evlendı
benım tum olaylarımı bılıyor bıraz cekıncesı vardı baskalarıda yanında densız densız konusmus
yok ılk gece takımı falan bunu hazırlayan evlı ınsanlar hıc mı bılmiyorlar ya ne gerek boyle seylere
lutfen dıkkat kızlar vajı korkumuzu bekarlarla paylasırken dıkkat edelım bılmeden onlarıda korkutmayalım

tum eczanelerı gezıp jel aradım ona hayretkı okeyın jelı yok pıyasada
5lı paket buldum hemen aldım dugunde verdım sakın ıhmal etme kullan dıye
bugun konustk bana cok dua ettı jelın cok faydasını görmüş ve cok sukur oldu bıttı ılk seferde

canım hersey senın elınde sık egzersız yap ıhmal etme....sonucu ucsuz bucaksız mutluluk

ılıskıde zorlanıyorum ıyı gelıyormus dersın

bısey uydurmam lazım bıde erkek kardesım zatennn kendım alamam cesaret edemıyorum salak salak bakıp tekrar cıkıyorun dukyanlardan bısey uydurayım bısey bulun bana nolurr

canım hersey senın elınde sık egzersız yap ıhmal etme....sonucu ucsuz bucaksız mutluluk

ılıskıde zorlanıyorum ıyı gelıyormus dersın

erkek kardesım dıyemem:)))))
ya mısafırlerım var bıde regl olunca kaldım oleee bıter bıtmez artık odamada esımın yanında yapıcam mecburen ama kıskandım sımdı herkez ılerlemısss benımde bıran once ılerlemem lazımmm

bısey uydurmam lazım bıde erkek kardesım zatennn kendım alamam cesaret edemıyorum salak salak bakıp tekrar cıkıyorun dukyanlardan bısey uydurayım bısey bulun bana nolurr

canım erkek kardesıne aldırma sen al dıcem ama cekınıyorsun :)
bak ne dıcem sımdı aklıma geldı ben yıllar once su bele takılen tıtresımlı kemer almıstım
onu kullanmak ıcın ultrason jel almam gerekıyordu hıc aklıma baksa sey gelmedı eczanede yoktu hatta getırtmıstım :)

sende kemer kullancam ona lazım dersın

:))))))))) hanı kemerın derseee :)))))))) guzel fıkır bıde kemer alayım olmazsaaa gobegım erır en azından zaten sureklı sıkıntıdan yemege verıyorum kendımı

pe.nısmus çok doğru söylüyorsun kaçak oluyorlar kaçacak yer arıyorlar.ya yorgun oluyorlar ya da uykuları geliyor tuttum bu dediğini

Sarhos olmak, kas gevsetici içmek.. bunlar çözüm degil.. biçok kisi denedi ama sonuç yine hüsran.. Rahat olmaya çalis deneme esnasinda.. Baktin olmuyor egzersize baslariz.. Migden bulanmasin zamanla gözünde normallesecek ayni gözün agzin gibi onuda benimsiceksin canim..

eheh bırsey dıyemıcem esın yada sen alsan dah ıyı olazmı?

kesınlıkle ılerlemen lazım hemde en yakın zamanda cook guzel saglam rapor beklıyorum senden umut ııce kactı kızıyorum onada

Mutsuzmelek umarim en yakin zamanda nickin mutlumelek olur.. Ertelemekte kaçmakta senin elinde.. :) ben egzersize baslamak için çok bekledim nazlandim yapamam dedim.. ama öyle gazladiki beni kizlar :) basladim ve 2 günde son verdim bu kabusa.. ne yani uzatsam bende uzatirdim, aman yapamamm demedimmi? dedim ama birazda irdelemek gerekiyo, korkularinin üstüne üstüne gitmek gerekiyo.. Inanki hersey kararli olmakla bitiyo..
Ben karar verdim ve basardim.. burdaki herkes bu sekilde basardi.. Süreklilik çok önemli.. Isaret parmaginla basla yeniden egzersizlere.. 1 bogum 2 bogum degil isaret parmaginin tümünü al busefer.. zaten önemli olan girisi, gerisi çok kolay.. umarim kisa zamanda kurtulursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…